*هشدارِ پیامبر (ص) به پدران و مادران آخرالزمان*
______
روزی پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله و سلم) از کوچه ای میگذشتند. نگاه مبارکشان به گروهی از کودکان افتاد که در حال بازی بودند. پیامبر (ص) در همان حال فرمودند:
«وای بر احوال فرزندان آخرالزمان از دست پدرانشان»
اصحابی که حضور داشتند از پیامبر (ص) سئوال کردند:
یا رسول الله پدرانشان مشرک اند؟
پیامبر اسلام (ص) فرمودند:
«نه بلکه پدران مؤمن و مسلمان دارند.»
اصحاب پرسیدند پس علت تأسف شما چیست؟
پیامبر (ص) فرمودند:
پدران و مادران آخرالزمان بیشتر توجه خود را صرف برآوردن نیازهای مادی فرزندان خود نموده و از تربیت دینی آنها غافلند. برخی از آنها چیزی از واجبات و فرائض را به فرزندانشان نمیآموزند و اگر فرزندی شخصاً برای یادگرفتن احکام اقدام نمود او را از این کار باز میدارند و به بهرهی بسیار اندکی از دنیا برای آنها راضی میشوند.
آنگاه پیامبر(ص) فرمودند:
«من از آنها بیزارم و آنها نیز از من بیزارند.» (۱)
با کمی تأمل در این فرمایش و اندرز تاریخی پیامبر بزرگوار اسلام (ص) به درستی اهمیت تربیت فرزندان برای ما روشن خواهد شد و در مییابیم که به عنوان پدر و مادر چه وظیفه سنگینی در قبال فرزندان خود، تربیت دینی و معنوی آنها و تیز کردار و اعمالشان داریم.
فرزندان حقوق بسیاری بر پدر و مادر دارند و تربیت صحیح و آشناسازی با دین و وظایف فرزند در قبال دستورات دینی و شرعی از جمله مهمترین این حقوق فرزند بر پدر و مادر و دارای اهمیت بسیار فراوانی است. این اهمیت آنگاه برای ما بیشتر روشن میشود که به این سخن امام سجاد (علیهالسلام) بنگریم:
«و امّا حق فرزند تو، بر تو این است که بدانى وجود او از نیک و بدش در این جهان مربوط به تو است.»(۲)
البته باید به این نکته نیز توجه داشت که آشنا کردن فرزندان با مسایل دینی و عقیدتی بنا به توصیه دین مبین اسلام بر حسب سن فرزندان شرایط خاصی دارد. برخی خانواده های مذهبی سعیشان بر این است که تمام مسائل دینی را به کودکانشان بیاموزند و در این راه دچار افراط شده و در نتیجه کودکان از اموری که مقتضای سنشان است باز مانده و نمیتوانند از عهد امور اجتماعی و عاطفی خود برآیند.
این والدین هم اشتباهی بزرگ مرتکب میشوند؛ همان طور که اسلام عزیز همیشه و در هر زمینه ای میانه روی و تعادل را پیشنهاد میکند نه باید افراط کرد و نه تفریط، بلکه باید در آموزش کودکان به خصوص در مسایل مذهبی، با توجه به سن او به صورت کلامی یا عملی آموزش داد.
از آنجایی که «فرزند جگر گوشه مؤمن است، اگر پیش از پدر بمیرد، براى او شفاعت میکند؛ و اگر بعد از پدر بمیرد، استغفار میکند و خداوند در اثر استغفار فرزند، پدر را میبخشد.»(۳)
سعی کنیم در تربیت دینی فرزندان خود همت کنیم و با توجه به دستورات اساتید اخلاق فرزندانی صالح و ذخیره ای نیکو تربیت نماییم.
منابع:
📚۱- بحارالانوار، ج ۲۳، ص ۱۱۴.
📚۲-بحارالانوار، ج۷۴، ص۶، روایت۱
📚۳-طبرسى، فضل بن حسن، مکارم الاخلاق.
#شغل_شریف
به نظر شما شریفترین شغل چیه؟؟
🍃امام خمینی (ره) :
شریفترین شغل در عالم ، بزرگ کردن یک بچه است ، و تحویل دادن یک انسان است به جامعه .
✍بسیاری از #روانشناسان معتقدند که #بحث، نشانه ای از یک رابطه سالم است و بحث های سالم نشان می دهد که شما مایل به #حل کردن #مشکلات خود هستید و برای متوقف شدن آن بحث می کنید .
✍زوجین باید به #تفاوت جنسیتی یکدیگر واقف باشند و #رفتار خویش را بر اساس این واقعیات برنامه ریزی کنند.
👌 ابعاد تفاوتهای زنان با مردان عبارتند از:
🔹 جسمی و فیزیولوژیکی
🔸 عاطفی و روانی
🔹رفتاری و عملکرد
🔸 خواستهها و توقعات
✍شناخت و #آگاهی از این تفاوتها باعث می شود که شما در زندگی #سازگاری بهتری و بیشتری با همسرتان داشته باشید و از برخی رفتارهای همسرتان ناراحت نشوید و در حل مشکلات هم به شما کمک بزرگی می کند.
✴️در گفتگوهای خانوادگی بیشتر مراقب باشیم؛ شاید تکرار یک انتقاد به نوجوان بخشی از شخصیت آینده او شده و خودباوری و عزت نفس وی را خدشهدار کند.
@sss1400
#نوجوان
نوجوان هاى امروز ما
محتاجِ ذره اى
فقط ذره اى "توجه" اند
توجهى با چاشنىِ محبت كه اگر شماىِ پدر و مادر از آنها دريغ كنيد
گدايى اش را از هر بى سر و پايى مي كنند...
نسلى كه يك "حواسم بهت هست" مي خواهد
يك نگرانىِ منطقى
يك هم صحبت كه بشود رويش حساب باز كرد
نسلِ جديد؛
نسلِ بهاصطلاح "نازك نارنجى "هستند!
درجه ى حساسيتشان بسيار بالاست
تَرَك برمي دارند با هر كنايه اى
با هر بى توجه ايى
با هر طرد شدنى
نسلِ جديدِ ما،
نه با ما،
بلكه با تكنولوژى دارند بزرگ مي شوند.
با تكنولوژى اى كه همانقدر كه مي تواند برايشان مفيد باشد،
به همان اندازه هم از من و شما دورشان مي كند.
لابلاى تمامِ شلوغى هاىِ روزمره مان،
فقط كمى بيشتر حواسمان را خرجِ نسلِ جديد كنيم!
@sss1400
رفتار با نوجوان "بد دهن "
این رفتار عللی دارد :
🍁 الگوها : اگر والدین و نزدیکان، با خود او یا با دیگران این گونه برخورد کنند و سخنان زشتی را بر زبان جاری سازند، او نیز چنین خواهد کرد؛ پس باید محیط اصلاح شود.
🍁 نمایش استقلال: گاهی نوجوان برای تثبیت استقلال خود، به این کار دست می زند که باید او را متوجه زشتی این عمل کرد.
🍁 عصبانیت : با توجه به اهمیت و تأثیر فراوان این عامل در بد دهنی نوجوان، بکوشید زمینه های عصبانیت او را از بین ببرید.
🍁 همسالان : نوجوان ، از همسالان فحاش تأثیر جدی می پذیرد ؛ بنابراین ، با نرمی و عطوفت و آگاهی غیر مستقیم دادن درباره ی رفیقان بد ، رابطه اش را با آنان قطع کنید.
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
@sss1400
#نوجوان
✔️در خانواده هایی که بحث و جدل و دعوا بین والدین زیاد دیده می شود واحساس آرامش روحی در آن بسیار کم رنگ است، نوجوان از خانه گریزان می شود و برای جستجو و کسب آرامش به دنبال دوستان بیرون از خانه کشیده می شود.
✅چه بسا در این بین با کسانی نیز آشنا شود که به ظاهر برچسب دوست بر آن ها خورده می شود، ولی در اصل کسانی هستند که به کشاندن نوجوان ما در تاریکی کمک می کنند.
⛔️ در این شرایط نوجوان ممکن است حتی برای کسب آرامش روانی به کشیدن سیگار و استعمال دخانیات و الکل نیز پناه ببرد.
✅گرچه همه در ایجاد شرایط نابهنجار نوجوان ما سهمی دارند اما بیشترین سهم منوط به والدین است. چرا که آن ها به وظیفه خود یعنی ایجاد شرایط مساعد در خانه کمکی نکرده و فراموش می کنند که یکی از حقوق فرزندان، داشتن محیطی امن و آرام است، نه مشاهده صحنه جنگ و جدل والدین.
@sss1400
✅تکنیک های رفتار با نوجوانان
👈از اعمال نظارت های مستقیم بپرهیزید.
در دوره نوجوانی نظارت مستقیم جواب نمی دهد. نظارت مستقیم برای 2 دوره ۶ ساله اول زندگی کودک، نه تنها بسیار خوب است بلکه لازم هم هست. در این 2 دوره فرزندان هم به نظارت مستقیم والدین هیچ واکنشی نشان نمی دهند. اما زمانی که فرزندان وارد دوره نوجوانی (بین 12 تا 20 سال) می شوند اگر نظارت والدین مستقیم باشد، معمولا فرزند آن را تحمل نمی کند و ممکن است در برابر آن واکنش های بسیار تندی هم داشته باشد.
این که فرزندان نتوانند در دوره نوجوانی نظارت مستقیم را تحمل کنند، ایراد از والدین آن هاست که او را مورد نظارت مستقیم قرار می دهند. نوجوان وقتی خودش را تحت نظارت مستقیم والدین می بیند احساس می کند به حریم شخصی اش تجاوز شده است، بنابراین بسیار طبیعی است که واکنش منفی نشان دهد.
@sss1400
🚨🚨 اصول کاربردی ارتباط با نوجوان
🔹دوره نوجوانی دورهای است که تعامل والدین با فرزندانشان باید یک تعامل عرضی باشد و نه طولی. یعنی بجای امر و نهی صرف، باید از نوجوان نظر خواست و برای او ارزش و احترام قایل شد.
🔺در دوره نوجوانی، بجای استفاده از روشهای مستقیم تربیت، باید از روشهای غیر مستقیم بهره برد. در این دوره لازم است، تغافل(نادیده گرفتن خطاها) در امر تربیت بسیار باشد چون نوجوان بخاطر نداشتن دانش و تجربه لازم و ناتواناییهای جسمانی، امکان خطایش بیشتر است از این رو عذرپذیری والدین هم باید بیشتر باشد.
🔸 اگر سرزنشی از ناحیه والدین صورت میگیرد، نباید به گونهای باشد که نوجوان احساس کند همهی راهها به رویش بسته شده است و دیگر هیچ جای بازگشتی برایش نیست.
🔹براساس روایات دوره نوجوانی دورهای است که والدین باید نوجوانشان را با خود همراه کرده و این همراهی اتفاق نمی افتد مگر در سایه احترام و همدلی.
🔸دوره نوجوانی دورهی پاکی ضمیر و نرمی دل است، نوجوانها به گفته پیامبر رحمت(ص) دلهای نرمی دارند که پذیرنده حق است. بر اساس آمار 50 درصد شهدای دفاع مقدس در سنین نوجوانی بودند.
همان طور که در عصر پیامبر اسلام(ص) نیز اینگونه بود. ایشان در کلامی می فرمایند: در ابتدای بعثت، پیران با من مخالفت کردند و جوانان با من پیمان بستند.
✅ پس همراهی با نوجوان و همراهکردن او با خود و عدم دوری از او در مسائل مختلف؛ رشددهنده نوجوان است.
@sss1400
# نوجوان
اگر پسر نوجوان دارید بهتر است کمی صبورتر باشید...
پسرها وقتی نوجوان می شوند، خیلی زودرنج و تندخو شده و سریع صدایشان را بالا می برند مخصوصا وقتی تحت استرس زیادی باشند.
دوست دارند پوسترهایی روی دیوار اتاقشان بزنند که شما دوست ندارید، اما در اکثر این موارد خودشان هم علت احساسشان را نمی دانند.
باید بدانيد که هورمون ها ممکن است علت ایجاد برخی از این رفتارها باشند. باید به آنها با همدلی کردن کمک کنید . با اینکه سخت است، اما می توانند هورمون هایشان را کنترل کنند.
@sss1400
#تربیت دینی
#نوجوان
🌹🌹
🔴در تربیت_دینی نوجوان دقت داشته باشید که او میخواهد بر اساس تفکر و دلایل #منطقی مسائل را بررسی و قبول کند؛
🌾شک های مذهبی از همین سنین آغاز می شود:
🍂#شک در اعتقادات دینی حاکم بر خانواده, در تعلیمات مذهبی، حقانیت و ...
🌺او می خواهد با دلایل منطقی همه اینها را قبول یا رد کند و از طرفی می ترسد که این شک را با دیگران مطرح کند که مبادا او را به بی قیدی و بی دینی متهم کنند،
🌴این موضوع باعث ماندن او در شک ها و بی پاسخ رها شدن و تبدیل به یک مشکل بزرگ در دوران جوانی او خواهد شد.
🔻باید بکوشید با استفاده از منابع صحیح و دلایل منطقی این شک ها را برطرف کنید و توقع نداشته باشید چون شما این مسائل را قبول دارید، او هم مثل شما فکر کند...
┄┅─✵🍃🌺🍃✵─┅┄
@sss1400
🌱والدین عزیییییییز🌱
⭕️در دوره نوجوانی نظارت مستقیم جواب نمی دهد.
🔸نظارت مستقیم بر کودک، خوب است،
ولی زمانی که فرزندان وارد دوره نوجوانی (حدود ۱۲ سالگی) می شوند اگر نظارت والدین مستقیم باشد، معمولا فرزند آن را تحمل نمی کند
و ممکن است در برابر آن واکنش های بسیار تندی هم داشته باشد.
🔸نوجوان وقتی خودش را تحت نظارت مستقیم والدین می بیند
احساس می کند به حریم شخصی اش تجاوز شده است،
بنابراین بسیار طبیعی است که واکنش منفی نشان دهد.
@sss1400
👈👈یکی از نکات مهمی که والدین در دوره نوجوانی باید نسبت به آن توجه داشته باشند نوع پوشش شان در مقابل نوجوان است.
🚨پوشش مناسب والدین ضمن تقویت حیا و عفاف در فرزندشان مانع بیدار شدن غریزه جنسی میشود.
✅ بیایید این باور غلط را اصلاح کنیم که : "چشم و دل نوجوان را باید سیر کرد."
@sss1400
✅ یکی از مهمترین سازههای شخصیتی در دوران نوجوانی اعتماد به نفس است.
🔰نوجوان اگر اعتمادبهنفس داشته باشد خواهد توانست از دوره بحرانی نوجوانی بهتر عبور کند، والدین برای ایجاد اعتمادبهنفس در نوجوانشان باید:
1⃣ او را توانمند کنند و در کنار توانمندی
2⃣مهارت رفتار جراتمندانه نیاز است.
3⃣ همچنین خودپنداره مثبت نیز در این بین نقش مهمی دارد.
🌀در غیر این صورت با نوجوانانی مواجه خواهیم بود که علیرغم توانمند بودن، باور به توانمندی های خود ندارند.
@sss1400
#داستان کوتاه ولی تأمل برانگیز:
💥روزی دست پسر بچهای در گلدان کوچکی گیر کرد و هر کاری کرد، نتوانست دستش را از گلدان خارج کند. به ناچار پدرش را به کمک طلبید. اما پدرش هم هر چه تلاش کرد نتوانستند دست پسر را از گلدان خارج کنند. گلدان گرانقیمت بود، اما پدر تصمیم گرفته بود که آن را بشکند.
قبل از این کار به عنوان آخرین تلاش به پسرش گفت: «دستت را باز کن، انگشتهایت را به هم بچسبان و آنها را مثل دست من جمع کن. آن وقت فکر میکنم دستت بیرون میآید.»
پسر گفت: «میدانم اما نمیتوانم این کار را بکنم.»پدر که از این جواب پسرش شگفتزده شده بود پرسید: «چرا نمیتوانی؟»
پسر گفت: «اگر این کار را بکنم سکهای که در مشتم است، بیرون میافتد.»
✅ شاید شما هم به کار این پسر بخندید، اما واقعیت این است که اگر دقت کنیم میبینیم که همه ی ما در زندگی به بعضی چیزهای کمارزش چنان میچسبیم که هدفی که برای آن خلق شده ایم و زندگی ابدی که پس از رفتن از این دنیا داریم را فراموش میکنیم
و بعد در جهان آخرت تا ابد حسرت خواهیم خورد به خاطر کم کاری ها و غفلت از این حقیقت عظیم یعنی موقتی بودن دنیا و ابدی بودن جهان آخرت
واگربچسبیم به مال دنیاخومون گیر
می کنیم لذابایدازبعضی چیزهادست
برداشت.
به اندازه ناز كن، راه آشتى رو باز بذار!
قهر كردن هاى بيخودى يا دايمى فقط باعث ميشه بعد از يه مدت قهرتون ديگه تاثيرى نداشته باشه و حتى اگر واقعا حق با شما باشه و خداى نكرده قهر كنيد ديگه همسرتون براى آشتى كردن يا ناز كشيدن پيش قدم نشه!
يه خانوم با سياست بايد با توجه به شناختى كه از همسرش داره بروز ناراحتيش رو درجه بندى كنه. اگر هر دفعه همون مدلى هميشگى باشيد خب معلومه ديگه براتون تره هم خرد نميكنند.
✅ براى هر ناراحتى يه راهكار براى آشتى جلوى پاى همسرتون بذاريد و بهش فرصت آشتى بديد.
#فرزند_پروری
آنچه باید به #فرزندانمان بیاموزیم
#شریک_شدن
چه انتظاراتی داشته باشیم؟
👈 در حدود ۲ سالگی کودک شروع به فهمیدن مفهوم شراکت و نوبت میکند.
اگرچه ممکن است به انجامش علاقهی چندانی نداشته باشد!
چه کاری انجام دهیم؟
👈 کودک خود را تشویق کنید وسایل بازی خود را با دوستش شریک شود.
👈 به او دو اسباب بازی مشابه بدهید و بگویید یکی از آنها را به دوستش تعارف کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پدرها و مادرها ببینند
جای خالی ما را غریبه ها پر می کنند
باسلام وادای احترام به دوستان محترم، متنی را که ملاحظه می فرمائید،نامه خواندنی وعاشقانه مربوط به حدود یکصدوپانزده سال پیش، می باشد، که یک زن خانه دار یزدی، برای همسرش که در خارج ازکشور، درس طب (پزشکی)می خوانده، نوشته است. اصل این نامه، درکتابخانه وزیری یزد، موجود است.
*بسم المعطّرٌ الحبیب*
تصدقت گردم، دردت به جانم،
من که مُردم و زنده شدم تا
کاغذتان برسد.
این فراقِ لاکردار هم مصیبتی شده زن جماعت را،
کارِ خانه و طبخ و رُفت و روب و
وردار و بگذار نکُشد، همین بیهمدمی و فراق میکُشد.
مرقوم فرموده بودید به حبس گرفتار بودید. در دلمان انار پاره شد.
پریدُخت تو را بمیرد که مَردش اسیر امنیه چیها بوده و او بیخبر در اتاق شانهٔ نقره به زلف میکشیده..!!!
حیّ لایموت به سر شاهد است که حال و احوال دل ما هم کم از غرفهٔ حبس شما نبوده است.
اوضاع مملکت خوب نیست، کوچه به کوچه مشروطه چی چنان نارنج هایی چروک و از شاخه جدا بر اشجار و الوار در شهر آویزانند و جواب آزادیخواهی، داغ و درفش است و تبعید و چوب و فلک..!!!
دلمان این روزها به همین شیشهٔ عطری خوش است که از فرنگ مرسول داشتهاید.
شب به شب بر گیس میمالیم...!!!
سَیّد محمود جان،
مادیان یاغی و طغیانگری شدهام که نه شلاق و توپ و تشر آقا جانمان راممان میکند و نه قند و نوازش بیگم باجی.
عرق همه را در آوردهام و رکاب نمیدهم، بماند که عرق خودم هم در آمده.
میدانید سَیّدجان،
زن جماعت بلوغاتی که شد، دلش باید به یک جا قُرص باشد، صاحب داشته باشد، دلِ بیصاحاب، زود نخکش میشود، چروک میشود، بوی نا میگیرد،
بید میزند، دل ابریشم است.
نه دست و دلم به دارچین نویسی روی حلوا و شُله زرد میرود، نه شوق وَسمه و سرخاب و سفیدآب داریم.
دیروزِ روز بیگم باجی، ابروهایمان را گفت پاچهٔ بُز،
حق هم دارد، وقتی آنکه باید باشد و نیست، چه فرق دارد، پاچهٔ بُز بالای چشممان باشد یا دُم موش و قیطانِ زر.
به قول آقا جانمان دیده را فایده آن است که دلبر بیند.
شما که نیستید و خمرهٔ سکنجبین قزوینی که باب میلتان بود بماند در زیر زمین مطبخ و زهر ماری نشود کار خداست.
چلّهها بر او گذشته، بر دل ما نیز. عمرم روی عمرتان آقا سَیّد.
به جدّتان که قصد جسارت و غُر زدن ندارم، ولی به واللّه بس است.
به گمانم آنقدری که در فالکوتهٔ طب پاریس، طبابت آموختهاید که به علاج بیماری فراق حاذق شده باشید، بس کنید، به یزد مراجعت فرمایید و به داد دل ما برسید، تیمارش کنید و بعد دوباره برگردید.
دلخوشکُنکِ ما همین مراسلات بود که مدّتی تأخیر افتاد و شیشهٔ عطری که رو به اتمام است.
زن را که میگویند ناقصالعقل است، درست هم هست.
عقل داشتیم که پیرهنتان را روی بالش نمیکشیدیم و گره از زلف وا کنیم و بر آن بخُسبیم.
شما که مَردید، شما که عقلتان اَتّم وُ اَکمل است، شما که فرنگ دیدهاید و درس طبابت خواندهاید، مرسوله مرقوم دارید
و بفرمایید چه کنم...؟؟؟
تصدّقت پری دُخت
بوسه به پیوست است.
💎💎💎💎💎💎💎💎
این متن را که آدم میخواند، فکر میکند فردی که دکترای ادبیات فارسی دارد،نوشته است، در حالی که تحصیلات این خانم ،طبق اسناد و مدارک شناسایی شده، ششم ابتدایی آن زمان (مشروطه) بوده است.
حالا این نوع ادبیات و ابراز عشق این بانوی محترم رو با رفتار، امروزی ها مقایسه کنید که اگه دهن بازکنن وااای.....
😕درهرچه پیشرفت کرده باشند درمهرومحبت وادب عقب افتاده اند....!😔
💎 عاقبت نگاه کینه توزانه به پدر و مادر
🔻امام صادق سلام الله علیه:
❇️ کسی که به پدر و مادرش کینه توزانه بنگرد، حتّی اگر بر او ستمکار باشند، خداوند، نمازی را از او نمی پذیرد.
مَن نَظَرَ إلی أبَوَیهِ نَظَرَ ماقِتٍ وهُما ظالِمانِ لَهُ، لَم یَقبَلِ اللَّهُ لَهُ صَلاةً.
#هدیه_ی_آسمانی
✅اصل و فرع
✍مواردى در #فقه وجود دارد كه #فرع، مهمتر از #اصل است همچون موارد زير:
🔹سلام #مستحب است و جواب سلام واجب است.
🔸#نمازجماعت مستحب است ولى #تبعيت از امام جماعت در افعال #واجب است.
🔹 #نذر واجب نيست، ولى عمل به آن واجب است.
🔸 روزه #اعتكاف مستحب است ولى روزه روز سوم واجب است.
#هدیه_ی_آسمانی
🌞خورشید:
✅تصویر خورشید بیانگر #امنیت،
خوشحالی، گرما، قدرت و به نظر بعضی نماد پدر مطلوب است.
✍وقتی رابطه ی پدر و کودک خوب باشد، همیشه #خورشید در نقاشی های کودک کامل و در حال #درخشیدن است.
✍و هنگامی که این رابطه #مطلوب نباشد، خورشید در پشت #کوه ناپدید است و یا به صورت قوسی در افق دیده می شود.
✍اگر کودک از پدرش #بترسد، خورشید قرمز تند و یا سیاه است.
📚 #نکته_های_تربیتی 📚
👈 یکی از ریشههایی که آدم #عیب خودش را نمیگیرد
‼️ این است که در خانهای بزرگشده که
❌خیلی عیبش را گرفتند❌
👌دیگر حاضر نیست عیب خودش را بگیرد
👈 همهجا میخواهد از خودش #دفاع کند.
‼️برخی #والدین خیلی عادت دارند
❌ بدیهای بچههایشان را میشمارند❌
👈‼️این خیلی بد است.
🍃 پدر و مادری که میتوانند از بچههایشان
❌ #عیب_نگیرند❌
یــــــــ1ـــک روز در هفته را بگذارند
بچهها 👈هر کسی برود یکگوشهای
♨️ عیبهای خودش♨️
را برای خودش بنویسد.
این روش خیلی خوب است.
@sss1400
#تربیتی
💫سرنخ
👈رفتار ما نشانگر شخصیت ماست.
این جمله را خیلی شنیدید؛ آیا فرصت فکر کردن به آن را هم داشتید؟
🗣یکی از رفتارهای ما نحوه صحبت کردن ما با دیگران است. این رفتار میتواند استاندارد یا غیراستاندارد باشد.
❗️از شیوه صحبت کردن ما، دیگران میتوانند به شخصیتمان پی ببرند؛
کلماتی که به کار میبریم، نحوه ادای کلمات و مهمتر از آن بلندی و آرامی صدای ما هر کدام نشانهها و پیامهایی برای دیگران هستند تا بتوانند رد شخصیت ما را بگیرند و به آن نمره قبولی یا مردودی بدهند.
‼️مراقب سرنخها باشیم.
@sss1400
#تربیت_فرزند
کودکان از شخصی که با او قیاس شده اند متنفر می شوند.
بچه ها از اینکه با دیگران مقایسه شوند به شدت بدشان می آید و این مسئله باعث می شود که کودک همیشه خودش را با دیگران مقایسه کند و این رفتار سالمی نیست .
به بیان جملات خودتان در رابطه با بچه ها حساس باشید و هوشمندانه از اینکه آنها را در دام بروز عکس العمل های منفی بیندازید پیشگیری کنید.
البته
قابل توجه آقایون
#مادر_بچه هم از قیاس بدشون میاد متنفر میشوند از کسی که باهاشون قیاس می شوند .