🔴حساسیت های ریاست عدلیه
🔹 ریاست عدلیه چند روز پیش با ابراز نگرانی از شعارهایی که در روز ۱۴ خرداد همزمان با سخنرانی سید حسن خمینی داده شد، از دستگاههای اطلاعاتی خواست تا این مسئله را حتما پیگیری کنند چون رهبر انقلاب دوبار درباره این موضوع تذکر داده اند!
🔹 رهبر انقلاب طی چند سال اخیر بارها درباره ولنگاری و بی قانونی حاکم بر فضای مجازی هشدار داده و با ابراز ناراحتی درباره این وضعیت و پیامدهای آن خواستار اقدام مسئولان برای حل این معضل بزرگ شده اند اما آقای اژه ای تا این لحظه و با وجود اختیارات قانونی متنوع ، قدمی برای قانونمند شدن فضای ولنگار مجازی و رفع نگرانی رهبر انقلاب ( و میلیونها انسان مومن ایرانی ) برنداشته اند!
🔹 بماند این که در ایام مسئولیت ایشان در قوه قضائیه ( چه به عنوان معاون اول و چه به عنوان رئیس قوه )، کشف حجاب و بی حجابی در تنها کشور دارای حکومت دینی به اتفاقی عادی و روزمره تبدیل شد اما حرکت یا کلمه ای از ایشان برای مقابله قانونی با این جریان خانمان برانداز دیده نشد و ظاهرا عدلیه و ریاست آن بحرانی بنام شیوع بی حجابی و پیامدهای فاجعه بار آن ( مانند افزایش خیانت در خانواده ها ، رشد جدی طلاق ، افزایش قتلهای درون خانواده و ....) را نمی بیند و مقابله با آن و اصلاح قوانین ناقص موجود و کارآمد کردن قوانین مربوط به این جرم را وظیفه خود نمی داند!
🔹 بماند این که سالهاست عدلیه تمایلی برای اجرای حدود شرعی درباره جرائمی مانند روزه خواری علنی ، سرقتها و اوباش گریهای مسلحانه ، شرابخواری و ... ندارد و ریاست قوه قضائیه هم اراده ای برای تغییر این روند نشان نداده و با سکوت، نظاره گر وضع موجودند!
❇️ جناب آقای اژه ای !
آیا امت حزب الله حق ندارند در برابر این حجم از بی تفاوتی و بی توجهی نگران باشند؟؟ راستی میان این همه اولویت چرا شما به ماجرای سید حسن حساس شدید؟
آیا حساسیتهای شما منطبق با حساسیتهای رهبری و امت حزب الله است؟
✍دکتر کوشکی
📸 رسانههای جهان در واکنش به اظهارات رئیسی: ایران پیشتر هشدار داده بود
🔹یک روز پس از اظهارات رئیسجمهور ایران در خصوص پایبندی بر مواضع کشورمان، رسانههای جهان با انعکاس سخنان وی یادآور شدند، ایران پیش از تهیه پیشنویس این قطعنامه هشدارهای لازم را داده بود.
🔹روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن:ایران پیش از تصویب قطعنامه شورای حکام هشدار داده بود که چنانچه این شورا ۳۵ کشوری آژانس بینالمللی انرژی اتمی، قطعنامه مزبور را تصویب کند، اقدام تلافی جویانه در پیش خواهد گرفت.
🔹یورونیوز نیز امروز در گزارشی با اشاره به اظهارات رئیس جمهوری در جمع مردم استان چهارمحال و بختیاری نوشت: ایران یک قدم از مواضع خود عقبنشینی نمیکند.
🔹العربیه: پس از آنکه شورای حکام قطعنامه را علیه ایران به تصویب رساند، ابراهیم رئیسی به نام خدا و ملت بزرگ ایران با قاطعیت گفت که ایران یک قدم از مواضع خود عقب نشینی نمیکند.
🔰جاسوس شهرداری به تور افتاد
📌طبق برخی اخبار در شهرداری تهران فردی به جرم جاسوسی و همکاری با گروهکهای ضدانقلاب دستگیرشده است؛ ظاهراً شخص مذکور در مجموعههای بالا معاونتی و کارشناسی شهرداری تهران حضورداشته است. در هفته گذشته دشمن تلاش بسیاری برای اختلال در تهران انجام داد که نمونه آن اختلال در سامانه شهر من بود.
61 اقتصاددان در مورد شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور به رئیسی نامه اعتراضی نوشته اند!
نکته مهم: بیش از 70 درصدشان همان اقتصاددانان حامی حسن روحانی هستند که سال 96 خطاب به مردم نوشتند که اگر روحانی رئيس جمهور نشود، کشور دچار بحران میشود...
آیا این اسامی را تا به حال شنیده اید!؟
▪️لسوتو،
بابادوس،
کومور،
موریس،
نائورو،
پالائو،
پاپوآ گینه نو،
سان مارینو،
سنت کیتس و نویس،
ساموآ،
سائوتومه،
سیشل،
سوازیلند،
تونگا،
تووالو،
وانواتو،
مالاوی،
کیپ ورد،
جیبوتی،
بنین،
بلیز،
آنتیگوا باربادو،
جزایر سلیمان،
جزایر فارور،
جزایر مارشال،
موریتانی
و بسیاری دیگر...
▪️اینها اسامی کشورهایی هستند که زیر ۱۰۰ سال عمر داشته و کاملا برنامهریزی شده و با سیاستهای آمریکا تشکیل شدهاند و اینک عضو سازمان ملل هستند و *هر کدام یک حق رای دارند!*
▪️از سال ۱۹۴۵ که سازمان ملل با حضور ۵۱ کشور تشکیل یافته است و تاکنون کشورهای زیادی با هدایت آمریکاییها، به اصطلاح حقوقی مستقل شدهاند و اعضای سازمان ملل را به چیزی در حدود دویست عضو رساندهاند.
▪️جالب اینجاست که به یکباره شما میشنوید که بالای ۱۵۰ کشور در سازمان ملل ایران را به نقض حقوق بشر متهم کردهاند!
یا میگویند جامعه جهانی نگران برنامههای هستهای ایران است!
▪️اما کسی نمیگوید این جامعه جهانی چیست و چگونه تشکیل شده است!؟
کسی نمیگوید که اکثر این کشورها جمعیتشان به ۳۰۰ هزار نفر هم نمیرسد‼️
✍️ #سازمان_ملل سازمانی برای ملتها نیست، بلکه سازمان نظام سلطه است.
✍️همچنین تشکیل سازمان بهداشت جهانی توسط نظام سلطه بدین منظور بوده که معتقدند راه کنترل مردم دنیا در دست داشتن مدیریت غذا و دارو است.
⭕️ اگر مذاکرات وین شکست بخورد ...
🔹شکست گفتگوهای وین و نابودی کامل برجام حادثهای است که دو دسته پیامد در پی خواهد داشت:
▪️در کوتاهمدت و بواسطه عوامل روانی و فشار فضای مجازی ولنگار، احتمال بالا رفتن قیمت ارزهای خارجی و به دنبال آن افزایش قیمت برخی کالاها و فشار روانی و اقتصادی بیشتر بر اقشار مستضعف جامعه (و البته فرصتطلبی بیشتر لاشخورهای اقتصادی داخلی) دور از انتظار نخواهد بود.
▪️ اما در میانمدت (و پس از پشت سر گذاشتن جنگ روانی و فشارهای اقتصادی و روانی ناشی از فضای ولنگار مجازی) و با خروج عملی از برجام شاهد این دستاوردها خواهیم بود:
۱) لغو بازرسیها و مطالبات اضافی آژانس و بازگشت به نظام بازرسیهای عادی و در نتیجه کوتاه شدن دست صهیونیستها و جاسوسان آمریکا و اروپا از تاسیسات و برنامههای هستهای ما و افزایش امنیت کشور.
۲) با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر جهان، صادرات و تجارت خارجی ما با مشکل خاصی روبرو نخواهد شد و تولیدکنندگان و صادرکنندگان ما با خروج از سایه تردیدآفرین برجام، خواهند توانست به برنامهریزی برای تجارت و کار با جهان آزاد از سلطه آمریکا (همسایگان منطقهای، چین، روسیه، آمریکای لاتین، هند و ...) بپردازند.
۳ ) عربستان، رژیم صهیونیستی و سایر کشورهای متخاصم منطقهای در لاک دفاعی فرو خواهند رفت و همین آنها را مجبور خواهد کرد که رفتارشان با ج.ا.ا را با احتیاط بیشتری دنبال کرده و از حرکات تهدیدآمیز خودداری کنند.
❇️ بر خلاف ادعاهای رسانههای بیگانه و شبکههای لندنی و ...، َشکست مذاکرات وین و نابودی برجام نمیتواند احتمال جنگ علیه ج.ا.ا را افزایش بدهد و نه آمریکا و نه هیچ موجودیت و قدرت دیگری برنامه واقعی برای حمله به ایران ندارد. چون جنگ با ایران اوضاع اقتصادی جهان را بدتر خواهد کرد.
✳️ پس از ۳ سال تحریم مسلمین در شعب ابیطالب، خداوند به پیامبر خبر داد که موریانه متن توافق کفار برای تحریم مسلمانان را خورده و این واقعه منجر به شکست این تحریم و خروج موفقیتآمیز مسلمانان از شعب ابیطالب شد. انشاءالله شکست احتمالی مذاکرات وین و در پی آن نابودی برجام زمینهساز لغو عملی تحریمها و افزایش قدرت ج.ا.ا در عرصه اقتصادی و سیاسی خواهد بود.
🔹 نکته مهم این که دولت سیزدهم باید از هم اکنون خود را برای مقابله با تبعات زودگذر اعلام شکست مذاکرات وین و لغو برجام آماده کند تا مانند چند هفته اخیر سکان اوضاع را از دست ندهد و بازی را به فضای ولنگار مجازی (و در حقیقت جنگ روانی دشمن) و فرصتطلبان اقتصادی داخل کشور واگذار نکند.
▪️نکته مهم: در شرایط فعلی و بواسطه تنش حداکثری میان روسیه و غربیها، امکان تصویب هیچ قطعنامه و مصوبه دیگری در شورای امنیت علیه کشورمان وجود ندارد.
از ابتدای جنگ اوکراین بارها نسبت به تلفات وحشتناک طرف اوکراینی گفتیم و تاکید هم کردیم که آنها عدد تلفات خود را به جای روسها مینویسند. به تازگی مشاور رئیس جمهوری اوکراین گفته که این کشور به صدها سامانه توپخانهای غرب جهت مقابله با روسیه در منطقه شرقی دونباس نیاز دارد. میخائیل پودولیاک، طی یک مصاحبه گفت: «نیروهای روسی تقریبا همهچیز غیرهستهای از جمله توپهای سنگین و موشکهای متعددی را به سمت اوکراین پرتاب کردهاند.»
مشاور زلنسکی گفته که روزانه ۱۰۰ الی ۲۰۰ سرباز اوکراینی جان خود را از دست میدهند؛ رقمی که از تخمینهای سری قبل بیشتر است. پیشتر الکسی رزنیکوف، وزیر دفاع اوکراین اعلام کرده بود که روزانه ۱۰۰ سرباز اوکراینی جان خود را از دست میدهند و بیش از ۵۰۰ تن از آنها مجروح میشوند.
اعتراف به کشته و زخمی شدن روزانه 700 نظامی اوکراینی، این نکته را مورد تاکید قرار میدهد که زلنسکی برای رضایت خاطر اربابان امریکایی و انگلیسی خود به چه شکل مردان اوکراینی را به گوشت دم توپ تبدیل میکنند. این میزان تلفات یعنی آنکه در طول 100 روز گذشته بیش از 70 هزار نفر از نظامیان اوکراینی از میدان به در شدهاند.
عدهای می خواستند کشور را به بن بست بکشانند.
👤#سیدشمسالدین_حسینی
🔹 سیاست ارزی دولت قبل، یک پیامد خطرناک داشت که کمتر به آن پرداخته میشود، این پیامد تخلیه ذخایر ارزی کشور بود
🔸 ذخایر ارزی ایران عموماً ۱۴ تا ۱۵ برابر بدهی ارزی کشور بود،لذا اتخاذ سیاستی که موجب تخلیه ذخایر ارزی شود، کشور را کم کم به سمت بن بست میبرد
✅ رشد پایه پولی در سالهایی که ارز ترجیحی یا ارز جهانگیری میدادیم، به طور متوسط ۴۰ درصد و رشد نقدینگی بالای ۴۰ درصد بود لذا در این سالها رکورد تورم در اقتصاد ایران زده شد
🔹 در سال گذشته تورم نقطه به نقطه تولیدکننده به ۱۰۰ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به ۶۵ درصد رسید، این در اقتصاد ایران در چند دهه گذشته بی سابقه بوده است
🔸 عامل اصلی تورم تداوم سیاست ارزی ۴۲۰۰ تومانی بود.کشور بالاترین افزایشهای نرخ ارز را در دوره تخصیص ارز ترجیحی تجربه کرد
💢 دولت آقای روحانی و اقتصاددانهای دولتش که همیشه به اقتصاد و مدیریت ونزوئلا حمله میکردند، نظام ارزی را از آنجا الگو گرفته بودند.
اقتصاددانان حامی روحانی، به مردم نامه نوشتند
🔸هنوز جای زخم نامههای قبلیتان درد میکند!
🔹چند روز گذشته نامهای با عنوان " نامه ۶۱ اقتصاددان به مردم ایران" منتشر شد که در آن از سیاستهای اقتصادی دولت سیزدهم و به خصوص جراحی اقتصادی اخیر انتقاد شده بود.
🔹اغلب امضا کنندگان این نامه افراد نام آشنایی بودند که در سال ۹۶ هم نامه دیگری با عنوان " نامه حمایت ۱۶۳ اقتصاددان از حسن روحانی" را نوشته بودند. این افراد که اغلب دارای تمایلات سیاسی اصلاح طلبانه هستند و در دوران عملکرد اقتصادی ضعیف دولت تدبیر و امید سکوت کرده بودند، حالا و در حالی که عمر دولت جدید به یک سال هم نرسیده است، ناگهان نگران وضعیت اقتصادی کشور شدند و با نوشتن یک نامه خطاب به مردم ریشه مشکلات اقتصادی اخیر را سیاسی دانستند.
🔹جالب اینجاست که حل مشکلات و مسائل اقتصادی با راه حلهای سیاسی و مذاکره دقیقا راهبردی بود که دولت گذشته در ۸ سال اخیر پی گرفته بود و نتیجه آن وضع اسف بار فعلی اقتصادی کشور است، شرایطی که امروز دولت سیزدهم هم وارث آن است و این گروه از اقتصاددانان قصد دارند دولت رئیسی را مسئول آن معرفی کنند.
🔹 بسیاری از این اقتصاددانان در خصوص نامه حمایت آنها از حسن روحانی سوال شده بود که آنها از قبول مسئولیت در خصوص آن سرباز زده بودند.
🔹همچنین گفته میشود به افرادی نظیر فرشاد مومنی، عباس شاکری و محسن رنانی هم برای امضا کردن این نامه پیشنهاد شده بود که آنها به دلیل تبعات امضای نامه سال ۹۶ در حمایت از حسن روحانی و فشار افکار عمومی حاضر به امضا کردن نامه نشدند.
🔹حال سوال اینجایست افرادی که هنوز در خصوص نامه حمایت از حسن روحانی به مردم توضیح نداده و عذرخواهی نکردهاند چطور رویشان میشود با وجود گذشت چند ماه از آغاز دولت رئیسی علیه دولت جدید که عمرش به یکسال هم نرسیده، نامه هشدارگونه بنویسند؟
بخش قابل توجهی از مردم دچار مشکل هستند و در این تردیدی نیست اما :*
تظاهر به نداری و فقر مردم با شاخص های زیر همخوانی ندارد .
- تقریبا به تعداد خانوارها خودرو در کشور هست و مردم استفاده میکنند.
- با دو روز تعطیلی راههای کشور قفل میشود.
- در مصرف لوازم آرایشی در جهان اول هستیم.
- میگن ایران بدبخترین کشوره ولی پنج میلیون نفر تو یک ساعت برای چهار هزار خودرو ثبت نام میکنند یعنی تقریبا یک به هزار و سیصد شانس برنده شدن، یعنی مردم ایران روی هم، تو یه قرعهکشی میتونن شرکت بنز رو خریداری کنند.
- میگن ایران در فقر دست و پا میزنه اما در نوروز امسال ۵۱ میلیون تردد در جادههای کشور ثبت شده که تنها کشور در منطقه و حتی جهان این رکورد مسافرت رو زده تقریبا به انداره کل اروپا تردد داشتیم، پنج میلیون نفر مسافرت از طریق دریایی و نیم میلیون نفر نیز مسافرت هوایی داشتن ،
-میگن ایران درصد فلاکتش بالاست اما در یک ماه دسامبر ۲۰۲۱ بیش از هزار و چهارصد باب ملک تو ترکیه توسط ایرانیها خریداری شده .
-میگن ایرانیها گرسنه هستن ولی در ماه سپتامبر نزدیک ۲۰۰ هزار نفر سفر به ترکیه داشتند.
- امار جهانی فقر در ایران در سال ۱۳۸۶ به زیر ۸ دهم درصد رسید و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان در سال ۸۶ بوده است.
- به گزارش انجمن بینالمللی جراحی زیبایی (isips)در سال ۲۰۱۳ بیش از ۲۴ میلیون عمل جراحی در دنیا انجام شده است که ایران با بیش از ۲۰۰ هزار جراحی زیبایی جز ده کشور اول جهان میباشد یعنی ایران یک درصد جمعیت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحی نسبت به جمعیت داشته .
- همه مردم از نداری مینالن اما رتبه اول واردات غذای سگ تو منطقه غرب آسيا هستیم.
-همه مردم ندارن اما وقتی از درب کلینیکهای کاشت مو رد میشی انگار رفتی مکه دور خونه خدا همه با سر باند پیچی سفید هستند.
- مردم ندارن ولی برای مرغ و روغن گرونتر میرن تو صف کیلومتری
- ترافیک شهرها و کافهها و رستورانهای شهرها خود گویای وضعیت بد مردم است.
-در حال حاضر روزانه بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین در پالایشگاههای کشور تولید می شود که بیشترین مصرف در ۲۸ اسفند در کل کشور بیش از ۱۰۴ میلیون لیتر مصرف شد، اما میانگین مصرف بنزین در کشور ۸۰ میلیون لیتر میباشد این یعنی مصرف بنزین ایران سه برابر مصرف پرجمعیت ترین کشور دنیا یعنی چین میباشد، چین با جمعیتی ۱.۵ میلیاردی ۴۵۰ میلیون لیتر بنزین مصرف میکند، اگر مصرف بنزین ایران رو تو دریاچه ارومیه بریزیم در عرض مدتی پر میشود، حالا مسافرتها و مصرف بنزین ایران رو مقایسه کنید با سایر کشورها
-ما بدبختیم ولی مصرف برقمون ۶ برابر میانگین جهانی
- ما نداریم ولی مصرف گازمون با جمعیت ۸۰ میلیونی که بعضی جاها هنوز گاز ندارن ۶.۷ برابر میانگین جهانی و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپایی گاز مصرف میکنیم.
- اما در مصرف آب فاجعه هستیم و رکورد جهانی رو زدیم رتبه اول دنیا در مصرف آب شیرین نسبت به جمعیت اونم با خشکسالی شدید کشور، چین روزانه ۵۸۵ مصرفش آب داره ایران۱۹۵ امریکا با ۵۰ ایالت که هر ایالت اندازه ایرانه با اون بارندگی حدود ۴۰۰ میزان مصرف آب داره، در کشورهای توسعه یافته روزانه ۷۰ لیتر در شبانه روز ایران ۳۰۰ لیتر در روستاهای ایران تا ۴۵۰ لیتر مصرف
با همه این اوصاف مردم تصور میکنن ایران از یه کشور جنگزده و قحطی زده بدتره و فکرشون توسط رسانهها جادو شده اما واقعیت اینه که ایران با تمام مشکلاتش از نیمی از کشورهای دنیا وضعیت به مراتب بهتری داره، *بنظر شما اینطور نیست*؟!
رئیس جمهور ونزوئلا: ایران یکی از قدرتهای نوظهور قرن ۲۱ است
نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا در آیین امضای سند تحویل دومین نفتکش سفارشی ونزوئلا:
🔹با دیدن این کشتی با ظرفیت ۸۰۰ هزار بشکه، اولین چیزی که از ذهنم گذشت، چهره رهبر محبوبمان، فرمانده چاوز بود که مطمئنم روح وی از خوشحالی لبخند به لب دارد.
🔹ساخت نفتکش برای شرکت دولتی نفت ونزوئلا، برنامه فرمانده چاوز برای تقویت صنعت نفت کشورمان بود، تا آن را در برابر کلیه تهاجمات خارجی خودکفا کند.
🔹ساخت این کشتی مدرن و قوی، نشان از توانمندی و ظرفیت بالا، فوقالعاده و تحسینبرانگیز صنعتی ایران دارد.
🔹ایران یکی از قدرتهای نوظهور قرن ۲۱ است و ساخت این کشتی نیز از نشانههای عملی و مشخص این قدرت نوظهور است.
🔹از طرف ملت ونزوئلا و کلیه زنان و مردان و کارکنان و کارگران شرکت ملی نفت ونزوئلا، از شما بابت تحویل این کشتی تشکر میکنیم، این دستاور بزرگی است.