کرباسچی: رئیس جمهور و وزرا هر روز صبح وعدههایی که دادند را مرور کنند
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت:
🔹وزرا وعدههای خود را را از یاد نبرند و آنها را جلوی چشمشان گذاشته و هر روز صبح به آن نگاه کنند. آقای رئیسجمهور هم هر روز صبح به وعدههایی که داده فکر کند و آنها را مرور کند و ببیند چقدر به آن نزدیک شده است. اولویتها همین حرفهایی است که زده شده و خارج از مشکلات کشور نیست. در نهایت مسأله آب آشامیدنی، کمبود برق، آب کشاروزی، ناترازی گاز و هر جایی که مشکلاتی در آنجا وجود دارد که به بخشی از آن اشاره کردیم، همه این موارد در اولویت قرار دارد و همه وزرا بکوشند تا به وعدههایی که دادند عمل کنند./ ایلنا
✅ @Khabar_Fouri
ذوالنوری: اگر تصمیم بر ادامه مذاکرات برجام باشد، حمایت می کنیم
مجتبی ذوالنوری، نماینده مجلس دوازدهم میگوید:
🔹اینکه برجام راه بیافتد یا خیر، یک تصمیم فراقوهای است، در اختیار یک مقام، جایگاه و دستگاه نیست بلکه دستگاههای مختلف نظیر شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه نظر دارند، لذا هر نظری که دستگاههای مختلف با وفاق و اجماع به آن برسند، ما از آن حمایت میکنیم، به این ترتیب که اگر آن نظر ادامه مذاکرات باشد، حمایت میکنیم، توقف مذاکرات باشد ، حمایت میکنیم و احیای برجام هم باشد حمایت میکنیم ، در مجموع تصمیم، تصمیمِ نظام و جمع است.
✅ @Khabar_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صادق زیباکلام: اگر محمدرضا مثل آدم حکومت میکرد که انقلاب نمیشد! دوران پهلوی با اکنون قابل مقایسه نیست
🔹حتی زندان اوین دوران انقلاب که مثل هتل ۵ستاره است با زندان اوینی که دوران شاه رفتم قابل مقایسه نیست.
✅ @Khabar_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عراقچی: اولویت ما در سیاست خارجی، کشورهای همسایه هستند/ با آمریکا بدنبال مدیریت تخاصم هستیم/ اروپا باید سیاست خود را اصلاح کند
عباس عراقچی وزیر امور خارجه:
🔹اولویت اول ما همسایگان و کشورهای منطقه هستند.
🔹حرکتی که در دولت شهید رئیسی شروع شد با قدرت ادامه پیدا میکند.
🔹اولویت دوم ما گسترش حوزه آفریقا، آمریکای لاتین و کشورهای مستعد هستند.
🔹اولویت سوم کشورهایی هستند که در دوران سخت کنار ما بودند مثل چین و روسیه.
🔹اولویت چهارم ما در سیاست خارجی، قدرت های نوظهور هستند مثل هند و ترکیه و برزیل هستند.
🔹اروپایی ها فعلا در اولویت های تعامل سیاست خارجی ما نیستند و تعامل ما با این حوزه عزتمندانه است.
🔹اگر اروپایی ها سیاست های خود را اصلاح کنند به اولویت های تعامل ما بر می گردند.
🔹به دنبال رفع تنش و تخاصم با آمریکا نیستیم چون اختلافات مبنایی داریم.
🔹ما با آمریکایی ها بدنبال مدیریت تخاصم هستیم.
🔹نباید اجازه دهیم که اجماع بین المللی علیه ما شکل بگیرد.
✅ @Khabar_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عراقچی: اصول ما در سیاست خارجی دولت چهاردهم روشن است
🔹وزیر امور خارجه:
🔹اصول سیاست خارجی دولت چهاردهم قانون اساسی، سیاست های کلی نظام، تدابیر رهبر انقلاب، اسناد بالادستی و سند چشم انداز و برنامه هفتم و قانون اقدام راهبردی است.
🔹هیچ دوگانگی در حاکمیت وجود ندارد.
✅ @Khabar_Fouri
این تصویری است که دوست نداشتند رسانه ای شود
بله بعد از ۷۵ سال
بالاخره صهیونیست ها آواره شدند...
آنچه می بینید اردوگاه آواره های صهیونیست است.
در #جنگ_رسانه کوتاهی نکنیم.
#خونخواهی_هنیه_عزیز
🔴 عذاب اطلاعاتی: راهبرد گرفتارسازی صهیونیستها در کابوس بیپایان انتقام
🔻ترور اسماعیل هنیه در تهران، نقطه عطفی در تحولات منطقهای غرب آسیا بود. این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی به معنای عبور از خطوط قرمز تهران تلقی شده و پیامدهای گستردهای در عرصههای اطلاعاتی و امنیتی به دنبال داشت چرا که کشورمان با تأکید بر پاسخ به این جنایت، اما بدون مشخص کردن زمان و مکان دقیق پاسخ، اسرائیل را در وضعیت پیچیده و نامتعادلی در عرصههای مختلف سیاسی، امنیتی و حتی اقتصادی و اجتماعی قرار داده است.
🔻این استراتژی هوشمندانه، که بدون شلیک حتی یک گلوله، "#عذاب_اطلاعاتی" را بر پیکره رژیم صهیونیستی تحمیل کرد چرا که به طور مثال عدم قطعیت در خصوص زمان و کیفیت واکنش ایران، بحرانهای داخلی و خارجی اسرائیل را تشدید کرده و تمرکز امنیتی این رژیم را به شدت مختل نموده است.
🔻همزمان سخنگوی جدید سپاه پاسداران نیز با طرح اظهارات سنجیدهای مبنی بر اینکه زمان و مکان پاسخ حتمی کشورمان به محاسبات ایران بستگی دارد، فضای ابهام آمیز پیش روی دشمن را تشدید کرده است. این اعلام موضع علاوه بر نمایش اعتماد به نفس بالای کشورمان در مواجهه با تنشهای پیچیده خارجی، به نوبه خود به معنای تحقیر دستگاههای محاسباتی عبری-غربی بود چرا که این دستگاهها با وجود افسانههای متعدد پیرامونشان از شناسایی زمان و اهداف احتمالی کشورمان باز ماندهاند.
🔻این رویکرد، نه تنها به تحقیر امنیتی-اطلاعاتی مضاعف رژیم صهیونیستی در مقابل افکار عمومی ساکن اراضی اشغالی منجر شده، بلکه همپیمانان غربی مداخلهگرش در منطقه را نیز در حالت آمادهباش دائمی و پرهزینه قرار داده است.
🔻این شرایط فرسایشی تحمیل شده به دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی عبری-غربی به حد زیاد است که برخی تحلیلگران بینالمللی بر این باورند که این دستگاهها دیگر توان و قابلیت مواجهه با موج جدیدی از حملات مانند طوفان الاقصا را خصوصا در قالب جنگهای ترکیبی ندارند و در چنین شرایطی شاهد فروپاشی سریع ساختارهای امنیتی و اجتماعی رژیم صهیونیستی خواهیم بود!
🔻 این گزارهها به معنای موثر و کارآمد بودن استراتژی کشورمان در مقابل رژیم صهیونیستی است چرا که بدون شلیک حتی یک گلوله، رژیمصهیونیستی و همپیمانانش در حال پرداخت سنگینترین خسارات و هزینههای سیاسی و امنیتی و حتی اجتماعی طول تاریخ معاصر خود هستند که برآیند آن پایان پرونده اسرائیل در کتب تاریخ خواهد بود!
✍https://eitaa.com/srhejazi
☑️ نتانیاهو: مانع امتیازدهی در مذاکرات خواهم شد
نخستوزیر رژیم صهیونیستی:
🔹تیم مذاکره کننده به دنبال امتیازدهی است، اما من به منافع اسرائیل متعهد هستم، من به تنهایی مقابل تیم مذاکره کننده و مقامات امنیتی ایستادهام.
🔹هرگز مسائلی که امنیت اسرائیل را با خطر مواجه کند را نمیپذیرم.
🔴رای اعتماد به همه
❇️دلایل رای اعتماد نمایندگان به همه کابینه چهاردهم رئیس جمهور نهم
✅همکاری در بحث تشکیل دولت وفاق ملی
✅نتیجه اتحاد رئیس مجلس و حامیان و طیف اصلاح طلب مجلس
✅تمسک و هزینه رئیس جمهور از رهبری معظم انقلاب
✅تحت تاثیر قرار گرفتن بخشی از نمایندگان از دفاع آخر رئیس جمهور
☸یادآوری: اتحاد و وفاق امری لازم و ضروری و عقلانی است ولی مسئولیت دادن به کسانی که در فتنه ۸۸،نامه جام زهربه رهبری، تحصن مجلس ششم، ابزاری دانستن رای مردم، اتهام به مهندسی نظام در انتخابات، اتهام به شورای محترم نگهبان، هزینه کردن از رهبری انقلاب انتساب ناروا و...دخالت وموضع داشتند قابل قبول نیست و بلاشک عاقبت خوبی ندارد چون در جریان برجام آن را آزمودهایم و آزموده را آزمودن خطاست
☸نمایندگان مجلس اکنون باید در نهایت همکاری، پیگیری مطالبات و وعدههای رئیس جمهور و وزرا در پشت تریبون مجلس برای رای اعتماد باشند و این انتظار مردم است
☸دولت امروز هیچ بهانهای ندارد: رای تنفیذ انجام، همکاری مجلس تمام عیار، انتخاب کابینه با اختیار کامل، مسئولیت وزرا کاملاً با رئیس جمهور، اختیارات قانونی بسیار،فراهم بودن عمل به کلام نهج البلاغه مولا امیرالمومنین مورد تاکید در همه سخنرانیهای رئیس جمهور بنابراین همه منتظر عمل هستند
《چون به عمل کاربرآید به سخندانی نیست》
✍غلامرضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جواب رهبری به ادعاهای مطرح شده صریح،شفاف،بی نیاز به تبیین.
نمایندگان مجلس به مردم پاسخ دهند چون نمره قابل قبولی دریافت نکردند.
🔴لیبرمن: اسرائیل در مقابل حزبالله ناتوان است
رهبر حزب «اسرائیل بیتنا»:
🔺مشکلات و چالشهای موجود در مناطق شمالی (هم مرز با لبنان) فراتر از توان دولت کنونی است که استحقاق و شایستگی ادامه کار را ندارد.
🔺شلیک صدها موشک و به پرواز درآوردن پهپادها به سمت شمال، دلیلی بر ناتوانی دولت در مقابله با حزبالله لبنان است.
⭕️ حجت الاسلام دکتر نبویان منتخب اول مردم تهران ونایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس در مورد رای اعتماد وزرای دولت چهاردهم در مجلس شورای اسلامی:👇👇👇👇
۱. به چند وزیر پیشنهادی که در سوابقشان،فتنه گری علیه مردم و نظام بوده است، رای مخالف دادم
۲.گرچه برخی وزرای پیشنهادی که سابقه فتنه گری داشتند، در روزهای اخیر به مراکز امنیتی کشور تعهد دادند که دست از فتنه گری وتقابل با مردم ونظام در حوادث بردارند اما در جریان باشند که نیروهای انقلابی رفتارهای انها را رصد خواهد کرد
۳.نمایندگان مجلس آزمون سختی را در مقابل چشمان تیزبین مردم عزیز ایران، پس دادند
۴. شاید در کمتر دوره ای کل کابینه رای آورده باشند، مثلاً مجلس به همه وزرای پیشنهادی شهید رئیسی رای نداده است
۵. سراغ ندارم هیچ رئیسجمهوری برای پیشبرد کارهایش، تا این اندازه از رهبری هزینه کرده باشد
۶. مردم عزیز باید توجه کنند که ناتوانی وزرای دولت آقای پزشکیان نباید به پای نهج البلاغه یا رهبری نوشته شود
۷. با رای اعتماد مجلس به همه وزرای پیشنهادی، بهانه همیشگی این طیف که «نمی گذارند کار کنیم» از بین رفته است
۸. مردم به وظیفه خود عمل کردند و به آقای پزشکیان رای دادند، مجلس نیز با همراهی بیش از حد متعارف، وظیفه خود را عمل کرده است، حالا نوبت دولت پزشکیان است تا با این پشتوانه ها صرفا به فکر خدمت به مردم باشد، و از حاشیهها بپرهیزد.
نبویان نماینده تهران
🏴جایگاه اربعین درجهان
◾️کنگره عظیم مذهبی جهان اسلام
◾️مراسم وحدت آفرین برای مسلمانان
▪️نماد اخوت وهمبستگی اسلامی
◾️رسانه نافذ و بینظیر عاشورا
◾️زمینه سازظهورآخرین ذخیره الهی
◾️گفتمان ساز تمدن نوین اسلامی
◾️قدرتمندترین نمادمذهبی جهان
◾️رشته اتصال ادیان توحیدی
◾️فرصت بازخوانی اهداف قیام سیدالشهدا
◾️گلوله داغی بر پیکر وقلب دشمنان اسلام
◾️حرکتی فرهنگی و موثر در گسترش اسلام ناب محمدی (ص)
▪️خنثی کننده اسلام آمریکایی(اعم ازاسلام القاعده، تکفیری،طالبانی،داعشی،رحمانی)
▪️قطب نمای مقاومت وایستادگی
✍غلامرضایی
🔰پزشکیان و چشم انداز اصلاح طلبی
✍🏼#عبدالله_گنجی
🔹اصلاحطلبــان هماننـد اصولگرایان
دارای طیف هستند، اما برای این یادداشت آنان را به دو طیف کلی تقسیم میکنیم تا خوانندگان متوجه شوند که منظور یادداشت همه اصلاحطلبان نیستند.
🔹وجه مشترک اصلاحطلبان این است که همه آنان یکپارچه نقاد هستند و هیچ همراهی گفتمانی با سیاستهای نظام و جهتگیریهای آن نداشتهاند.
🔹اما یک طیف (مانند عارف، پزشکیان، هادی خامنهای و...) نقدشان (درست یا غلط) به رفتارها و روشهاست. به طور مثال میگویند چرا شورای نگهبان فلانی را رد کرد؟ چرا برخورد گشت ارشاد اینگونه است؟ چرا تبعیض زیاد است؟ چرا مذاکرات به فلان گونه پیش نمیرود؟
🔹اما طیف دومی هستند که مسئلهشان روشها و رفتارها نیست، وجود شورای نگهبان را نقض دموکراسی و انتخابات آزاد میدانند. ولایت فقیه را نابودکننده دموکراسی میدانند، نه گشت ارشاد که حکومت را واجد صلاحیت برای اجرای احکام اجتماعی اسلام نمیدانند و اصولاً به وجود حکم اجتماعی و سیاسی در اسلام باورمند نیستند.
🔹آنچه در ادامه میآید منظور این طیف است. این طیف حتی برخی از افراد خارج کشور آن از آقای پزشکیان حمایت کردند، اما گذشته آنان از ۷۶ تاکنون نشان میدهد به جز سلاح، همه راههای عبور از جمهوری اسلامی را طی نمودهاند که هم خود آسیب دیدند، هم به نظام ضربه زدند، هم در شکاف ملت-دولت بعضاً نقش اساسی ایفا کردهاند.
🔹عملکرد آنان از مطالبه تغییر قوانین در مجلس ششم تا جلسات محفلی -که هاشمی رفسنجانی در خاطرات ۲۲فروردین ۷۷ به نمونهای از آن اشاره میکند- طراحی انقلاب رنگی با رمز تقلب، تحریم انتخابات، سیاهنمایی و تفسیر جمهوری اسلامی با ادبیاتی مانند «انتخابی- انتصابی»، «حاکمیت دوگانه»، «یکه سالاری در مقابل مردمسالاری»، «استبداد دینی» و «دیکتاتوری صالحان» و دهها مفهوم دیگر متنوع بود و مطالبه آنان در کتب، رسانه و تریبونها، عبارت از جمهوریخواهی، دموکراسیخواهی، مشروطه خواهی، عرفیگرایی و حذف روحیه انقلابی از گفتمان جمهوری اسلامی بوده است.
🔹حال سؤال این است که با پزشکیان چگونه مواجه خواهند شد؟ پزشکیان جز اینکه مدتی وزیر دولت اصلاحات بوده و بهدست همین طیف استیضاح شده است، هیچ وابستگی فکری-ساختاری به اصلاحات ندارد، گویی «حسین مظفر» دوم جبهه اصلاحات است که وزیر آموزش و پرورش خاتمی بود، اما هیچ نسبتی با اصلاح طلبی که جایگزین چپ شده بود نداشته و ندارد.
🔹این طیف در انتخابات اخیر همه آنچه را گفته بودند یا نوشته بودند، عامدانه یا موقتاً یا تدبیراً یا ناچاراً یا اضطراراً کنار گذاشتهاند و از سعید حجاریان تا علویتبار تا اکبر گنجی، خانواده تاجزاده و دهها نفر دیگر به میدان همراهی وارد شدند.
🔹سؤال دوم این است که اینها از پزشکیان چه میخواهند؟
🔹آرزوی نگارنده این است که آنان پزشکیان را به مثابه دریچهای نجاتبخش دیده باشند که باعث شد بدون عذرخواهی و بدون خداحافظی با گذشته و چراغ خاموش وارد نظام شوند.
🔹این جماعت سال ۷۶ و ۷۸ (مجلس ششم) وارد قدرت نشدند تا از مواهبش بهره ببرند. آن روز خود قدرت برایشان اصالت نداشت بلکه استحاله ماهیت حقیقی جمهوری اسلامی مسئلهشان بود، اما امروز آن ادبیات و آن مانیفست و آن تنفری را که از تریبون مجلس ششم تولید میشد، نمیبینیم. فرض اول آن است که فهمیدهاند اشتباه کردهاند و گرفتار روشنفکری رمانتیک-فضایی شده بودند و نظرات پستمدرن، آشنایی با مکاتب انتقادی و باور به منشأ غیرالهی مشروعیت، آنان را گرفتار کرده بود و خداوند وسیلهاش را فراهم کرد که دست به کمربند پزشکیان بگیرند و وارد این طرف آب شوند و به آن فضا و آن باورها برنگردند.
🔹فرض دوم اینکه طولانی بودن دوران تبعید سیاسی از یک سو و قوام و دوام جمهوری اسلامی از سوی دیگر آنان را خسته کرد، لذا واقعگرایی را برگزیدند و همراه نظام شدند و در عین حال دوست ندارند درباره گذشته خود بشنوند یا عذرخواهی کنند.
🔹فرض سوم عنصر زمان است، یک نفر از این جماعت میگوید: اصلاح طلبی بدون برو برگرد یعنی دموکراسیخواهی و در عین حال میگوید «ما اقتضامحور عمل میکنیم» و باید زمان قبض و بسط آنچه میخواهیم فراهم باشد و شاید «اکنون» را زمان کریخواندن نمیدانند و مسئله مردم هم چیز دیگری است. این طیف در انتخابات اخیر حتی یک کلمه یا یک عبارت ساختارشکن و یا ادبیات گفتمانی دموکراسی غربی را به کار نبردند. این تدبیر است یا بازگشت، نمیدانیم. آنچه باقی است و در نگاه مجلس و نگاه دستگاههای نظارتی اعمال میشود اینکه سوابق اینها پاک نشده است و قابل کتمان هم نیست و سوءظن حاکمیت را هم برطرف نکردند. به طور مثال یک نفر از این طیف که از نظر کارایی هم فرد قابل دفاعی است، درباره عملکرد خود در مجلس ششم گفته است «اشتباه کردم».
ادامه دارد...
عراقچی، وزیر خارجه: مرگ برجام را اعلام نکردم؛ گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در پاسخ مبنی بر اینکه آیا از مجموع سخنان او در برنامه تلویزیونی شب گذشته می توان تعبیر مرگ برجام را داشت، گفت:
🔹من چنین صحبتی نکردم اما برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست ولی حتما اشکال دیگری برای توافق وجود خواهد داشت که ما دنبال خواهیم کرد./ جماران #برجام
✅ @Khabar_Fouri
وزیر اطلاعات: بر اساس گزارشات و اطلاعیه سپاه پاسداران، در ترور شهید هنیه برای عوامل نفوذی نقشی دیده نشده است
🔹 وزیر اطلاعات در خصوص نقش عوامل نفوذی در ترور شهید هنیه، تأکید کرد: بر اساس گزارشات و اطلاعیهای که سپاه پاسداران داده، برای این موضوع نقشی دیده نشده است.
🔹 حجتالاسلام و المسلمین سید اسماعیل خطیب در خصوص اینکه آیا عوامل نفوذی هم در ترور شهید هنیه نقش داشتهاند؟ به خبرنگار جماران گفت: بر اساس گزارشات و اطلاعیهای که سپاه پاسداران داده، برای این موضوع نقشی دیده نشده است./ جماران
✅ @Khabar_Fouri
عراقچی: پاسخ ایران به اسرائیل حسابشده خواهد بود
🔹وزیر خارجه ایران:
🔹پاسخ ایران به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی به صورت دقیق، حساب شده و مدیریت شده خواهد بود.
🔹ما اسیر دامهایی که ممکن است پهن شده باشد، نخواهیم شد
🔹 این انتقام در زمان مناسب و به شیوه مناسب گرفته میشود و هیچ وجه تردیدی در اصل آن وجود ندارد.
✅ @Khabar_Fouri
تصویری تازه منتشر شده از سعید جلیلی با پرچم عراق حین پیادهروی اربعین در شبکههای اجتماعی خبرساز شد
✅ @Khabar_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم لحظه ترور شهید حسین پیری در شهرستان خاش
✅ @Khabar_Fouri
دادستان کل لاهه خواستار تصمیمگیری فوری درباره بازداشت نتانیاهو شد
🔹کریم خان، دادستان دیوان بینالمللی کیفری (ICC) از قضات دیوان لاهه درخواست کرد که هرچه سریعتر درخصوص بازداشت سران رژیم صهیونیستی ازجمله نتانیاهو و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تصمیمگیری کنند.
✅ @Khabar_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرمانده کل سپاه در پاسخ به مردم در مرز خسروی: خبرهای خوبی از انتقام میشنوید، ان شاالله
✅ @Khabar_Fouri
🔴 تحلیل های تک خطی از ماجرای مجلس
🔻ما گرفتار تحلیل های تک خطی و توئیتری هستیم. الزام اختصار کارکتری، باعث شده است فکر و قضاوت مان هم تک خطی باشد. کلا دچار یک عادت تحلیلی شدیم؛ بسیط انگاری حوادث.
تحلیل تک خطی یک ویژگی اصلی دارد و آن اینکه باید بسیار ساده شود تا قابل جمع بندی باشد. برای همین در اکثر اوقات در تحلیل های توئیتری یک نتیجه بیشتر وجود ندارد. ماجرای یا سیاه است یا سفید. ادم های یا خائن می شوند یا خادم. طبیعی است که سرریز این تحلیل ها به دیگر رسانه های اجتماعی نیز همین سوگیری نادرست را ایجاد می کند
🔻اما ابعادی که در تحلیل تک خطی نیست چیست؟
🔹معتقدم اقای پزشکیان اشتباه کرد از رهبرانقلاب اسم آورد. دلائلش روشن است و عبور کنیم. به نظرم یک یا دو وزیر پیشنهادی باید به دلیل نسبت با اغتشاش و فتنه حذف می شدند. این نیز احتمالا روشن است
🔻حالا این حرف ها چه تفاوتی با خطای تحلیل تک خطی دارد؟
🔹ثمره نهایی خطای تحلیل های تک خطی اینست که افراد احساس شکست می کنند. احساس ناامیدی از آینده. احساس اینکه همه یا اکثرا خائنند. احساس اینکه تا همه را تکفیر نکنند دلشان خنک نمی شود.
🔹اما تحلیل چند وجهی ثمره اش اینست که اشکال را می بیند اما جامع تحلیل می کند و دچار مطلق انگاری نمی شود. ویژگی تحلیل جامع اینست که در نسبت با واقعیت شکل می گیرد
🔻اما آنچه باید روشن شود چیست؟
🔹حالا که ماجرا روشن شد بیائید کمی فکر کنیم. چرا؟ دقیقا چرا رهبرانقلاب با این لیست همراهی کردند؟ چه تفاوتی بین ما و رهبری وجود دارد که ایشان اجمالا تائید می کنند و ما برنمی تابیم و به خسارت محض میرسیم؟
🔹دقت کنیم بالاخره رهبرانقلاب اجمالا این افراد را برای تصدی وزارت خانه ها تائید کردند. ممکن است بگوئیم از بین نامزدهای که پزشکیان آورده است رهبری تائید کردند. درست است. مجلس هم با همین استدلال حق داشت رد کند و بگوید دولت گزینه بهتری بیاورد. اما باز دقیق شویم. رهبری انقلاب همین گزینه را می توانستند رد کنند. اما نکردند. اگر انقدر مثل ما ماجرا را حیثیتی می دیدند باید رد می کردند. فرق تحلیل ما و ایشان چیست؟ به نظرم ریشه همه بحث ها اینجاست
🔹بجز علت ها به حکمت ها هم فکر کنیم. چه بسا لازم بود خبر درز کند تا یک واقعیت را پیش روی ما قرار دهد. فرق تحلیل ما و رهبری انقلاب. چه بسا حکمتش اینجاست.
🔻این تفاوت ها کجاست؟ دقیق تر شویم
1⃣ یکم. رهبرانقلاب پذیرفتند که مردم به یک جهت گیری سیاسی منسوب به غیرانقلابی رای دادند. احتمالا خیلی از ما ها هنوز در فضای انتخاباتیم و دوست داریم کابینه دلخواه ببندیم. پس گام اول پذیرفتن واقعیت است. حالا رهبرانقلاب با همین واقعیت می خواهند کشور را جلو ببرند. با خودمان مرور کنیم. ببینیم ما نیز در دل همین نیت داریم؟ چه بسا اگر نیت مان این بود همچنان در دعوای جلیلی ها و قالیبافی ها نمی ماندیم
2⃣ دوم. رهبرانقلاب از دولت ها حمایت می کنند. حمایت حداکثری رهبری انقلاب دلیل روشن دارد آنهم صلاح مردم و کشور و انقلاب است. این دولت موفق شود موفقیت همه است. پس حمایت نیز شد یک اصل. در شعار نمانیم. اگر حمایت را پذیرفتیم لوازمی بر آن حاکم است. یعنی باید کمک کرد آنچه رئیس جمهور فکر می کند درست است، همان پیش رود تا بعدا نگویند نشد و نگذاشتید. نقد و اصلاح نیز در مسیر اجرا
3⃣ سوم اینکه رهبرانقلاب آدم ها را صفر و یک نمی بینند. آدم ها به دو دسته خائن و خادم تقسیم نمی شوند. نگاه حذفی ندارند. شاخص ارزیابی تعیین می کنند اما می دانند که آدم ها را نمی توان از آسمان آورد. همین ها هستیم که هستیم. آدم ها نقطه قوت دارند و ضعف . باید جمع زد. شرایط آدم ها را می بینند. همه نمی توانند بصیرت انقلابی داشته باشند. یکی ممکن است یک جا اشتباه کندو بعدا پیشمان شود. راه بازگشت برای آدم ها می بینند. برای همین است با امثال لاریجانی و انصاری و احمدی نژاد و غیره هم کار می کند و حذف شان نمی کند. اساسا هنر رهبری انقلاب اینست که با همین افراد انقلاب را سمت قله برده است
4⃣ چهارم.رهبرانقلاب پیچیدگی اجرا را می بیند. آرمان خواهی را بدون واقع نگری توهم می داند. می داند که اصل اول حرکت کشور است. توقف کشور به دلائل طبیعی طی پنج ماه اول سال خسارت بالایی به کشور زده است. باید کشور حرکت کند. باید وزرا تعیین شوند تا چرخ کشور بچرخد. اصلاح باید در حرکت صورت گیرد. کشورتاب و تحمل توقف بیش از این ندارد
✅ خلاصه اینکه جامع ببینیم. تحلیل مان را به افق تحلیلی رهبری انقلاب نزدیک کنیم. امیدوار باشیم و صبوری کنیم. وظیفه و تکلیف ما این روزها چشم به چشم رهبری است که چه چیز را هدف گرفتند؛ هدف اصلی نیز فقط کمک به دولت است تا کارهای انقلاب و مردم پیش رود.
#مهدیان
🔴پیرامون رای اعتماد به وزرای پیشنهادی جناب آقای پزشکیان چند نکته را باید توجه قرار داد.
۱. آنچه باید مد نظر نیروهای انقلابی قرار بگیرد، این است که رئیس جمهور منتخب فردی است از جناح اصلاح طلب بابدنه نخبگی خاص خود و و همچنین بدنه اجتماعی ویژه خودش، پس نباید انتظار داشت، وزرای پیشنهادی در تراز وزرای دولتی مانند دولت آیت الله رئیسی باشد، بنابراین باید انتظارت و مطالبات خود را در همین میزان تنظیم و مطرح نمود.
۲.با توجه به مطلب بالا می توان گفت با توجه به هماهنگی انجام شده بین آقای پزشکیان با نهادهای امنیتی و عدم معرفی افراد تند مسئله دار که می توانست در این شرایط اقتصادی کشور موجبات دامن زدن به ناآرامی و تنش در مجلس و بیرون آنرا فراهم نماید و با توجه به توقعات و انتظارات برخی از رئیس جمهور در معرفی افراد مسئله دار و همچنین عدم تمکین آقای پزشکیان از انها می توان گفت که وزرای مطرح شده درکل در تراز نسبتا قابل قبولی قرار دارند.
۳. اینکه رئیس جمهور با گفتگو و هماهنگی با جریانات مختلف و همچنین مجموعه های مسئول در این خصوص، نشان داد که اعتقاد به وفاق ملی صرفا یک شعار دهان پرکن برای ایشان نیست و ایشان برای تحقق آن عزم راسخ دارد، قابل تقدیر است و امیدوارم با این دست فرمان، بسیاری از توطئه های دشمنان در به آشوب کشیدن کشور و ایجاد هزینه و چالش برای نظام ناکام بماند و کشور در مسیر رشد و بالندگی و اقتدار بیش از پیش باسرعت مناسب به حرکت خود ادامه دهد.
۴.اینکه مجلس تلاش کرده در ایجاد وفاق ملی با دولت همکاری مناسبی را انجام دهد قابل تقدیر است و امیدواریم در این هماهنگی و وفاق بین این دو قوه بتواند زمینه طرح بهانه جویی هایی که برخی دولت ها که تحت واژه نمیگذارند از خود سلب مسئولیت می کرده اند را بگیرد، هر چند رای اعتماد به دو وزیر فتنه گر حتی اگر همراه با دادن تعهد باشد، نمیتواند مورد قبول باشد.
۵.اما کلامی هم با برخی از نیروهای انقلابی که در ذکر محاسن گرفتن رای برای تمامی وزرای پیشنهادی از مجلس ، دست از پا نشناخته و سنگ تمام گذاشتند و هیچ نقدی را بر نمی تابند، ضمن مثبت ارزیابی کردن نسبی این قضیه عرض می کنم، مواظب باشید از هول حلیم در دیگ نیوفتید، چون به هر حال دولت، دولت اصلاطلبان است و حداقل دوران ریاست جمهوری آقایان خاتمی و روحانی و چالش ها و انحرافات انها را فراموش نکنید وانچنان تایید صد درصدی نکنید که در آینده، بسیاری از اندیشه و عملکرد منفی انها به حساب شما گذاشته شود.
✍سید جلال حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🎬 آمریکا :
🔴ایران و متحدانش میخواهند کار را یکسره کنند...!🔥
🔻خداحافظی با وزیری که دیپلماسی انرژی را احیا کرد
🔹وزارت نفت جواد اوجی دیروز به پایان رسید و حال یک کارنامه ۳ ساله از او باقی مانده. اگر از امور و آمار روتین گذر کنیم، در حوزه دیپلماسی انرژی یک تغییر ریل اساسی رخ داد، به گونهای که حتی محسن پاکنژاد وزیر جدید نفت نیز خود را دنبالهروی آن معرفی کرد.
🔹افزایش تولید نفت یکی از اقدامات مثبتی بود که از ۲.۱ در خرداد ۱۴۰۰ به ۳.۴ در تیر ۱۴۰۳ رسید و ۱.۳ میلیون بشکه در روز افزایش داشت.
🔹البته این اتفاق به پشتوانه بازارسازی نفت و افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین سالانه صادرات نفت و رسیدن به عدد ۱.۵۵ میلیون بشکه در روز رخ داد.
🔹 در این دوره صنعت نفت ایران با حضور در پروژههای خارجی از تعمیرات پالایشگاه ونزوئلا و صادرات فراورده و تجهیزات در بازار کارائیب تا صادرات کاتالیست به روسیه، به یک صنعت بینالمللی تبدیل شد.
🔹امضای ۲۵ قرارداد به ارزش ۱۰.۴ میلیارد دلار و ۶۶ تفاهمنامه به ارزش ۶۲ میلیارد دلار با کشورهای خارجی آن هم در شرایط تحریم یک رکورد بیسابقه محسوب میشود.
🔹امضای ۳.۵ میلیارد دلار قرارداد توسعه میادین با روسیه و افزایش ۲۰۰ هزار بشکهای نفت در تعامل با روسها، ۲ برابر شدن فروش نفت به چین نسبت به دوره برجام و جهش صادرات خدمات فنی و مهندسی از هیچ به ۱.۵ میلیارد دلار از نکات جالب توجه است.
🔹احیای روابط گازی با ترکمنستان و پاکستان، وصول بخشی از طلب گازی از عراق، فروپاشی ادعای ۳۲ میلیارد دلاری کرسنت، بازگشت اموال بابک زنجانی و امضای توافق راهبردی انتقال گاز از روسیه تنها مرور تیتروار برخی از این اقدامات است.
۱۲سال پیش در چنین روزی، ارتش ناتو به بهانه های «انسان دوستانه» به رهبری آمریکا به لیبی حمله کرد و کشوری که بالاترین استاندارد زندگی در قاره آفریقا داشت را به کشوری جنگ زده، تجزیه شده و پاره پاره تبدیل کرد.
لیبی کشوری بود با بالاترین سن امید به زندگی، پایین ترین میزان مرگ و میر نوزاد و بالاترین شاخص رشد انسانی در آفریقا
✍ پارتیزان پلاس
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرخط
🔹 موشک های بالستیک فاتح ۱۱۰ ایرانی بدست حزب الله رسید
🔹 رسانه های صهیونیست : فاتح ایرانی بندر ایلات را شخم میزند