eitaa logo
سید رضا حجازی
479 دنبال‌کننده
5هزار عکس
3.7هزار ویدیو
68 فایل
بصیریت افزایی و روشنگری سیاسی 🔷ارتباط با مدیر: @hejazi14
مشاهده در ایتا
دانلود
💢«ساتب» سلاح لیزری ایران برای دفاع از اماکن حساس کشور 🔹سامانه سلاح لیزری «ساتب» نام دستاورد و محصول صنعت دفاعی کشورمان در حوزه سلاح‌های لیزری است که امروز وظیفه حفاظت و حراست از اماکن حساس و حیاتی کشور را بر عهده دارد. 🔹تنها ۶ کشور در جهان توانمندی ساخت سلاح‌های لیزری را دارند که جمهوری اسلامی ایران با تولید سلاح لیزری ساتب یکی از آنها است. 🔹صنایع دفاعی کشور توانسته سامانه‌های سلاح لیزری را برای دفاع هوایی برد کوتاه و برای دفاع از تاسیسات حساس و حیاتی خود طراحی و تولید کند. 🔹مزیت استفاده از چنین سامانه‌هایی سرعت بالای آنها در مقابله با اهداف هوایی از جمله پهپادها و موشک‌های کروز متخاصم است.
شرافتم آرزوست... 1. واکسیناسیون عمومی 2. شروع ساخت 4 میلیون مسکن 3. تامین کالاهای اساسی و پایان صف مرغ و... 4. پرداخت 75 هزار میلیارد تومان از بدهی دولت روحانی 5. عدم استقراض از بانک مرکزی و رشد نقدینگی 6. رساندن صادرات به مرز 45 میلیارد دلار 7. مبارزه با زمین خواری 8. پیوستن به پیمان شانگهای 9. سوآپ گازی ترکمنستان 10. کنترل بازار ارز و ثابت ماندن قیمت دلار 11. اجرای طرح مجوزهای کسب و کار و پایان امضای طلایی 12. بازگشایی کارخانجات تعطیل شده مانند کارخانه ارج 13. هر ده روز یک سفر استانی 14. نظم بخشیدن به مالیات و رشد 93 درصدی درآمد مالیاتی 15. کاهش 6 درصدی نرخ تورم 16. دو برابر شدن ترانزیت ریلی کشور 17.کاهش قیمت سیمان از ۸۰هزارتومن به ۴۰ هزار 18.آزادسازی سواحل دریاها و حریم رودخانه ها 🔹و اما بزرگترین دستاورد دولت رئیسی، باز کردن زبان آن‌هایی است که هشت سال چشم خود را بر روی ظلم به مردم بسته بودند و با گروگانگیری معیشت مردم به دنبال امیال سیاسی خود بودند! 🔹آقای مهاجری...همینکه که امسال مردم در صف مرغ و گوشت و شکر و ... نیستند، خدا را هزار بار شکر می‌کنیم.
✅ چند نکته از مذاکرات احیاء برجام 1️⃣ تحریم تنها ابزار آمریکا برای تحت فشار قرار دادن ایران و تسلیم او در جهت تمکین خواسته های خود است. ▪️ آمریکا در شرایط فعلی حاضر نیست یعنی تحریمهای کاتسا، سیسادا، آیسا، یوترن و سوئیفت را ملغی کند. ▪️ حذف عموم تحریمها بودن حذف تحریمهای اصلی یعنی حذف یک از تحریمهای ظالمانه علیه ایران ▪️ اصرار بر باقی ماندن تحریمهای اصلی یعنی عدم اراده جدی آمریکا بر انجام تعهدات برجامی و دادن امتیاز به ایران در قبال برگشتن به برجام ▪️ تا زمانی که آمریکا حاضر نباشد تحریمها را بردارد عملا حصول توافق دور از انتظار است 🔹 لذا با توجه به اینکه تغییر دولت و تیم مذاکره کننده ایران، منجر به تغییر بنیادین در نحوه مدیریت مذاکرات سمت نگاه انقلابی شده است آمریکا سعی میکند با فشارِ خارج از میزِ مذاکرات، بر مذاکرات تاثیر بگذارد. 🔸 تهاجم ترکیبی آمریکا در ابعاد عملیات روانی-رسانه ای، تغییر در باورها و ادراکات ایران و همپیمانانش، انحراف افکارعمومی، گروگان گیری معیشت مردم، جنگ اقتصادی و ... با هدف فشارِ خارج از میزِ مذاکرات بر مسئولان جمهوری اسلامی برای کوتاه آمدن از مطالبه رفع مبنایی تحریمها با تمام ظرفیت موجود در حال اجراست. 2️⃣ مسئولان ارشد جمهوری اسلامی ایران میدانند که میبایست رفع تحریمها را در ورای میز مذاکرات جستجو کنند؛ و تا بسترهای حذف تحریمها فراهم نشود آمریکا حاضر به رفع آنها نخواهد کرد. ▪️ تنها راه رفع تحریمها، آنهاست نه مذاکره ▪️ خنثی سازی تحریمها نیز صرفا با دو گزاره قابل تحقق است و آن هم و ▪️ برای پیاده سازی این دو گزاره، مسئولان جمهوری اسلامی ایران نیاز به دارند و میبایست با خرید زمان، بسترهای واقعی رفع تحریمها را بوجود بیاورند. 🔹 مذاکرات احیاء برجام یکی از عوامل خرید زمان برای ایران است که باعث میشود: 🔸 هم بخشی از عملیات روانی-رسانه ای آمریکا خنثی شود 🔸 هم بخشی از انرژی آمریکا را درگیر خود کند 🔸 هم باعث تعویق فشارهای بیشتر میشود 🔸 هم فرصت ایجاد میکند مسئولان به تقویت اقتصاد داخلی و گسترش دیپلماسی اقتصادی اقدام کنند ◀️ اگر ایران بتواند در خارج از میزِ مذاکرات به آمریکا نشان دهد توانسته است: 🔸 اقتصاد خود را تقویت کند به شکلی که با جهش اقتصادی در آینده نزدیک روبرو خواهد شد 🔸 با دیپلماسی اقتصادی توانسته است قراردادهای راهبردی و اقتصادی مناسبی را منعقد کند که با اجرایی شدن آنها اثر تحریمها خنثی میشود 🔸 افکارعمومی داخل را امیدوار به برطرف شدن مشکلات اقتصادی در آینده ای نزدیک کرده است ◀️ میتواند آمریکا را وادار به حذف و ملغی کردن تحریمهای اصلی کند و با گرفتن تضمین های لازم به مذاکرات احیاء برجام را با توافقی مطلوب خاتمه دهد. ◀️ در غیر این صورت انتظار حصول به توافق با آمریکا در مذاکرات خواهد بود. ✅ ضمنا دیدگاههای دولت سیزدهم و تیم مذاکره فعلی تفاوت های بنیادین با دولت روحانی و تیم ظریف دارد و هرگز نمیتوان این دو را با نگاه نگریست و رفتارهای آنان را مشابهت سازی نمود.
حمله موشکی به پایگاه اطلاعاتی و عملیاتی رژیم صهیونیستی 🚨۱۲فروند موشک، مراکز سری و پیشرفته جاسوسی موساد در اربیل عراق را مورد هدف قرار داد/ موشک‌ها دقیقا در ساعت ۱:۲۰دقیقه، زمان عروج حاج قاسم، به اهداف برخورد کردند 🔹پاسخی که از چشمان غضب آلود و مشت‌های گره خورده سربازان ملت بر تابوت شهدای حمله موشکی اسرائیل کودک کش قابل پیش‌بینی بود به وقوع پیوست. 🔹ضرب شست اطلاعاتی و انتقام جمهوری اسلامی با شناسایی و انهدام لانه جاسوسی اسرائیلِ جنایتکار در اقلیم کردستان عراق صورت گرفت. 🔹 مرکزتوطئه؛ شرارت و ترور موساد دراربیل، با شلیک چند فروند موشک نقطه زن کاملاً منهدم شد.
انتقام به وقت 🍃🌹🍃 🔻 ظاهراً بخشی از که مورد اصابت موشک قرار گرفته است پایگاه های جاسوسی رژیم صهیونسیتی بوده است. هر چند عامل این حمله به صورت رسمی مشخص نشده ولی می تواند چند پیام داشته باشد: 🔹 برخی خبرها، زمان شلیک را ۱:۲۰ بامداد اعلام کرده اند عامل هر که باشد و علت هر چه باشد نسبتش را باید با شهادت جست. شهادت حاج قاسم یک مبدأ تاریخی برای انتقام از دشمنان او شده است. 🔸 این ضربه پس از شهادت دو مدافع حرم در سوریه می گوید اگر آمریکایی ها و صهیونیست ها یاد گرفته اند در نیمه شب و ناجوانمردانه حمله کنند حمله اشان بی پاسخ نمی ماند. آنها باید بدانند موازنه وحشت به نفع آنها تغییر نخواهد کرد بلکه هر لحظه و هر جا ممکن است دست انتقام بیرون بیاید. 🔹 این حمله پس از سفر رئیس صهیونیست ها به ترکیه و کنار گوش این کشور انجام شد. لذا زنگِ خطر دوم نه به نفتالی بنت و هرتزوگِ صهیونیست بلکه اعلام هشدار به اردوغان بود تا برای صهیونیست ها دست به سینه نشود. 🔺 قطعاً این زنگ خطر برای دیگر کشورهایی است که می خواهند با حضور صهیونیست ها برای خودشان امنیت بیاورند از امروز خواهند فهمید صهیونیست ها امنیت نمی آورند بلکه ممکن است این نیمچه امنیتی که هست را هم بر باد دهند.
✋ ایران چگونه انتقام شهدای پایگاه‌ تی‌فور را گرفت؟!
مطالبی که علیه دولت دپو شده بود، سوخت! 📺رسانه‌های منتقد دولت، از مدتی قبل با تصور اینکه شورای عالی کار حقوق‌ها را کمتر از تورم افزایش خواهد داد، مطالبی برای حمله به دولت سیزدهم تهیه کرده و با افرادی هم مصاحبه کرده بودند که محتوای آن‌ها دلسوزی برای کارگران بابت کاهش قدرت خرید کارگران در اولین تصمیم دولت سیزدهم به علت افزایش کمتر از تورم دستمزدها و زیر سؤال بردن شعارها و وعده‌های رئیسی برای رفع فقر و کمک به اقشار کم‌درآمد بود؛ اما برخلاف تصور آن‌ها، شورای عالی کار حقوق کارگران در سال آینده را ۹ درصد بالاتر از تورم افزایش داد و بدین ترتیب همه آن مطالب دپوشده، سوخت! بااین‌وجود، جهت تخریب تغییر کرده و به نظر می‌رسد در روزهای آینده شاهد تولید محتوای جدید از سوی این رسانه‌ها با رویکرد دلسوزی برای کارفرمایان و هشدار درباره احتمال تعدیل نیروی کارگران به علت افزایش حقوق‌ها خارج از توان کارفرمایان باشیم. شروع این خط تخریب را روزنامه اعتماد با تیتر «اخراج و تعدیل کارگران در راه است»، شروع کرد. این رسانه وابسته به جریان اصلاح‌طلب دیروز، 21 اسفندماه با این تحلیل که افزایش 57 درصدی دستمزد کارگران در سال آینده با اعتراض برخی اقتصاددانان و البته اعضای اتاق بازرگانی -به‌طورکلی جامعه کارفرمایی- مواجه شده است؛ نوشت: «یک شکاف معنی‌داری میان رشد حقوق و دستمزد کارگران با رشد قیمت کالاها و خدمات و رشد قیمت دارایی‌ها (در سال‌های گذشته) اتفاق افتاده و فشار سنگینی هم بر دهک‌های متوسط به پایین در اقتصاد ایران وارد شده است؛ اما افزایش 57 درصدی دستمزدها در آخرین جلسه اخیر شورای عالی کار مسلماً منجر به چالش‌هایی در سال 1401 خواهد شد و این رشد به‌نوعی به خود کارگران تحمیل می‌شود!».
🔴 فارین افرز نوشت: تفاوت‌های روحانی و رئیس جمهور فعلی ایران چشمگیر است. 🔹 رئیسی منابع حاصل از کاهش تحریم‌ها را در جهت «اقتصاد مقاومتی» به کار خواهد گرفت. 🔸 او اقتصاد ایران را به اقتصاد جهانی وابسته نمی‌کند. 🔹فارن افرز در بخشی از این این مقاله سرفصلی با عنوان «مقاومت رئیسی» بازکرده و به تفاوت دولت کنونی ایران با دولت روحانی پرداخت است. این نشریه آمریکایی به تلاش های حسن روحانی برای نوشتن قراردادهای متعدد با اروپایی ها می‌پردازد. تلاش دولت روحانی برای تشویق غربی ها به سرمایه گزاری در ایران و حضور آنها در کشورمان اما ناکام ماند و نتوانست منافع مورد نظر را داشته باشد. 🔸 از همین رو فارین افرز می‌گوید: « اختلافات بین روحانی و رئیس جمهور فعلی ایران، ابراهیم رئیسی، چشمگیر است. سیاست خارجی رئیسی بر بهبود روابط با همسایگان ایران، روسیه و چین متمرکز شده است، نه ایالات متحده و اروپا.» ✅ در ادامه این یادداشت با تحلیل کنش سیاسی دولت سیزدهم آمده است: « رئیسی احتمالاً مفهوم «اقتصاد مقاومتی» [آیت الله] خامنه‌ای را پیگیری می‌کند و منابع به‌دست‌آمده از کاهش تحریم‌ها را برای تقویت ظرفیت ایران برای مقاومت در برابر شوک‌های تحریمی آینده، نه برای وابستگی به اقتصاد جهانی به کار می‌گیرد»
موشک های سپاه در اربیل چه کردند ؟ 🔸ساعت ۱:۲۰ بامداد امروز ۱۲ موشک ( احتمالا از نوع فاتح ۱۱۰ ) به اهدافی در اربیل عراق اصابت کردند . 🔹با توجه به تصاویری که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است، به نظر می رسد این موشک ها از شرق دریاچه ارومیه پرتاب شده باشند . 🔸هنوز هیچ مقام ایرانی مسئولیت حمله را بر عهده نگرفته اما با توجه به اعلان قبلی سپاه مبنی بر پاسخ به شهادت ۲ نظامی ایرانی در پایتخت سوریه ، بدون تردید مقرهای وابسته به اسرائیل هدف عملیات بامداد امروز بوده است . 🔻در خصوص این عملیات موشکی چند نکته باید ذکر شود؛ ‌ 1️⃣ دکترین امنیتی جدیدی که در شورای عالی امنیت ملی تصویب شده است بر اجازه ندادن به اسرائیل برای حضور در مرزهای ایران تاکید دارد . در همین راستا هیچ کشتی اسرائیلی تاکنون نتوانسته به طور سالم وارد خلیج فارس گردد و عملیات ساعاتی پیش نیز احتمالا مقرهای اطلاعاتی اسرائیل را هدف گرفته است . 2️⃣ اشراف اطلاعاتی ایران در این حمله قابل توجه است زیرا اهداف موساد که احتمالا در پوشش های رسانه ای و یا تجاری در حال فعالیت بوده اند مورد اصابت موشک های سپاه واقع شده اند . 3️⃣ هدف گیری دقیق موشک های ایرانی نیز در نوع خود بسیار حائز اهمیت است زیرا تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی اقلیم کردستان عراق حاکی از اصابت چند موشک به یک نقطه خاص دارد . در واقع موشک های ایرانی به چنان دقتی رسیده اند که فرماندهان سپاه بدون نگرانی از خطا رفتن و اصابت به افراد غیر نظامی، آنان را به مکان های واقع در نزدیکی مراکز مسکونی شلیک می کنند. 4️⃣ قدرت تخریب و موج انفجار حاصل از پرتابه های فاتح ۱۱۰ نیز قابل توجه بود و تا شعاع چند صدمتری اهداف را تخریب کرد . 5️⃣ این عملیات نشان داد ایران از سیاست صبر استراتژیک فاصله گرفته و هر گونه ضربه را با ضربه ای شدیدتر پاسخ می دهد. همچنین شرایط بین المللی نیز در اقدام اخیر جمهوری اسلامی بی تاثیر نیست . 6️⃣ مقامات اقلیم کردستان عراق بدون تردید پیام این حمله و پناه دادن به اسرائیلی ها را دریافت کرده اند . خانواده بارزانی از دهها سال پیش رابطه ای نزدیک با موساد داشتند اما اخیرا به صهیونیست ها مجوز حضور در مرزهای ایران را صادر کرده اند که عملیات موشکی امروز هشداری نیز به آنان خواهد بود . 7️⃣ سپاه پاسداران می توانست از خاک سوریه حمله را تلافی کند لکن به عمد از خاک ایران به اهداف صهیونیستی حمله برد تا نشان دهد از این پس هرگونه حمله را مستقیما و بدون تعارف مورد واکنش قرار می دهد . 8️⃣ مقامات سیاسی ایالات متحده بلافاصله برای لاپوشانی موضوع ، سعی کردند هدف موشک های سپاه را کنسولگری خود در اربیل معرفی کنند در حالی که هیچ خسارتی به مقرهای دیپلماتیک آمریکا وارد نیامده و ایران فعلا انگیزه ای برای حمله مستقیم به اهداف آمریکایی ندارد .
💢 فرمانده برجسته الحشد الشعبی: حمله موشکی ایران به اربیل پاسخ طبیعی ایران است علی الحسینی، سخنگوی محور شمال الحشد الشعبی در گفت وگویی با شبکه خبری روداوو گفت: 🔹 حمله موشکی به اربیل، پاسخ طبیعی جمهوری اسلامی ایران بود که دو عضو سپاه آن در سوریه به شهادت رسیده بودند. 🔹الحسینی بیان کرد: رژیم صهیونیستی به فرماندهان برجسته سپاه پاسداران در کشوری که به صورت رسمی در آن و بنا به درخواست سوریه حضور داشتند، حمله کرد. 🔹این فرمانده برجسته در الحشد الشعبی تصریح کرد: حمله رژیم صهیونیستی دخالت مکرر بود و جمهوری اسلامی ایران در روز شهادت آن دو عضو سپاه گفت انتقام خون این دو شهید را می گیرد. 🔹وی اظهارداشت: جمهوری اسلامی اهداف و اطلاعاتی دارد و آنچه در اربیل رخ داد به اعتقاد خودشان پاسخ به مرکز حضور امریکایی یا خارجی بود و حق آنهاست که به اسرائیل در هر نقطه ای پاسخ دهند. 🔹الحسینی در خصوص اظهارات امید خوشناو مبنی بر اینکه اسرائیل مرکزی در اربیل ندارد تاکید کرد: ما رد یا تایید نمی کنیم، سخن ما این است که پاسخ جمهوری اسلامی که گفته بود انتقام خواهیم گرفت، پاسخی طبیعی بود.
جزییاتی از حمله موشکی سپاه به مقر صهیونیست‌ها یک منبع آگاه در گفت‌وگو با تسنیم: 🔹مجازات صهیونیست‌ها با ١٠ فروند موشک نقطه‌زن ایرانی از خانواده موشک‌های فاتح، از جمله فاتح ١١٠ انجام شده است. 🔹مرکز محل اصابت موشک‌ها محل اجتماع تعداد قابل توجهی از صهیونیست‌ها بوده و با توجه به تعداد افراد حاضر در این پایگاه، احتمال تلفات انسانی این رژیم بسیار بالاست. 🔹موشک‌ها از منطقه شمال غرب ایران شلیک شده و تمام این موشک‌های قدرتمند به هدف اصابت کرده است. 🔹هدف اصلی موشک‌های سپاه از این حمله مقر صهیونیست‌ها بود که با مقرّ نظامی آمریکایی‌‌ها فاصله دارد. 🔹برخی شرارت‌های اخیر صهیونیست‌ها علیه ایران از خاک عراق صورت گرفته است و به همین دلیل سپاه قصد داشت این رژیم را در همان خاک نیز تنبیه کند. 🔹قاعدتاً در صورتی که این شرارت‌ها ادامه داشته باشد، دست‌کم در همان سطح و بلکه به میزانی به مراتب بالاتر و از جایی که انتظار آن را ندارند، پاسخ خواهند گرفت.
م حاجیان: ✋ مذاکرات وین و نقدی بر سه رویکرد 🔺 در نقد مذاکرات وین ما با سه رویکرد متفاوت مواجهیم: 1⃣ _ رویکرد اول که شامل گروهی از سیاسیون _ که برخی درون اصولگرایی هم تعریف می شوند_ است که با بررسی عملکرد تیم جدید هسته‌ای و با مبنا قرار دادن ‌گمانه‌زنی‌های تحلیلی البته با رویکردی هیجانی و گاه تسویه‌حساب جناحی، به تحلیل عملکرد گروه مذاکره‌کننده می‌پردازند! 2⃣ _ جریان دوم یعنی غربگرایان داخلی، سناریوی دووجهی را برای تحلیل نهایی مذاکرات در پیش گرفته است؛ در صورت تحقق یک توافق خوب، این تصویر بازنمایی خواهد شد که «توافق موجود، محصول وین شش و عملکرد دولت قبل است» و در صورت شکست مذاکرات، آماده باز القای این گزاره تکراری هستند که «جریان انقلابی زبان دیپلماسی را بلد نیست و منافع جناحی و ایدئولوژیک را بر منافع ملی ترجیح می‌دهد!». 3⃣ _ تحلیل‌هایی هم از سوی برخی جریانات سیاسی داخلی موسوم به نیروهای ارزشی و انقلابی شاهد هستیم که با «آرمان‌گرایی غیرواقع‌بینانه»، انتقادات شدیدی را بر گروه مذاکره‌کننده وارد می‌کنند و معتقدند این مذاکرات تفاوتی با مذاکرات دولت گذشته نداشته و حتی حداقل‌های برجامی نیز در آن رعایت نشده است! 🔻 اما نکاتی که باید مد نظر داشت این است که: 🔸 اولاً، هنوز نتیجه مذاکرات منتشر نشده و هر چه گفته می‌شود، بیش از یک گمانه‌زنی خبری و تحلیلی نیست. 🔸 ثانیاً نیروهای دغدغه مند انقلابی در راستای جهاد تبیین باید بتوانند رویکرد و عملکردهای متفاوت دولت سیزدهم به‌منظور احیای برجام و وادارسازی همه اعضای آن به عمل به تعهداتشان را برجسته کنند. 🔻 در مذاکرات کنونی، آمریکا تنبیه شده و پشت اتاق مذاکرات ایستاده است، تضامین ذاتی مثل نگه‌داشتن سانتریفیوژها و مواد غنی‌شده در داخل، بازدارندگی نسبی مناسبی برای جلوگیری از تخلف احتمالی آمریکا در آینده ایجاد می‌کند و مهم‌تر اینکه، مذاکره برای لغو کامل تحریم‌ها ادامه دارد و خطوط قرمز رعایت شده است. که این رویکردهای نو و انقلابی ان شاالله ثمره ای مثبت و سازنده خواهد داشت. ✍فتح الله پریشان