@sokhanetarikh
✅ #نشست نقد و بررسی کتاب «نگین سبز زاگرس (گهواره)» 21 خرداد 99 در دانشگاه رازی برگزار می گردد.
👉 https://b2n.ir/971745
سخن تاریخ
@sokhanetarikh ✅ #کتاب «جستارهایی دینی و فلسفی در تاریخ و تمدن» منتشر شد. 👉 https://b2n.ir/019493
@sokhanetarikh
✅#کتاب «جستارهایی دینی و فلسفی در تاریخ و تمدن» منتشر شد.
این کتاب که در گروه پژوهشی تاریخ و تمدن اسلامی دانشگاه معارف اسلامی و به قلم دکتر سید ضیاء الدین میرمحمدی سامان یافته به همت این دانشگاه و دفتر نشر معارف در ۲۱۶صفحه و در قطع وزیری منتشر شد.
بخشی از ناآزمودگی و ناپختگی در تحلیل کلان در باب تاریخ و تمدن به خلأ مطالعاتی در عرصه فلسفه تاریخ و تمدن باز می گردد. فقدان مطالعات کیفی در نگرش کلی و نظری به فلسفه تاریخ و تمدن و تمرکز انحصاری بر دیگر مباحث این عرصه مطالعاتی حصاری برای کاویدن در عرصه تاریخ و تمدن فراهم آورده که ذهن را از پویایی و درک پارهای از افقهای برتر و عمیق تر باز میدارد. بر این اساس بر دوستداران این موضوع در این دیار لازم است تا اندکی از این حصار برون آیند و نگاهی مدقانه به این عرصه علمی بیفکنند...
👉 https://b2n.ir/019493
@sokhanetarikh
✅ #مصاحبه
دکتر حسین خسروی، نویسنده کتاب «ناپایداری تشیع در اندلس»: شیعیان در اندلس نسبت به باورها و عقاید خود غافل نبوده، با پایبندی به آنها خود را از دیگر نحله های فکری متمایز نمودند.
👉 https://b2n.ir/697012
سخن تاریخ
@sokhanetarikh ✅ معرفی #کتاب «استراتژی منجی: جنگ جهانی یا صلح جهانی؟» 👉 https://b2n.ir/137738
@sokhanetarikh
✅معرفی #کتاب «استراتژی منجی: جنگ جهانی یا صلح جهانی؟»
کتاب «استراتژی منجی: جنگ جهانی یا صلح جهانی؟» تالیف مهدیه پاکروان در تحلیل انتقادی قرائت خشونت گرایانه درباره عملکرد مهدی موعود در آغاز ظهور توسط انتشارات پناه چاپ و وارد بازار شد.
این پژوهش در سرآغاز با مقایسه کلی میان مضامین روایات نبوی و روایاتی از دیگر ائمه مانند امام باقر (ع) و امام صادق (ع) می نویسد: "با کنار هم قراردادن روایات یادشده، ما با دو نوع تصویر یا پنداره مواجه میشویم. البته ما انتظار نداریم که امامان فقط همان روایات نبوی را بازگو کرده باشند، ولی تصویری که آنها از مهدی(ع) ارائه میدهند، نمی تواند با تصویری که پیامبر(ص) ارائه میدهد متضاد باشد، چون همۀ آنها دربارۀ یک مهدی(ع) و یک امام صحبت می کنند.
نگارنده با طرح این سوال و با تمرکز بر دو رویکرد "متن محور" و "زمینه محور" به تحلیل انتقادی روایاتی می پردازد که قرائتی خشونت گرایانه و بی رحمانه نسبت به عملکرد موعود در آغاز ظهور ارائه می دهند. این کتاب میکوشد تا گفتمان جدیدی در حوزه مهدویت براساس روایات و گزارههای خبری کمتر دیده شده دراندازد و در تأثیر بسترهای تاریخی در شکلگیری گفتمانهای خشونتگرایانه مهدوی فرضیههایی ارائه دهد.
👉 https://b2n.ir/137738
@sokhanetarikh
✅ #نشست «تاریخ ایران از منظر منابع روسی (1500میلادی تا عصر حاضر)» با ارائه لوسیانا مارچنکو 23 خرداد 99 ساعت 22 برگزار می گردد.
👉 https://b2n.ir/241750
@sokhanetarikh
✅ #یادداشت
حجت الاسلام رسول جعفریان: ندانستن تاریخ، اشکال بسیاری از پژوهشگران ما در حوزه های مختلف و مرتبط با تاریخ است.
👉 https://b2n.ir/103562
@sokhanetarikh
✅ #فصلنامه
سی و هشتمین شماره از فصلنامه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، به صاحب امتیازی دانشگاه معارف اسلامی منتشر شد.
👉 https://b2n.ir/389656
@sokhanetarikh
✅ #نشست
وبینار «نقش شهیـد ســـردار سلیمانی و نیروی قدس در فرایند تمدن نوین اسلامی» با ارائه دکتر محمد مصطفی اسعدی 26 خرداد 99 برگزار می گردد.
👉 https://b2n.ir/148362