*«شاید در بهشت بشناسمت!»*
■مجری یک برنامه تلویزیونی که مهمان او یک فرد ثروتمندی بود، این سئوال را از او پرسید: بیشترین چیزی که شما را خوشبخت کرد چه بود؟
□فرد ثروتمند چنین پاسخ داد:
چهار مرحله را طی کردم تا طعم حقیقی *خوشبختی* را چشیدم.
▪︎در *«مرحله ی اول»* گمان میکردم خوشبختی در جمع آوری ثروت و کالا است، اما این چنین نبود.
▪︎در *«مرحله ی دوم»* چنین به گمانم میرسید که خوشبختی در جمع آوری چیزهای کم یاب و ارزشمند می باشد، ولی تاثیرش موقت بود.
▪︎در *«مرحله ی سوم»* با خود فکر کردم که خوشبختی در به دست آوردن پروژه های بزرگ مانند خرید یک مکان تفریحی و غیره میباشد، اما باز هم آنطور که فکر میکردم نبود.
▪︎در *«مرحله چهارم»* اما یکی از دوستانم پیشنهادی به من داد، پیشنهاد این بود که برای جمعی از *کودکان معلول* صندلی های مخصوص خریده شود، و من هم بی درنگ این پیشنهاد را قبول کردم.
●اما دوستم اصرار کرد با او به جمع کودکان رفته و این هدیه را خود تقدیم آنان کنم. وقتی به جمعشان رفتم و هدیه ها را به آنان تحویل دادم، خوشحالی که در صورت آن ها نهفته بود واقعا دیدن داشت! کودکان نشسته بر صندلی خود به شادی و بازی پرداخته و خنده بر لب هایشان نقش بسته بود.
○اما آن چیزی که *طعم حقیقی خوشبختی* را با آن حس کردم چیز دیگری بود! هنگامی که قصد رفتن داشتم، یکی از آن کودکان آمد و پایم را گرفت! سعی کردم پای خود را با مهربانی از دستانش جدا کنم اما او درحالی که با چشمانش به شدت به صورتم خیره شده بود این اجازه را به من نمیداد!
■خود را خَم کردم و خیلی آرام از او پرسیدم: آیا قبل از رفتن درخواستی از من داری؟ این جوابش همان چیزی بود که *معنای حقیقی خوشبختی* را با آن فهمیدم...
□او گفت: میخواهم چهره ات را دقیق به یاد داشته باشم تا در لحظه ی *ملاقات در بهشت*، شما را بشناسم. در آن هنگام جلوی *پروردگار جهانیان* دوباره از شما تشکر کنم!
از نفرین مظلوم بترسید.
جور بر من مکن امروز که مظلوم توام
بکن اندیشه فردا که حسابت باشد
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمودند:
اِتَّقوا دَعْوَةَ الْمَظْلومِ و َإنْ كانَ كافِرا فَإِنَّها لَيْسَ دونَها حِجابٌ؛
از نفرين مظلوم بترسيد اگر چه كافر باشد، زيرا در برابر نفرين مظلوم پرده و مانعى نيست.
نهج الفصاحه ص 164 ، ح 48
شاعر: امیرخسرو دهلوی
برخی از یاران امام محمدباقر، عليه السلام، به ايشان عرض كردند: شيعه در جامعه ما زياد است.
امام فرمود:
👈«آيا بی نياز نسبت به نيازمند عطوفت و مهربانى می كند؟
👈آيا نيكوكار از خطاكار درمی گذرد؟
👈و آيا اینان در مسائل مالى به یکديگر كمك می كنند؟»
در جواب حضرتش گفته شد: خير!
آن گاه آن جناب فرمود: «پس اين ها شيعه نيستند، چون شيعه كسى است كه اين چنین عمل كند.»
📚بحارالانوار ج ٧۴ ص ٣١٣
سرزنش نکن!
آیا حتی یک نفر پیدا میشود که از سرزنش خوشش بیاید؟
بعید است...
اما به شدت اخلاق سرزنش کردن بین برخی انسانها رایج است.
عجیب نیست؟
یعنی هیچکس از سرزنش شدن خوشش نمیآید و حتی میداند چه دردی دارد اما دقیقا رفتاری که دوست ندارد را به راحتی برای دیگران مورد استفاده قرار میدهد.
یعنی نمی توانی یک لحظه تأمل کنی، و فکر کنی؟ چرا سرزنش می کنی؟ نمی توانی با زبان مشفقانه، توصیه کنی؟ راهکار نشان دهی؟ راه حل جلوی پای فرد بگذاری یا صرفا نظرت را بیان کنی؟
از مسائل فردی و خانوادگی که عبور کنیم، در مسائل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، مدام یک عده هستند که آمادهاند... که یک نفر یک اقدامی کند و آنها دست به قلم شوند و تضعیف و تحقیر و سرزنش...
بارها در همین شبکههای مجازی شاهد بودهام که افراد جرأت نمیکنند دست به کاری بزنند، یا حرف درستی را بیان کنند. چرا؟ از ترس سرزنش!
افرادی هم که شجاعت به خرج میدهند و حرف درستی را مطرح میکنند یا کار مهمی را انجام میدهند، خودشان را باید آماده کنند. برای؟ سرزنش!
چه فسادی ایجاد کرده این توئیتر.
چه برملایی شده وضعیت اخلاقی برخی...
کسانی که روحیه سرزنش دارند شاید زیاد سرزنش شدهاند، شاید هم به وقت تربیت اخلاقی نشدهاند. از طرفی، اخلاق بد سرزنش کردن، میتواند به یک بیماری تبدیل شود. یعنی قلب و عقل آن فرد بیمار شود.
دیگر ناخواسته در هر حرکت و اقدام و حرفی بگردد نکتهای منفی پیدا کند تا زبان به سرکوفت و سرزنش باز کند.
چقدر این دست آدمها دوست نداشتنی هستند. چقدر این شخصیتها غیر قابل تحمل هستند.
چه ظلمی میکنند به روان خود، خانواده خود، سرزمین خود، جهان خود...
چقدر باعث کدورت قلبها میشوند، چقدر باعث بغض آدمها شدهاند. چقدر دل شکستهاند...
چقدر مانع پرورش امید و اعتماد به نفس و تلاش دیگران شدهاند...
خیلی مراقب باشیم. و مراقبت کنیم از نفسمان، هر شب گفتار و رفتارمان را محاسبه کنیم. عذاب دادن بندگان و مخلوقات خدا، جز مجازات الهی انکارنشدنی، اثر وضعی ناراحت کنندهای خواهد داشت، هم در زندگی این دنیای ما، هم زندگی ابدی ما.
@ninfrance
امام صادق عليه السلام:
أروَحُ الرَّوحِ اليَأسُ مِن النّاسِ
آسايش بخش ترين آسايش، امید نداشتن به مردم است
مشكاة الأنوار
بعضی از مردم اصرار دارند که
خود را به دیگران بشناسانند.
ثروت خود را به رخ آنها بکشند.
اما این نوع آدمها در درون خود
زجر می کشند؛
زیرا شادی آنها وابسته به
تفکر دیگران است!
" مهم بودن "
را فراموش کنید تا آرامش نصیب تان شود؛
هرچه کمتر نیازمند تحسین
دیگران باشید؛
بیشتر تحسین می شوید..!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"انواع مردم نسبت به خوبی و بدی"
📚مجادله كردن، دوستى ديرين رااز بين مى برد و پيوند استوار را از هم مى گسلد و كمترين چيزى كه در مجادله هست، چيره جويى است و چيره جويى، خود عامل اصلى قطع رابطه مى باشد.
🔻امام على علیهالسلام:
❇️ عذر برادرت را بپذير و اگر عذرى ندارد، برايش عذر بتراش.
اِقبَل عُذرَ أخيكَ، فَإِن لَم يَكُن لَهُ عُذرٌ فَالتَمِس لَهُ عُذرا
📚 تحف العقول: ص 112
•┈┈••✾••┈┈
#صفات_اخلاقی
#استاد_رفیعی
امر به معروف و نهی از منکر زبانی وظیفه همگانی
ما بايد خود را به سرچشمهى اسلام برسانيم تا زندگى به تمامى شيرين شود. قرآن كريم مىفرمايد: «الّذين ان مكّناهم فى الارض اقاموا الصّلوة و اتوا الزّكوة و امروا بالمعروف و نهوا عنالمنكر». من مىخواهم اين واجب فراموش شدهى اسلام را به ياد شما و ملت ايران بياورم: امر به معروف و نهى از منكر. همهى آحاد مردم بايد وظيفهى امر كردن به كار خوب و نهى كردن از كار بد را براى خود قايل باشند. اين، تضمينكنندهى حيات طيبه در نظام اسلامى خواهد بود. عمل كنيم تا آثارش را ببينيم. امر به معروف، يك مرحلهى گفتن و يك مرحلهى عمل دارد. مرحلهى عمل، يعنى اقدام با دست و با زور. اين مرحله، امروز به عهدهى حكومت است و بايد با اجازهى حكومت انجام بگيرد ولاغير. اما گفتن با زبان، بر همه واجب است و همه بايد آن را بدون ملاحظه انجام بدهند.
رهبر انقلاب بیانات در ديدار مردم قم در سالروز قیام 19 دی ۱۳۶۸/۱۰/۱۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودکشی
افسردگی
مهربانی
🔵 صلة رحم و نیکی به والدین
✍ یکی دیگر از اموری که رعایت آن باعث آسانی سکرات موت میشود، صلة رحم است. به خویشاوندان و نزدیکان رحم میگویند؛ چون جلوه ای از رحمت خداوند در آنها ظهور کرده است. خداوند است که این محبتها را در بین جمعی از انسانها به نام ارحام انداخته است.
در روایتی آمده است که یک جزء از صد جزء رحمت خدا در دنیا جلوه کرده که محصول آن یک جزء همة این محبتها و عاطفههای بین پدر و مادر و فرزندان و خواهر و برادر و فامیل و خویش را رقم زده است، بقیه آن در آخرت ظهور میکند.
کسی که قطع رحم میکند، در واقع رحمت خدا را از خود قطع میکند. بر این اساس، این همه به آن توصیه شده است. امام صادق علیه السلام فرمودند:
مَنْ أحَبَّ أنْ یُخَفِّفَ اللهُ عَنْهُ سَکرَاتِ الْمَوْتِ فَلْیَکنْ بِقَرَابَتِهِ
وَصُولًا وَ بِوَالِدَیهِ بَارّاً فَإِذَا کانَ کذَلِک هَوَّنَ اللهُ عَلَیهِ سَکرَاتِ الْمَوْت؛ هر که دوست دارد خداوند سکرات مرگ را بر او آسان نماید، نسبت به خویشان پیوند و نسبت به پدر و مادر احسان و نیکی داشته باشد که در این صورت خدا سکرات را بر او آسان مینماید.
📚 کتاب از احتضار تا عالم قبر
🔴 ارواح با هم انس میگیرند!
✍ اصبغ بن نباته گفت:
مولایم امیرالمؤمنین (ع) را در دروازه کوفه دیدم که مقابل صحرا ایستاده، مثل اینکه با کسی مکالمه و صحبت میفرماید، لکن کسی را نمی دیدم.
و من هم ایستادم، مدتی گذشت، خسته شدم و نشستم تا رفع خستگی شد. دوباره ایستادم و باز خسته شده، نشستم و برخاستم، ولی هنوز امیرالمؤمنین (ع) ایستاده بود و صحبت میفرمود.
عرض کردم: یا امیر المومنین، با که سخن میفرمائید؟
فرمود: صحبت من با مومنین است.
عرض کردم: مؤمنین؟
فرمود: بلی، آنها که از دنیا رفته اند، اینجا هستند.
عرض کردم: روحاند یا جسد؟
فرمود: روحاند، اگر آنها را میدیدی که چطور دور هم جمع شده و با هم انس گرفته و حدیث میگویند و نعمتهای خدا را یاد می کنند، آرزو میکردی که ایکاش تو هم مرده بودی و به جمع آنها در می آمدی!
📚 داستان های شهید دستغیب
🔴 نابینایی پس از مرگ!
✍ یکی ازبزرگان علم و تقوا میگفت:
یکی از بستگانم در اواخر عمرش، زمینی خریده بود که درآن زراعت و باغداری میکرد و استفاده سرشاری از آن میبرد. پس از اینکه وی از دنیا رفت، او را در خواب دیدنددرحالی که چشمانش کور شده بود. وقتی از او پرسیدند که چرا در برزخ نابینا شده ای؟ گفت:
در وسط زمینی که خریده بودم، چشمه آب گوارایی قرارداشت که مردم دهات نزدیک برای برداشتن آب به آنجا میآمدند واز آن آب برمی داشتند و حیوانات خود را آب میدادند، و چون براثر
رفت و آمد آنها، مقداری از زراعت من خراب و لگدمال میشد، برای اینکه سود بیشتری از آن مزرعه ببرم و مانع رفت و آمد مردم شوم، آن چاه را با خاک و سنگ و گچ پر نمودم و خشکانیدم. در نتیجه اهالی ده مجبور شدند برای بدست آوردن آب به جای بسیار دوری بروند. این کوری چشم من به علت کور کردن آب آن چشمه است.
از او پرسیدند: آیا کوری تو چاره ای دارد؟
گفت: اگر وارثها به من رحم کنند و آن چشمه را جاری سازند تا مورد استفاده مردم قرار بگیرد، به خواست خداوند، حال من خوب میگردد.
به فرزندان آن مرحوم مراجعه کردند و موضوع راباآن هادرمیان گذاشتند، آنها هم پذیرفتند و چشمه را گشودند. پس از مدتی آن مرحوم را در خواب دیدند در حالی که بینا شده بود.
-انسان باید بداند که هر چه میکند به خود کرده است، اگر به کسی ستم نماید، به خودش ستم کرده و اگر نیکی نماید به خودش نیکی کرده است و اگر سر کسی را ببرد در برزخ سرش رامی برند. به همین خاطر است که حضرت زینب کبری«علیهاسلام»در مجلس یزید به آن ملعون فرمود: نبریدی مگرپوست خودت را و جدا نساختی مگر سر خودت را.
📚 کتاب داستانهای شهید دستغیب (معاد و قیامت)
🔵 مرگ راحت
✍ فاضل اردکانی از علمای بزرگوار باتقوا و مقدس معاصر میرزای شیرازی بود. پس از نماز مغرب و عشا شامش را خورد و با همان لهجة یزدی اش گفت: نماز خوبی خواندیم، شام خوبی هم خوردیم، یک مردن خوبی هم بکنیم و همان شب از دنیا رفت؛ آماده و آسان. اگر حق الناس بر گردن داریم، آبرویی از کسی برده ایم، یا حقی از او ضایع، یا اذیتی کرده ایم و... معطل نکنیم.
امام راحل به مرحوم حاج احمدآقا در نصیحتهایش میفرمود: احمد، پس از مرگ آنجا که حساب ما با خداست، او ارحم الراحمین است. ولی آنجا که حسابمان با مردم و مربوط به آن هاست، دیگر مردم ارحم الراحمین نیستند و تا چیزی نگیرند، رها نمی کنند.
📚 کتاب از احتضار تا عالم قبر
ما از حساب و کتاب قیامت و آخرت غافلیم در حالی که همه ی اعمال و رفتار ما مثل #دوربین_مخفی دقیقا زیر رصد هست و بررسی خواهد شد
یا ستار العیوب
🌹امام علی:
یاد مرگ از دلهايتان رخت بر بسته و آرزوهاى دروغين شما را در برگرفته، تا آنجا كه، دنيا بيش از آخرت دلهايتان را تسخير كرده است. آرى، دنياى زودگذر، شما را از آخرت، كه بى شك آمدنى است، دور كرده است.
قَدْ غَابَ عَنْ قُلُوبِكُمْ ذِكْرُ الْآجَالِ وَ حَضَرَتْكُمْ كَوَاذِبُ الْآمَالِ فَصَارَتِ الدُّنْيَا أَمْلَكَ بِكُمْ مِنَ الْآخِرَةِ وَ الْعَاجِلَةُ أَذْهَبَ بِكُمْ مِنَ الْآجِلَةِ.
نهج البلاغه، خطبه ۱۱۳
امام سجاد علیه السلام:
✍ آمادگی برای مرگ به آن است که از حرام بپرهیزی و دارایی خود را در راه خیر صرف کنی.
📚 بحارالانوار ج ۴۶ ص ۶۵
🔻 قال الباقِرُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ
🔹إذَا خَرَجَ يَقُومُ بِأَمْرٍ جَدِيدٍ وَ كِتَابٍ جَدِيدٍ وَ سُنَّةٍ جَدِيدَةٍ وَ قَضَاءٍ جَدِيدٍ
🔸زمانی که امام زمان ارواحنا فداه ظهور کند با امر و کتاب و سنت و قضاوتی جدید قیام می کند.
📚الغيبة (للنعمانی) ج ۱، ص ۲۵۳
..........
🔹 إِذَا قَامَ قَائِمُ آلِ مُحَمَّدٍ حَكَمَ بِحُكْمِ دَاوُدَ وَ سُلَيْمَانَ لاَ يَسْأَلُ اَلنَّاسَ بَيِّنَةً
🔸 زمانی که قائم سلام الله علیه قیام کند مانند حضرت داود و حضرت سلیمان علیهما السلام حکم می کند، از مردم بینه درخواست نمی کند.
📚بحار الأنوار ج ۲۶، ص ۱۷۶
...........
🌅 *حــرز و دعــایی که حضرت حجت ( عج الله) به شیعیان برای عصر آخـــرالزمـــــان و غیبت تعلیم دادند.*
▫️ *أعوذ بالله من العمي بعد الجلاء ومن الضلالة بعد الهدي، ومن موبقات الأعمال ومرديات الفتن*
▫️من به خدا پناه می برم از كورى بعد از بينايى و از گمراهى بعد از راه يابى و از كارهاى هلاك كننده و از فتنه هاى نابودکننده..
📚📚 بحار الأنوار : (ط - بيروت) / ج 53 / 191 / باب 31 ما خرج من توقيعاته ع ..... ص : 150تفسير نور الثقلين / ج 4 / 148 / [سورة العنكبوت(29): الآيات 1 الى 4] ..... ص : 147
سخن از یار بگویید
✅ الإمام عليّ عليه السلام : ذِكرُنا أهلَ البَيتِ شِفاءٌ مِنَ العِلَلِ وَالأَسقامِ ووَسواسِ الرَّيبِ...
امام على عليه السلام: ياد ما اهل بيت شفابخش بيماريها و ناخوشيها و درمانگر وسوسه شكّ است.
✅ الإمام الباقر عليه السلام : إنَّ ذِكرَنا مِن ذِكرِ اللّه ِ ، وذِكرَ عَدُوِّنا مِن ذِكرِ الشَّيطانِ...
امام باقر عليه السلام: همانا ياد كردن از ما، ياد كردن از خداست و ياد كردن از دشمن ما، ياد كردن از شيطان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا امام زمان را صدا نمی زنیم ؟۰
«هديه به امام (عليه السلام) (صله) در زمان غيبت با هزینه كردن مال در مصارفی كه مي داند آن حضرت به آن رضايت دارد و محبوب اوست انجام بگيرد، با قصد صله و هديه به او مانند چاپ كردن كتاب هائي كه درباره آن حضرت است و برپاكردن مجالس يادآوري آن جناب و دعوت به او و صله شيعيان و دوستان آن حضرت و …» مكيال المكارم.ج دوم. ص 357
#امام_زمان ارواحنافداه:
☑️امور خود را به ما وا گذارید،
چون بر ما واجب است که شما را به مقصد برسانیم؛ همانگونه که در ابتدا به راه انداختیم.
📚بحار الانوار، ج۵۳، ص۱۷۹
🔵 بی ارزشترین نوع افتخار،
افتخار به داشتن ویژگیهایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی ندارد
مثلِ چهره،
قد،
رنگ چشم،
ملیت،
ثروت خانوادگي
و خیلی چیزهای دیگر.
از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنید..
مثل انسانیت،
شعور،
مهربانی،
گذشت،
صداقت و..
🌾🌾🌾🌾💐💐💐💐
☕️ زمان خوردن #صبحانه
💢 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
هر کس خواستار بقاست، پیش از طلوع خورشید صبحانه بخورد.
📚 وسائل الشیعه، ج ۵، ص ۶۱
🔴غوطه در «حسرت»!
🔶زندگی بیشترینه آدمیان، حتی عالمان و فرهیختگان، دو نیمه دارد:
نیمه اول: تلاش برای ساختن یک زندگی ایدهآل و مطلوب در آینده؛
نیمه دوم: حسرت از بهره نگرفتن از داشتههای گذشته!
در واقع زندگی اکثر آدمیان در «حسرت» میگذرد. حسرت از «نداشتنها» و «حسرت» از «بهره نگرفتن از داشتهها»!
به تعبیر جلالالدین بلخی:
نیم عمرت در پریشانی رود
نیم دیگر در پشیمانی رود
یکی از سفارشهای ویژه پیامبر اکرم(ص) به ابوذر غفاری چنین بود:
«ای اباذر پنج چیز را پیش از پنج چیز غنیمت شمر: جوانیات را پیش از پیری؛ سلامتیات را پیش از بیماری، داراییات را پیش از تهیدستی، فراغتت را پیش از دلمشغولی و زندگیات را پیش از مرگ.»
#اخلاق
احمد حسین شریفی
اگر ندانید هدفتان چیست، طبیعی است که نتوانید به آن برسید.
یک مثال خیلی جالب و ساده، مثال پازل است. شما هیچوقت نمیتوانید قطعات مقوایی یک پازل را کنار هم بچینید و تصویری بسازید؛ بدون اینکه قبلاً تصویر آن را دیده باشید؛ یعنی اول تصویر نهایی را به شما نشان می دهند.
انواع جعبههای پازل هزار قطعه ای و تصاویرش را میبینید، از یک تصویر خیلی خوشتان می آید، می گویید من این را دوست دارم بسازم. تا آخر ساخت پازل هم تصویر جلوی شما هست که با آن رنگها و شمایل، طرح را بررسی کنید، تطبیق بدهید تا بتوانید این قطعات را تا آخر کنار هم بچینید.
نکته ی بسیار ظریفی اینجا هست؛ آن تصویری که اول انتخاب می کنید برای شما دوستداشتنی است. اگر آن تصویر، قشنگ نباشد، اگر شما دوستش نداشته باشید، حوصله تان نمیگیرد روزها وقت بگذارید تا آن تصویر را بسازید.
اما وقتی هیجان ساختن آن تصویر را دارید، دوست دارید برای آن وقت بگذارید و از فرایند روزانه ساخت پازل لذت هم می برید. چون هم آن تصویر نهایی را دوست دارید، هم حس بسیار خوبی به شما می دهد که خودتان با دست های خودتان آن را ساخته اید.
آن تصویر نهایی پازل، همان تصویر و هدف نهایی است که شما برای خود در زندگی انتخاب می کنید. اگر دوست داشتنی، مهیج، زیبا و ارزشمند باشد، خستگی ندارد و با لذت هرروز بخشی از کار را پیش می برید و اگر در مسیر رسیدن و ساخت آن هدف، خسته هم بشوید، می گویید طاقت بیار، ارزش دارد برای رسیدن به این هدف وقت و انرژی بگذاری...
مَا أَصَابَكَ مِنْ حَسَنَةٍ
فَمِنَ اللَّهِ ۖ
وَمَا أَصَابَكَ مِنْ سَيِّئَةٍ
فَمِنْ نَفْسِكَ ۚ
آنچه از خوبی و حسنه به شما اصابت کند
از خداست
و آنچه از بدی و سیئه به شما اصابت کند
از نفس و درون شماست
آیه ۷۹ سوره نساء
#تغییر_انفسی
💎 زشتترین راستگویی
🔻امام علی علیهالسلام:
اَقْبَحُ الصِّدقِ ثَناءُ الرَجُلِ عَلى نَفْسِهِ
❇️ زشتترين راستگويى، تعريف انسان از خودش مىباشد.
📚 غررالحكم، ج2، ص388، ح2942
•┈┈••✾••┈
تو ممکنه بخندی ؛اما عمیقا افسرده باشی.
ممکنه در ظاهر قوی به نظر بیایی؛ اما اعتماد به نفست پایین باشه.
و فقط یه نفره که میدونه درون تو چی داره میگذره! اونم خودت هستی! لطفا به خودت کمک کن و وانمود کن که میتونی.
🔷نگاهی به زندگی «افراد موفق» نشان میدهد «موفقیت» و «خوشعاقبتی» نصیب کسانی میشود که فقط در اندیشه کار و تلاش و خدمت بودهاند؛ به قدری که فرصت اندیشیدن به موفقیت نداشتهاند!
#حدیث🌿میان شما و پند پذیرۍ پردھ اے از غرور و خودخواهۍ وجود دارد؛
نهج البلاغه،حکمت
۲۸۲📚-؏امیرالمومنین