✅ کورههای آزمایش
🔰 قبل از دوران مهدی موعود، آسایش و راحتطلبی و عافیت نیست. در روایات، «واللَّه لتمحّصنّ» و «واللَّه لتغربلنّ» است؛ #بشدت_امتحان_میشوید؛ فشار داده میشوید. امتحان در کجا و چه زمانی است؟ آن وقتی که میدان مجاهدتی هست. قبل از ظهور مهدی موعود، در میدانهای مجاهدت، انسانهای پاک امتحان میشوند؛ در #کورههای_آزمایش وارد میشوند و سربلند بیرون میآیند و جهان به دوران آرمانی و هدفیِ مهدی موعود(ارواحنافداه) روزبهروز نزدیکتر میشود.
۱۳۷۰/۱۱/۳۰
🔸بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم قم
◀️ مراقب غربالهای آخرالزمانی باشیم؛ بسیاری از شخصیتها و بزرگان ریزش میکنند، چه رسد به امثال ما!!!
◀️ در غربالهای آخرالزمانی، تنها راه نجات، چنگ زدن به دامان ولایت است، پس مراقب باشیم، نگاهمان، افکارمان، اعمالمان و ... با ولایت دچار انحراف و زاویه نشود.
✅چه زمانی فرج می رسد⁉️
🔸جَاءَتِ اِمْرَأَةٌ إِلَى اَلصَّادِقِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فَقَالَتْ يَا اِبْنَ رَسُولِ اَللَّهِ إِنَّ اِبْنِي سَافَرَ عَنِّي وَ قَدْ طَالَتْ غَيْبَتُهُ وَ قَدِ اِشْتَدَّ شَوْقِي إِلَيْهِ فَادْعُ اَللَّهَ لِي فَقَالَ لَهَا عَلَيْكِ بِالصَّبْرِ فَمَضَتْ وَ أَخَذَتْ صَبْراً وَ اِسْتَعْمَلَتْهُ ثُمَّ جَاءَتْ بَعْدَ ذَلِكَ فَشَكَتْ إِلَيْهِ فَقَالَ لَهَا عَلَيْكِ بِالصَّبْرِ فَاسْتَعْمَلَتْهُ ثُمَّ جَاءَتْ بَعْدَ ذَلِكَ فَشَكَتْ إِلَيْهِ طُولَ غَيْبَةِ اِبْنِهَا فَقَالَ أَ لَمْ أَقُلْ لَكِ عَلَيْكِ بِالصَّبْرِ فَقَالَتْ يَا اِبْنَ رَسُولِ اَللَّهِ كَمِ اَلصَّبْرُ فَوَ اَللَّهِ لَقَدْ فَنِيَ اَلصَّبْرُ فَقَالَ اِرْجِعِي إِلَى مَنْزِلِكِ تَجِدِي وَلَدَكِ قَدْ قَدِمَ مِنْ سَفَرِهِ فَمَضَتْ فَوَجَدَتْهُ قَدْ قَدِمَ مِنْ سَفَرِهِ فَأَتَتْ إِلَيْهِ فَقَالَتْ يَا اِبْنَ رَسُولِ اَللَّهِ أَ وَحْيٌ بَعْدَ رَسُولِ اَللَّهِ قَالَ لاَ وَ لَكِنَّهُ قَدْ قَالَ عِنْدَ فَنَاءِ اَلصَّبْرِ يَأْتِي اَلْفَرَجُ فَلَمَّا قُلْتِ قَدْ فَنِي اَلصَّبْرُ عَرَفْتُ أَنَّ اَللَّهَ قَدْ فَرَّجَ عَنْكِ بِقُدُومِ وَلَدِكِ .
🔸زنى خدمت امام صادق عليه السّلام آمد و عرض كرد: اى پسر رسول خدا! پسرم به سفر رفته و مسافرت او طولانى شده، خيلى مشتاق ديدار او هستم، شما برای من از خدا بخواهید [ که باز گردد ] حضرت به آن زن فرمودند: صبر پیشه کن! زن برگشت و چند روزى صبر كرد بعد از آن دوباره خدمت حضرت آمد و [ از طولانى شدن سفر پسرش ] شکایت کرد، حضرت فرمودند: شکیبایی پیشه کن! آن زن چند روز دیگر صبر کرد و [ برای مرتبه سوم ] خدمت حضرت رسید و از دوری پسرش شکایت کرد. حضرت فرمودند: مگر به تو نگفتم صبر کن؟ عرض كرد: اى پسر رسول خدا! چقدر بايد صبر كنم؟ بخدا سوگند ديگر صبر من تمام شده! حضرت فرمودند: به خانهات برگرد پسرت از سفر برگشته است، زن به خانه باز گشت ديد پسرش از سفر آمده، باز خدمت حضرت آمد و عرض كرد: ای پسر رسول خدا بعد از پیامبر به شما وحى نازل مىشود؟ حضرت فرمودند :[ آنچنان که تو گمان می کنی ] نه! ولى رسول خدا فرمودند: هر گاه صبر تمام شد فرج ميرسد! چون تو گفتى صبرم تمام شده، فهميدم كه خدا با آمدن پسرت فرج و گشايش در کار تو نموده است .
▫️حضرت صاحب الزمان امام عصر عج علیه السلام فرمودند :
ولَو أنَّ أشياعَنا- وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطاعَتِهِ- عَلَى اجتِماعٍ مِنَ القُلوبِ فِي الوَفاءِ بِالعَهدِ عَلَيهِم، لَما تَأَخَّرَ عَنهُمُ اليُمنُ بِلِقائِنا، ولَتَعَجَّلَت لَهُمُ السَّعادَةُ بِمُشاهَدَتِنا عَلى حَقِّ المَعرِفَةِ وصِدقِها مِنهُم بِنا، فَما يَحبِسُنا عَنهُم إلّاما يَتَّصِلُ بِنا مِمّا نَكرَهُهُ ولا نُؤثِرُه
✋ اگر شیعیان ما - كه خداوند، آنان را به اطاعتش موفّق بدارد - در وفا به عهدشان يكدل بودند، ميمنت ملاقات ما برايشان به تأخير نمىافتاد و سعادت دیدار ما برايشان زودتر حاصل مىشد. آن هم دیداری از روی معرفت حقیقی نسبت به ما. تنها چیزی كه ما را از ايشان بازداشته کارهایی است که از آنها به ما مىرسد و ما آن کارها را نمیپسندیم و شایسته نمیدانیم!
📚 احتجاج ج۲ ص۳۲۵.
🌷قالَ الرِّضا عليه السلام :
🌸..عَلامَتُهُ اَن یَکونَ شَیخَ السِّنِّ شابَّ المَنظَرِحَتّی اِنَّ النّاظِرَ اِلَیهِ لَیَحسَبُهُ ابنَ اَربَعینَ سَنَهً اَو دُونَهَا وَ اِنَّ مِن عَلامَتِهِ اَن لا یَهرَمَ بِمُرُورِ الاَیَّامِ وَ اللَّیَالِی عَلَیهِ حَتّی یَاتِیَ اَجَلُهُ.🌸
🍃.. نشانه او ( امام مهدی علیه السلام ) این است که [ هنگام ظهور ] با وجود کهولت سن ،چهره ای جوان دارد که هرکه آن حضرت را ببیند، او را فردی چهل ساله یا کمتر تصور می کند و نشانه دیگر اینکه [ بعد از ظهور نیز ] گذشتِ زمان او را پیر نمی کند و تا پایان عمر خود، همانگونه جوان دیده می شود.🍃
📚بحارالانوار،ج۵۲،ص۲۸۵
✅احوال مومنان در آخرالزمان
حدیث:
✍امام صادق علیه السلام: مومن در آن زمان محزون و مورد تحقیر قرار می گیرد. او نمی تواند که منکرات را جز در دلش انکار کند و در معرض هر نوع تحقیری قرار می گیرد.
- برای شما زمانی پیش می آید که از افراد متدین کسی نجات نمی یابد، به جز افرادی که مردم آنها را ابله تصور کنند و آنها صبر و شکیبایی داشته باشند بر آنان که آنها را ابله و بی خرد بخوانند.
📚الزام الناصب ص صد و هشتاد و سه
اصول کافی، ج دوم ، ص صد و هفده
#آخر_الزمان_در_حال_اجراست
🌷 حضرت امام رضا(علیهالسلام) به یونس بن عبدالرحمن فرمودند :
☘️ ای یونس! وقتی امام تو ، از تو راضی باشد ، تو را چه باک که مردم دربارهی تو چه میگویند.
☘️ ای یونس! اگر در دست تو طلا باشد و مردم تصور کنند که کلوخ (یا سنگ و خاک) است ، آيا قضاوت مردم ، ارزش طلا را مىکاهد؟
عرضه داشت : خير.
☘️ امام رضا(علیه السلام) فرمودند :
✍️ اگر در دست تو کلوخی باشد و مردم بگويند که در دست تو طلا است ، آيا داوری مردم به آنچه که در دست توست، قيمت میدهد؟
گفت : خير
☘️ فرمودند : يونس! اگر امام عصر تو از تو راضى بود و تمام دنيا با تو بد باشد ، نبايد تأثيری در روحيه تو بگذارد. چون قضاوت مردم ، قيمت و ارزش تو را پايين نمىآورد.
📚 بحارالأنوار ، ج۲ ، ص۶۶
🌺اللَّهُمَّ طَالَ الاِنْتِظَارُ وَ شَمِتَ بنا الْفُجَّارُ وَ صَعُبَ عَلَيْنَا الاِنْتِصَارُ🌺
پروردگارا انتظار ما طولانى شد و افراد فاجر بر ما شماتت كردند و بر ما يارى كردن يكديگر مشكل گرديد.
🌹❣️امام محمدباقر علیه السلام:
وقتی مهدی عجلاللهتعالیفرجهشریف وارد کوفه میشود، بر فراز منبر قرار میگیرد، سخن آغاز میکند، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان میگریند که از شدت گریه نمیفهمند امام علیه السلام چه میفرماید.
📚اعلام الوری، ص۲۷۱
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹چرا برای سلامتی امام زمان علیه السلام دعا میکنیم؟
♦️مگر خداوند نگهدار ایشان نیست؟
گاهی اوقات چند ده میلیون و یا چند صد میلیون هزینه دستگاه و یا مواد اولیه و خیلی چیزها برای شروع کسب و کار انجام میشود اما یادگیری مهارت برای کسب درآمد توجه کمتری میشود.
مثل این میماند که یک خودرو ۵۰۰میلیونی بخرید ولی ۲میلیون هزینه برای یادگیری رانندگی نپردازید.
گاهی اوقات هزینه های گزافی در چیزهایی که هیچ نیاز فوری و غیرفوری به آن نداریم میدهیم ولی به هنگام آموختن مهارت تعلل میورزیم و این همان علت عقب بودن از دیگران است.
به فرموده امام رضا سلام الله علیه کسی که میخواهد از معده اش آزار نبیند، [بلافاصله] روی غذا آب نخورد تا از غذا خوردن فارغ شود.
مفاتیح الحیاة ص ۱۰۲
🖊 #مقام_معظم_رهبری:
وَ أَحزَمُ النّاس أَکظَمُهُم لِلغَیظ
حزم به معنای دوراندیشی و احتیاط و رعایت همهی جوانب زندگی است. حازم کسی است که در هر قدمی که برمیدارد و هر حرکتی که انجام میدهد، همهی جوانب آن را ملاحظه میکند.
میفرمایند حازمترین مردم آن کسی است که خشم خود را، غیظ خود را فرو ببرد. چرا این [شخص] حازم است؟ برای اینکه غیظ و خشم پردهای بر روی عقل انسان میکشد. انسان در حال عصبانیت از تصرف عقل خود خارج میشود؛ وقتی انسان از تصرف عقل خارج شد، کارهای بیرویه، کارهای غلط، حرفهای نابجا، تصمیم نادرست از او سر میزند. پس انسان اگر بخواهد حزم را رعایت کند و مراعات جوانب گوناگون زندگی را بکند و مواظب باشد که خطا و اشتباه نکند، یکی از راههای مهمش این است که وقتی عصبانی شد کظم غیظ کند؛ یعنی نگذارد که این عصبانیت در حرف او، در عمل او، در رفتار او، در اقدام او اثر بگذارد؛ [راهش] این است؛ این درس بزرگی است. [یکوقت ما] عصبانی میشویم، یک حرف بیرویهای از دهانمان خارج میشود.
حالا عصبانی شدن هم انواع و اقسامی دارد؛ بعضیها عصبانیتهای عارضی [دارند]؛ به قول این جوانها جوگیر میشوند؛ یک جایی در یک جمعیتی قرار میگیرند که آنها نسبت به یک جهتی یک جهتگیریای دارند، این شخص هم جوگیر میشود و [عصبانی میشود] در واقع اگر تنها بود عصبانی هم نمیشد اما در آن جو عصبانی میشود و وقتی عصبانی شد آنوقت هرچه از دهانش بیرون بیاید بر زبان جاری میکند؛ اشتباهات فراوان، خطاهای فراوان.
۱۳۹۲/۱۰/۱۸