17.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌♨️اجرای سند ٢٠٣٠ همچنان ادامه دارد...
🔻اخیراً کتابی با نام 'سلامت در سال ٢٠١۵' در کشورمان چاپ و نشر پیدا کرده است که این کتاب بخش سومِ (سلامت) سند توسعه پایدار (٢٠٣٠) است و دارای محتوای ضلالت آمیز می باشد.
◾️در فیلم فوق، آیت الله مکارم شیرازی در دیدار و گفت و گو با آقای دکتر نمکی، وزیر بهداشت، با تذکری قاطع و مستدل از ایشان خواستند تا چرایی چاپ و نشر این مضامین ضلالت آمیز و ضد دینی را پیگیری و بررسی کنند.
@mojekhabar1400
🔴 *درصد مشارکت، کمی شفافتر*
🔺درباره میزان مشارکت بحث و تحلیل های زیادی انجام شد، اما یک نکته مورد غفلت قرار گرفته است که میتواند درصد کیفی مشارکت را شفافتر نشان دهد:
🔷بر اساس آمار وزارت کشور، تعداد ایرانیان واجد، ۵۹,۳۱۰,۳۰۷ بوده که از این تعداد، ۲۸,۹۳۳,۰۰۴ نفر در انتخابات مشارکت نموده اند. اما باید توجه داشت که از این تعداد واجدین شرایط، طبق آمار سال ۹۹ بیش از چهار میلیون نفر ایرانیان مقیم در خارج از کشور هستند، یعنی کسانی که نظام سیاسی ایران در زندگی آنها تاثیر خاصی ندارد از این رو، مشارکت آنان بیانگر واقعیت های اجتماعی درون جامعه ایرانی نیست. بنا بر این اگر بخواهیم میزان مشارکت مردم که بر آمده از تاثیر و تأثرات حکومت بر مردم و مردم بر حکومت است، شفافتر شود، باید میزان رای ایرانیانی که در خود ایران اقامت دارند سنجیده شود.
🔷بر این اساس، اگر چهار میلیون را از ۵۹ میلیون و ۳۱۰هزار نفر کم کنیم، ۵۵ میلیون و ۳۱۰ هزار نفر واجدین شرایط رای خواهند بود که مقیم خود ایران هستند، از طرفی ۱۶۰ هزار رای در خارج از کشور به دست آمده که اگر همه آنها را نیز از سوی ایرانیان مقیم خارج حساب کنیم و از مجموع آراء کسر نماییم، حدود ۲۸میلیون و ۷۷۰ هزار رای باقی میماند که متعلق به ایرانیان ساکن ایران است و مشارکت ۵۲درصدی ایرانیان ساکن ایران را نشان میدهد.
🔻یعنی ۵۲ درصد ایرانیان ساکن ایران در انتخابات شرکت کرده اند و بیش از ۶۲ درصد آنان به رییس جمهور منتخب رای داده اند.
✍محمد موذن سلطان
@mojekhabar1400
📌دفع عملیات خرابکارانه در ساختمان انرژی اتمی ایران
🔸یکی از ساختمان سازمان انرژی اتمی ایران که با تهدید امنیتی مواجه شده بود که بر اساس گزارش پرس تی وی منابع امنیتی از خنثی شدن این تلاش های خرابکارانه مواجه شده است.
🔹اخبار مربوط به عملیات خرابکارانه در ساختمان انرژی اتمی ایران ساعتی پیش منتشر شد اما بر اساس آخرین اخبار و گزارش پرس تی وی این عملیات خنثی شده است.
🔸بامداد یکشنبه ۲۲ فروردین نیز اقدامی خرابکارانه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز (شهید احمدی روشن) رخ داد.
🔹بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی صبح یکشنبه ۲۲ فروردین در گفتوگو با فارس از وقوع حادثه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز خبر داد و گفت که این حادثه تلفات انسانی و آلودگی به همراه نداشته است.
🔸علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی نیز عصر همان روز در واکنش به این حادثه در تاسیسات نطنز، گفت: ایران ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه و تاکید بر ضرورت برخورد جامعه بینالمللی و آژانس با این تروریسم هستهای، حق خود را برای اقدام علیه عاملان، آمران و مباشران محفوظ میدارد.
🔹صالحی روز دوشنبه نیز در اظهاراتی این اقدام را خرابکاری برشمرد و کاظم غریب آبادی نماینده دائم ایران در آژانس از ارسال نامهای به گروسی در پی حادثه نطنز خبر داد و رژیم صهیونیستی را مسئول این حادثه خواند.
آمارهایی که از عدم تمایل جوانان به ازدواج میگوید چقدر صحت دارد؟
🔸دیروز یکی از رسانهها خبری با عنوان «۳۳ درصد جوانان تمایلی به ازدواج ندارند» منتشر کرد. این موضوع از سوی برخی مسئولان وزارت ورزش نیز عنوان شده و در حال القای این مطلب به جامعه است که مقبولیت ازدواج در جامعه کاهش پیدا کرده است.
🔹آماری که به آن استناد شده مربوط به نگرشسنجی ایسپا است. در این نگرشسنجی در میزان باور به ضروری نبودن ازدواج بیش از ۶۰ درصد گفتهاند که با این گزاره مخالف هستند و ازدواج را یک ضرورت بیان کردهاند. وقتی ما از «ضرورت» ازدواج صحبت میکنیم، محتمل است که کسی تمایل به ازدواج داشته باشد اما این عقیده را هم داشته باشد که شاید برای کسی ضرورت نباشد.
🔹درباره «تصمیم به ازدواج در آینده» نگرشسنجی صراحتا میگوید که تنها ۳/۴ درصد جامعه هدف گفتهاند که هرگز ازدواج نخواهد کرد. ۲/۲۵ درصد ابراز تردید کردهاند و ۳/۶۸ درصد گفتهاند که یک روز ازدواج خواهند کرد و در آینده خود ازدواج کردن را قرار دادهاند.
🔸بنابراین؛ نوع پرسشها و جوابی که به آن رسیده شده تیتر مذکور و ادعای این مسئولان را حاصل نمیکند.
@Farsna
🔴 سوء مدیریت و تورم ۴۳ درصدی چگونه به مشارکت مردم آسیب زد؟
🔹آقای روحانی ضمن انکار تاثیر سوء مدیریت دولت در کاهش میزان مشارکت انتخاباتی گفت: «دلیل مشارکت ۴۸ درصدی از نظر من روشن است. بیخودی نگوئیم بخاطر معیشت، مردم نیامدند. من علت را می دانم، اما نمی خواهم اشاره کنم».
🔹این اظهارات عجیب «آقای تورم ساز» در حالی است که بنابر اعلام مرکز آمار، نرخ تورم سالانه خرداد ماه، به ۴۳ درصد رسید. این رقم، یک رکورد بی سابقه در دو دهه گذشته است و نسبت به همین ماه قبل، ۲ درصد افزایش نشان میدهد. نرخ تورم نقطهای هم در خرداد ماه به عدد ۴۷/۶ درصد رسید.
🔹مرور نتایج نظرسنجی های مراکز دولتی هم ادعای روحانی را رد می کند. بر اساس نظرسنجی «ایسپا» که اواخر شهریور ۹۹ منتشر شد، «۶۹ درصد مردم معتقد بودند وضع اقتصادی، پنج سال قبل (پیش از برجام) بهتر بود و وضع زندگی در این مدت بدتر شده. فقط ۱۲ درصد گفته بودند وضع شان بهتر شده است».
🔹 «۸۷ درصد مردم خواستار نظارت دولت بر قیمتها بودند»؛ چیزی که خلاف آن در این ۹ ماه اتفاق افتاد و دولت در سه ماه گذشته استارت زننده چند باره گرانی ها در اقلام اساسی بود.
🔹در همان نظرسنجی، ۵۳ درصد مردم، علت اصلی مشکلات را ناکارآمدی برخی مدیران و ۲۲ درصد هم تحریمها عنوان کرده، و ۲۵ درصد هم دلایل دیگر را برشمرده بودند. ۵۵ درصد معتقد بودند دولت توانمندیهای زیادی در کمک به بهبود وضع زندگی مردم دارد. همچنین ۸۰ درصد معتقدند دولت باید در حد زیاد برای رونق کسب و کار دخالت و نظارت کند».
🔹همچنین بر اساس نتایج نظرسنجی اواخر اردیبهشت ماه امسال که توسط خبرگزاری دولتی ایرنا انجام شد و آقای رئیسی، در میان ۱۳ نامزد محتمل، محبوبترین فرد بود، مردم «مهمترین ویژگیهای رئیسجمهور آینده» را به ترتیب، «مردمی بودن، داشتن سابقه اجرایی قوی، داشتن برنامه و داشتن روحیه ضدفساد» دانستند . بیشترین تعداد شرکتکنندگان در نظرسنجی، از رئیسجمهور آینده انتظار داشتند وضعیت اقتصادی و معیشتی را بهبود بخشد.
🔹متاسفانه دولت ظرف سه ماه گذشته به جای این که به بازار ثبات بخشد و نشاط و امید و میل به مشارکت را در مردم را افزایش دهد، به تزریق سیستماتیک گرانی به بازار و تشدید دومینوی نورم اصرار داشت و همزمان، آقای روحانی با ادبیاتی که اعصاب مردم را بیشتر خورد می کرد، دستور می داد دستگاه های دولتی دیگر تا پایان دولت، کالایی را گران نکنند!
#محمد_ایمانی
✅سیاست خارجی دولت رئیسی
🔻برگزاری اولین نشست خبری آیت الله رئیسی، رئیس جمهور منتخب یکبار دیگر توجه افکار عمومی را به سیاست خارجی دولت آینده معطوف کرد. زیرا در این نشست خبری که با حضور نمایندگان رسانههای خارجی و داخلی برگزار شد، یکی از مهمترین محورهایی که رسانهها به آن توجه داشتند، سیاست خارجی دولت آینده بود.
1⃣ سیاست خارجی دولت آینده دارای یک جامعیت است. همانطور که خود آقای رئیسی نیز اعلام کرد، سیاست خارجی دولت از برجام شروع نخواهد شد و به برجام نیز ختم نخواهد شد و سیاست خارجی بر خلاف 8 سال گذشته صرفا متکی بر برجام نخواهد بود و ملت و کشور را معطل آن نخواهد کرد.
2⃣ توسعه روابط تجاری با همسایگان و کشورهای مستقل، اولویت سیاست خارجی ایران در دولت آینده است. بر این اساس سیاست خارجی با محور قرار دادن توسعه روابط تجاری باید برای مردم آورده اقتصادی داشته باشد، نه آنکه برهم زننده ثبات و آرامش اقتصادی کشور باشد.
3. دولت جدید ظرفیت ها و فرصت های اقتصادی هر یک از کشورها جهان از جمله کشورهای همسایه را باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار دهد تا بتواند رهگشای دولت در عرصه توسعه تجارت باشد.
4. توانمندی های داخلی کشور مورد تاکید دولت قرار میگیرد و در صدد است که اقتصاد را صرفا به مسائل سیاست خارجی گره نزند هر چند به دنبال آن است که سیاست خارجی را در خدمت اقتصاد کشور قرار دهد.
5. عزم و اراده دولت آینده در تحقق و تضمین منافع ملی است و نه تنها مسائل منطقهای و موشکی قابل مذاکره نیست، بلکه دولت رئیسی با جدیت راهبردهای مهم نظام در تمام حوزه ها را برای تامین منافع ملی و منافع مردم ایران دنبال خواهد کرد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺
@srhejazi
💠 فردای انتخابات، نوبت مطالبه گری ملت است!
حامیان رئیسی، مطالبه گر #مطالبات_ملت از رئیس جمهور منتخب ملت خواهند بود تا به وعدههای داده شده عمل شود!
#دولت_جوان_انقلابی، دولتی کارآمد و پاسخگو خواهد بود.
#انتخابات
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🔰 رئیس فرهنگستان علوم پزشکی خبر داد؛
👈🏻 رهبر انقلاب در روزهای آینده واکسن ایرانی کرونا میزنند
🔻 دکتر علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR از تزریق نوبت اول واکسن ایرانی کرونا به رهبر انقلاب در روزهای آینده خبر داد.
🔹 دکتر مرندی با اعلام اینکه مجوز استفاده از واکسن ایرانی کوو ایران برکت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شده است افزود: رهبر انقلاب تأکید ویژه بر تزریق واکسن ایرانی دارند. این واکسن حاصل تلاش دانشمندان جوان ایرانی است و از سطح ایمنیزایی بالایی برخوردار است.
🔸رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه حضرت آیتالله خامنهای از همان ابتدای بحران کرونا مشکلی برای انجام واکسیناسیون نداشتند، افزود: ایشان دو شرط مهم برای تزریق واکسن داشتند؛ نخست آنکه واکسیناسیون ایشان خارج از نوبت انجام نگیرد. دوم اینکه فقط واکسن ایرانی استفاده خواهند کرد. به همین دلیل زمانی که واکسیناسیون هموطنان در بازهی سنی بالای ۸۰ سال آغاز شد، ایشان از دریافت واکسن خارجی خودداری کرده و منتظر واکسن ایرانی ماندند.
🔹دکتر مرندی همچنین افزود: نوبت نخست واکسن ایرانی کوو ایران برکت در حالی از سوی رهبر انقلاب مورد استفاده قرار میگیرد که مرحلهی اول واکسیناسیون هموطنان ۸۰ سال به بالا در اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰ از طریق واردات واکسن خارجی انجام شده است.
🔸طبق اعلام مسئولان وزارت بهداشت، چند مرکز داخلی در حال تحقیق و پژوهش برای تولید واکسن ایرانی هستند که در این میان با توجه به موفقیتآمیز بودن نتایج کارآزمایی بالینی و ایمنی و اثربخشی دو نمونه از واکسنهای داخلی، به زودی مصرف وسیع و داوطلبانهی آنها در کشور آغاز میشود.
🔺شایان ذکر است واکسن کوو ایران برکت توسط محققان و پژوهشگران جوان ایرانی که از دانشگاههای داخل کشور فارغالتحصیل شدهاند تولید شده است. جمهوری اسلامی ایران بعد از کشورهای هند، چین، انگلیس، آمریکا و روسیه، ششمین کشور در دنیا و اولین کشور در منطقهی غرب آسیاست که به توانایی تولید واکسن ضدکرونا دست پیدا کرده است.
♨️ مهمترین اولویت دولت سیزدهم برای تولید
با مشخص شدن رئیسجمهور منتخب و زمینهسازی برای تشکیل دولت سیزدهم، یکی از نکات مهم و بنیادی این است که دولت آینده چه اولویتی را برای سروسامان دادن به وضعیت تولید، باید در دستور کارش قرار دهد. چرا که چهار سال آینده برای اقتصاد و تولید ایران بسیار حائز اهمیت است:
📈در این سالها تولید به دلیل عملکرد ضعیف مسئولین، تحریمهای سنگین و بعد از آن شیوع کرونا، آسیب جدی دیده است. به دلیل شرایط خاص تولید و برای برونرفت از این وضعیت پیچیده و بغرنج، رهبر معظم انقلاب اسلامی در صحبتهای نوروزی خود با مردم فرمودند: «چه دولت کنونی و چه دولت آینده، باید با حمایتهای همهجانبه ...از تولید و رفع موانع آن همت کنند که امسال جهش تولید به معنی واقعی تحقق یابد.» بر این اساس معظم له شعار سال ۱۴۰۰ را «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری کردند. سؤال اساسی در این برهه زمانی این است که دولت جدید چه اقداماتی را میخواهد در تحقق این شعار انجام دهد؟
👈نکات تحلیلی
⬅️ مهمترین اقدام عاجل و اساسی اصلاح امور تولید، اصلاح در وضعیت کسبوکار است.
⬅️ گزارش پایش محیط کسبوکار نشان میدهد که به ترتیب پنج مؤلفه زیر به عنوان نامناسبترین مؤلفههای محیط کسبوکار کشور تحلیل میشود:
🔻غیرقابلپیشبینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات
🔻بیثباتی سیاستها، قوانین و مقررات و رویههای اجرایی ناظر بر کسبوکار
🔻دشواری تأمین مالی از بانکها
🔻موانع در فرایندهای اداری و اخذ مجوزهای کسبوکار در دستگاههای اجرايي
🔻فساد و سوءاستفاده افراد از مقام و موقعیت اداری در دستگاههای اجرایی
⬅️ برای حل هرکدام از این مؤلفههای اعلامی، باید یک سری اقدامات مناسب و معتبر در دستور کار دولتمردان قرار گیرد تا بهنوعی رقابتپذیری اقتصادی صورت گیرد.
⬅️ برخی از راهکارها مثل تمرکززدایی، توزیع بیشتر قدرت، تسهیل و روانسازی امور اداری، سادهسازی و کم کردن فرآیندهای اخذ تأیید، کاهش مالیاتهای مرتبط با امر تولید، کاهش برخی از هزینهها، تسهیل در واگذاری انشعابات همچون برق و آب، حمایتهای قضایی و ... ازجمله آنهاست.
👈 نکته راهبردی
آنچه در این فرایند مهم است، تغییر رویکرد و باور جهت شناسایی موانع تولید و سپس عزم جدی و انقلابی برای برطرف ساختن موانع است. اجرای متعهدانه به برخی اصلاحات باید صورت گیرد؛ در غیر این صورت همان روند سابق تکرار خواهد شد.
✍️ علی قاسمی
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
@ayenesoroush
ارسال شده از سروش+:
آمریکا آماده بازگشت به مذاکرات وین است
یک مقام ارشد دولتی واشنگتن:
🔹مذاکرهکنندگان آمریکایی آماده هستند تا بهمحض آمادهشدن سران تهران، برای دور هفتم گفتوگوهای غیرمستقیم با ایران برگردند
🔹تیم مذاکرهکننده واشنگتن به سرپرستی «رابرت مالی» میتواند هفته آینده برای پیگیری گفتوگوها به وین بازگردد، هرچند که ممکن است تاریخ آن به تعویق بیافتد.
🔹تیم مالی مشورتهایی را با مقامهای اسراییل انجام داده و این گفتوگوها را «اساسی» میدانند.
@only_news
اعلام جنگ داعش علیه حماس
🔹سخنگوی گروه تروریستی داعش بیانیهای علیه جنبش مقاومت فلسطین (حماس) صادر کرد.
🔹سخنگوی گروه تروریستی داعش در پیام صوتی خود خواستار قیام این گروه تروریستی علیه جنبش حماس به خاطر رابطهاش با "ایران" شد.
@only_news
واکنش وزارت خارجه آمریکا به اظهارات واعظی
🔹یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه ای اظهارات اخیر مطرح شده از سوی رئیس دفتر رئیس جمهوری ایران درباره موافقت حاصل شده در مذاکرات وین پیرامون لغو برخی تحریم ها را رد کرد.
@only_news