eitaa logo
سرو سرخ
24 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1هزار ویدیو
73 فایل
فرهنگی سیاسی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عرشیان نور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در محضر شهدا در پنج شنبه شهدایی در آستانه شب های قدر با نام شهید خداداد سلیمانی راوی : برادر رحیمی تهیه و تدوین گروه عرشیان نور ساعت 19 پنج شنبه 9 اردیبهشت 1400 گلستان شهدا خادمی این هفته به نیابت از شهید شهریار سلیمانی https://eitaa.com/arshianenoor
✳️ﺳﻪ نفر ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻦ ﯾﮏ ﯾﺨﭽﺎل را ﺑﺒﺮﻥ ﻃﺒﻘﻪ ﺷﺸﻢ . ✅ﺗﻮ ﻃﺒﻘﻪ 5 ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﻦ ﺑﺮﻡ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﭼﻘﺪﺭﻣﻮﻧﺪﻩ 🔄ﻣﯿﺮﻩ ﻭ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ: ⬅️ ﯾﮏ ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺏ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ⬅️ ﯾﮏ ﺧﺒﺮ ﺑﺪ ✅ میگن اول خبر خوب بگو و بعد خبر بد. میگه : ✳️ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺏ اینکه : 1 ﻃﺒﻘﻪ دیگه ﻣﻮﻧﺪﻩ ❌ﺧﺒﺮ ﺑﺪ : ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﺍﻭﻣﺪﯾﻢ 🅾️حکایت دولت فعلی است !!! ✅خبر خوب اینکه ۲ ماه به آخر دولت مانده 🚫خبر بد اینکه: ⛔️🚫 از سال 92 مسیر را کلا اشتباه اومدیم. ➡️به مسیر برگردید ❌مواظب باشیم دوباره گول تبلیغات دروغین اصلاح طلبان را نخوریم.
هدایت شده از عرشیان نور
🌷🌷🌷 از قاب شبکه دو سیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تقابل ایران_آمریکا.آینده برجام باسخنرانی آقای دکتر خوش چشم زمان :جمعه ۱۰اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰ 🆔 📲پخش زنده از پیام رسان روبیکا به آدرس زیر: https://rubika.ir/cheragherah ✅(آخرین نسخه روبیکا را نصب نمایید و از اینترنت پرسرعت استفاده نمایید) 🔵🔴 شرکت در نشست برای عموم علاقه‌مندان آزاد می‌باشد. (انتخابات ۱۴۰۰)
⭕️با ملغی شدن طرح تعویق انتخابات، شاهد فروکش موج چهارم کرونا هستیم
⛔️ نفس تازه‼️ 🔻«» یکی از کلیدواژه‌های مقام معظم رهبری برای جوشش ملی در نظام مردم‌سالار دینی است و حضور مردم در صحنه‌ها باعث می‌شود که نظام اسلامی روزبه‌روز قوی‌تر شود؛ یکی از مهم‌ترین این صحنه‌ها، شرکت مردم در انتخابات است. معظم له دراین‌باره می‌فرمایند: «امکانات دفاعی و قدرت‌های دیپلماسی و امثال این‌ها به کشور اقتدار می‌دهد، در این شکّی نیست، امّا بیش از همه این‌ها مردم یک کشورند، ملّت‌اند که اقتدار می‌دهند... حضور مردم موجب اقتدار کشور خواهد شد و انتخابات، مظهر حضور مردم است». 👈حضور مردم در انتخابات از جهات مختلفی حائز اهمیت است: 1️⃣نماد وحدت ملی؛ در یک روز مشخص همه ملت ایران در ساعت مشخصی با حق یکسان به پای صندوق رأی می‌آیند و به نامزد مورد نظر خود بدون هیچ‌گونه فشار و الزامی رأی می‌دهند؛ این صحنه باشکوه یک جشن سراسری نماد وحدت ملی است. در این انتخاب‌ها؛ اگرچه مردم به نامزدهای موردعلاقه خود رأی می‌دهند، اما سرجمع آرا برای نظام اسلامی و تأیید نظام است. 2️⃣نماد عزت؛ به پاس خون شهیدان و رهنمودهای امامین انقلاب و همراهی ملت، ایران امروز نماد عزت و سرافرازی در جهان است و علیرغم شیطنت‌ها و دشمنی‌ها، این عزت روزبه‌روز بیشتر هم می‌شود؛ برگزاری 37 انتخابات در کشور از پنجاهمین روز تولد انقلاب اسلامی تاکنون نشان‌دهنده رابطه مستقیم مردم‌سالاری و انقلاب اسلامی است. این انتخاب‌ها همواره بر شکوه و عزت ملت ایران افزوده و به کشور قدرت و امنیت بخشیده است. 3️⃣ثبات رأی: در انتخابات‌های گذشته مردم به هر شخصی که رأی داده‌اند، بر کرسی ریاست جمهوری نشسته است و همواره این رأی مردم برای رهبری و نظام مورداحترام بوده است و علیرغم فشارهای سنگینی که از اطراف علیه رؤسای جمهور وجود داشته، رهبر معظم انقلاب از آن حمایت کرده است. البته مردم باید بدانند که رأی آن‌ها در سرنوشت آینده خود و فرزندانشان تأثیرگذار است و نباید انتظار داشت که در میانه راه دولت برآمده از رأی و نظر مردم کنار گذاشته شود؛ البته وظایف نظارتی مجلس جای خود باقی است اما ضرورت دارد، مردم کسی را انتخاب کنند که شایستگی بر عهده گرفتن این کرسی را داشته باشد. 👈نکته پایانی: از هم‌اکنون پیداست که برخی‌ها پاشنه کشیده‌اند که به بهانه‌های مختلف وضعیت سیاسی کشور را آشفته نمایند و کشور را به سمت دوقطبی‌های کاذب مانند؛ جنگ و صلح یا مذاکره- مقاومت سوق دهند تا مردم دچار خطای شناختی در انتخاب خود شوند. در این زمینه هم آگاهی عمومی از طرح‌ها و توطئه‌ها می‌تواند باعث مصونیت انتخابات و نظام شود و دشمن را از رسیدن به اهدافش ناکام گذارد. ✍️فرهاد مهدوی
خیلی زیبا🔆 رای دادن نشان محبوبیت نظام هست و اگر ما رای ندهیم یعنی دیگه نظام رهبری محبوبیتی ندارد⚠️هشدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ده‌ها دلیل برای رأی‌ دادن دارم اما امسال این جمله در وصیت‌نامه ، به مهم‌ترین دلیلم تبدیل شده: . و ما باید با تمام توان از این حرم دفاع کنیم.
🔴 اتحاد مردم ❣️رهبر معظم انقلاب : ✅وقتی مردم در یک نظامی متحدند، یکپارچه‌اند، پشتیبان نظامند، با نظامند، این نظام مصونیت پیدا می‌کند، اقتدار پیدا می‌کند، قدرت پیدا می‌کند، برکندن آن از جا ناممکن می‌شود. مثل درختی است که، در اعماق زمین ریشه دوانده؛ این را نمی‌شود برداشت. ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
✅ رهبر انقلاب: ویژگی‌های رئیس‌جمهور باید این‌ها باشد 👈دارای مدیریت و کفایت باشد 👈 با ایمان باشد 👈عدالت‌خواه و ضدفساد باشد 👈دارای عملکرد انقلابی و جهادی باشد 👈به توانمندی‌های داخلی معتقد باشد 👈 به جوانان معتقد باشد 👈مردمی و امیدوار باشد.
❤️ رهبر معظم انقلاب روز یکشنبه با مردم سخن خواهند گفت ♦️حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، همزمان با روز جهانی کارگر و روز معلم، ساعت 18 روز یکشنبه 12 اردیبهشت 1400 به صورت زنده از طریق شبکه‌های رسانه ملی با مردم سخن خواهند گفت.
اینفوگرافیک/ویژگی رئیس جمهور در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب رهبرمعظم انقلاب (مدظله العالی): علاج درد‌های مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم و بعد، انتخاب اصلح، انتخاب شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پنج معیار برای ارزیابی مذاکرات وین ♦️مذاکرات وین، همچنان مبهم و غبار آلود است. چند موضوع مهم در اینجا وجود دارد:1) کدام تحریم ها باید برداشته شود؟ 2) تحریم ها لغو می شود، یا دوباره در بازی کلمات، نام "تعلیق" را "برداشتن تحریم" می گذارند؟ 3) "یکجا" لغو می شود، یا مشمول مرور زمان می گردد؟ 4) "تضمین های لازم" گرفته می شود یا به امضای طرف مقابل بسنده می کنند؟ 5) تکلیف راستی آزمایی چه می شود؟ 🔹آقای عراقچی دیشب گفت: "ب راساس توافقاتی که تا الان صوت گرفته، همه تحریم‎های موضوعی و بخشی مانند بخش انرژی (نفت و گاز)، بانکی، خودرو و بنادر باید . با خارج‎ شدن اکثریت نهادها و افراد از لیست تحریم، هم موافقت شده، اما دیگرانی هنوز به دلایل مختلف در فهرست هستند و لیست بلند بالایی است". ♦️تیم ما برای رسیدن به برجام، دو سال مذاکره کرد؛ اما شش سال بعد را مشغول مذاکره و عرق ریختن برای گرفتن همان حقوق حداقلی ایران در توافق بوده است! این، عبرت بزرگی است. 🔹این تیم، مشغول مذاکره برای برداشتن تحریم هایی است که بنابر اعلام چند باره آقای روحانی در فروردین و خرداد و تیر 94، همه آنها باید در دی ماه همان سال، یکجا لغو می شد؛ و هرگز نشد! ♦️فارغ از عملکرد دولت ترامپ، دولت اوباما هم به انواع ترفند ها، تعهداتش را زیر پا گذاشت؛ و تحریم های غیر هسته ای را هم به اجرا گذاشت که عملا انتفاع ایران از توافق را به "تقریبا هیچ" رساند. تحریم ها ویزا، آیسا، سیسادا و کاتسا، رگبار تحریم های دولتین آمریکا و کنگره علیه ایران است. 🔹اکنون موضوع حیاتی این است که آیا دولت، به "لغو یکباره همه تحریم ها، به شکل قابل راستی آزمایی و پایدار" به عنوان شرط بازگشت به تعهدات پایبند است -که دست کم سه تا شش ماه زمان می برد- یا اولویتش، تکرار صحنه آرایی زمستان 94 با "تاریخ مصرف" کوتاه انتخاباتی است؟ ♦️انتخابات مجلس دهم، قرار بود 7 اسفند 94 برگزار شود. تعهدات ایران، ظرف دو ماه، تا دی ماه 94 اجرایی شد و تازه "روز اجرای توافق" رسید. سفر های نمایشی هیئت های تجاری خارجی آغاز شد؛ چند قرار داد و تفاهم نامه امضا، و در باغ سبز های بسیاری نشان داده شد. 🔹طبق تصویر سازی ها، به نظر می رسید 150 میلیارد دلار پول بلوکه شده، به همراه 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی، وارد کشور خواهد شد! قرارداد خرید 200 هواپیما و...! اما 98 درصد این تصویر ها، دروغ بود. ائتلاف مدعیان اعتدال و اصلاحات با این دوپینگ تبلیغاتی و به قیمت فروش منافع ملی، اکثریت مجلس را قبضه کرد. ♦️مطابق عبرت های موجود، تنها قول و قراری معتبر است که؛ همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی -با هر برچسبی- را یکجا لغو کند، تضمین معتبر داشته باشد و راستی آزمایی شود. در غیر این صورت، کشور درست فردای انتخابات (28 خرداد)، گرفتار عهد شکنی و تشدید فشار ها خواهند شد.
🔴حفاظت از سایت های هسته ای به سپاه واگذار شد 🔹در نشست اخیر شورای عالی امنیت ملی سیستم حفاظتی سایت های هسته ای به ستاد کل نیروهای مسلح واگذار شده است و با نظر ستاد کل از این پس سپاه درباره اقدامات حفاظتی از این سایت ها تصمیم گیری می کند. 🔹پیش از این حفاظت سایت ها بر عهده سپاه نبوده است.
خلاصه بیانات امروز رهبر معظم انقلاب: 🔹قله ماه رمضان ايام قدر است 🔹حضرت آیت الله خامنه ای : به اين قله رسيديم و از فرصت بي نظير توسل و تضرع استفاده کنيم 🔹در معرفي شخصيت امام علي (ع) يک مرحله "امامت" است/ امانت به معناي رياست دين و دنيا نيست 🔹امروز حکومت در دست پیروان امیرالمؤمنین است 🔹ما باید همین شیوه و روش و همین عدالت و همین شجاعت را در عمل خودمان رعایت کنیم. 🔰 شهید سلیمانی را دشمنان تهدید به قتل کرده بودند. این بزرگوار گفته بود من را تهدید به چیزی می‌کنند که آن را دنبال می‌کنم 🔹انتخابات یک فرصت مهم است و نباید مردم را دلسرد کرد 🔹با وعده‌های فریبنده‌ نباید انتخابات را خراب کرد 🔹از اول انقلاب تا به امروز، انتخابات‌ها سالم بوده است. برخی تخلفات کوچک اتفاق افتاده که در نتایج کلی تاثیری نداشته است. 🔹انتخابات هرگز تخلفی که خلاف امانت بوده و یا تاثیری در نتایج داشته، وجود نداشته است. 🔹برخی انتخابات را وقتی قبول دارند، که نتیجه به نفع آنهاست. 🔹این روزها از بعضی مسئولان حرف‌هایی شنیده شد که مایه تعجب و تاسف بود. بعضی از آنها تکرار حرف‌های خصمانه امریکاست 🔹رسانه های دشمن این حرف ها را پخش کردند. 🔹آمریکایی ها از نفوذ ایران در منطقه به شدت ناراضی هستند. از شهید سلیمانی ناراحت بودند به خاطر این. 🔹این اظهارات خطای بزرگی بود که نباید از مسئولین جمهوری اسلامی سر بزند 🔹نیروی قدس بزرگ ترین عامل موثر از جلوگیری از دیپلماسی انفعالی در منطقه غرب آسیاست. 🔹غربی‌ها اصرار دارند سیاست خارجی کشور متمایل به سمت آنها باشد. 🔹جمهوری اسلامی با چین ارتباط برقرار می کند، آنها عصبانی می شوند. 🔹با همسایگان ارتباط برقرار می کنیم، همسایه های ضعیف ما را اذیت می کنند. 🔹آمریکایی ها مانع سفر سران کشورهای عربی به ایران شدند.
وزارت‌خارجه در «خسارت‌محض» مسولیتی نداشت؟ ▪️پاسخ به یک شبهه ساده‌سازانه درباره بیانات امروز رهبر انقلاب 🔹عبدالله عبداللهی نوشت: بلافاصله بعد از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره نحوه تعیین سیاست‌های کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیم‌گیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدینوسیله مسئولیت کامل برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این ۸ سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند لذا یا نقدها به برجام و‌ دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چرا که وزارت خارجه فقط مجری بوده است. 🔹اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک ساده سازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است، بلکه وزارت خارجه تصمیم‌گیرّ تنها نیست و از قضا چنین نکته‌ای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور‌ حکمرانی در دنیاست. 🔹همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاه‌های بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری می‌کنند. 🔹لذا اولاً وزارت خارجه بخشی از این روند تصمیم‌گیری است(کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همه‌ی تصمیم‌گیری با او نیست. 🔹ثانیاً ماهیت و تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیم‌گیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را معکوس کند. 🔹کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد، اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از خطوط قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «خسارت محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود. 🔹اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند حاج قاسم پیگیری می‌شد کاملا محقق می‌گشت. به نحوی که سیاست مقابله با داعش و حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت. 🔹لذا ماهیت دولت و وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «اجرا» بخش مهمی از این پروژه‌ی مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند.