🇮🇷امام خامنه ای عزیز :
القاء بیآیندهگی، بنبست و اینکه مسئولان اداره کشور را بلد نیستند از جمله کارهای بدخواهان ایران است و امروز هر کس مردم را از آینده #ناامید، یا ایمانهای مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاشها و برنامهریزیهای مسئولان بیاعتقاد یا #بدبین کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار میکند.
۲۴ خرداد ۱۴۰۱
┏━━ 🎵 ━┓
🆔 @sot_enghelabi
┗━━ 🎵 ━┛
صوت انقلابی
❇️ کلان روایت خطرناک بین متدینین
🔻بخش اول
🔹قبل از این هم بارها نسبت به یک "کلان روایت" خطرناک در بین متدینین و انقلابیون تذکر داده شده بود، در ماجرای سوریه قبل از هر تحلیلی درباره اوضاع سوریه، تبیین نسبت این کلان روایت با این ماجرا جالب است.
🔹در این کلان روایت، خروجی تحلیلها ایجاد ترس است. لذا این، یک نوع روایت مرجفون است، ابزار آن بی اعتمادی به تصمیم گیران و تدبیرکنندگان است.
🔹 این کلان روایت دو قطبی ساز و دو قطبی زیست است، یا صراحتا یا لوازم سخنشان آن است که مسئولین ما دشمن مقاومت و یا حداقل روبروی جبهه مقاومت اند.
🔹در ماجرای تحلیل سوریه اما یک جلوه دیگر این کلان روایت بیشتر خود را نشان داد و آن ایستادن روی متشابهات و مجهولات است. داستان سرایی های بدون استدلال و اطلاعات فقط بر اساس همان احساس بی اعتمادی و ترس.
🔹اگر قصه حرکت تحریر الشام به ضرر ایران و به نفع اسراییل باشد که هست، حتما ایران و کل جبهه مقاومت این نقطه مهم از جبهه را رهانمیکند؛ چون راهبرد هویتی مقاومت همین تقابل اراده ها است.
🔹مدل جنگیدن و درگیری همه جا به یک روش نیست. اگر تحریرالشام، توانسته باشد پشتیبانی مردمی برای خود ایجاد کند، ایران طوری عمل نمیکند که گویا مقابل مردم سوریه ایستاده، اگر تحریر الشام توسط برخی از کشورهای منطقه حمایت میشود، ایران به گونه ای درگیر نمیشود که مقابل کشورهای منطقه قرار بگیرد، اگر تحریر الشام در بخشی از بدنه مقاومت با حسن ظن مواجه است، ایران تلاش نمیکند شکاف در جبهه مقاومت شکل بگیرد، دقت کنیم اسراییل از نفس افتاده و محتاج درگیری و شکن و اختلافات منطقه ای است، ایران طوری درگیر نمیشود که تنفس مصنوعی به اسراییل بدهد.
🔹اینها به معنای عدم روبرو شدن با اراده دشمن نیست بلکه سبک و سیاق روبرو شدن متفاوت است، لزوما قیافه ای که من و شما در ذهن داریم از تقابل، نخواهد بود. این رایزنی های فشرده منطقه ای عراقچی و لاریجانی را به عنوان بخشی از پازل ببینید و روی این رفتارهای ایران بیشتر فکر کنیم.
🔹اصولا توجه کنیم که آن فهم فانتزی از جنگ و پیروزی های پی در پی را باید کنار گذاشت.
جنگ است، در جنگ دشمن همه توانایی خود را به کار میبرد خصوصا وقتی کارد به استخوانش برسد.
اصل پیچیدگی جنگ و هجوم همه جانبه دشمن، خودش نشان از میزان ضربه ای است که دشمن به لحاظ راهبردی در منطقه خورده و میزان قدرتی است که جبهه شما دارد.
🔹خلاصه اگر از یک سو مراقب گفتمان و جریان عقب نشینی هویتی و راهبردی یا غیرتاکتیکی هستیم و برملا و نفی اش میکنیم، از سوی دیگر هر عقب نشینی را عقب نشینی راهبردی و غیر تاکتیکی ندانیم، بسیاری مواقع عقب نشینی ها تاکتیکی و درست است.
🔹در تحلیلهایمان باید مراقب کلان روایت جریان مرجفون در دل انقلابیون باشیم.
اینها هزار بار دیگر هم رهبری اطمینان خاطر دهد درباره پیروزی گام به گام مقاومت، اصلا نمیشنوند،
هزار بار دیگر هم رهبری بگوید تصمیمات ما به هنگام و بدون تاخیر و تعلل است، اصلا نمیشنوند،
هزار بار دیگر هم رهبری از چشمهای ظاهر بین در تحلیل وقایع بنالد، اینها جدی نمیگیرند،
هزار بار دیگر هم رهبری از منطقی بودن تصمیمات و مبتنی بر قوانین پذیرفته بین المللی بودن و غیره بگوید اصلا نمیپذیرند، چرا؟ چون اصول کلان روایتشان خراب میشود.
🔹روش ایران مقاومت همراه با انعطاف است یعنی در هر شرایطی با توجه به همه امکانات و شرایط، موثرترین ضربه را وارد میکند.
✍علی مهدیان
◀️ ادامه یادداشت در بخش دوم👇
❇️ کلان روایت خطرناک بین متدینین
🔻بخش دوم و پایانی
🔹بشار اسد کنار رفت، تحریر الشام قدرت را در دست گرفت. این اتفاق یعنی ایران حضورش و ابتکار عملش در سوریه تحت الشعاع قرار میگیرد. این اتفاق به نفع ایران نیست. اما چند سوال مهم مطرح است:
1⃣ اولا کنار رفتن بشار اسد یک دلیلش ارتش ضعیف و منفعل بود، سوال این است آیا بدنه مردمی سوریه هم مثل ارتش خسته و منفعل شده اند؟
یا اینکه مردم یا لااقل گروههایی در سوریه همراه جبهه مقاومتند؟
برای پاسخ به این پرسش به این نکته بیندیشیم که آیا مقاومت سوریه تا امروز در اصل محصول ارتش آن کشور بوده یا مردم؟
آیا موفقیتهای سوریه در مقابل تکفیر داعشی محصول قدرت نظامی روسیه و ایران بوده یا اولا و بالذات مردم سوریه؟
🔹 اگر بگوییم مردم سوریه اساسا حال مقاومت ندارند و منفعلند، آنچه ایران از دست داده در حد زمین است ولو به لحاظ جغرافیا مهم باشد، و نه حلقه ای از حلقات مقاومت،
اگر بگوییم مردم سوریه یا جریانات و گروههایی در آن، در وضعیت مقاومت قرار دارند، این حقیقت از دست نرفته و هنوز هم حضور دارد و طبیعتا کنشگری خواهد کرد. حقیقت مقاومت قبل از آنکه پدیده ای نظامی و سیاسی باشد یک حقیقت مردمی است. تحلیل جنگ بدون این ریشه اصلی خطاست.
2⃣ سوال دوم اینکه آنچه ایران در داستان جنگ با داعش به دست آورد چه بود و امروز چه مقدار از آن از دست رفته است؟
🔸 یک اینکه مقاومت یک حلقه آتشین منسجم جبهه ای حول اسراییل نبود و الان هست، این که از بین نرفته.
🔸دو اینکه قدرت ایمانی و سپس نظامی هر حلقه مقاومت در این حد نبود که اسراییل هیچ کدام را، حتی حماس در محاصره کامل را، نتوانسته نابود کند و بنای پذیرش این واقعیت را دارد.
🔸سه اینکه پدیده داعش با تحریر الشام متفاوت است، آن امتی بود و این ملی، آن تکفیری بود و این عملگرا، آن سلاحش خوف بود و این سلاحش تزویر، داعش نابود شد و هنوز هم سر بر نیاورده است.
🔸چهار اینکه اسراییل آن روز با اسرائیل امروز به لحاظ وضعیت درونی و مشروعیت جهانی و ضعف در چنین حال و روز و در لبه پرتگاه سقوط کامل نبود.
اینها محصول جنگ ما با داعش در سوریه هم هست.
🔸پنج اینکه تشکیل انواع گروههای مقاومت در عراق و سوریه را نداشتیم که الان وجود دارند.
🔸شش اینکه پایگاه ها و ناوگان آمریکایی اینطور در کل منطقه تهدید نمیشد الان میشود.
🔹سوال این است که با کنار رفتن حکومت بشار چه اندازه از این آورده های مهم مبارزه با استکبار بعد از جنگ در سوریه را از دست داده ایم؟
3⃣ سوال سوم اینکه دقیقا امروز نگران چه هستیم؟
🔸طبیعتا فروپاشی کامل نظام سیاسی و هرج و مرج در سوریه خطرناک است، فضا برای دست اندازی دشمن فراهم تر میشود، احتمال ظهور گروههای عجیب و غریب جدید تکفیری زیاد است، این ضعف، فشار بر مردم سوریه را بیشتر میکند
🔸احتمال چند پارگی سوریه نیز هست و باعث بروز ضعف بیشتر این کشور خواهد بود و سوگیری همه منطقه نسبت به اسراییل را نیز تحت الشعاع قرار میدهد.
🔸حاکمیت موجودیتی مثل تحریر الشام نیز باعث ضعف مردم سوریه خواهد شد، سوگیری حاکمیت این کشور به نفع اسراییل در منطقه بیشتر خواهد شد، چیزی شبیه ترکیه یا امارات.
البته با توجه به حال مردم سوریه و خوی اسراییل بعید است این موجودیت کاملا در اختیار جبهه استکبار قرار بگیرد.
🔸لکن همه این سه احتمال نشان دهنده مسئولیت جدیدی است که کل جبهه مقاومت در قبال سوریه باید ایفا کند.
نه ایران و نه کل مقاومت این حلقه مهم را رها نخواهند کرد.
اما اینها معنایش ابدا بازگشت به گذشته نیست.
🔷 دقت کنیم در وضعیت جنگ تمام عیار با جبهه استکبار هستیم، میزنیم و میخوریم، پس آنچه اتفاق می افتد وضعیت جدیدی را برای مبارزه شکل میدهد، نه احساس انفعال و ترس و بازگشت.
کافیست این کلان روایت را درست تبیین کنیم.
✍ علی مهدیان
┏━━ 🎵 ━┓
🆔 @sot_enghelabi
┗━━ 🎵 ━┛
2.65M
#تمایز_وظیفه_گرایی و #تطبیق_گرایی
پیرو پرسش متعدد دوستان از بنده نکاتی درباره #ظهور و درگیری های #سوریه و ارتباط میان #نشانه_های_ظهور تقدیم می شود.
محمد شهبازیان
@khaketeshneh-محمد شهبازیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺چرا مردم #سوریه از رفتن بشار اسد خیلی خوشحال شدند؟
🔹برای خرید یک بسته نان در سوریه باید ساعتها صف بایستید.
🔹حقوق کارمندان و نیروهای نظامی سوریه ماهانه ۲۵ دلار بود در حالی که حقوق کارمندان در ادلب ( با حمایت ترکیه) ۵۰۰ دلار بود.
🔹حسن شمشادی، دبیرکل سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و سوریه : برای یک باک بنزین در سوریه باید ۲۴ ساعت در صف میایستادید/ در ۲۴ ساعت فقط سه ساعت برق در سوریه بود/ در ادلب برق ترکیه ۲۴ ساعت وصل بود، قیمت کالاها با حمایت دولت ترکیه پایین بود و ۵۰۰ دلار درآمد داشتند/ مردم سوریه احساس میکنند که وقتی زیر بلیط ادلب و ترکیه بروند وضعشان خوب میشود.
┏━━ 🎵 ━┓
🆔 @sot_enghelabi
┗━━ 🎵 ━┛
🔺اهم صحبت های دیشب عراقچی درباره #سوریه :
🔹 اسد تحلیل درستی از وضعیت ارتش نداشت
🔹 از تحولات و تحرکات ادلب اطلاع داشتیم
🔹قرار نبود ما در مقابله با معارضین جایگزین ارتش سوریه شویم
🔹آنچه که غافلگیر کننده بود، ناتوانایی ارتش سوریه در مقابله با این حرکت و سرعت تحولات در سوریه بود
🔹 ارتش سوریه بیشتر درگیر جنگ روانی شد تا اینکه در میدان درگیر جنگ باشد
🔹 در جریان این اتفاقات، یک طراحی پشت صحنه از طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود داشت که محور مقاومت را دچار مشکل پیدرپی کند
🔹 توصیه کردیم که روحیه ارتش سوریه تقویت شود و این کاری بود که باید خود آقای بشار اسد انجام میدادند و اینکه با مردم سوریه تعامل بیشتری انجام شود، چراکه آنچه که حکومتها را حفظ میکند، مردم هستند.
🔹 دولت سوریه را تشویق کردیم که با معارضین مشروع گفتوگو کند و معارضین مشروع گروههایی هستند که در لیست گروههای تروریستی قرار ندارند.
🔹یکی دیگر نگرانیهایی که ما داریم، سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از تحولات در سوریه و اقدامات تجاوزکارانه این رژیم است که این تحرکات هم آغاز شده است. گروههای مقاومت از نزدیک تحرکات رژیم صهیونیستی را رصد میکنند
🔹 کسی نباید فکر کند با خارج شدن سوریه از مدار مقاومت که من مطمئن نیستم این اتفاق بیفتد، راهها بسته میشود. اینطور نیست که با تحولات در سوریه، حزبالله دچار مشکل شود
🔹برای ما حفظ امنیت و احترام اماکن مقدسه مهم است ،در این خصوص تضمینهایی به ما داده شده است و تا آنجا که خبر دارم بیحرمتی انجام نشده است
🔹عامل اصلی در این موفقیت حرکت اخیر (مسلحین) در سوریه، فقط ارتش سوریه بود که ایسنادگی نکرد وگرنه نیروهای مقاومت بهرغم اینکه در جاهای دیگر دستشان بند بود، ولی آمدند و نقش خود را ایفا کردند. اگر ارتش سوریه ایستادگی کرده بود، حتی حلب هم سقوط نمیکرد
┏━━ 🎵 ━┓
🆔 @sot_enghelabi
┗━━ 🎵 ━┛
صوت انقلابی
✅ رسانه مهم است
#جنگ_روایت_هاست
🔺ابومحمد الجولانی رئیس گروهک تروریستی تحریرالشام نشان داد که چگونه رسانهها میتوانند با #تغییر_روایتها، یک عده تروریست و آدمکش حرفهای و خشک مغز را به عنوان آزادیخواه!! و دمکراسیطلب!! نشان دهد و به مردم قالب کند.
🔺در جنگ رسانهای از طرف دیگر با تغییر چهره تحریرالشام از یک گروه تندروی تکفیری سلفی به یک گروه مسلح که با برگه تزویر قصد اصلاح حاکمیت را دارند، مردم را مجاب به همراهی با آنان کرد.
👈اما ما هنوز عمق جنگ رسانهای و تاثیرات آن را نشناختهایم.
تحلیل حوادث سوریه.mp3
9.89M
🔺تحلیل حوادث #سوریه
🎙دکتر یدالله جوانی (معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)
خدای زنده، نهضت زنده.mp3
3.78M
🎙️#پادکست
✍️ خدای زنده، نهضت زنده
🔻 زنجیرهای ترس، نشانی از حضور شیطان
🔰 توکل به خدای زنده، زندهکننده ایمان و آرامش
⬅️ خدایی که شنها را به سپاه اول دنیا چیره میکند.
📌برگرفته از جلسات «به وقت شام»
#امام_خمینی
#طبس
#ایمان #رهبری