‼️فرق قدرت رسانه از تهران تا پاریس
🔷اغتشاشات #ایران:
در سال گذشته نام #مهسا_امینی مدتها ، واژه پر تکرار فضای مجازی بود.
🔷نا آرامی های #فرانسه:
کدامیک از شما نام پسری که در فرانسه کشته شده است را می دانید؟
🔸قدرت رسانه ها را این جمله مشهور برنارد کوهن که در مقالات و کتاب های زیادی از آن یاد می شود به خوبی نشان می دهد: "رسانه ها ممکن است در گفتن اینکه مردم چگونه فکر کنند موفق نباشند، اما به طرز خیره کننده ای در گفتن اینکه خوانندگان راجع به چه فکر کنند به موفقیت می رسند."
✍جواد اکرمی. کارشناس ارشد رسانه
#عکس_نوشت
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh
از «سریع و خشن» تا «کند و لطیف»
▪️تغییر ۱۸۰ درجهای بی بی سی
🔹درحالی که وضعیت این روزهای فرانسه بعد از قتل یک نوجوان ۱۷ ساله، به حد بحران رسیده است، بی بی سی فارسی پیرو دیگر رسانههای غربی، سیاست واحدی را برای پرداختن به آنچه در اروپا میگذرد، اتخاذ کرده است.
🔹این رسانهها در این مدت نشان دادهاند که علاقه خاصی به پوشش حقیقی اعتراضات مردمی در فرانسه ندارند و به اصطلاح سیاسی به دنبال «مالهکشی» اتفاقات پاریس و مارسی هستند.
🔹تاحدی که اگر شما مخاطب این رسانهها باشید ممکن است تصور کنید همه چیز در فرانسه عادی است!
🔹بی بی سی در اقدام جدیدش برای اینکه وانمود کند شدت و وسعت اعتراضات در فرانسه از آنچه هست، کمتر و یا به کلی کذب است، حاضر میشود حتی به چند پست در فضای مجازی استناد کند.
🔹افرادی که ظاهراً سهواً یا عمداً تصاویری را به اسم اعتراضات فرانسه منتشر کردهاند که طبق ادعای بی بی سی این تصاویر مربوط به فیلم سینمایی «سریع و خشن» بوده و در مواردی محل رخ دادن صحنهها فرانسه نبوده است.
🔹بی بی سی با همین آتو سعی میکند کل محتوای اعتراضات مردمی در فرانسه را «هوا» کند و به مخاطبانش اینطور برساند که آتش و درگیری در شهرهای فرانسه، واقعی نیست!
🔹اقدامات «کند و لطیف» بی بی سی برای اعتراضات فرانسه در حالی است که این رسانه برای آشوبهای اخیر ایران سنگ تمام میگذاشت و هر محتوای غیرواقعی را به اسم خبر رسمی و با سیاست «سریع و خشن» روی خروجی میبرد.
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh
عطریانفر: مشارکت در انتخابات مجلس به ۶۰ درصد میرسد
🔹عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی: مشارکت در انتخابات پیشرو روی مرز ۵۰-۶۰ درصد میرود. حس مثبتی به اقدام مجلس برای تناسبیشدن انتخابات در تهران دارم.
🔹کارنامۀ ۴ سال اول روحانی قابل دفاع است؛ ۴ سال دوم هم ناشی از عوارض پیرامونی بوده. شخصا با رئیسی رفاقت قدیمی دارم.
🔹اصلاحات اساساً اگر گفتمانی در انتخابات برای مردم داشته باشد اول بحث توسعه زندگی فردی و اجتماعیشان و دوم دستبرداشتن از بلندپروازیهای بیخود است.
🔹الان اگر ما حرفهای سیاسیِ بلند بزنیم، جامعه نمیپذیرد و میگوید اول این مسئله مرا حل کن؛ بچۀ من خانه و شغل ندارد.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای دختران شانزهلیزه
@Farsna
رئیسی به اجلاس بریکس دعوت شد
🔹وزیر خارجۀ آفریقای جنوبی در گفتوگوی تلفنی با امیرعبداللهیان اعلام کرد که این کشور برای حضور رئیسی در نشست گروه بریکس دعوتنامه فرستاده است.
🔹بریکس گروهی متشکل از قدرتهای اقتصادی نوظهور است که نام آن مخفف حروف اول برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است.
@Farsna _ Link
♨️آقای رییسی! شما ناهار خوردید؟؟
ناهار خوردید یا:
👈🏻مشغول تکمیل فرآیند عضویت در شانگهای بودید؟
👈🏻یامشغول مذاکرات مهم صلح با کشورهای حاشیه خلیج فارس، و قطع ید صهیونیستها از منطقه بودید؟
👈🏻یا مشغول سفرهای بسیار مهم به سوریه و اندونزی و ونزوئلا و نیکاراگوئه و انعقاد قراردادهای بسیار مهم اقتصادی و تجاری بودید؟
👈🏻یا مشغول احیای دریاچه ارومیه بودید؟
👈🏻یا مشغول احیای کارخانجات تعطیلشده در دولت قبل، و رونق تولید بودید؟
👈🏻یا مشغول احیای معادن تعطیلشده بودید؟
👈🏻یا مشغول تکمیل اتصال ریلی رشت آستارا بودید ؟؟
👈🏻یا مشغول تسویه بدهیهای سنگین دولت قبل بودید؟
👈🏻یا مشغول حل و فصل اختلاف گازی با ترکمنستان و پرداخت بدهی دولت روحانی به آنها بودید؟
👈🏻یا مشغول ساخت خانههای بودید که روحانی پولش را گرفته و نساخته است؟؟
👈🏻یا مشغول آزادسازی پولهای بلوکهشده ایران در سایر کشورها بودید؟
👈🏻یا مشغول تعاملات مهم تجاری به کشورهای جهان، بدون FATF و برجام بودید؟؟
👈🏻یا مشغول خرید ۵۰ فروند هواپیما برای ملت( و نه برای نورچشمیها)، بودید؟؟
👈🏻یا مشغول هزاران خدمت مهم و ارزنده دیگر در این دوسال، بودید که دولت قبل ۸ سال برایش وقت داشت و انجام نداد؟؟
🔸 خدا شما را حفظ کند و توفیق بیشتر عنایت بفرماید!
راستی آقای رییسی!
با این همه زحمت و خدمت، واقعا ناهار خوردید؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم سوييس براي اولين بار در تاريخ اين كشور اعتراض كردن، امروز دولت سوييس تانك آورده تو خيابون
🔴پوتین: ایران ظرفیت جدیدی به سازمان شانگهای اضافه میکند
🔺رئیسجمهور روسیه:
🔺سازمان همکاری شانگهای به شدت به پایه ریزی نظام عادلانه و چند قطبی پایبند است.
🔺ایران به یکی از اعضای رسمی سازمان تبدیل شده و من از صمیم قلب به جناب آقای رئیسی تبریک میگویم. ایران میتواند ظرفیت جدیدی را به سازمان اضافه کند و روسیه همواره از عضویت ایران حمایت کرده است.
23.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺بزرگترین تجاوز جنسی در تاریخ بشریت!
🔹تجاوز به دختران ۸ تا ۸۰ ساله توسط سربازان کشورهای حامی زن زندگی آزادی
جهش نرخ ارز در ۱۴۰۱ زیر سایه سیاست تعدیل/ چرا درآمد ۵۴میلیارد دلاری نفتی در کنترل تورم ناکام ماند؟ اخیراً توسط سازمان اطلاعات انرژی آمریکا ارقامی از میزان فروش نفت ایران در سال گذشته (2022) منتشر شد. طبق این آمار این سازمان، درآمد نفتی ایران در 5ماهه ابتدایی سال جاری حدود 19 میلیارد دلار و در سال گذشته حدود 54 میلیارد دلار بوده است.
مشخص است که درآمدهای نفتی همواره یکی از پاشنهآشیلهای اقتصاد ایران است و همواره یکی از مواردی که مستقیماً بر نرخ ارز و بهتبع آن تورم اثرگذار خواهد بود، درآمد نفتی کشور است. سؤالی که در اینجا باید بهدنبال پاسخ برای آن گشت این است؛ چرا با وجود چنین درآمد نفتی بالایی در سال گذشته، نرخ ارز با جهش 80درصدی مواجه شد و بهدنبال آن تورم رکوردهای عجیب و غریبی از خود ثبت کرد و اثر این درآمدها بر کمرنگتر کردن آثار تورم و تابآوری بیشتر اقتصاد ایران در شرایط تحریمی تا این حد خنثی شده بود؟
سیاستهای تعدیل عامل بیتأثیری درآمد 54میلیارددلاری نفت بر تورم
برای پاسخ به سؤال بالا، باید به واکاوی سیاستهای کلان اقتصادی که در سال گذشته در دستور کار تیم اقتصادی دولت و بانک مرکزی قرار گرفت بپردازیم. بررسی سیاستهای اقتصادی که در سال 1401 پیاده شد، درسهای بزرگی برای تمام فعالان و سیاستمداران اقتصادی کشور دارد.
شاید امروز بهجرئت بتوان گفت، اعمال سیاستهای تثبیت عامل اصلی تحولات کلان اقتصاد ایران در سال گذشته محسوب میشود. لازم به ذکر است این سیاستها، از سیاستی تحت عنوان جراحی اقتصادی و حذف ارز ترجیحی (ارز 4200 تومان) آغاز شد و پس آن با چشمانداز و گام برداشتن بانک مرکزی در زمان مدیریت صالحآبادی بهسمت سیاست تکنرخی کردن ارز، قدم بعدی سوگیری اقتصاد ایران بهسمت سیاست تعدیل برداشته شد که نتیجهای جز تورم افسارگسیخته سال گذشته را در بر نداشت.
گفتنی است، بهطور خلاصه بعد از حذف ارز ترجیحی در اردیبهشت ماه 1401 عملاً نرخها در سامانه نیما به بازار آزاد نزدیک شد و با اعمال سیاست دلار توافقی در اوخر تابستان عملاً آخرین گام برای پیادهسازی یک سیاست تعدیلی در حوزه ارز یعنی دلار تکنرخی فراهم شد، دقیقاً بعد از حرکت حداکثری بهسمت سیاست ارز تکنرخی بود که اولین جهش ارزی در آذر ماه 1401 رقم خورد.
همانطور که گفته شد، اگرچه تجربه نشان داده است در سالهایی که درآمد نفتی ایران، با کاهش قابلتوجهی مواجه نشده باشد، تقریباً شاهد تثبیت ارزی چشمگیری نخواهیم بود، اما اعمال سیاستهای تعدیلی با وجود درآمد 54 میلیارد دلاری نفت، باز هم نتوانست سبب مدیریت نرخ ارز شود بهطوری که در 6ماهه دوم سال گذشته نرخ ارز افسار پاره کرد و با رشدی 80درصدی، وضعیت آشفتهای را برای اقتصاد ایران رقم زد.
گفتنی است بانک مرکزی در زمان ریاست فرزین، با اتخاذ سه سیاست بازگشت ارزهای صادراتی با نرخ کشفشده ارز، کاهش نرخ تسعیر جهت کشف قیمت پایه محصولات عرضهشده در بورس کالا و واردات کالاهای اساسی با ارز 28هزار و 500 تومانی عملاً توانسته است افسار رشد نرخ ارز را بکشد و در واقع تغییر ریلی از سوی سیاستهای تعدیلی بهسمت سیاستهای تثبیتی دهد، همچنین لازم به ذکر است وقتی نرخ ارز تثبیت میشود و در کانال نزولی قرار میگیرد مستقیماً بر کاهش انتظارات تورمی تأثیرگذار است و با کاهش انتظارات تورمی، مشخصاً قیمت سایر کالاها در بازارهای موازی نیز با کاهش همراه میشود که همین امر اولین گام بهسوی مهار تورم خواهد بود.
هنر دیپلماسی بدون «توهمات اصلاحطلبان»
🔹قطار دیپلماسی دولت سیزدهم با عبور از ایستگاه بهبود روابط با کشورهای منطقه وارد ایستگاه سازمان همکاریهای شانگهای شد.
🔹از ابتدای شروع دولت سیزدهم هرگاه دولت تحرکی در دیپلماسی را آغاز میکرد فورا رسانههای اصلاحطلب و حامی برجام به خط میشدند و با تیترهای اغراقآمیز و با مصاحبه با به اصطلاح کارشناسان، دیپلماسی دولت سیزدهم را از پیش شکست خورده معرفی میکردند.
جالبتر آنکه علت شکست فرضی را نیز عدم رفع تحریم و نبود برجام و قرار گرفتن در لیست سیاه FATF معرفی میکردند!
🔹زمانی که موتور دیپلماسی منطقهای و جهانی دولت سیزدهم روشن شد و به ایستگاه عادی سازی روابط با عربستان رسید کمکم بیاعتبار بودن تحلیل اصلاحطلبان رخنمایی کرد.
🔹اکنون پس از پیوستن ایران به سازمان بسیار مهم و راهبردی همکاریهای شانگهای بدون برجام بدون رفع تحریم و بدون FATF، میخ آخر نیز بر تابوت مهملات و تخیلات ذهنی اصطلاحطلبان و اعتدالیون حامی برجام کوبیده شد!
اما خبر تلختر برای این گروه از زبان معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور شنیدنی است:
🔹عضویت فعال در سازمانهای منطقهای و بین المللی، بخش مهمی از سیاست خارجی دولت آیتالله رئیسی مبتنی بر دکترین همسایگی و همگرایی است.
🔹عضویت کامل در شانگهای با موفقیت نهایی شد و گام بعدی بریکس است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشتباه نکنید! گل همان ماریجوآنا نیست؛ «راسوی بدبو» است
خانم دکتر باهر همهچیز را درباره گل به ما میگوید
@Farsna