فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
پلیس اسرائیلی در جریان اعتراض به سفارت آمریکا در اورشلیم ، روی بدن کودک فلسطینی نشست و کودک فلسطینی را خفه کرد و کشت
🔹 پسر بی گناه حتی قبل از مرگ، شهادتین را خواند. علیرغم تلاش های فراوان گروه ها برای بارگذاری این ویدئو در شبکه های مجازی ، به طور مداوم از تمام شبکه های سراسری حذف و حذف می شود.
🔹 لطفا این ویدئو را در سطح بالا پخش کنید تا به همه رسانه ها برسد.
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
📸 دیشب رهبر حکیم انقلاب در مسجد مقدس جمکران حضور داشتند و به توسل و نماز و مناجات پرداختند.
شاید خبری در راه است...
#اللهم_عجل_لولیکالفرج
.
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ روضه شهادت امام حسن علیه السلام
🎤 مرحوم آیت الله آقای حاج آقا مجتبی تهرانی ره
یا جناده!
#سخنرانی_مذهبی
#شهادت_امام_مجتبی_علیه_السلام.
.
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باذن الله جهان اسلام انتقام این خون های به ناحق ریخته را خواهد گرفت
⏪ مادر فلسطینی بر سر پیکر دختر خردسالش، تصویری که این روزها بارها و بارها از رسانه های جهان مخابره شده است اما هنوز گروهی فکر می کنند سگان هار قاتل این بیگناهان زبان انسان و مذاکره سرشان می شود
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥با چشم های باز، دارند او را کفن می کنند.
یا صاحب الزمان بیا..
.
🔻یک گام رو به جلو!
تکمله ای بر تحقیق بدیع و ابدع البدایع
🔸با تأسف فراوان همه مستنداتی که تاکنون و برای اولین بار در موضوع واقعه شام عرضه کرده ایم به وسیله افراد مختلف مصادره به مطلوب شده، و تحلیل های غیر علمی و دور از واقع خود را به آن ضمیمه کرده، و بعضا به عنوان کشف جدید خودشان ارائه کرده اند.
آخرین مورد از این مصادرات، مطلبی با عنوان زیر است:
🟢 کشف جدیدترین سند تاریخی مرتبط با ماجرای حضرت رقیه (س)
👈 یک نسخه خطی در ترکیه + روش تجمیع ظنون = یک گام رو به جلو!
🔹در بخشی از متن فوق آمده: «خوشبختانه در فرایند یکی از تازهترین جستجوهای پژوهشی، نسخهای گرانسنگ و نایاب از یکی از کتابهای مأمونی فراچنگ آمده که نامش السنی فی قتل أولاد النبی (ص) است و ماجرای شهادت حضرت رقیه (علیها سلام) در آن ثبت است».
🔻این در حالی است که:
اوّلاً: در کتاب مأمونی مطلقا آن حکایت به امام حسین (ع) منتسب نشده است.
ثانیاً: مأمونی در همین کتاب به صراحت بنات امام (ع) را منحصر در دو دختر نموده، و دختر دیگری برای امام نمی شناسد که حکایت را به او نسبت بدهیم.
پس متن فوق نه گامی رو به جلو! که دروغ و افترائی شرم آور بر مأمونی و کتاب او است.
🔻نویسنده به عبارتی از کتاب «لباب الانساب» ابن فندق استناد کرده، که قبلا نشان دادیم نظر ابن فندق به هیچ وجه آنگونه نیست، و در نسخه تحریف شده کتاب او صرفاً نامی افزوده شده که هرگز نمی تواند ناظر به حکایت مزبور باشد.
🔹آقای ابوالحسنی در پایان نوشته است:
«این سند، نسبت به نام دختر خردسال و نسبت او با امام حسین (ع) ساکت است. امّا ماجرا دقیقاً[!] مطابق جریان شهادت حضرت رقیه (س) میباشد. لذا در یک فرایند علمی، با ضمیمهکردن سایر اسناد حضرت رقیه (س) + کرامات مسلّم و استفاده از روش تجمیع ظنون، به نتیجه قابل قبولی می رسیم».
🔻بسیار عجیب و حیرت آور است! وقتی اصل جریان شهادت از همین کتاب مأمونی نشأت گرفته، و در آن مطلقا انتساب به امام ذکر نشده، و مهمتر آن که مأمونی به صراحت دختران امام را در دو دختر منحصر کرده و دختر دیگری برای امام قائل نیست، آقای ابوالحسنی گزارش مأمونی را با کدام جریان دقیقا مطابقت داده است؟! فرایند علمی که وی از آن دم می زند چیزی جز چشم بستن بر واقعیات نسخه پژوهی و متن پژوهی، و اغراء مخاطب به جهل نیست.
🔹عجیب تر این که «کرامات مسلّم» را ضمیمه استنباطات کذایی خود - که گفتیم افتراء بر مأمونی است - کرده و به نتیجه قابل قبول! رسیده است. حال آن که کرامت منحصر به مقام امامت نیست، و رتبه و مقام اصحاب حسین (ع) و همراهان آن حضرت از بنی هاشم - که فدایی امام در شام نیز طبق نقل مأمونی وعمادالدین طبری و علوی ورامینی دختر یکی از آنان است - مقتضی صدور کرامات مسلّم از آنان است.
پ.ن: طبق نقل تواریخ 18 تن از بنی هاشم همراه حضرت به شهادت رسیدند که رؤوس مطهّرشان به شام فرستاده شد.
@bazmeghodsian
💎 گلایهکنندگان گرمای هوا در اربعین بخوانند.
💠 امام صادق علیهالسلام:
أَنَّ زَائِرَهُ لَیَخْرُجُ مِنْ رَحْلِهِ فَمَا یَقَعُ فَیْئُهُ عَلَى شَیْءٍ إِلَّا دَعَا لَهُ، فَإِذَا وَقَعَتِ الشَّمْسُ عَلَیْهِ، أَکَلَتْ ذُنُوبَهُ کَمَا تَأْکُلُ النَّارُ الْحَطَب. وَ مَا تُبْقِی الشَّمْسُ عَلَیْهِ مِنْ ذُنُوبِهِ شَیْئاً، فَیَنْصَرِفُ وَ مَا عَلَیْهِ ذَنْب
🚩 زائرِ حسین(ع) وقتى به قصد زیارت از خانهاش خارج میشود، سایهاش بر چیزى نمیافتد، مگر اینکه آن چیز برایش دعا میکند و هنگامى که آفتاب بر او بتابد، گناهانش را از بین میبرد، همانطور که آتش هیزم را از بین میبرد.
📚 کامل الزیارات، صفحه ۲۷۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردی که پای کار اربعین بود🌱
و حالا شاید بزرگترین جای خالی اربعین است! ان شاءالله هرکس مشرف شد به نیابت از او علَم بردارید
قدم بردارید
و سلامش را محضر ارباب برسانید
انشاالله…
#شهید_رئیسی
#اربعین
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال کمیل بپیوندید
@chanel_komeil
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ثواب قدم های زائر کربلا
👤 مرحوم آیتالله ناصری
برای هر قدم ثواب یک حج
.
⚫️ همسر آیت الله شبیری زنجانی و مشاهده حضرت زهرا (س) در مجلس روضه!
💥 آیت الله حاج آقا موسی شبیری زنجانی🔻
1⃣ دو مرتبه يا بيشتر از خانواده شنيدم: روز تاسوعا كه منزل حاج آقا مصطفى برقعى روضه بود، نوعاً زنها دور منبر را احاطه مىكردند. من هم جلوی منبر بودم. حاج آقا محمد كوثرى دستمالچى ـ كه از دنيا رفته است ـ منبرى بود. ناگهان ديدم كه مجلس خلوت شد و هيچكس نيست و فقط چند زن دور منبر هستند و گفتند كه يكى از آنها حضرت زهرا عليهاالسلام است. قدرى گذشت، آن حالت بر طرف شد. اين قضيه حدود بيست سال پيش اتفاق افتاد. [مکاشفه]
2⃣ [آیت الله شبیری (دامت معالیه) در ادامه افزودند:] مجلس روضه در منزل آقاى برقعى خيلى سابقه دارد. من اگر مقدورم باشد، در روضه آنجا شركت مىكنم و تبرك مىجويم، حتى امسال با وجود پا درد در مجلس روضه آنجا شركت كردم . بركت آن منزل دو علت داشت: يكى اينكه 130 سال يا بيشتر در آنجا روضهخوانى شده است؛ يعنى قبل از زمان آسيد عبدالله برقعى، در آن مكان روضه خوانى مىشد . آسيد عبدالله تقريباً صد سال است كه وفات كرده است. حدود سى سال در زمان خودش روضهخوانى شده است . احتمالاً قبل از او در زمان پدرش نيز در آنجا روضهخوانى برقرار بود.
در آن موقع معمولاً اخلاص بيشتر بود. امروزه نوعاً چشم و همچشمى است و افراد به هم نگاه مىكنند و جنبه مسابقه پيدا كرده است، ولى آن موقع چون غربت دين بود، لذا داعىِ قوىِ ايمانى مىخواست كه اين شعائر را ترويج كنند. اين انگيزهها سبب بركت يافتن اين مجلس روضه بود.
3⃣ علت ديگر اين است كه در طول اين مدت حتماً افرادى كه مورد عنايت خداى متعال بودند، در آنجا وارد مىشدند و در مجلس روضه آن خانه شركت مىكردند. روضهخوانى و توسّل به معصومين عليهمالسلام از عبادات مهم و موجب جلب عنايات الهى است . هم اولياى خدا در آن خانه رفت و آمد مىكردند و هم روضهخوانى و عبادت خدا در آن مكان انجام مىشد. اينها سبب مزيد بركت آن منزل شده است. (زمستان 1388 ش)
📚 ارسال از صدیق ارجمند، آقای جواد شعبانی، از تدوینکنندگان کتاب جرعهای از دریا - از قضایای مندرج در همان کتاب
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
کنار حوضِ فیضیه ایستاده بودم و مرحوم استاد آیه الله شیخ علی پناه اشتهاردی درحال وضوء گرفتن بودند، طلبهای از ایشان پرسید:
یکی از بستگان من تارک الصلاه است، میتوانیم غیبتش بکنیم؟ فرمودند: دیگران میدانند که وی تارک الصلاه است؟ طلبه گفت: بله، فرمودند: اشکال ندارد، غیبت نیست، چون چیزی بر علم آنها افزوده نمیشود و چیزی را شما برملا نکردید! طلبه رفت. استاد کهنسال یک باره وضوء را رها کرده و به سمت آن طلبه دویدند و فرمودند:
آقا من گفتم اشکال ندارد، نگفتم گفتنش ثواب و اجر دارد، شما هم ضرورتی ندارد به دیگران بگویید وی تارک الصلاه است هرچند چیزی بر علم آنها افزوده نمیشود ((جل الخالق)) از این مراقبه و احتیاط!
#حکایت_داستان