🌷قیمت زندگی چنده؟
فرزندی از پدرش پرسید قیمت زندگی چقدر است؟
پدر یک سنگ زیبا بهش داد و گفت این را ببر بازار، ببین مردم چقدر می خرند؛ اگر کسی قیمت را پرسید، هیچ نگو، فقط دو انگشت را بیاور بالا ببین آنها چگونه قیمت گذاری می کنند. او سنگ را به بازار برد. نفر اول سنگ را دید وپرسید قیمت این سنگ چند؟ کودک دو انگشتش را بالا آورد؛ آن مرد گفت: دو هزار تومان! آن کودک نزد پدرش بازگشت و ماجرا را گفت؛ پدر به او گفت: این بار برو در بازار عتیقه فروشان، آنجا وقتی کودک دو انگشتش را بالا برد عتیقه فروش گفت: دویست هزار تومان! این بار هم کودک نزد پدر بازگشت و ماجرا را تعریف کرد. پدر به او گفت: این بار به بازار جواهرفروشان و نزد فلان گوهرشناس برو . وقتی دو انگشتش را بالا برد آن گوهر شناس گفت دو میلیون تومان! آن کودک باز ماجرا را برای پدر تعریف کرد. پدر گفت: فرزندم! حالا فهمیدی که قیمت زندگی چنده؟! مهم این است که گوهر وجودت رابه کی بفروشی
🥇قیمت ما به این بستگی دارد که مشتری ما چه کسی باشد
🌸امیر المؤمنین علیه السلام فرمود: بهای شما جز بهشت نیست، خود را به کمتر از آن نفروشید.قصار 456
❤️خداوندمتعال نیز می فرماید: من هم مشتری شما هستم
إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ/ توبه 111 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸🍀🌺🌿
🍀🌺🌿
🌺🌿
🌿
#مسائل_روزه
8️⃣ تحقیق نکردن نسبت به وقت اذان صبح
✳️ بعضی ها سحر، بدون اینکه ساعت رو نگاه کنند یا رادیو رو روشن کنند همینطوری سحری خوردن رو ادامه میدن، غافل از اینکه، کار خودشون رو دارن سخت میکنند
❓❓پرسش: اگر شخصي در سحر ماه رمضان بدون تحقيق از وقت ، چيزي خورده و بعد مشخص شود بعد از (داخل شدن وقت) سحري خورده، تكليف روزه اش چيست؟ و اگر آن روز را امساك نكند كفاره دارد؟
✅ پاسخ مراجع عظام تقلید :
🔻امام، وحيد، مكارم، سيستاني: اگر حجت شرعي بر داخل شدن وقت اذان صبح هم نداشته، روزه اش باطل است و بايدآن روز را امساك كند و بعد قضاي روزه را بگيرد . ولي اگر حجت شرعي بر داخل شدن وقت اذان صبح داشته است علاوه بر قضا بايد كفاره نيز بدهد.
🔻خامنه اي، مكارم: روزه اش باطل است ولي كفاره ندارد.
🔰ریا پیش موجودات بی ارزش ما را بی ارزش می کند
◀️ «ثُمَّ خلِّص ذلكَ كلّهُ من رئاءِ المرَائين، و سُمْعَة المُسمعِين، لانشركُ فيه أحدا دونَكَ، و لانبتغى فيه مراداً سِواكَ».
🔶🔸 خدايا! نكند كه ما فقط پلى باشيم
براى ديگران
و نورى باشيم كه ديگران را روشن كرده ايم
و شمعى كه به وسيله ما ديگران رسيده اند
و ما فقط سوخته ايم و تمام شده ايم؛
🔸بل به گونه اى باشد كه با سوختنمان ساخته باشيم؛
هم خودمان را و هم جمعى را.
🔸و تمام وجود ما به اين ختم نشده باشد
كه خودى نشان بدهيم.
به چه كسى مى خواهيم خودمان را نشان بدهيم؟
🔸درست است كه ريا در خون ما خانه دارد،
ولى ما بايد خودمان را به كسى نشان بدهيم
كه عظمت داشته باشد.
📝 استاد علی صفایی حائری
📚کتاب بهار رویش
هدایت شده از غدیر شناسنامه شیعه
شکر خدا که تحت لوای خدیجه ایم
بعد از هزار سال گدای خدیجه ایم
اصلاً به ما چه مردم دنیا پیِ چه اند؟
ماها که در پی نوه های خدیجه ایم
بی مهر او عبادت عالم قبول نیست
ما با خدیجه، عبد خدای خدیجه ایم
ما عاقبت بخیر دعای خدیجه ایم
سینه کبودهای عزای خدیجه ایم...
🔸 رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم ) فرمودند :
من دوستداران خديجه را دوست دارم
خدیجه !
و کجاست مثل خدیجه (سلام الله علیها) ؟
او مرا تصدیق کرد آن گاه که مردم مرا تکذیب نمودند و با مال خود مرا بر دین خدا کمک و یاری کرد.
▪️ رحلت امّ المؤمنین مادر بزرگ امامان حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها تسلیت باد
┄┅═══✼📩✼═══┅┄
💥 لینک کانال در پیام رسان ایرانی ایتا
👇👇👇👇👇
🌐 http://eitaa.com/ggg1400
قصه درمانى چيست ؟
يكى از بهترین روش ها برای ایجاد عادت های خوب در کودکان و حذف رفتارهای نامناسب، استفاده از «قصه» است.
وقتی کودک به قصه شما گوش می دهد، خودش را به جای شخصیت اصلی داستان می گذارد و از نگاه او به حرف های شما گوش می کند.
از آنجا که در این روش، آموزش ها به صورت غیر مستقیم به کودک داده می شود، در مقابل حرف های شما مقاومت نمی کند و به خوبی تا پایان داستان به شما گوش می دهد.
در این روش ، شما یک داستان برای کودک تعریف می کنید که شخصیت آن تقریبا همسن فرزند شما باشد.
می توانید برای انتخاب نام او هم از خود کودک کمک بگیرد. داستان را شروع می کنید و با کمک عروسک یا نقاب و یا نقاشی، داستان را تعریف می کنید.
در پایان سوال هایی درباره داستان از کودک خود می پرسید و از او می خواهید که نتیجه گیری بکند. با این روش، خود کودک به نتیجه ای که مورد نظر شماست می رسد.
برای افزایش اثر این روش، لازم است در فواصل زمانی منظم، مثلا هفته ای یک بار، داستان هایی متفاوت با موضوع مورد نظر برای کودک تعریف کنید. این تکرار می تواند رفتار را در کودک تثبیت کند.
🎍🌵🎍🌵🎍🌵
🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵
🌵🎍🌵🎍🌵🎍
📗 #احکام_روزه
🔻سوال: آیا احتمال ضرر، مجوز ترک روزه مىشود، یا اطمینان به ضرر لازم است؟ میزان در مقدار ضرر چیست؟
📿 پاسخ همه مراجع (به جز تبریزى، سیستانى و وحید): آنچه که باعث افطار روزه مىشود، خوف ضررى است که منشأ عقلایى داشته باشد و میزان در مقدار آن، عرف عقلا است؛ به گونهاى که اثر مترتب بر روزه را ضرر بدانند.
آیات عظام تبریزى، سیستانى و وحید: آنچه که باعث افطار روزه مىشود، خوف ضررى است که منشأ عقلایى داشته باشد و مقدار ضرر، باید قابل توجه باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 #ببینید
▫️
▫️ #دیرین_دیرین
▫️سیبیل قدیمی〰
امانتداری
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
مؤمن، گناه خود را چونان تخته سنگ بزرگى بر بالاى سرش مى بيند كه مى ترسد به روى او بيفتد
و كافر، گناه خويش را مانند مگسى مى بيند كه از جلوى بينى اش رد مى شود
إنّ المؤمنَ لَيَرى ذَنبَهُ كَأَ نَّهُ تحتَ صَخرَةٍ يَخافُ أن تَقَعَ علَيهِ، والكافِرَ يَرى ذَنبَهُ كأنّهُ ذُبابٌ مَرَّ على أنفِهِ
بحارالأنوار جلد77 صفحه77
🌷🍀🌺💐🍀🌷
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅اشتباهی بههنگام افطار که میتواند شما را به دیابت مبتلا کند
✍از آنجایی که در ایام روزهداری، دمای بدن بهواسطه تحمل ساعات طولانی گرسنگی، بهشدت افزایش مییابد و این افزایش حرارت بدن در “معده” به هنگام افطار به اوج خود میرسد، نوشیدن آب سرد یا یخ در این زمان بهشدت سلامتی ما را تهدید خواهد کرد و میتواند مشکلات و بیماریهای مختلف گوارشی و حتی برخی بیماریهای سخت مانند “دیابت” را ایجاد کند.
در توضیح چرایی افزایش چشمگیر دیابت در صورت تکرار نوشیدن آب یخ در وعده افطار باید گفت بهدلیل قرار گرفتن لوزالمعده پشت معده که یکی از وظایف آن، ترشح انسولین و تنظیم قند خون است، نوشیدن آب سرد بههنگامی که حرارت معده بالاست، بهسرعت باعث سرد شدن محسوس دمای معده و سرایت مستقیم این سردی به لوزالمعده و آسیب جدی به این عضو حساس بدن میشود.
💥پس بهتر است بههنگام افطار، روزه خود را با مقداری آب گرم (آب جوشیده ولرمشده) بههمراه مقداری عسل که داخل آن حل کردهایم، باز کنیم؛ نوشیدن آب گرم موقع افطار فواید متعددی برای سلامتی دارد.
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅تغدیه مناسب هنگام افطار:
✍شخص روزه دار برای بهره مندشدن از آثار مثبت روزه نکاتی را باید رعایت کند: شروع افطار با نوشیدنی گرم و ترجیحا شیرین، سبک و ساده هضم باشد (آب جوش، چای کمرنگ، شیر گرم، و شربت عسل گرم)
نوشیدن گلاب (مقوی معده، مقوی قوا)، سوپ گرم با حداقل حبوبات، حلوای سنتی، شله زرد، فرنی، حریره بادام، مربای به و بالنگ، خرما (حداکثر 5-2 عدد)
پرهیز از غذاهای غلیظ مانند آش رشته، حلیم و ماکارونی، پرهیز از مصرف زولبیا، بامیه و پشمک (مسدّد) و ادامه ی افطار با نان سبوس دار غنی شده با ادویه ی نان (سیاهدانه، کنجد، زیره، رازیانه، زنیان، )
👌مصرف سبزیجات معطر (ریحان و نعناع) و پلو با خورشت هویج، خورشت آلو، خورشت خلال بادام و پسته و سایر خورشت های غیرچرب.
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
نماز صبح 8 دقیقه پس از اذان صبح
بیانیه موسسه موضوعشناسی احکام فقهی:
یکی از مقدمات پراهمیت نماز که شناخت دقیق و مراعات آن واجب است، مساله اوقات نماز است که تاثیر قطعی در صحت نماز دارد، چرا که خواندن همه نماز پیش از وقت، هرچند از روی جهل به حکم یا موضوع یا سهو و غفلت باشد، باطل است؛ و بعد از وقت، -حتی اگر لحظهای گذشته باشد- قضا خواهد بود.
این وقتشناسی، در ماه مبارک رمضان اهمیت بیشتری پیدا میکند؛ زیرا نیت روزه و امساک بر اساس ابتدای وقت نماز صبح (طلوع فجر صادق) یعنی هنگام اذان صبح است و پایان روزهداری و وقت افطار، ابتدای وقت نماز مغرب، یعنی هنگام اذان مغرب است؛ لذا در ماه مبارک رمضان، مومنان نسبت به این مساله عنایت و حساسیت بیشتری دارند و سوالهای زیادی از سوی آنان مطرح میشود، هرچند اکثر مردم به اذان اعلامی صداوسیمای جمهوری اسلامی اعتماد کرده و مطابق آن عمل میکنند و چنانچه بر اساس همان اعتماد و اطمینان نماز بخوانند و روزه بگیرند، صحیح و مجزی است همانگونه که در فتاوای برخی از مراجع معظم تقلید نیز به آن اشارهشده است.
ولی ازآنجاییکه برخی از مکلفان نسبت به اذان صبح دچار تردید شده و از محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی و برخی مراجع دیگر تقلید (دامت برکاتهم) استفتا کردهاند و آن بزرگواران نیز پس از تحقیق موضوعی مساله، نظر مبارک خود را اعلام فرمودهاند:
«که برای روزهداری و نماز، احتیاط کرده و از ابتدای شروع اذان صبح اعلامی از سوی صداوسیمای محل، امساک کرده و از مبطلات روزه پرهیز کنند و برای بجا آوردن نماز صبح، دقایقی صبر کنند تا مطمئن شوند وقت نماز صبح فرارسیده است؛
لذا موسسه موضوعشناسی احکام فقهی برآن شد تا برای اطمینان بیشتر، پژوهشی میدانی انجام دهند، در نتیجه در سه نوبت در فصول مختلف سال، با حضور برخی از منجمان و اعضای ستاد استهلال و همراهی قریب به ۱۵ تن از فضلای حوزه علمیه قم در اوقاتی که مانعی مثل ابر و غبار در افق نبوده و مکانهایی که نور شهر و روستا یا تردد خودروها وجود نداشته، در فاصله حدود ۶۰ کیلومتر بیرون شهر قم با دقت تمام مساله را بررسی و نتیجه آن را مطابق صورتجلسه پیوستی اعلام داشتند.
در سال جاری چون بسیاری از مومنان و حتی دفاتر برخی از مراجع معظم تقلید مساله را جویا شدند، توجه مومنان را نسبت به مراعات همان احتیاطی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی و برخی دیگر از مراجع تقلید توصیهشده است، جلب مینماید: یعنی برای روزهداری از ابتدای اذان صبح امساک کرده و از مبطلات روزه پرهیز کنند و برای بجا آوردن نماز صبح، «۸ دقیقه از اول اذان» صبر کنند، اما نسبت به وقت اذان مغرب و افطار روزه، اذان اعلامی صداوسیما کافی است و تفاوت قابلملاحظهای مشاهده نشده است.