eitaa logo
🌿 قرارگاه کوثر
427 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
2هزار ویدیو
149 فایل
┈•✿‌‌‌‌‌‌﷽✿•┈. پایگاه کوثر مسجد امام حسن مجتبی (علیه‌السلام)💚 اطلاع رسانی گزارشات و خبرها و فعالیت های پایگاه کوثر #بسیج_یعنے_نیروے_ڪار_آمد_ڪشور_براے_همه_میدانها
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ 🌸 حضرت محمد (ص) می فرمایند: اى مردم ! هر كس در ماه رمضان بر من زياد بفرستد، خداوند، ترازوى اعمال او را سنگين خواهد فرمود در روزى كه ترازوها سبك باشد.🌸 🌸و من اکثر فیه من الصلوه على ثقل الله میزانه 🌸یوم تخفف فیه الموازین 📕وسائل ‏الشيعة ج : 10 ص : 314 🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ 🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ 🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍀 @soyezohor 🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ سلام 🌸🍃 صبح آخر هفته تون معطر به عطر خدا دومین روز از ماه نور✨✨ ماه دلدادگی💕 ماه عبادت ازراه رسید🍃 ان شالله دراین روزعزیز🌸🍃 عباداتتون موردقبول حق وسایه پرمهرخدادر🍃 زندگیتون جاری باشه🍃 😊 🍀 @soyezohor 🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسرار روزه _2.mp3
11.09M
۲ 🔅مهمانیِ عجیبی است، با قوانینی دقیقاً برعکسِ همه‌ی مهمانی‌های عالم! ٭ حتماً عزیزترین مهمانانش هم، عجیب‌ترین مهمانان این مهمانی‌اَند! یعنی چگونه‌اَند؟ 🍀 @soyezohor 🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢برگزاری وبینار پرسمان سیاسی با محوریت انتخابات ریاست جمهوری💢 🗣کارشناس: دکتر علی اصغر حبیبیان 🔰موضوع: چرایی و چگونگی تحقق راهبرد مشارکت حداکثری و اصلح گزینی ⏰زمان پنج شنبه ۲۶ فرودین ۱۴٠٠ ساعت ۱۷ ✅ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی 📲لینک ورود به همایش در فضای مجازی: b2n.ir/majmaenghelab 📌ورود به عنوان مهمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌿 قرارگاه کوثر
🔴زولبيا🔻🥨 🔸٣/٤ ليوان نشاسته رو با نصف ليوان ماست پرچرب مخلوط كردم دو ق غ گلاب و يه ق غ زعفرون دم كرده ا ق ج روغن مايع و ٢ ق غ ارد و١ ق چ بكينگ پودر زدم و با همزن به مدت٥ دقيقه هم زدم ودر ظرفو گذاشتم و به مدت ٥ الي ٦ ساعت تو جاي گرم گذاشتم درون يه ظرف كوچيك روغن ريختم وروغن بايد داغ باشه و مواد زولبيا رو داخل ظرف سس ريختم وتو روغن داغ به صورت دوراني شكل دادم وبا حرارت كم گذاشتم تا دو طرفش طلايي بشه وبلافاصله تو شربت ولرم گذاشتم و سريع برداشتم 🔴باميه🔻🥟 🔸براي تهيه باميه يك ليوان آب روبا٢٠ گرم كره يا روغن جامد ويه قاشق زعفرون دم كرده گذاشتم رو گاز تا جوش بياد ويه ليوان آرد رو به يك باره اضافه كردم وبا قاشق چوبي هم زدم وبه مدت ده دقيقه اين كارو انجام دادم تا وطويت خمير گرفته بشه واين مرحله رو بهش داغ زدم ميگن وحتما بايد انجام بشه تا باميه ها بعد از پختن نرم نشه بعد خميرو پهن كردم تا خمير ولرم بشه ويه خرده رطوبتش گرفته بشه 🔸بعد دوتا تخم مرغ بزرگ به همراه يه ق غ عسل ونوك ق چ وانيل زدم وبا همزن اونقدري زدم تا خمير لطيفي به دست بياد طوري كه خمير راحت از ماسوره رد بشه وداخل قيف ريختم وبا ماسوره ي آچاري تو روغن داغ با حرارت ملايم به كمك قيچي چرب شده برش دادم وسرخ كردم نكته ي مهم اينه كه حتما با حرارت ملايم سرخ بشه تا حالت تردي داشته باشه ونرم نشه وبعد از سرخ كردن تو شربت سرد غليظ ميندازيم ونكته ي بعدي اينه كه شربت حتما بايد سرد و غليظ باشه 🔴 🔸دوليوان شكر با ٢/٣ ليوان آب و١/٣ ليوان گلاب و چند تا دونه هل و ٢ ق غ پر زعفرون دم كرده ويك ق غ پر آبليمو رو با هم مخلوط ميكنيم روي گاز ميزاريم تا شكر حل بشه بعد در آخر يه ق غ گلوكز براي براق شدن باميه به شربت اضافه ميكنيم وقتي حل شد شعله رو خاموش ميكنيم 🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا