✅بهترین راه استجابت دعا، دعا برای دیگران
🔸امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند، از عرش ندا میشود: برای تو صد هزار برابر مثل او است (صد هزار برابر برای تو است)
این در حالی است که اگر برای خودش دعا میکرد، فقط به اندازه همان یک دعایش به او داده میشد. پس دعای تضمین شدهای که صد هزار برابر آن داده میشود، بهتر است از دعایی (دعای شخص دعاکننده برای خود) که معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود.
📚من لایحضره الفقیه، ج2، ص212
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
rafie-hadise-meraj-94-001.mp3
19.08M
🕌 #سخنرانی_کامل
🔰 موضوع : شرح حدیث معراج
🔰 #سخنران : #دکتر_رفیعی
#جلسه_اول
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
✨﷽✨
🌼سه حدیث مبارک از پیامبر اکرم (ص)
✍️پیامبر صلی الله علیه و آله: نماز، از آيينهاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. براى نمازگزار، محبت فرشتگان، هدايت، ايمان، نور معرفت و بركت در روزى است.
📚خصال، ص522، ح11
پيامبر صلی الله عليه و آله: خداوند فرمود: هرگاه بنده بگويد: بسم اللّه الرحمن الرحيم، خداى متعال مىگويد: بنده من با نام من آغاز كرد. بر من است كه كارهايش را به انجام رسانم و او را در همه حال بركت دهم.
📚عيون اخبار الرضا، ج2، ص269، ح59
پیامبر صلی الله علیه و آله: هرگاه سفره پهن مىشود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مىآيند. چون بنده بگويد: بسم اللّه، فرشتگان مىگويند: خداوند، به غذايتان بركت دهد! سپس به شيطان مىگويند: اى فاسق! بيرون شو. تو بر آنان، راه تسلّط ندارى.
📚اصول كافى، ج6، ص292، ح1
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
#صفات_پرهیزکاران
#نهج_البلاغه
☀️وَ إِذَا مَرُّوا بِآيَة فِيهَا تَخْوِيفٌ أَصْغَوْا إِلَيْهَا مَسَامِعَ قُلُوبِهِمْ، وَ ظَنُّوا أَنَّ زَفِيرَ جَهَنَّمَ وَ شَهِيقَهَا فِي أُصُولِ آذَانِهِمْ
🌓«و نيز هنگامى که به آيه اى مى رساند که بيم و انذار در آن است (انذار در برابر گناهان) گوش هاى دل خويش را براى شنيدن آن باز مى کنند و گويى فريادها و ناله هاى زبانه هاى آتش دوزخ در درون گوششان طنين انداز است»
📘#خطبه_193
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
🌸سلسله بحث آفت زبان سخن چینی🌸
جلسه هشتم
راه هاى درمان سخن چینى
سخن چینى ، مانند دیگر بیمارى هاى زبان ، از دو راه ((علمى )) و ((عملى )) درمان پذیر است .
✅ شیوه درمان علمى
تاءمل و درنگ در زشتى این رفتار و پیامدهاى ناخوشایند آن ، فرد را به چاره جویى براى درمان خود وا مى دارد و با پدید آمدن این خواهش درونى ، او باید به یادآورى مستمر و مداوم پیامدها بپردازد تا نفرت از این گناه ، و هراس از عواقب آن ، در او پدید آید و با پیدایش نفرت ، به آسانى مى تواند به گناه پشت کرده ، نفس خود را پاک سازد؛ البته ضعیف ساختن ریشه هاى این گناه او را در ترک آن یارى خواهد کرد.
✅ شیوه درمان عملى
اشتغال مستمر و مداوم زبان به ذکر خدا، موجب پیدایش عادتى شایسته است که این خود سبب ترک عادت به رفتارهاى زشتى از قبیل سخن چینى مى شود. انسان باید بکوشد زبان را با رفتارهاى نیک و پسندیده به مهار خود در آورد. پر کردن زمان هاى خالى با ذکر خدا و تلاوت قرآن ، کوششى عملى براى از بین بردن عادت هاى زشت زبان است .
اخلاق الاهی جلد چهارم آفات زبان
پایان بحث سخن چینی
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💍دعای فوق العاده برای ازدواج ...
🎙#استادرفیعی
🌸حضرت امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:هر یک از شما که خواست ازدواج کند باید ابتدا دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت سوره ی فاتحةالکتاب و سوره ی یس را بخواند، وقتی که از نماز فارغ شد بعد از حمد و ثنای پروردگار، این گونه بگوید:
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَةً صَالِحَةً وَدُوداً وَلُوداً شَکُوراً قَنُوعاً غَیُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَى أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِی وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا أَسْأَلُکَ وَ لَا أَجِدُ إِلَّا مَا قَسَمْتَ لِی فَمَنْ فَعَلَ ذَلِکَ أَعْطَاهُ اللَّهُ مَا سَأَلَ ثُمَّ إِذَا زُفَّتْ إِلَیْهِ وَ دَخَلَتْ عَلَیْهِ فَلْیُصَلِّ رَک...
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
عاقبت نیکی به پدر و مادر👥
📝امام صادق(ع) فرمود:
🔹هنگامی که حضرت موسی(ع) مشغول مناجات با پروردگارش بود، مردی را دید که در زیر سایه عرش الهی در ناز و نعمت است، عرض کرد:
🔻خدایا این کیست که عرش تو بر او سایه افکنده است؟خداوند متعال فرمود: او نسبت به پدر و مادرش نیکوکار بود و هرگز سخن چینی نمی کرد.
📚بحار الانوار، ج 74
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
rafie-hadise-meraj-94-002.mp3
20.08M
🕌 #سخنرانی_کامل
🔰 موضوع : شرح حدیث معراج
🔰 #سخنران : #دکتر_رفیعی
#جلسه_دوم
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
مَن كَثُرَ عَفوُهُ مُدَّ في عُمرِهِ
هر كه پُرگذشت باشد، عمرش دراز شود
أعلام الدين صفحه315
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
🍃🍃
🌸سلسله بحث آفت زبان بیهوده گویى🌸
جلسه اول
رسول خدا(ص)می فرماید : اعظم الناس قدرا من ترک ما لا یعنیه .
ارزشمندترین مردم کسى است که آن چه را به کار او نمى آید، ترک کند
(۱): تعریف بیهوده گویى
مقصود از بیهوده گویى ، به زبان آوردن سخنى است که فایده مجاز و مشروع دنیایى با آخرتى ، مادى یا معنوى و عقلایى یا شرعى نداشته باشد. سخن گفتن از آن چه براى گوینده بهره اى ندارد، بیهوده گویى است که از آن به شهوت کلام نیز تعبیر شده است ؛ البته بى فایده بودن سخن براى گوینده ، به معناى بى ارزش بودن آن براى همگان نیست . چه بسا سخنانى که براى برخى بى فایده ، و براى دیگران سودمند و مفید است ؛ از این رو مفید بودن را مى توان امرى نسبى به شمار آورد؛ اگر چه ممکن است برخى سخنان ، براى همگان بى فایده باشد.
(۲): اقسام بیهوده گویى
۱ – سخن گفتن درباره موضوع بى فایده
گاه انسان از موضوعى سخن مى گوید که هیچ فایده اى براى او ندارد؛ اگر چه ممکن است همان موضوع ، براى برخى مفید باشد؛ در این حال ، سخن او از اقسام کلام بى فایده یا بیهوده گویى به شمار مى رود؛ مانند سخن گفتن از رنگ چشم و موى دیگران که براى بیش تر افراد بى فایده ، ولى براى برخى از مراکز اطلاعاتى ، مفید است .
۲ – سخن اضافى (فضول کلام )
سخن بیش از اندازه لازم و کافى – اگر چه درباره موضوعى سودمند هم باشد، از اقسام کلام بى فایده به شمار مى رود؛ البته روشن است که مقصود از آن ، توضیح یا تکرارى که جهت درک بهتر ارائه مى شود نیست ؛ زیرا به چنین تکرارى نیاز بوده از آن استفاده مى شود.
اخلاق الاهی جلد چهارم آفات زبان
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
rafie-hadise-meraj-94-003.mp3
20.06M
🕌 #سخنرانی_کامل
🔰 موضوع : شرح حدیث معراج
🔰 #سخنران : #دکتر_رفیعی
#جلسه_سوم
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
✨﷽✨
🌼 فضیلت صلوات بر پیامبر اکرم
✍رسول خدا صل الله علیه و اله و سلم به عباس بن عبد المطلب فرمودند :وقتی که من متولد شدم خداوند هفت کوه در هفت آسمان قرار داد و پر از ملائکه نمود که عدد آن ها را کسی غیر از خدا نمی داند و تا روز قیامت تسبیح خدا می کنند و خداوند ثواب آن ها را قرار میدهد برای کسی که اسم من را بشنود و صلوات بفرستد(۱)
رسول خدا صل الله علیه وآله و سلم فرمودند :خداوند متعال دو فرشته بر من مامور نمود تا هر بنده مومنی چنانچه با شنیدن نام من بر من صلوات فرستد آن دو ملک گویند ( غفر الله لک ) خداوند تو را بیامرزد . سپس خداوند و تمام فرشتگان آمین گویند و اضافه نماید که نیست بنده ای که نام حبیب من نزد او برده شود و بر او صلوات نفرستد
مگر آن که دو ملک گویند : ( لا غفر الله لک ) خداوند تو را نیامرزد سپس خداوند و ملائکه گویند : آمین(۲)
📚منابع :
۱- فوائد الصلوات صفحه ۱۸۷
۲-شرح صلوات مقدم صفحه ۵۱
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313