eitaa logo
سید رضا حجازی
486 دنبال‌کننده
5هزار عکس
3.7هزار ویدیو
69 فایل
بصیریت افزایی و روشنگری سیاسی 🔷ارتباط با مدیر: @hejazi14
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست! 🔹با آشکار شدن نشانه‌های محرز شکست اسرائیل در نبرد اخیر غزه، انتقادات داخلی علیه نتانیاهو و کابینه جنگی رژیم اسرائیل شدیدا بالا گرفته و انتقادات صریح نتانیاهو از دستگاه‌های امنیتی و ارتش رژیم صهیونیستی، با واکنش تند لاپید، بنی‌گانتز و لیبرمن مواجه شده است. 🔸به بیان دقیق‌تر؛ فروپاشی کابینه اضطراری رژیم صهیونیستی عملا کلید خورده و بازی مقصرسازی در تل‌آویو آغاز شده است. 🔹نتانیاهو البته در کلید زدن این بازی پیش‌دستی کرده تا شاید بتواند بخشی از حجم انباشته شده نارضایتی و خشم عمومی در اراضی اشغالی علیه خود را بکاهد. 🔸هم‌زمان، بسیاری از افراد به‌ویژه شهرک‌نشینانی که در نزدیکی مرز غزه زندگی می‌کنند، از فقدان توانایی نتانیاهو و همراهانش در پیش‌بینی بزنگاه‌ها و مواجهه با آنها به صورت کامل ناامید شده‌اند. 🔹اعضای حزب لیکود نیز از خط قرمز قبلی خود مبنی بر اتحاد حول نتانیاهو عبور کرده و کودتای نرم اما محسوسی را علیه نخست وزیر شکست خورده رژیم صهونیستی کلید زده‌اند. 🔸فرار به جلوی نتانیاهو و آغاز بازی مقصرسازی او علیه نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونستی اما، بیان‌گر اطمینان او از شکست قطعی در جنگ غزه است، چه، به وضوح دریافته که اهداف اعلامی او از جمله حذف حماس از معادلات امنیتی و جغرافیایی غزه به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست. 🔹از سویی؛ در حالی که سازمان‌های نظامی و اطلاعاتی اسرائیل پس از عملیات غافل‌گیرکننده هفت اکتبر به شکست‌های امنیتی اعتراف کرده‌اند، نتانیاهو تا این لحظه هیچ مسئولیتی را در این خصوص نپذیرفته است. 🔸نتانیاهو به وضوح می‌داند که پایان جنگ غزه مترادف با پایان حیات سیاسی و باز شدن چهار پرونده قضایی علیه اوست، لذا دامنه جنگ را به مثابه سپری دفاعی برای بقای حداقلی و کوتاه مدت خود در قدرت گسترش می‌دهد. 🔹با این حال به‌نظر می‌رسد؛ ساکنان اراضی اشغالی و حتی برخی همراهان نتانیاهو توان همراهی با او در این بازی خونین را از دست داده‌اند، به ویژه اینکه بر اساس شواهد و قرائن میدانی، در هم شکستن نتانیاهو و اسرائیل بسیار نزدیک‌تر از آن چیزی است که استراتژیست‌های حزب لیکود تصور می‌کنند.
⭕️کسری بودجه‌ ده‌ساله چطور ترمیم شد!؟ 🔹در دهه‌ی 1390 هم در سمت درآمدها، دولت با مشکل مواجه بود و هم در سمت مخارج؛ به عبارت دیگر کسری بودجه داشتیم و دخل و خرج دولت به هم نمی‌خورد. این وضعیت آثار سوء خود را در رشد فزاینده‌ی نقدینگی و همچنین تورم بالا نشان داد. اقدامات دولت سیزدهم در اصلاح این وضعیت از طریق اصلاح ساختار بودجه و مهار رشد نقدینگی -هم از این طریق و هم از طریق تشدید نظارت بانک مرکزی بر بانک‌ها- نشان داد حل مشکلات در دهه‌ی 1390 -خصوصاً نیمه‌ی دوم آن- منوط به رفع تحریم‌ها نبود.
⭕️راهبرد هوشمندانه حزب الله 🔹آنچه در مرزهای جنوبی لبنان در حال رخ دادن است، یک جنگ به تمام معناست و حزب الله برای بسترسازی مراحل بعدیِ نقشه های خود به دنبال استقرار نیروهای نظامی و تضعیف موقعیت استحکامات دشمن روی زمین و محکم کردن جای پای خود است و این هدف گذاری اگرچه با توجه به برتری تکنولوژی محسوس دشمن با تلفاتی نیز همراه بوده اما کماندوهای حزب الله هم در اهداف تعیین شده موفقیت های مورد نظر را کسب کرده اند و توانسته اند ضربات سنگینی به استحکامات دفاعی طرف مقابل وارد کنند. 🔸در واقع حزب الله با هدف قرار دادن تجهیزات نظارتی و راداری در سایت های نظامی اسرائیلی که به اصطلاح کور کردن چشم دشمن نامیده می شود؛ توانسته تا ۷۵ درصد این کار را انجام دهد. علاوه بر این، برای کمک حماس و کم کردن فشار صهیونیست ها در حمله زمینی به غزه ، همانطور که سید مقاومت در سخنرانی خود بر آن تاکید داشتند یک سوم نیروی نظامی صهیونیست ها را در مرزهای لبنان معطل و در حال آماده باش قرار داده که در صورت عدم ورود حزب الله ، حتما این یک سوم نیرویی به کمک صهیونیست ها در جبهه غزه می رفتند.
⭕️فائو: صادرات لبنیات ایران ۶۵ درصد رشد کرد ▫️سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد: 🔹تولید غلات ایران در این سال با رشد حدود ۳ درصدی نسبت به سال قبل مواجه شده است. فائو در سال زراعی ۲۰۲۲ تولید غلات ایران را ۱۹.۳ میلیون تن برآورد کرده بود. 🔸در مجموع طی دوره دو ساله بعد از حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی، صادرات لبنیات از ایران با افزایش ۶۵ درصدی مواجه شده است.
⭕️علت اصلی ردّ صلاحیت‌ها چیست؟ 🔹«محسن اسلامی» دبیر ستاد انتخابات کشور طی سخنانی در همایش منطقه‌ای عوامل اجرایی انتخابات در استان‌ها گفته است: «یک‌هزار و ۱۲۵ داوطلب انتخابات مجلس تنها به دلیل نداشتن سابقه پنج سال فعالیت اجرایی، آموزشی و پژوهشی که در قانون آمده، عدم احراز صلاحیت شدند.» 🔸وی افزود: «بیشترین داوطلبانی که نقص پرونده داشته‌اند، مربوط به بند ۹ ماده ۳۱ قانون انتخابات مبنی بر سابقه پنج سال فعالیت اجرایی، آموزشی و یا پژوهشی است که برخی افراد اطلاعات مورد نظر را در هنگام ثبت نام درست بارگذاری نکرده‌اند و بر همین اساس شرایط احراز برای هیئت‌های اجرایی شکل نگرفته است.» 🔹دبیر ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: «بر اساس قانون، هرگونه بررسی اعتراض منوط به ثبت آن از سوی داوطلب نمایندگی مجلس است.» 🔸گفتنی است بر خلاف تصوری که عده‌ای قصد ترویج آن را دارند، اما عمده دلایل عدم احراز صلاحیت‌ها دلایلی ساده، محرز و منطق بر نصّ قانون است.
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ⚫️🔴 اینم یه سیدحسن نصرالله در پاکستان.! 👌😉 چه خبرشده تو دنیا؟😊 =صَــــدَقِہ جاریِہ 😉به ما 👇👇 ┈┉┅━❀🔸❀━┅┉┈‌┄ @esrae313 👈 لینک کانال ما
🔻ایران سیزدهمین تولیدکننده گندم دنیا شد 🔹براساس آمار وزارت کشاورزی آمریکا، ایران با تولید ۱۴ میلیون تن گندم سیزدهمین تولید کننده بزرگ گندم جهان در سال ۲۰۲۳ شد. 🔹وزارت کشاورزی آمریکا در گزارشی از وضعیت تولید غلات جهان اعلام کرد ایران در سال زراعی ۲۰۲۳ میلادی بالغ بر ۱۴ میلیون تن گندم تولید کرده است. 🔹تولید گندم ایران در این سال با افزایش ۸۰۰ هزار تنی معادل ۶ درصد نسبت به سال قبل از آن مواجه شده است. ایران در سال پیش از آن ۱۳.۲ میلیون تن گندم تولید کرده بود.
🔴 افزایش سن بازنشستگی؛ خوب یا بد؟ 🔹 طبق بررسی‌های انجام‌شده، سن امید به زندگی در ایران از سال 1330 تا به امروز از 46 سال به 76 سال افزایش یافته ولی طی همین مدت متوسط سن بازنشستگی از 57 سال به 51 سال کاهش پیدا کرده است. 🔹 در مقابل، در اکثر کشورهای دنیا سن بازنشستگی طی سال‌های اخیر به 65 تا 67 سال افزایش یافته تا با توجه به تغییرات جمعیتی، «کاهش نسبت بیمه‌پرداز به مستمری‌بگیر» جبران و تعادل لازم میان منابع مالی و مصارف صندوق‌های بازنشستگی حفظ شود. 🔹 به عنوان نمونه، کشور دانمارک در سال 2022 سن بازنشستگی را به 67 سال افزایش داد و اعلام کرد که از سال 2030، به ازای گذشت هر پنج سال، یکسال به سن بازنشستگی افراد اضافه خواهد شد؛ یعنی در سال 2035 سن بازنشستگی 68 و در سال 2040، 69 سال خواهد بود. 🔹 در ایتالیا قانون کمی متفاوت‌تر از سایر کشورهاست. در این کشور سن بازنشستگی 67 سال و سه ماه است و فرد برای دریافت حداقل حقوق بازنشستگی باید 20 سال سابقه پرداخت بیمه داشته باشد، اما افرادی که 41 سال بیمه پرداخت کرده باشند در 62 سالگی می‌توانند بازنشسته شوند. 🔹 در آمریکا هم سن بازنشستگی 67 سال است، اما اگر فرد دریافت حقوق بازنشستگی از دولت را تا 70 سالگی به تعویق بیندازد، مبلغی به حقوق بازنشستگی او اضافه می‌شود. 🔹 امارات متحده عربی هم در سال 2010 سن بازنشستگی را از 60 به 65 سال افزایش داد. در بسیاری کشور‌های دیگر از جمله فرانسه، آلمان، اسپانیا، استرالیا، بلژیک، برزیل، کرواسی، ایرلند، هلند، نروژ، سوئیس و ... نیز در حال حاضر سن بازنشستگی حداقل 65 سال است که طی چند سال آینده به تدریج به 67 سال افزایش خواهد یافت.
رمایه اجتماعی خود ندارند. کافه سیاسی, [۲۱.۱۱.۲۳ ۰۸:۴۷] ۵- کارآمدی و تلاش دستگاه‌های اجرایی، مجلس شورای اسلامی و دیگر نهاد‌های نظام برای رفع مشکلات و مسائل مردم و به‌ویژه مشکلات معیشتی نقش مهمی در برگزاری پرشورتر انتخابات دارد، اما به‌رغم تلاش‌های صورت گرفته که البته متناسب با سطح مشکلات و مسائل مردم نیست، به دلیل مشکلات باقی‌مانده از گذشته که آثار آن بر میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ و پیش از آن مشهود است، مسئولیت دستگاه‌ها در برگزاری پرشورتر انتخابات را سنگین‌تر می‌کند، به‌ویژه آنکه به‌رغم همسویی و اشتراک در اعتقاد به مبانی نظام، هم‌افزایی لازم در عرصه اجرایی دیده نمی‌شود. ۶- روند‌های مذکور نشان‌دهنده ضرورت اهتمام همه دستگاه‌ها برای برگزاری پرشورتر انتخابات ۱۴۰۲ هم در حوزه تلاش برای حل مشکلات معیشتی مردم و هم اهتمام در مقابله با جنگ شناختی دشمن است. در این حوزه نقش جهاد تبیین برای روشنگری نسبت به ضعف‌ها و چالش‌های درونی و شناخت برنامه‌های دشمنان بسیار ضروری و نقش عمده‌ای برای ایجاد امید و اعتماد در مردم برای مشارکت در انتخابات خواهد داشت.
کافه سیاسی, [۲۱.۱۱.۲۳ ۰۸:۴۷] ✅ مولفه های انتخابات پرشور در طول ۴۵ سال گذشته مردم ایران با حضور در اجتماعات انقلابی در سال‌های قبل و بعد از پیروزی انقلاب، حضور در عرصه دفاع مقدس در دهه اول و حمایت از مقاومت در سال‌های اخیر صحنه‌های بدیعی از مشارکت را در عرصه‌های حساس انقلاب آفریده‌اند، اما حضور پرشور آن‌ها در انتخابات‌های برگزارشده در سال‌های پس از پیروزی انقلاب، نصاب منحصربه‌فردی را در جهان برای مردم ایران به لحاظ تعداد حضور در پای صندوق‌های رأی و میزان مشارکت به ثبت رسانیده است. در بیان اهمیت انتخابات در نظام اسلامی همین بس که به دلیل ماهیت مردم‌سالاری نظام دینی، انتخاب تمامی ارکان قدرت در نظام به‌نوعی به رأی مردم وابسته است و به همین دلیل است که انتخابات هرقدر پرشورتر و باشکوه‌تر و انتخاب مردم نیز آگاهانه‌تر باشد، ارکان نظام جمهوری اسلامی باصلابت و قدرت بیشتری متکی بر آرای مردم می‌تواند وظایف محوله خود را انجام بدهد و طبعاً استحکام و قوام داخلی نظام متکی بر آرای مردم، سد محکمی در برابر تهدیدات و چالش‌های برساخته دشمنان خواهد بود. امام خامنه‌ای در دیدار روز پنج‌شنبه ۲۵ آبان فق‌ها و حقوقدانان شورای نگهبان با ایشان، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش‌های این شورا، تأکید کردند: همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور را در اسفندماه امسال فراهم کنند. در ۱۵ فروردین‌ماه امسال نیز معظم‌له در دیدار کارگزاران نظام با ایشان، با اشاره به اهمیت انتخابات امسال که قرار است در اسفندماه برگزار شود، بر چهار راهبرد مهم مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت در انتخابات امسال تأکید فرمودند. در بیان چرایی اهمیت انتخابات ۱۴۰۲ و ضرورت برگزاری پرشور آن به چند مؤلفه مهم می‌توان اشاره کرد: ۱- برگزاری هم‌زمان دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در ۱۱ اسفندماه امسال، اولین انتخاباتی است که بعد از فتنه گسترده طراحی‌شده دشمنان در سال ۱۴۰۱ برگزار می‌گردد، فتنه‌ای که دشمنان ملت در سالگرد آن نیز در شهریور سال ۱۴۰۲ تمام توان خود را برای تکرار آن به کار گرفتند، اما به دلیل عدم همراهی مردم فهیم ایران ناکام ماندند، اما به‌رغم آن دشمنان نظام با شناخت دقیق از تأثیر انتخابات و شکل‌گیری دو مجلس قدرتمند در پیشبرد مسائل کشور، طبعاً تمام توان خود را برای اخلال درروند انتخابات پیش‌رو، چه به لحاظ ایجاد چالش‌های امنیتی و جریان‌سازی علیه نظام و مسئولان و چه به لحاظ ایجاد یأس و ناامیدی در مردم مبتنی بر بستر‌ها و پیامد‌های آن اغتشاشات، برای عدم حضور مردم در پای صندوق‌های رأی به کار خواهند گرفت تا انتخابات با مشارکت کمتری برگزار شود. ۲- مرور روند توطئه‌های دشمنان در ادوار گذشته نشان‌دهنده پیچیده‌تر شدن و چندبعدی شدن تهدید‌ها و توطئه‌هاست که خود بر آن عنوان جنگ ترکیبی نهاده‌اند، جنگی که به‌رغم بهره‌گیری از انواع تهدیدها، جنگی شناخت پایه است و طبعاً مؤلفه‌های اقتدار نظام را نه با حمله مستقیم همچون گذشته، بلکه با زیر سؤال بردن و ابهام‌زایی و ناامید‌سازی مردم پی می‌گیرند. بدیهی است که مقابله با جنگ شناختی دشمن در این عرصه دشوارتر و پیچیده‌تر از جنگ‌های گذشته متکی بر عملیات روانی، تهاجم فرهنگی یا جنگ نرم خواهد بود. ۳- تشدید فشار‌ها و تحریم‌ها اگرچه همچون گذشته به‌عنوان مهم‌ترین راهبرد برای ناکارآمد‌سازی دستگاه‌های اجرایی کشور و ناراضی‌سازی عمومی مردم دنبال می‌شود، اما در این مرحله به دلیل ناتوانی دشمن در مهار توان هسته‌ای و نفوذ منطقه و توان موشکی ایران متأثر از تحولات منطقه تشدید خواهد شد، خصوصاً آنکه ایران به دلیل تقویت توان دفاعی، گسترش نفوذ منطقه‌ای، توانمندی غنی‌سازی هسته‌ای و تأثیرگذاری بر روند تحولات جهانی و منطقه‌ای و آرایش قدرت در جهان و نظم آینده آن به نصاب‌های بالایی دست‌یافته است، این امر دشمنان را نگران‌تر کرده و طبعاً افزایش فشار‌ها و تحریم‌ها برای ناکارآمد‌سازی نظام از اولویت‌های آن‌ها است. ۴- رقابت جریان‌های سیاسی در هر انتخابات سهم عمده‌ای در جلب مشارکت‌های مردم داشته و دارد، اما در این انتخابات، طیفی از جریان اصلاحات به دلیل بحران‌ها و چالش‌های درونی و غلبه افراد افراطی در سیاست‌گذاری آن‌ها که عمدتاً ناشی از عدم اعتماد مردم به آن‌ها در انتخابات گذشته است، از ماه‌ها قبل بحث تحریم انتخابات را مطرح و به همین دلیل فضایی را ایجاد کرده‌اند که چهره‌های مطرح آن‌ها نیز نتوانند در انتخابات ثبت‌نام کنند، این رویه که با مخالفت‌های جدی در درون این جریان مواجه و بحث‌های آن‌ها هم به عرصه رسانه‌ها کشیده شده است، بر فضای عمومی انتخابات تأثیرگذار است. منتقدان به جریان حاکم در اصلاحات، انتقادات زیادی به شرایط جبهه اصلاحات و جمع تصمیم سازان آن داشته و معتقدند اصولاً رئوس جریان اصلاحات فاقد راهبرد و چشم‌انداز بوده و اساساً بنایی بر حضور انتخابات بر اساس نگرانی بابت کاهش س
بر اساس گزارش جدید US News & World Reports، روسیه با پشت سر گذاشتن آمریکا؛ برترین قدرت نظامی جهان است. در این گزارش همچنین، جمهوری اسلامی ایران بالاتر از انگلیس و آلمان، در رده هفتم دنیا قرار گرفته است.