💢 فرمانده برجسته الحشد الشعبی: حمله موشکی ایران به اربیل پاسخ طبیعی ایران است
علی الحسینی، سخنگوی محور شمال الحشد الشعبی در گفت وگویی با شبکه خبری روداوو گفت:
🔹 حمله موشکی به اربیل، پاسخ طبیعی جمهوری اسلامی ایران بود که دو عضو سپاه آن در سوریه به شهادت رسیده بودند.
🔹الحسینی بیان کرد: رژیم صهیونیستی به فرماندهان برجسته سپاه پاسداران در کشوری که به صورت رسمی در آن و بنا به درخواست سوریه حضور داشتند، حمله کرد.
🔹این فرمانده برجسته در الحشد الشعبی تصریح کرد: حمله رژیم صهیونیستی دخالت مکرر بود و جمهوری اسلامی ایران در روز شهادت آن دو عضو سپاه گفت انتقام خون این دو شهید را می گیرد.
🔹وی اظهارداشت: جمهوری اسلامی اهداف و اطلاعاتی دارد و آنچه در اربیل رخ داد به اعتقاد خودشان پاسخ به مرکز حضور امریکایی یا خارجی بود و حق آنهاست که به اسرائیل در هر نقطه ای پاسخ دهند.
🔹الحسینی در خصوص اظهارات امید خوشناو مبنی بر اینکه اسرائیل مرکزی در اربیل ندارد تاکید کرد: ما رد یا تایید نمی کنیم، سخن ما این است که پاسخ جمهوری اسلامی که گفته بود انتقام خواهیم گرفت، پاسخی طبیعی بود.
جزییاتی از حمله موشکی سپاه به مقر صهیونیستها
یک منبع آگاه در گفتوگو با تسنیم:
🔹مجازات صهیونیستها با ١٠ فروند موشک نقطهزن ایرانی از خانواده موشکهای فاتح، از جمله فاتح ١١٠ انجام شده است.
🔹مرکز محل اصابت موشکها محل اجتماع تعداد قابل توجهی از صهیونیستها بوده و با توجه به تعداد افراد حاضر در این پایگاه، احتمال تلفات انسانی این رژیم بسیار بالاست.
🔹موشکها از منطقه شمال غرب ایران شلیک شده و تمام این موشکهای قدرتمند به هدف اصابت کرده است.
🔹هدف اصلی موشکهای سپاه از این حمله مقر صهیونیستها بود که با مقرّ نظامی آمریکاییها فاصله دارد.
🔹برخی شرارتهای اخیر صهیونیستها علیه ایران از خاک عراق صورت گرفته است و به همین دلیل سپاه قصد داشت این رژیم را در همان خاک نیز تنبیه کند.
🔹قاعدتاً در صورتی که این شرارتها ادامه داشته باشد، دستکم در همان سطح و بلکه به میزانی به مراتب بالاتر و از جایی که انتظار آن را ندارند، پاسخ خواهند گرفت.
م حاجیان:
✋
مذاکرات وین و نقدی بر سه رویکرد
🔺 در نقد مذاکرات وین ما با سه رویکرد متفاوت مواجهیم:
1⃣ _ رویکرد اول که شامل گروهی از سیاسیون _ که برخی درون اصولگرایی هم تعریف می شوند_ است که با بررسی عملکرد تیم جدید هستهای و با مبنا قرار دادن گمانهزنیهای تحلیلی البته با رویکردی هیجانی و گاه تسویهحساب جناحی، به تحلیل عملکرد گروه مذاکرهکننده میپردازند!
2⃣ _ جریان دوم یعنی غربگرایان داخلی، سناریوی دووجهی را برای تحلیل نهایی مذاکرات در پیش گرفته است؛ در صورت تحقق یک توافق خوب، این تصویر بازنمایی خواهد شد که «توافق موجود، محصول وین شش و عملکرد دولت قبل است» و در صورت شکست مذاکرات، آماده باز القای این گزاره تکراری هستند که «جریان انقلابی زبان دیپلماسی را بلد نیست و منافع جناحی و ایدئولوژیک را بر منافع ملی ترجیح میدهد!».
3⃣ _ تحلیلهایی هم از سوی برخی جریانات سیاسی داخلی موسوم به نیروهای ارزشی و انقلابی شاهد هستیم که با «آرمانگرایی غیرواقعبینانه»، انتقادات شدیدی را بر گروه مذاکرهکننده وارد میکنند و معتقدند این مذاکرات تفاوتی با مذاکرات دولت گذشته نداشته و حتی حداقلهای برجامی نیز در آن رعایت نشده است!
🔻 اما نکاتی که باید مد نظر داشت این است که:
🔸 اولاً، هنوز نتیجه مذاکرات منتشر نشده و هر چه گفته میشود، بیش از یک گمانهزنی خبری و تحلیلی نیست.
🔸 ثانیاً نیروهای دغدغه مند انقلابی در راستای جهاد تبیین باید بتوانند رویکرد و عملکردهای متفاوت دولت سیزدهم بهمنظور احیای برجام و وادارسازی همه اعضای آن به عمل به تعهداتشان را برجسته کنند.
🔻 در مذاکرات کنونی، آمریکا تنبیه شده و پشت اتاق مذاکرات ایستاده است، تضامین ذاتی مثل نگهداشتن سانتریفیوژها و مواد غنیشده در داخل، بازدارندگی نسبی مناسبی برای جلوگیری از تخلف احتمالی آمریکا در آینده ایجاد میکند و مهمتر اینکه، مذاکره برای لغو کامل تحریمها ادامه دارد و خطوط قرمز رعایت شده است. که این رویکردهای نو و انقلابی ان شاالله ثمره ای مثبت و سازنده خواهد داشت.
✍فتح الله پریشان
💢تشریح اقدامات اقتصادی دولت سیزدهم از سوی خاندوزی
🚨در دولت قبل فروش ۵۰۰ هزار بشکه نفت یک آرزو بود!
🔹زمانی که کشور در قله تورم بود مسئولیت ما آغاز شد. رکورد تورمی تمام سالهای گذشته در تابستان امسال شکسته شد. البته شهریورماه هم جزو این رکورد محسوب میشود.
🔹بهواسطه اتفاقاتی که از قبل رخ داده بود باعث شد در مرداد و شهریور، رکوردی ثبت شود که از زمان دولت مرحوم هاشمی دیگر تکرار نشده بود.
🔹سال ۹۹ وضعیت ما به جهت درآمدهای نفتی تقریباً بدترین سال سنوات اخیر محسوب میشود. میتوانم بگویم تقریباً 10 هزارمیلیارد تومان کل درآمد واریزی در 11 ماهه سال بود، اما جالب است بدانید که این رقم در دولت آیتالله رئیسی به 95 هزار میلیارد تومان رسید که بخشی از آن به دلیل افزایش نرخ ارز بود، اما بخش دیگر به واسطه افزایش حجم صادرات رخ داده است.
🔹این افزایش کاملاً مبتنی بر تحرک اقتصادی دولت است. تحریمها هیچکدام از بین نرفته است، اما ما از داخل کشور پیامهای جدیتری برای شرکای راهبردی خود میفرستیم و آنها نیز مایل هستند نشان دهند نگاهشان به دولت آقای رئیسی متفاوت از دولتهای پیشین است و به همین دلیل هم رفتار متفاوتی دارند.
🔹از منظر درآمدهای مالیاتی هم کشور نسبت به سال گذشته ۱۶۰ درصد رشد داشته و ۱۷۰ درصد افزایش درآمدهای جاری داشته است. یعنی به صورت دقیقتر ۸۰۰ درصد افزایش درآمدهای ریالی نفتی و ۱۵۰ درصد افزایش هزینههای جاری داشتیم.
🔹ناترازی موجب شده بود که وضعیت ارزی کشور مشخص نباشد. بانک مرکزی ناچار شد خلق پول کند و دلار ارز ترجیحی دریافت کند. این اتفاق در دوره فعلی به شکل معکوس رخ داده است. در کنار این، خود بازار را نیز مدیریت کردیم که اگر آن را با اول شهریور مقایسه کنیم یکی است و با همان ارزی که دولت تحویل گرفته کار را ادامه میدهد.
🔹در یک دورهای دلار کانال ۳۰ هزار تومان را رد کرد که نشان میداد تعداد زیادی کانال و شبکه خرید وجود دارند که عمدتاً در کشورهای همسایه به این افزایش قیمت دامن میزنند. از مجموع ۱۰۰۰ نفر شخص حقیقی بدون اینکه صرافی و مجوز رسمی داشته باشند و در بازار ارز فعالیت میکردند، ۶۰۰ نفر از آنها هیچ سابقه مالیاتی نداشتند و بسرعت حسابهای آنها کنترل و مسدود شد.
🔹در 11 ماه گذشته ۳۹ درصد بیشتر صادرات غیرنفتی انجام شده است. بدون گشایش تحریمی انتقال این حجم از ارز به خارج از کشور برای اینکه بتواند ۳۹ درصد رشد صادرات، ۳۵ درصد رشد واردات و ۴۰ درصد رشد صادرات غیرنفتی را حمایت کند، به این معنی است که تمام حوزههای تجارت ما رشد قابل توجهی را تجربه کرده است.
🔹در گذشته گفته میشد تحریمها و محدودیتهای کارگروههای اقدام مالی تأثیر داشته است اما اینکه شما نشان دهید با فرض همه اینها خیلی بهتر از وضع موجود میتوانید عمل کنید نکته قابل تأملی است هرچند که اینها هنوز سقف اقتصاد ایران نیست، این مهمترین پیامی است که در این شش ماه میتوان منتقل کرد که در زمینه کنترل قیمت، رشد تجارت، صادرات و واردات موفق عمل کردیم.
🔹تحریم، عنصر اثرگذار منفی و کاهشدهنده است اما فعلاً سقف پرواز اقتصاد را محدود نکرده است. ما میتوانیم و میتوانستیم خیلی بیشتر از سالهای قبل تجارت کنیم. در گذشته مسائل تحریمی و FATF را برای تجارت و فروش نفت بهانه میکردند. الان تجارت ایران در 11 ماه نخست امسال حدود 90 میلیارد دلار بوده . آیا مسائل تحریمی و FATF حل شد؟!
🔹پیشتر گفته شده بود اگر فردی به میزان ۲۵۰ هزار دلار در داخل کشور سرمایهگذاری کند ما در ایران به او ۵ سال اقامت میدهیم. اکنون پیشنویسی را در یکی از جلسات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بردیم و کمیسیون اقتصادی آن را مصوب کرده است. اینکه به جای ۲۵۰ هزار دلار این عدد به ۱۰۰ هزار دلار برسد که نه فقط سرمایهگذاری بلکه اگر ارز را در بانکهای کشور سپردهگذاری کند مشمول امتیازات شود و آن هم نه فقط ۵ سال اقامت بلکه بیشتر شود.
💠 تحیلیل سیاست های خارجی جمهوری اسلامی و نگاهی به جنگ روسیه با اوکراین
🔹با حضور: استاد سید رضا حجازی
🔸کانال اطلاع رسانی
#واحد_فرهنگی_حوزه_علمیه_اصفهان
🌐 @farhangihozeh
Voice 004.m4a
17.79M
🔸شاخصه های سیاست خارجی جمهوری اسلامی
👈استاد سیدرضاحجازی
#واحد_فرهنگی_حوزه_علمیه_اصفهان
@farhangihozeh
Voice 005.m4a
15.48M
🔸گسترش ناتو در شرق
👈استاد سیدرضاحجازی
#واحد_فرهنگی_حوزه_علمیه_اصفهان
@farhangihozeh
Voice 006.m4a
16.89M
🔸تحلیل اوکراین و وضعیت زلنسکی
👈استاد سیدرضاحجازی
#واحد_فرهنگی_حوزه_علمیه_اصفهان
@farhangihozeh
💢 دفاع سعید لیلاز از پوتین/ موضع دولت رئیسی در باره اوکراین را قبول دارم
شرق در مصاحبه با سعید لیلاز از قول او نوشت:
🔹به نظرم هرکسی در ایران دنبال دموکراسی است، باید ضدآمریکایی باشد، میخواهم بگویم رفتار کنونی روسیه بازتاب رفتار آمریکاست.
🔹 در این شرایط گروهی بحث اخلاقی میکنند که جنگ بد است و فلان است. بله من هم با جنگ مخالفم، اما مگر ما کم تاوان جنگ دادیم.
🔹 به باور من عملکرد دولت و حکومت ما در ماجرای این بحران بسیار هوشمندانه و دقیق بوده است.
🔹هر آدم عاقلی جای پوتین بود،به اوکراین حمله میکرد؛ شما کتاب «روسیه و غربانگاری» نوشته دکتر ژند شکیبی را که نویسنده ایرانی است و تسلط عالی به زبان روسی دارد و ساکن ایران هم نیست، بخوانید ببیند چه خبر است. در این کتاب مینویسد که رفتار غرب پس از فروپاشی چنان رذیلانه بود که شکلگرفتن پوتین پاسخی به این ذلت بود.
🔹 میگویند من سمت دولت و حکومت را میگیرم، اما هیچکس به اندازه من تحت فشار نیست؛ در فردای پیروزی رئیسی من هم ممنوعالاشتغال شدم، هم ممنوعالتدریس هم ممنوعالخروج و هم پرونده سال هشتادوهشتم باز شد که به هیچ اصلاحطلبی چنین فشاری وارد نشد، اما این باعث نمیشود که پا روی حقیقت بگذارم.
اینکه عدهای اقناع مردم را در تصویب #طرح_صیانت «شرط» میدانند و برای تحقق این شرط هم تلاش متناسبی نمیکنند، یک اشتباه فاحش استراتژیک است‼️
⚔️ شما هیچگاه ندیدید، نمیبینید و نخواهید دید که کشوری به حریم کشور دیگری تجاوز کند و کشور مدافع برای دفاع از مرزهای خود، مردمش را اقناع کند و برای پیکار با دشمن تجاوزگر، از آنها نظرخواهی کند.
😏 شما اگر طرح صیانت را یک طرح مدافع حریم مجازی کشور و محافظ حقوق کاربران مجازی میدانستید و این عرصهی عظیم جنگ نرم را میدیدید، هیچگاه آن را به اقناع مردم گره نمیزدید‼️
✔️ بله❗️ اگر در این زمینه اقناع مردمی صورت بگیرد مطلوبتر است، ولی با توجه به اینکه در این فرآیند اقناعسازی قرار است مردم به وسیلهی رسانهها در مورد قانونمندی رسانهها اقناع شوند، صاحبان رسانهها بخاطر در خطر افتادن منافعشان و علاقهمند بودن به بیدروپیکری فضای مجازی، پروژهی سنگ زدن به طرح صیانت را دنبال میکنند و عرصهی اقناع مردم در مورد طرح صیانت تبدیل به یک مسابقهی طنابکشی بیپایان میشود.
🔺به نظر شما باید تصویب این قانون مهم و حیاتی تا پایان این مسابقهی طنابکشی معلّق بماند⁉️
🔴 نماد مدیریت جهادی و انقلابی
مدیریت جهادی و انقلابی یعنی از واردات آرپی جی۷ در دوران دفاع مقدس ، آن هم با هزار زحمت و منت و چند برابر قیمت ، رسیده ایم به جایی که دیگر چالش برد موشک را حل کرده ایم و محدودیتی برای برد نداریم و الان وارد چالش سرعت موشک ها شده ایم.
آخرین رکورد هم برای همین موشکی بود که ماهواره نور۲ را به به فضا برد و به سرعت ۷/۶ کیلومتر بر ثانیه( یا ۲۲ ماخ و یا ۲۷۰۰۰ کیلومتر بر ساعت) رسیدیم.
درود و رحمت خدا بر روح مطهر شهید طهرانی مقدم و زنده باد سردار سرافراز اسلام حاجی زاده و همه نیروهای مخلص جهادی و گمنام در همه عرصه ها که برای عزت اسلام و #ایران_قوی تلاش می کنند ...
🔰واکنش عراقیها به محکوم کردن عملیات سپاه از سوی ترکیه
📺رسانهها و برخی جریانهای سیاسی عراقی محکوم شدن حمله به مرکز موساد در اربیل از سوی آنکارا را بهتآور خوانده و تأکید کردند کشوری که هرروز شمال عراق را موشکباران میکند در جایگاه محکوم کردن دیگران نیست. شبکه تلویزیونی «الأتجاه» عراق گزارش داد: «درحالیکه ترکیه با دهها موشک عراق را هرروز بمباران میکند و بخشی از اراضی آن را اشغال کرده، در بیانیهای حملات موشکی را به مرکز موساد در اربیل محکوم کرده است». «محمد الربیعی» سخنگوی گروه جهادی – سیاسی «عصائب اهل الحق» نیز در توئیتی نوشت: «هرکس که با حمله موشکی به مراکز موساد در هرکجا که باشد، مشکل دارد، بهتر است سرش را به نزدیکترین دیوار در دسترس بکوبد!». سایت خبری «النباء» عراق نیز در این راستا نوشته است که ترکیه بمباران علیه مرکز موساد را در اربیل محکوم کرد و همزمان هواپیماهای ترکیه روستاهایی از استان دهوک را بمباران کردند. بسیاری از ناظران و افکار عمومی در عراق از سیاستهای دوگانه و فرصتطلبهای ترکیه انتقاد میکنند و معتقدند که آنکارا قبل از محکومیت حملات دیشب باید، اول خاک عراق را ترک کرده و از بمباران و تعرض نظامی مکرر به شمال عراق دست بردارد. کاربران فضای مجازی عراق حملات روزانه ترکیه به شمال این کشور را در کنار دیگر اقدامات ثبات زدا ازجمله خرید نفت از داعش و اتهامات بیپاسخ درباره تغذیه تروریستهای داعش و پناه گیری آنها در استانبول و همچنین سوابق دخالتهای آنکارا در سایر کشورها را یادآور شده و نوشتند، بهطور مسلم، ترکیه با این سابقه بهتر است سکوت کند.