جلوگیری از تعطیلی ۶۴۰ کارخانه توسط بسیج
🔹مسئول بسیج کارگران و کارخانجات: سال گذشته حدود ۶۴۰ کارخانه دارای مشکل بودند که با کمک بسیج کارگری و کارخانجات حل شد و جلوی توقف تولید آنها گرفته شد. با رفع موانع در کارخانهها به تثبیت ۵۰ هزار و ۷۲۶ شغل کمک کردیم.
🔹امسال پیشبینی میکنیم رفع موانع از تولید در کارخانجات با ضریب ۱.۲ برابر بیشتر شود و در نظر داریم، حداقل مشکل ۸۰۰ کارخانه را حل کنیم و باعث تثبیت اشتغال ۷۵ هزار نفر در این کارخانهها بشویم.
⁉️ شایعه 10 تن طلا👇👇
به این کلیپ نگاه کنید ببینید پول مملکت و طلا چجوری از مملکت خارج میشه داخل جعبه مهمات حدوداً 10تن طلا رو به ترکیه صادر میکنن
✅ پاسخ 👇👇👇
🔺جعبههای موجود در ویدیو مربوط به جعبه مهمات سلاح کِلاشینکُف کالیبر 7.62×39mm است
🔺رنگ شمشها اصلا به طلا هیچ شباهتی ندارند و بیشتر شبیه مس هستند ودر فیلم هیچ صحبتی از جنس محموله نمیشود
🔺اگر در جعبه شمش طلا باشد و فقط 60 درصد جعبه پر باشد وزن این حجم طلا دستکم حدود 205 کیلو میشود که برای برداشتن این وزن جعبه باید قهرمان پاور لیفتینگ باشد
🔺اینکه شمش مس توی جعبه مهمات است بدلیل اینست که پوکههای فشنگ از مس تولید میشوند
🔺به این نوع فیلمگرفتن اصلاحا شاخص گفته میشود که برای فروش داخل کشور گرفته میشود. روی یک برگه شاخص مخصوص خریدار با تاریخ نوشته میشود و بههمراه فیلم و آزمایشهای مربوط به اصالت کالا به خریدار برای صحتسنجی ارائه میشود
اتهام دادستان آمریکا علیه ۴ ایرانی برای آدم ربایی!
🔹 دادستان آمریکا چهار ایرانی را متهم به ربودن یک روزنامه نگار!!! اهل نیویورک کرد.
🔹 در کیفر خواست وزارت دادگستری آمریکا که به تازگی فاش شده است مشخص شد دادستان آمریکا ۴ ایرانی را متهم به تلاش برای ربودن یک روزنامه نگار! ساکن نیویورک (مسیح علی نژاد) کرده است.
🔹 وزارت دادگستری آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر تایید خبر تلاش برای ربودن این وطن فروش از طرف ایران از اظهارنظر در این مورد خودداری کرد.
🔹 آدری اشتراوس، دادستان آمریکا در نیویورک مدعی شد: این چهار ایرانی قصد داشتند مصی علینژاد را به زور دستگیر و او را به ایران منتقل کنند.🔻کمی درباره خبر ربایش مسیح علینژاد
✔️اولا- نظر قطعی و با فکت معتبر پیرامون خبر ربایش مسیح علینژاد وجود ندارد
✔️ثانیا- خبرگزاری voa منتشر کننده خبراست که با توجه به اینکه مسیح علینژاد کارمند voa است سعی دارد از آن شخصیت سازی معتبر کنند
✔️ثالثا- انتشار خبر توسط NBC و دیگر رسانه های با پشت پرده امنیتی میتواند یک پروژه باشد برای اهداف سیاسی پوپولیستی
✔️رابعا- چگونه قرار است مسیح را از نیویورک تا کاراکاس فاصله تقریبا ۳ هزار کیلومتری را با قایق ببرند؟
✔️خامسا- اینگونه خبر سازی و شوآف بازی های کودکانه از مسیح علینژاد و... بعید نیست پس این موضوع فاقد ارزش خبری است
باید های تمام نشدنی
🔻حسن روحانی در جلسه هیات دولت(21 تیر) :
«ما حداقل باید سالی ۵۰۰ هزار واحد مسکونی درست کنیم و این خیلی زیاد است. دولت موظف نیست خانه بسازد. سرمایه دولت، فقط زمین است. تسهیلات به عهده دولت است.»
🔰در حالی که کمتر از بیست روز تا پایان دولت بی تدبیر روحانی باقیمانده است، او هنوز دارد می گوید: ما باید سالی فلان قدر مسکن به مردم تحویل بدهیم!
🔰با احتساب یک کشور 85 میلیون نفری که بسیاری از جوانان آن سن ازدواجشان گذشته و توانایی تهیه مسکن ندارند،در کمال ناباوری، حسن روحانی ادعا میکند، نیاز کشور، سالی 500 هزار واحد است؛ که البته همان 500 هزار واحد هم برای مردم ساخته نشد!
🔰قوه قضاییه اگر قصد برخورد جدی با متخلفین را داشته باشد میتواند با استفاده از سخنان خود روحانی او را به «ترک فعل» محکوم کند. روحانی در مواضع بسیاری میگفت باید این بشود باید آن بشود. در عمل هم تغییری در زندگی مردم مشاهده نمیشد. همین باید هایی که روحانی در سخنانش به کار میبرد میتواند گزاره ای بر علیه او در دادگاه باشد.
🔸👈🏻 قطعا! قوه قضاییه این توانایی را دارد تا با استفاده از ظرفیت های قانونیاش، چنین اشخاصی را پای میز محاکمه بکشاند.
چرایی تعامل ایران با طالبان
#تحلیل_کوتاه
🔹 در روزهای اخیر و همزمان با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و به دنبال آن حملات سراسری و گسترده نیروهای طالبان به بخشهای مختلف کشور که منجر به اشغال دستکم ۸۰ درصد از مساحت افغانستان شده، نگرانیهای بسیاری در بین افکارعمومی و نخبگان در ارتباط با آینده تحولات این کشور و نسبت آن با منافع ایران ایجاد شده است.
🔹 نقطهعطف این نگرانیها برای اذهان مخاطب ایرانی هم تصرف کامل مرز «اسلام قلعه» توسط نیروهای طالبان بود. با تسلط طالبان بر این منطقه عملاً طالبان در همسایگی ایران قرار گرفت. وقوع این رخداد، در کنار رفتوآمدهای متعدد هیئتهای طالبان به تهران، ابهاماتی را در رابطه با دلایل و چرایی تعامل و همراهی جمهوریاسلامی با طالبان ایجاد نموده که نیازمند پاسخگویی است.
🔸 در بیان تحلیل دلایل تعامل ایران با طالبان، مهمترین و جدیترین دلیل را میتوان رویکرد ایران بر اساس دیدگاه هزینه و فایده دانست تا به موجب آن بتواند بیشترین منافع برای کشور حاصل شود. بر اساس این دیدگاه، ایران به صورت منطقی باید با طالبان به عنوان یک واقعیت موجود در مرزهای شرقی خود تعامل کند تا بتواند ضمن حفظ امنیت مرزهای طولانی خود با افغانستان، بیشترین منافع را در این کشور کسب نماید. در این راستا منافع دیگری از جمله تامین امنیت و تحقق منافع شیعیان و قوم هزاره نیز از اولویتهای سیاست ایران در افغانستان است که میتوان از طریق تعامل با طالبان به کسب آن پرداخت.
🔸 موضوع دیگری که از دلایل تعامل ایران با طالبان است و از نقاط مشترک بین ایران و این گروه محسوب میشود، رویکرد ضدآمریکایی طالبان است. ظاهراً بخشهایی در جمهوریاسلامی مدتهاست، بر سر این زمینه مشترک با طالبان همکاری داشتهاند که نتیجه آن خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان است. این ویژگی و تعامل میتواند به عنوان یک ظرفیت در منطقه مورد استفاده ایران قرار گیرد.
✅ نکته مهم پایانی اینکه ضروری است جمهوریاسلامی در تعامل با طالبان، همانند هر طرف دیگری نهایت هوشمندی و احتیاط را به خرج دهد و ضمن اکتفا ننمودن به وعدهها برای مواردی که ذکر شد تضمینهای محکم اخذ نماید.
ادمین آخوند بهنوش بختیاری قلابی از آب درآمد!
🔹قتل روحانی در محله چیتگر رازگشای یک مرد متقلب شد. بهنوش بختیاری پرده از قتل روحانی در پیج اینستاگرامی اش برداشت و عکسی انتشار داد که مردی با هویت همتی در لباس روحانیت با عمامه سیدی بود و با او سلفی انداخته بود.
🔹معاینه جنازه نشان می داد مقتول با ضربات چاقو به قتل رسیده است و کارآگاهان با ردیابی مشخصات مقتول خیلی زود با یک زن متاهل برخوردند که می توانست کلید اسرار این قتل باشد.
🔹این زن جوان بازداشت شد و خیلی زود اقرار کرد با همدستی شوهرش دست به این قتل زده اند و در حالیکه فرضیه هایی مانند سرقت در انگیزه این زن و شوهر مطرح است آنان رفتارهای نادرست مقتول را انگیزهای در قتل او دانستند.
🔹درحالیکه تجسس ها نشان می داد مقتول یکی از فن پیج های، بهنوش بختیاری بازیگر معروف سینما و تلویزیون ایران است اقدامات اطلاعاتی فاش کرد این فرد به هیچ عنوان روحانی و سید نبوده است و با پوشیدن لباس روحانیت خیلی ها از جمله بهنوش بختیاری را فریب داده است.
قطب نما
✅موضوع: دغدغه های رهبری در حوزه اقتصاد
🍃🌻🍃
🌀 نگاهی به دغدغه ها و پیگیری های مقام معظم رهبری از آغاز زعامت در دهه 70 تا کنون می تواند چراغ راهی برای مردم و دولت جدید جهت تحقق اقتصاد پویای ملی باشد دغدغه هایی که در قالب اقدامات مختلف پیگیری شده است.
✅سناریوی چند وجهی ربایش علینژاد
🔹طی چند روز گذشته دشمنان ملت ایران با محوریت ایالات متحده آمریکا بازی جدید و البته نخنمایی را با عنوان ربایش یک عنصر ضدانقلاب برای اعمال فشار بیشتر به جمهوری اسلامی آغاز کردهاند.
🔹فضاسازی صورت گرفته را میتوان در ادامه نقشه راه تیم بایدن علیه ایران و پیگیری فاز جدید فشار حداکثری ارزیابی کرد. در چارچوب این راهبرد واشنگتن تلاش میکند مقاومت ایران را برای احقاق حقوق قانونی خود کاهش دهد.
🔻موضوع اخیر را میتوان در چارچوب یک سناریوی چند وجهی تحلیل کرد:
🔸اول؛ با توجه به مقاومت ایران در برابر زیادهخواهی آمریکا در مذاکرات برجامی، واشینگتن در تلاش است با وارد کردن اتهامات حقوق بشری مثل ربایش یک به اصطلاح روزنامهنگار، فاز جدید فشارها را با هدف ایجاد اجماع علیه ایران حول موضوعات حقوق بشری آغاز کند.
🔸دوم؛ حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری پروژه تحریم انتخابات را شکست داد و موجب شد برنامه آنها که از «نه به جمهوری اسلامی» به «نه به انتخابات» و سپس «نه به رئیسی» رسیده بود با بن بست روبرو شود.
🔸سوم؛ غرب و عوامل رسانهایش برای ایجاد پرونده حقوق بشری برای رئیس جمهور منتخب به منظور بیاثر کردن مشارکت و رأی مردم تلاش میکنند.
🔸چهارم؛ ایستادگی ایران در برابر زیادهخواهی آمریکا و غرب در مذاکرات برجام که منجر به ناامیدی آمریکا و غرب از امکان به اصطلاح مهار نرم ایران در این مذاکرات شد، وجه چهارم این سناریو را تشکیل میدهد.
🔹دولت بایدن در ادامه سیاست فشار حداکثری میکوشد به زعم خود برجام هستهای را بدون دادن هیچگونه امتیازی به ایران به برجامهای موشکی و منطقهای تعمیم دهد لذا با تاکتیکهای جدید میخواهد از سد مقاومت فعال ایران عبور کند.
🔹با این حال؛ اگر واقعا حرف آمریکا در مورد قصد ایران برای ربودن عنصر بیارزشی چون علینژاد درست است و به گفته خود او از پنج، شش ماه قبل این موضوع را به او گفتهاند، چرا این موضوع الان و در شرایط آغاز به کار دولت جدید مطرح میشود؟
🔹این نکته را هم باید به موضوع اضافه کرد که فردی چون علینژاد اساسا هیچیک از فاکتورهای موثر برای اتخاذ چنین تصمیمی از سوی ایران را نداشته و شبیهسازی این داستان تخیلی با عملیات دستگیری عناصری چون روحالله زم، جمشید شارمهد یا حبیب فرجالله چعب محلی از اعراب ندارد.
🔹جالب اینجاست که صحنهگردان این نمایش تخیلی ـ هالیوودی شبکهای است که با پول بنسلمان، قاتل خاشقجی اداره میشود.
🔹این رخداد یکی از دلایل محکمی است که استدلال منتقدین مذاکره از موضع ضعف با غرب را کاملا توجیه میکند و نشان میدهد که قصد آمریکا و شرکای غربیاش از ورود به مذاکرات، نه تلاش برای رفع دغدغه و نگرانی نسبت به برنامه هستهای ایران که اقدامی در مسیر اعمال دیپلماسی اجبار به منظور افزایش فشارهای همهجانبه با هدف اسقاط جمهوری اسلامی است.
واقعبینانه در مورد این روزهای #افغانستان!
🔹در باب مسئله افغانستان؛ ما باید شناخت دقیق و کاملی از افغانستان داشته باشیم. بدون شناخت صحیح نمیتوان تحلیل صحیح داشت. تحلیل تحت تاثیر احساسات یا اطلاعات ناقص نتیجه درستی ندارد.
🔸یک طرف حکومت دو رئیسجمهوری اشرف غنی و عبدالله عبدالله است که هر دو فاسد و سر سپرده آمریکا هستند؛ طرف دیگر هم طالبان است با افکار فقه حنفیه و آغشته با تحجر و تندخو و البته ضدسلطه آمریکا. اقلیت شیعهای هم در افغانستان وجود دارد که خود چندپاره هستند و یکدست نیستند.
🔹جمعیت افغانستان بین ۳۳ تا ۳۸ میلیون نفر است. در انتخابات ریاست جمهوری دوسال پیش فقط ۲.۵ میلیون نفر شرکت کردند که اشرف غنی با ۹۲۳ هزار رای اول و عبدالله عبدالله با قریب ۷۰۰ هزار دوم شد ولی بعلت اختلاف هر دو به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند! هر دو هم وابسته و سرسپرده به آمریکا! مشخص است که عموم مردم افغانستان حکومت فعلی را قبول ندارند!
🔸حالا؛ جنگ در افغانستان حقوباطل محضی ندارد که بگوئیم جبهه شمال حق محض است و جبهه جنوب باطل محض! جنگ افغانستان هم جنگ مذهبی نیست. جنگ شیعه و سنی نیست؛ جنگ شیعه و وهابی نیست. دولت اشرف غنی و عبدالله عبدالله و فرزند احمدشاه مسعود که مقابل طالبان ایستادهاند هم خود اهل سنت هستند. شیعیان نه در حکومت کرزای، نه حکومت غنی و عبدالله جایگاهی آنچنانی و در خور نداشتند و نه با آمدن طالبان هم نابود و منهدم میشوند!
🔻لذا در این مسئله باید اصل و فرع کرد. به نظر اینها اصل است:
۱. پای بیگانه و استعمار -آمریکا- باید از افغانستان قطع شود.
۲. حکومت با اراده عموم یا اکثریت مردم یا عموم جریانات و دستهجات تشکیل شود.
🔹با این نگاه واقعبینانه، بدون احساسات میتوان شرایط افغانستان را تحلیل کرد. دولت وابسته به آمریکا که بر جنایات آمریکا در افغانستان سرپوش میگذارد و ذرهای استقلال عملی و سیاسی ندارد و با کمتر از یک میلیون رای انتخاب شده، لایق حمایت نیست؛ از طرفی عدم حمایت از حکومت وابسته فعلی، به معنای تایید تمام و کامل طالبان نیست.
🔸البته که طالبان هم مانند هر جریان سیاسی، نقاط قوت و ضعفی دارد و با ما در برخی حوزهها خاصه ضدآمریکا بودن اشتراک دارد و همانند داعش خون شیعه و مسیحی و سایر مذاهب را مباح نمیداند مگر با کسانی که با او وارد جنگ میشوند. ما آمریکا را ذاتاً تروریست میدانیم و داعش را ساخته آمریکاییها. طالبان را اما کاملاً رد یا تایید نمیکنیم. نقاط قوت و ضعفی دارد. البته تحجر در بحث فرهنگی و سیاسی هم جزو نقاط منفی جدی طالبان است همانند چپهای متحجر دهه ۶۰ ایران که ۲۰ سال بعد از آن طرف افتادند! امثال گنجی و سازگارا و مخملباف و خاتمی و ... که بعدها از لیبرالها هم لیبرالتر شدند!
🔹جمهوری اسلامی میتواند زمینه گفتگوهای بین افغانی را فراهم کند و جریانات مختلف افغانستان با گفتگو و مذاکره، مسائل خود را حل کنند ولی اینکه ورود نظامی داشته باشد نه دلیلی دارد نه درست و عقلانی است و نه هم نیاز است!
🔸برخی که جنایات صهیونیستها و داعشیها را دیدند اما شعار نه غزه نه لبنان سر میدادند امروز بعلت نابودی حکومت آمریکایی اشرف غنی و عبدالله عبدالله با یک میلیون رای، کاسه داغتر از آش شدهاند! اما این جمهوری اسلامی همان نظامی است که بخاطر حفظ جان شیعه و سنی و بخاطر امنیت سوریه و عراق و مرزهای خودش و بعلت تقویت جبهه مقاومت در برابر آمریکا و اسرائیل، شاخ غول داعش را شکست و از هیچ کسی هم ترسی ندارد! لذا بهترین تصمیم را حالا هم گرفته است.
واکنش «شرق» به خبرسازیها پیرامون آزادسازی پولهای مسدودشده ایران در کرهجنوبی: هیچ انتقال پولی به ایران در کار نخواهد بود
این روزنامه بزک کننده برجام نوشت:
🔹مشخص نیست چگونه اجازه انتقال یک مبلغ مشخص در خارج از ایران از نقطهای به نقطهای دیگر، معافیت تحریم خوانده میشود؟
🔹خبر مذکور در حالی از امضای وزیر خارجه آمریکا پای معافیت تحریم میگفت که اساسا اجرا و پیگیری تحریمها در اختیار وزارت خارجه نیست؛ مسئله تحریمها در حوزه اختیارات وزارت خزانهداری قرار میگیرد
🔹در فضای شبکههای اجتماعی، برخی خبرنگاران در کنار چهرههای سیاسی حتی متن خبر را نیز ندیدهاند و شاهد واکنشهایی هستیم به پولی که قرار است به دست ایران برسد و اینکه حال، دولت با آن پول چه کار خواهد کرد! درحالیکه حتی متن همین خبر سستبنیان نیز بهصراحت تأکید میکند هیچ انتقال پولی به ایران در کار نخواهد بود.
منابع کره ای: ایران مطالبات ۴۰ شرکت کرهای را از پولهای بلوکه شده پرداخت کرد
به گزارش «کوریان جونگ دیلی»، بر اساس اعلام منابع دیپلماتیک مدعی شده 40 شرکت صادر کننده کره ای بخش قابل توجهی از مطالبات خود را از محل پولهای بلوکه شده ایران در کره دریافت کردند. بر اساس این گزارش پس از اعمال دور جدیدی از تحریم ها در دوره رئیس جمهوری ترامپ در آمریکا در سال 2018 حدود 90 میلیون دلار از مطالبات شرکت های کره ای از سوی ایران پرداخت نشده بود که در ماه گذشته 70 میلیون دلار از این مطالبات از محل پولهای بلوکه شده در بانک های کره پرداخت شد.
✍️ این بدهیها در ماه گذشته میلادی پرداخت نشده
بلکه با دستور تعلیق موقت داراییهایهای بلوکه شده ایران در کره و ژاپن توسط آمریکا، طی دو روز گذشته بدهیها پرداخت شد
این تعلیق موقت تحریم داراییهای ایران بدین صورت بود که ایران حق استفاده از این دارائیها را ندارد و صرفا میتواند بدهی قدیمی خود را به شرکتهای کرهای و ژاپنی بپردازد
یعنی حتی خرید جدید از این کشورها هم ممنوع بوده و انتقال به کشور ثالث نیز ممنوع هست
این در حالیست که کشتی کرهای که توقیف شد، با خیانت دولتمردان آزاد شد و تنها حربهی نقد کردن پولهای بلوکه شدهی ایران در کره از بین رفت
دستور تعلیق موقت تحریم هم به این علت توسط آمریکا صادر شد تا قبل از روی کار آمدن دولت بعدی، بدهی شرکتهای کرهای و ژاپنی پرداخت شود تا مبادا در دولت بعد این بدهیها اهرم فشاری برای آزادی پولهای ایران شود
در واقع خیانتی بود که با مشارکت دولت فعلی اتفاق افتاد!
آن هم با خوش خدمتی کره و ژاپن به آمریکا که یکدفه صادرات محصولاتشان به ایران را متوقف کردند و قیمت این محصولات بویژه لوازم خانگی افزایش چشمگیری پیدا کرد
دارائیهای ایران هم که در این کشورها بلوکه هست!