✳ اگر خدا را فراموش کنی...
🔻 در حدیث معروفی داریم که «مَنْ عَرَفَ نَفْسَهُ فَقَدْ عَرَفَ رَبَّهُ»؛ هر کس خودش را درست بشناسد، خدا را میشناسد. در قرآن نیز آیهای داریم که عکس نقیض این حدیث است: «وَ لا تَکُونُوا کَالَّذِینَ نَسُوا اللَّهَ فَأَنْساهُمْ أَنْفُسَهُمْ»؛ یعنی اگر کسی خدا را نشناخت، خودش را نمیشناسد. خدا این انتقام را گرفته است! کسی که به فکر خداشناسی نیست، خدا او را به این عذاب گرفتار میکند: او را از یاد خود او فراموش میدهد که درنتیجه او به فکر همه چیز هست، مگر به فکر خودش! به فکر خانه و اتومبیل و رفتوآمد هست، اما اینکه من کی هستم، چه میشوم، برزخ چیست، چه باید ببرم و... به فکر اینها نیست.
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
🎙 #درس_اخلاق ۲۳ آبان ۱۴۰۳
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 آدابِ قَلبیهِ مناجات
📚 برگرفته از کتاب صوتی گزیده آداب الصلاه امام خمینی (ره(
624-سخن آخر عمرو عاص-استاد رفیعی.mp3
1.48M
✅ سخن آخر عمروعاص !
🌼استاد رفیعی
⏰ ۱دقیقه و ۳۲ثانیه
✳️ ما واقعا منتظریم؟!
🔻 ما یک جوری زندگی میکنیم که انگار اصلا امام زمان (عج) تشریفاتی است! کجا انتظار؟ انتظاری در کار نیست! این یک بلای عظیم است! اگر به کسی بگویند یک کوه نور، یک جواهری که مثلا هزار میلیارد دلار پولش است در خانهتان هست، چقدر میگردد تا آن را پیدا کند؟ با یک دور سرسری نگاه کردن که رها نمیکند! خاک بر فرق من و تمثیل من. امام زمان نقطهٔ امید انبیاست! من کجا انتظار دارم؟ کجا گشتهام؟ کجا پیاش را گرفتهام؟ کجا با او ارتباط گرفتم؟ کجا از او خبر گرفتم؟
👤 #حجتالاسلام_حامد_کاشانی
✳️ اگر امام زمان (عج) تو را ببیند لذت میبرد؟
🔻 یک روز در حرم امام رضا علیه السلام یکی از علما را دیدم. گفت: «آقای قرائتی، چند سال است طلبهای؟» گفتم از ۱۵ سالگی طلبه بودم. ۶۰، ۷۰ سالی میشود. گفت: «حضرت امیر علیه السلام وقتی سلمان و ابوذر و مقداد و میثم را میدید لذت میبرد. اگر امام زمان (عج) تو را ببیند لذت میبرد؟» این را گفت و رفت. خیلی منقلب شدم. حرف آن عالم یک پیام بود. این خیلی مهم است که حرکات و نیتهایمان طوری باشد که امام زمان (عج) از ما لذت ببرد.
📚 از کتاب #درس_معلم | مروری بر پنجاه سال تبلیغ و فعالیتهای معلم و مفسر قرآن #استاد_محسن_قرائتی
📖 ص ۱۱۱
وقتی تلفن همراهم را با خودمون به اتاق خواب نمیبریم، زودتر و بهتر می خوابیم.
وقتی با خودمون سر سجاده نمیبریم، راحت تر نماز میخونیم.
وقتی در جلسات نمیبریم، تمرکزمون بیشتره
و وقتی موقع گفتگو با خانوادمون و یا دیگران، سرمون تو گوشی نیست، بیشتر احترامشان حفظ میشه.
لازم داریم که بعضی ساعت ها گوشی از ما دور باشه.