هدایت شده از علی مولا
سایت الف :
🌹خاطره شخصی که هر روز از تهران می رفت قم برای حضور در نماز جماعت آیت الله بهجت ره
تهران زندگی میکردم، کارم در زمینه کامپیوتر بود، روزی از تلویزیون یکی از نمازهایی را که آیتالله بهجت (ره) میخواندند را دیدم و لذت بردم.
تصمیم گرفتم به قم بروم و نماز جماعتم را به امامت آیتالله بهجت (ره) بخوانم، همین کار را هم کردم، به قم رفتم، دیدم بله همان نماز باشکوهی که در تلویزیون دیدم در قم اقامه میشود، نمازهای پشت آقا بسیار برایم شیرین و لذت بخش بود، برنامهام را طوری تنظیم کردم که هر روز صبح بروم قم و نماز صبحم را به امامت آقای بهجت بخوانم و به تهران برگردم.
یک سال کارم همین شده بود، هر روز صبح میرفتم قم نماز میخواندم و برمیگشتم، در این زمان شیطان هم بیکار ننشسته بود، هر روز مرا وسوسه میکرد که چرا از کار و زندگی میزنی و به قم میروی؟ خوب همین نماز را در تهران بخوان و … .
کم کم نسبت به فریادهای آیتالله بهجت (ره) هنگام سلام دادن آخر نماز حساس شده بودم، آخه چرا آقا فریاد میکشه؟ چرا داد میزنه؟ چرا با درد سلام میده؟ حساسیتم طوری شده بود که خودم قبل از سلامهای آقا سلام میدادم.
به خودم گفتم من اگر نفهمم چرا آقا موقع سلام آخر نماز فریاد میکشه دیگه نمیام قم نماز بخونم، همون تهران میخونم، این هفته هفته آخرمه …
یک روز آومدم و رفتم دم درب منزل آقا، در زدم، گفتم باید بپرسم دلیل این فریادهای بلند چیه، رفتم دیدم آقا میهمان داشتند، گوشه اتاق نشستم و در افکار خودم غوطهور شدم، تو ذهن خودم با آقا حرف میزدم، آقا اگر بهم نگی میرم هان! آقا دیگه نمیام پشتت نماز بخونم هان! تو همین افکار بودم که آیتالله بهجت انگار حرفامو شنیده باشه سر بلند کرد و به من خیره شد، به خودم لرزیدم، یعنی آقا فهمیده من چی میگفتم؟ من که تو دلم گفتم، بلند حرفی نزدم، چطور شنید؟
سرم را پایین انداختم و آرام از مجلس خارج شدم و به تهران برگشتم، در راه دائما با خودم میگفتم آقا چطور حرفهای من را شنید؟ در همین افکار بودم تا اینکه شب شد و خوابیدم، در خواب دیدم پشت آیتالله بهجت (ره) ایستادم و در صف اول نماز میخوانم، متعجب شدم، در بیداری اصلا نمیتوانستم به چند صف جلو برسم چه برسد به اینکه برم صف اول!
خوشحال بودم و پشت آقا نماز میخواندم، یک دفعه تعجب کردم، دیدم در جلوی آقا، روبروی محراب یک دربی باز است به یک باغ بزرگ و آباد، آخه این در رو کی باز کردند؟ اصلا قم چنین باغ بزرگی نداره، تعجب کردم، باغ سر سبز و پر از میوهای بود، خدای من این باغ کجا بوده؟ در همین افکار بودم که به سلام آخر نماز رسیدیم، در انتهای نماز و هنگام سلام نماز درب باغ محکم بسته شد، یک لحظه از خواب پریدم.
📕این مطالب خاطرات یکی از نمازگزاران حضرت آیتالله العظمی بهجت (ره) بود که توسط پسر این مرجع تقلید فقید در مراسم سالگرد حضرت آیتالله بهجت (ره) در مسجد صاحب الزمان (عج) ورامین بازگو شد.
سایت الف . کد مطلب: 154769
🌹
🇮🇷کانال موعود
http://eitaa.com/joinchat/1374748705C047c6cd38e
هدایت شده از ❤️ امام خوبی ها ❤
این دل اگر کم است بگو سر بیاورم
یا امر کن که یک دل دیگر بیاورم
خیلی خلاصه عرض کنم،دوست دارمت
دیگر نشد عبارت بهتر بیاورم❤️
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
✨شبت بخیر آقای خوبی ها✨
@Emamkhobiha🌹
هدایت شده از ❤️ امام خوبی ها ❤
میهمانِ
کریم ترین میزبان که باشی
اُمیدواری به اجابت هر آنچه میخواهی ...
شاید این ماه همان ماهی باشد
که تقدیر تغییر خیلی چیزا رقم بخورد!!
در این مهمانی زیبا
بالاترین دعایت را از خدا بخواه!!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
▪️ماه مبارک رمضان
▫️خوش آمَدی ماه ولی خُدا
@Emamkhobiha🌹
هدایت شده از ذخیره ...
توجه ویژه به قرآن
امام خمینی (ره)، توجه خاصی به قرآن داشتند، به طوری که روزی هفت بار قرآن میخواندند!
یکی از اطرافیان امام میگوید: امام، در نجف، چشمشان درد گرفت و به دکتر مراجعه کردند. دکتر، بعد از معاینه چشم امام گفت: «شما باید چند روزی قرآن نخوانید و به چشمتان استراحت بدهید». امام، خندیدند! و فرمودند: «دکتر: من، چشم را برای قرآن خواندن میخواهم! چه فایدهای دارد که چشم داشته باشم و قرآن نخوانم؟ شما یک کاری کنید که من بتوانم قرآن بخوانم»![9]
در ماه رمضان یکی از همراهان امام در نجف اظهار میکرد امام خمینی، در ماه مبارک رمضان، هر روز، ده جزء قرآن میخواندند؛ یعنی در هر سه روز، یک بار قرآن را ختم میکردند.[10]
🍀به سوی خدا👇🏻
https://chat.whatsapp.com/EVMAhG85EjwACJQTG72Alf
🌿 خانم مرضیه حدیدچی (دباغ) : اغلب وقتی غذای امام را داخل اتاق میبردم، میدیدم قرآن را باز کردهاند و مشغول قرائت قرآن هستند.
مدتی این مسأله (کثرت قرائت قرآن) ذهنم را مشغول کرده بود تا اینکه روزی به امام عرض کردم:
حاج آقا شما سراپای وجودتان قرآن عملی است دیگر چرا اینقدر قرآن می خوانید؟
امام مکثی کردند و فرمودند: *هر کس بخواهد از آدمیت سر در بیاورد و آدم بشود باید دائم قرآن بخواند.*
📚 پابه پای آفتاب، ج ۲، ص ۱۵۷.
https://chat.whatsapp.com/EVMAhG85EjwACJQTG72Alf
فواید مصرف خرما در افطار
مصرف خرما در هنگام افطار سبب کنترل اشتها و جلوگیری از پر خوری و همچنین موجب تنظیم قند خون و بازیابی توان ذهنی و عضلانی می شود.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، نتایج یک تحقیق علمی نشان می دهد خرما بهترین غذا برای روزه داران در ماه مبارک رمضان است.
در ساعات پایانی روز، قند خون کاهش پیدا می کند و با تاثیر بر مغز سبب ایجاد احساس کسالت و ضعف و کاهش قدرت تمرکز شخص روزه دار می شود.
با مصرف خرما ظرف 20 دقیقه قدرت و توانایی به شخص روزه دار بازمی گردد.
کارشناسان تغذیه توصیه می کنند در وعده افطار حتی المقدور 5 تا 3 عدد خرما مصرف شود . اما از مصرف بیش از حد خرما نیز مانند سایر شیرینی ها پرهیز شود.
کارشناسان تغذیه معتقدند در زمان افطار و سحر تا حد امکان به جای مصرف انواع شیرینی ها مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی (ویتامین ها و مواد معدنی) هستند، از مواد غذایی طبیعی شیرین مثل خرما، کشمش و انواع میوه استفاده شود.
خرما یک نوع میوه است که ویتامین های A ,B ,C ,E را به همراه املاح معدنی شامل فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم برای بدن تأمین می کند.
تقویت ایمنی بدن در برابر بیماری های عفونی و غیر عفونی و افزایش مقاومت بدن؛ پیشگیری از افزایش فشارخون و کم خونی، تنظیم انعقاد خون، بهبود مشکلات روده ای، کاهش اضطراب و عصبانیت و ایجاد آرامش در دوران بارداری از دیگر خواص تغذیه ای خرما است.
سفارش احادیث و روایات بر مصرف خرما کرده اند، نشان دهنده اهمیت و فواید مصرف این ماده غذایی در ماه مبارک رمضان است.
پیامبر اعظم (ص) فرمودند: مَنْ أَفْطَرَ عَلَی تَمْرَةِ حَلَالٍ تُضَاعَفُ ثَوَابُ صَلَاتِهِ أَرْبَعُمِائَةِ مَرَّةٍ؛ هر کس با خرمای حلال افطار کند ثواب نمازش چهارصد برابر می گردد.
امام صادق (ع) فرمودند: أَنَّ النَّبِی (صلّی اللَّه علیه وآله) اِذَا کانَ صَائِماً یفْطِرُ عَلَی الرُّطَبِ فِی زَمَانِهِ؛ رسول خدا (صلّی اللَّه علیه وآله) هرگاه روزه بود با رطب افطار می نمود.»
انتهای پیام/م