✅ بیگینژاد، نماینده مجلس: مکرراً این نظریه مطرح میشود که اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، جریان اصلاحطلب رأی میآورد
🔸اخیراً هم آقای روحانی به عنوان مجتهد عالم عادل! باتقوا! این نظریه را مطرح کردند
بررسی نتایج مشارکت در انتخابات 30سال اخیر کشور این نظریه را رد میکند
نمونه شاخص: انتخابات ریاستجمهوری88
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
♦️کیهان هکرهای اسرائیل را تبرئه کرد ؛ حمله به جایگاه های سوخت کار آنها نبود
روزنامه کیهان نوشت:
🔹تلاش شده تا حمله سایبری اخیر به سامانه جایگاههای سوخت کشور به رژیم صهیونیستی ربط داده شود.
🔹ولی رژیمی که خود آماج حملات سایبری قرار گرفته و ضعفهای شدید امنیتی در زیرساختهای حیاتیاش وجود دارد و از طرفی در جنگ تمام توانش را برای حمله و مقابله با یک گروه نظامی در غزه صرف میکند، در موقعیتی نیست که بتواند دست به چنین کاری بزند. شواهد نشان میدهد، این گروه هکری با برنامه و تحت حمایت آمریکا اقدام به این کار کرده باشد.
@AkhbareFori
🔥تحریف حسن توسط رسانهی سیدحسن
🔻برخی رسانهها از جمله پایگاه منسوب به سید حسن مصطفوی از قول حسن روحانی نقل کردند «گاهی رای ندادن در انتخابات نوعی رای دادن است».
🔻برای اینکه به این کلام #حسن_روحانی نقدی بنویسم به متن اصلی مراجعه کردم دیدم هر چند سخنان روحانی مشحون از حرفهای بی ارزش و غالبا غلط و فرافکنانه بود؛ اما در عین حال، واقعیت این است که حرف روحانی در پایگاه خبری جماران و البته بسیاری از سایت ها تحریف شده بود.
🔻متن سخن روحانی این است:
«گاهی مشارکت نکردن و رأی ندادن در انتخابات به معنای نوعی رأی دادن است؛ رأی دادن به همان نامزدی که او را برای کسب آن مسئولیت صالح نمیدانیم. چون در انتخابات مشارکت نمیکنیم، عملاً شرایط را برای انتخاب غیراصلح مهیا میکنیم. ممکن است بگویند انتخابات حق است نه تکلیف. اما این حقی است که در مقاطعی سریع تبدیل به تکلیف میشود. اگر به این حق عمل نکردیم و شرایطی ایجاد شد که برای نظام و اسلام و مردم خطرآفرین شد، برای ما تبدیل به تکلیف میشود».
🔻بنابراین روحانی می خواهد بگوید «اگر نیایید پای صندوق و به ما رای ندهید بدبخت می شوید» نه اینکه نیایید رای بدهید.
🔸پ.ن۱: گویا تحریف کنندگان می خواستند دقیقا در روزی که رهبر معظم انقلاب دعوت به حضور پرشور در انتخابات نمودند، تیتری خلاف فرمایش ایشان را تولید نمایند.
🔸پ.ن۲: آیا سید حسن پاسخ خواهد داد که چرا سایت جماران تبدیل به یکی از آتش بیاران معرکه غربگرایان در برابر نظام اسلامی شده است ؟
نباید از فعالیت های موسسه تنظیم و نشر غافل باشد
✍حمیدرضا ابراهیمی
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نیروهای نوپوی پلیس سارقان مسلح را در پرند زمینگیر کردند
🔹مردمِ حاضر در منطقه بعد از بازداشت این افراد شروع به تشویق پلیس کردند.
@Farsna
آیا روسیه متحد استراتژیک ایران است؟
حسین مهدی تبار، فعال رسانهای و کارشناس مسائل بینالملل:
🔹روابط ایران و روسیه در سالهای اخیر با فراز و نشیبهای زیادی همراه بوده است. برخی کارشناسان روابط ایران و روسیه را خوشبینانه یک اتحاد استراتژیک تعبیر میکنند. برخی هم معتقدند روسیه به دنبال دشمنی با ایران است در نتیجه نباید با این کشور همکاری کرد.
🔹با شروع جنگ در اوکراین و با وجود انتشار اخباری مبنی بر همراهی سیاسی ایران در تضعیف ناتو، تحلیلهایی مبنی بر شروع اتحاد ایران و روسیه منتشر میشود. تحلیلهایی از این دست، که همراهی نظامی ایران و روسیه را به اتحاد نظامی و استراتژیک دو کشور نسبت میدهد. به همین دلیل هم حساسیت زیادی در میان مخاطب عمومی نسبت به روابط ایران و روسیه ایجاد شده است.
🔹هرگاه تعارضی به وجود میآید این سوال تکرار میشود که چرا روسیه از منافع ایران حمایت نمیکند؟ در روزهای اخیر و با انتشار بیانیهی روسیه و کشورهای عربی در مورد جزایر سهگانه، بار دیگر این پرسش در فضای عمومی کشور مطرح شده است.
لازم به توضیح است، برخلاف رویه برخی افراد در توجیه مفاد این بیانیه، باید گفت نکات مطرح شده در آن کاملا متعارض با مواضع ایران است و به همین دلیل هم مورد اعتراض وزارت خارجه قرار گرفته است. البته، برخلاف بعضی جوسازیها، روسیه حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه را رد نکرده، اما موضعی را اتخاذ کرده که به نظرات امارات نزدیک است.
🔹این بیانیه ایران را به مذاکرات دوجانبه و دیوان بین المللی دادگستری ارجاع میدهد که با موضع رسمی ایران، یعنی غیر قابل مذاکره بودن موضوع جزایر سهگانه در تعارضی آشکار قرار دارد. اما چرا روسیه چنین مواضعی اتخاذ میکند؟ آیا روسیه واقعا متحد ایران محسوب میشود؟ آیا باید نسبت به روسیه موضعی خصمانه داشت؟
📌متحد دقیقا یعنی چه؟
🔹دو یا چند کشور متحد در تعریف ساده کشورهایی هستند، که برای اهداف امنیتی با یکدیگر همکاری میکنند. عبارت اهداف امنیتی روشن میکند که بسیاری از همکاریهای اقتصادی -هرچقدر هم که عمیق باشند- از شمول تعریف اتحاد خارج میشوند. برای مثال چین و اتحادیه اروپا اگرچه مراودات اقتصادی گستردهای دارند متحد محسوب نمیشوند.
🔹با این وجود، ذیل این تعریف کلان دستهبندیهایی هم صورت گرفته است. بر این اساس اتحاد ممکن است موقت یا دائمی باشد. ممکن است تهاجمی یا تدافعی باشد. ممکن است برای حفظ نظام بین الملل یا تغییر در آن ایجاد شود. و از همه مهمتر، اتحاد ممکن است تاکتیکی یا استراتژیک باشد.
چیزی که نوع رابطه ایران و روسیه را مشخص میکند، توجه به تفاوت دو اتحاد تاکتیکی واستراتژیک است. در اتحاد استراتژیک دو یا چند کشور توان نظامی، سیاسی و اقتصادی خود را تجمیع میکنند تا با خطر مشترک مقابله کنند. در این حالت دو کشور دارای منافع بلند مدت همسو، و گرایشات ارزشی و جهانبینی شبیه به هم در بیشتر مسائل هستند.
🔹برای مثال ایالات متحده با کره جنوبی در یک اتحاد استراتژیک قرار دارد؛ آنهم به این دلیل که منافع این دو کشور در مورد اکثر قریب به اتفاق حوزهها مشترک است. در مورد پیوند ایران و سوریه نیز همین مسئله صدق میکند. به همین دلیل هم علی رغم تلاش تمام کشورهای منطقهای و غربی برای سقوط بشار اسد، ایران از حاکمیت سوریه دفاع کرد.
🔹اما در نقطه مقابل و در اتحاد تاکتیکی، دو کشور، با هم همدلی حداکثری ندارند؛ و صرفا برای دفع یک تهدید فوری به همکاری موقت دست میزنند. این نوع اتحادها به خصوص در بازههایی از تاریخ که نظم بین المللی در حال تغییر بوده بیشتر اتفاق می افتد. برای مثال در طول جنگ جهانی دوم که هیتلر به دنبال تغییر توزیع قدرت در جهان بود، شوروی و انگلیس علیه آلمان متحد شدند؛ اما این اتحاد صرفا تاکتیکی بود تا خطر هیتلر دفع شود و واضح بود منافع انگلیس و شوروی در بلند مدت متعارض است. به همین دلیل هم از فردای بعد از پایان جنگ جهانی دو کشور درگیری سیاسی خود را آغاز کردند. نکته مهم در اکثر اتحادهای تاکتیکی همین کوتاهمدت بودن آن است.
📌اتحاد ایران و روسیه تاکتیکی است
🔹وضعیت در مورد ایران و روسیه هم به همین شکل است. هر دو کشور با تهدید روز افزون ایالات متحده مواجه بودهاند که سلطهگری خود را در سراسر جهان گسترش داده است. در نتیجه، برای دفع خطر ایالات متحده که تهدیدی برای هر دو کشور محسوب میشود، یک اتحاد تاکتیکی میان آنها ایجاد شده است. با این حال مواضع دو کشور در بیشتر مسائل بین المللی شبیه نیست.
🔻اطلاعیه سپاه درباره شهادت سید رضی موسوی | سپاه : اسرائیل تاوان می دهد
روابطعمومی کل سپاه در اطلاعیهای از شهادت سید رضی موسوی از مستشاران نظامی قدیمی سپاه در سوریه خبر داد.
متن اطلاعیه به این شرح است:
به آگاهی ملت شریف و قهرمان ایران میرساند ساعاتی قبل در حمله موشکی جنایتکارانه رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی به دمشق " سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی " از مستشاران نظامی باسابقه سپاه در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وی از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مسئول پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه بود.
با تبریک و تسلیت شهادت این سردار عالیقدر به خانواده معظم و آحاد فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی، تاکید می شود بی تردید رژیم غاصب و متوحش صهیونیستی تاوان این جنایت را خواهد پرداخت.
♨️عبدالله گنجی روزنامه نگار و فعال رسانه ای نوشت:
این متن در باره شخصیت رئیسی است ...زیرا تجربه ۲۴ سال قبل آن را لمس کرده ایم و بعد از ۲۵ سال تریبون رئیس جمهور محل دعوا نیست. کسی را نگران نمی کند. اشکال هم ندارد بگویید فلانی ماله کشید یا چاپلوسی کرد. مسئولیتی هم ندارم. اما نعمت این شخصیت را قدر بدانیم.
👏رئیسی شانی برای خود قایل نیست "من" نمی شناسد. بی ادعاست!
👏سوگلی هایی با خط قرمز ندارد. باند ندارد. روحیه باندی ندارد. مثلا مشایی،واعظی ندارد. جیب نزدیکان در اطرافش باز نیست!
👏به موانع فرضی و موهوم حمله نمی کند و آن را عامل ناکامی نمی داند.
👏با دوقطبی آفرینی مردم را سرکار نمی گذارد و دنبال نخود سیاه نمی فرستد.
👏فضا را رازآلوده نمی کند بگم بگم ندارد.
👏به منتقدان یک بار هم توهین نمی کند عبارت "اگر می گذاشتند.." و یا "نمی گذارند " ندارد.
👏تربیونهایش منشا تنش و تحریک سیاسی در کشور نیست.
👏اختلافات با قوا را به مردم نمی آورد. آرامش مردم را بهم نمی ریزد.
👏 دهها اکانت اینجا تهمت و توهین و تحقیرش می کنند شکایت نمی کند. پاسخ هم نمی دهد. مدعای آزادی هم ندارد!
👏اصرار بر نظریه پردازی و حرفهای فلسفی از تربیون قدرت ندارند. بین نخبگان و توده فاصله نمی گذارد.
👏شبانه روز مثل سرباز(نه ژنرال) میدَود. از هیچ کس طلبکار هم نیست. به همین دلایل مدیرانش هم درگیر ذهنیات سیاسی نیستند.
🌷 قدر این نعمت را بدون منفعت طلبی و فراتر از قبیله گرایی باید دانست! معتقدم همین اخلاص و یک رنگی آبروی وی را نزد ملت ایران حفظ و ارتقا می دهد.
#روانبخش
انصارالله: با قلدریهای آمریکا دریای سرخ شعلهور میشود
🔸محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن:
یک ناوچه آمریکایی در هنگام عملیات شناسایی نیروهای یمنی در دریای سرخ، به صورت جنونآمیز، به سمت آنان تیراندازی کرده است.
🔸عبدالسلام خبر داد که یکی از موشکهایی که ناوچه آمریکایی شلیک کرد، در نزدیکی یک کشتی متعلق به جمهوری گابن (در غرب آفریقای مرکزی) منفجر شد.
🔸وی به آمریکا هشدار داد که اگر آمریکا و همپیمانانش به زورگویی کنونی خود ادامه دهند، دریای سرخ هم شعلهور خواهد شد.
🌹شهادت سردار موسوی
❇️این جنایت دیگری از رژیم صهیونیستی است که بر اثر شکست در میدان جنگ با مقاومت در غزه دیوانه وار و از روی عجز و ناتوانی مرتکب شده است این جنایت پاسخ کوبندهای در پی خواهد داشت چون
✅شهیدموسوی دیپلمات و رایزن دوم سفارت بوده است
✅بر اساس کنوانسیونهای بینالمللی سالهای ۱۹۶۱ و ۱۹۷۳ این اقدام نوعی جنایت و اقدام تروریستی است
✅این ترور با ۳ فروند موشک به منزل سردار در کشور سوریه صورت گرفته و تعدی و تجاوز به فضای امنیتی کشور سوریه محسوب میشود بنابراین هم سوریه میتواندپاسخ دهد هم ایران، و بلاشک مقاومت به صورت مقتضی پاسخ خواهد داد و باتلاقی که صهیونیستها در آن گرفتار شدهاند را عمیقتر خواهد کرد
✍غلامرضایی
🔺🔻🔺🔻🔺🔻
💡روسیه متحد ایران است یا زیاده خواه؟
🔸ادعای امارات در خصوص #جزایر_سه_گانه ایران زیر لوای حمایت روسیه و چین ، بازی تکراری است که هر از گاهی صدرنشین خبرها میشود؛
🔸 بگذریم که برخلاف جوسازیهای رسانه ای، روسیه حاکمیت ایران بر جزایر ۳ گانه را رد نکرده، بلکه موضعی نزدیک به نظر امارات اتخاذ کرده؛ دلیل این رفتار هم روشن است، پوتین هنوز موفق نشده حمایت بلاد عرب را در حمله به اوکراین جلب کند بنابراین مجبور است در نشست حکام عربی، برگ سیاسی رو کند، ولو نمایشی.
🔸اما آنچه مهم است واکنش دولت فعلی ایران در قبال این نمایش سیاسیست. دولت سیزدهم هرگز الحاق شبهجزیره کریمه، دونتسک، لوهانسک، زاپوریژیا و خرسون به روسیه را به رسمیت نشناخت!
🔸 حتی اسفند ۱۴۰۱ با قطعنامه سازمان ملل که خواستار پایان حمله نzامی روسیه به اوکراین و خروج نzامیانش از خاک این کشور شد، مخالفت نکرد!
🔸در مورد اخیر که روز چهارشنبه در مراکش، دیگر بار خواستار ارجاع پرونده جزایر ۳گانه به محاکم بین المللی شدند، دولت به دفاع از منافع ملی پرداخت و با اینکه سیاست خارجیش را بر مدار «حسن همجواری» و «گرایش به شرق» پیش میبرد و روابط تجاری-سیاسی خوبی با پکن و مسکو برقرار کرده اما خواستار برخورد با نمایش سیاسی کرملین شد و سفیر روسیه را احضار کرد.
🔸️بیان این مصادیق به مخاطب کمک میکند تا بداند در روابط بین المللی آنهم در جهان چند قطبی، هیچ متحد صد درصدی وجود ندارد و تمام کشورها بر پایه منافع خود در عرصه های مختلف، کنش و واکنش های متفاوت دارند (مثلاً تهران با مسکو روابط تجاری نظامی خوبی دارد اما در عرصه سیاست حاضر به حمایت از روسیه در جنگ با اوکراین نشد) یا (چین و اتحادیه اروپا روابط تجاری مستحکمی دارد اما در عرصه سیاست متحد صددرصد نیستند) یا (آمریکا و کره جنوبی)
🔸نکته مهم این است که دولت سیزدهم تاکنون در تله های سیاسی شرق و غرب پاگیر نشده و حراست از تمامیت ارضی ایران را فراموش نکرده.
🔸به اصلاح طلب هایی که حس وطن دوستی شان فوران کرده بگویید آنچه در دولت قبل آرزو بود، در این دولت خاطره است.
🍃🌹🔸ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen