eitaa logo
سبک زندگی دینی
125 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.4هزار ویدیو
23 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 مهارت‌های همسرداری 🔸 مایه آرامش
🔴 💠 بسیاری از پرخاشگری‌های زن و شوهر به دلیل تفکر و است. گاه همسران نسبت به یکدیگر انتظار بیش از حد دارند، و به این فکر می‌کنند که همسرم باید اینکار را انجام دهد و نباید اینکار را انجام دهد. 💠 تفکر باید و نباید را به👈 "بهتر بود و بهتر نبود" تبدیل کنید در طول هفته این تفکر باید و نباید را نسبت به همسرتان بشناسید و آن را بنویسید و به تفکر بهتر بود و بهتر نبود تبدیل کنید. 💠 وقتی از همسر علامه طباطبایی(ره) پرسیدند؛ که آیا علامه در منزل عصبانی هم می‌شدند؟ گفتند؛اوج عصبانیت علامه این بود که در کمال آرامش می‌فرمود؛ اگر این کار می‌شد بهتر بود یا اگر این کار نمی‌شد بهتر بود. 🌺🍀💐🌷🍀🌺
تعارضات تربیتی 1.mp3
6.16M
🛑 در تعارضات تربیتی چه کنیم؟! اینکه با همسرم در تربیت اختلاف نظر داریم داره به بچه‌مون آسیب می‌زنه و ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درباره مشاجره و دعوای والدین 🔴 بچه‌ها نقطه اشتراک همه ما هستند ماها برخی مواقع یادمون میره اینجا جای کوتاه اومدنه نه گروکشی؟!! البته یادمون باشه خود این موضوع نباید نباید موضوع دیگه‌ای باشه برای دعوا و مشاجره! (اهمیت این موضوع برای نوجوان‌ها، اگر بیشتر از کودکان نباشه، کمتر هم نیست)
*چند کار خیلی ساده که خونه مون پر از برکت و آرامش بشه* 🌹۱. هنگام ورود به خونه *سلام* کنیم،حتی اگه کسی خونه نیست، و *صلوات* بفرستیم. 🌹۲.صبح بعد از بیدار شدن *صدقه بدیم هر چند کم، و آیه الکرسی و چهار قل* بخونیم و به خونه و فرزندان مون فوت کنیم. 🌹۳. نزاریم *زباله زیاد* تو خونه بمونه. 🌹۴. در طول روز حداقل *ده دقیقه صدای قرآن* تو خونه پخش کنیم. 🌹۵. *حدیث کسا ، زیارت عاشورا* بخوانیم و اگر نمیتونیم صوتش رو تو خونه پخش کنیم. 🌹۶. هروقت مشاجره یا کدورتی پیش اومد *یک کاسه آب نمک* درست کنیم و شب تا صبح تو خونه بزاریم و صبح بریزیم دور، آب نمک انرژی های منفی رو به خودش جذب میکنه. 🌹۷. در طول روز ، *پنج بار سوره توحید* رو بخونیم و به امام زمان هدیه کنیم و ازشون بخوایم برای زندگی ما دعا کنن. 🌹۸.هر پول یا نعمتی که وارد زندگیمون میشه *اول شکرگزاری* زبانی کنیم و بعد شکرگزاری عملی، یعنی یا صدقه بدیم از اول مال یا کسی رو هم در اون نعمت شریک کنیم که اینطوری نه تنها چیزی ازش کم نمیشه بلکه برکت میگیره و خیلی دیرتر تموم میشه 🌹۹. *اسراف نکنیم* ، به اندازه ی نیازمون مصرف کنیم، حواسمون به مصرف آب باشه، نسبت به نان بی احترامی نکنیم. اسراف باعث از دست رفتن نعمت ها میشه. 🌹۱۰.*با مردم مدارا* کنیم. با اهل خانه خوش رفتار باشیم. 🌹۱۱. *نماز اول وقت* بخونیم و *روزی پنجاه آیه قرآن* بخونیم. 🌹۱۲.*دعای خیر برای همنوعان و علی الخصوص دعا برای پدر و مادر* باعث برکت و رزق غیرمنتظره میشه، همیشه شنیدیم که پدر و مادر برای بچه شون دعا کنن دعاشون مستجاب میشه اما دعای فرزند در حق پدر و مادرش چه زنده باشن چه در قید حیات نباشن باعث جلب رحمت الهی میشه. 🌹۱۳.*اظهار فقر نکردن و ناله نکردن .* ماها عادت کردیم تا کسی رو میبینیم شروع میکنیم به ناله که وضع مون خوب نیست و گرونیه و ....درصورتیکه این کار ناشکریه، مگه خدا تا حالا ما رو لنگ گذاشته؟؟ در حدیث داریم که هرکس اظهار فقر کند ،فقیر می شود. 🌹۱۴.مداومت بر یکسری اذکار مانند: *یا غنی*_ *یا وهاب*_ *یا الله* _*و توسل به امام جواد علیه السلام* *بعد از هر نماز اول وقتمون ۱۴ مرتبه بگیم یا جوادلائمه ادرکنی*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درباره مشاجره و دعوای والدین 🔴 بچه‌ها نقطه اشتراک همه ما هستند ماها برخی مواقع یادمون میره اینجا جای کوتاه اومدنه نه گروکشی؟!! البته یادمون باشه خود این موضوع نباید نباید موضوع دیگه‌ای باشه برای دعوا و مشاجره! (اهمیت این موضوع برای نوجوان‌ها، اگر بیشتر از کودکان نباشه، کمتر هم نیست)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنا شد دو نفر به هم دروغ شاخدار بگن ... بسیاری از حرف‌ها که امروز در اجتماع عرف شده، از همین جنس هستند.
✍✅ فرزند آوری، رزق آوری بکر بن صالح، یکی از اصحاب امام کاظم علیه السلام می گوید: به امام کاظم علیه السلام نوشتم، حدود پنج سال است که از طلب بچه خودداری کرده ام و این بدان سبب است که همسرم از این کار ناخشنود است و می گوید تربیت و نگهداری فرزندان به علت کمبود مالی مشکل است. نظر شما چیست؟ امام در پاسخ به من نوشت: در پی فرزند باش؛ زیرا روزی آن ها را خداوند عزوجل می دهد. 📚 کافی، ج ۶، ص ۳
💢 شاید نفر بعدی... شما باشید!
🥈 یکی اومده که از تو بهتره... شما چکار می‌کنی؟
خیلی از بدخلقی ها و ناراحتی های روحی آدم ها مال این است ڪه عاشق نیستند. عشق آرامش می دهد و انسان را مهربان می ڪند. آدم عاشق اگر محبتش عمیق باشد، احساس می ڪند به همه چیز رسیده است و به جای پرداختن به عیوب دیگران، به حسن معشوق خود می پردازد و غرق لذت بردن از معشوق خود می شود. آدم عاشق دل سیر است.
💎 سه خصلتی که دوستان را زیاد می‌کند 💠امام جواد عليه‌السلام: ثَلاثُ خِصالٍ تُجتَلبُ بِهِنَّ المَحَبَّةُ: الإِنصافُ فِي المُعاشَرَةِ، وَالمُؤاساةُ فِي الشِّدَّةِ وَالاِنطِواعِ، وَالرُّجوعُ إلى قَلبٍ سَليمٍ ✳️ با سه خصلت، دوستى را به دست می‌آورند: ◻️ انصاف در معاشرت، ◻️ همدردى [با ديگران] در خوشى و ناخوشى و ◻️ داشتن قلبى‌پاك [از گناهان]. 📚 بحارالأنوار: ۷۸/ ۸۲/ ۷۷
✿ قدرت چسب عشق در انسان‌ها، به توانِ آنها در اِجلال (بزرگداشت) طرف مقابل بستگی دارد. دقیقاً جایی که همسر شما، فرزندتان، رفیق‌تان، همکارتان و ... ضعفی دارند که باعث می‌شود احساس عزت نفس را از آنان بگیرد؛ محل ورود شما برای پوشاندن ضعف آنها، و بزرگ نمودن نقاط قوت‌شان است. ❥ آنان که قدرت اِجلال دیگران را دارند؛ احتمال نفوذ و ماندگاری‌شان در قلب دیگران، بسیار بیشتر است.
بدی حسادت این است ڪه می‌ تواند بیش از دیگر رذائل اخلاقی در وجود انسان پنهان بشود. حتی خود را در رفتارهای خوب مثل دلسوزی‌های نابجا یا غیرمخلصانه نشان می‌ دهد. ڪسی اهل محاسبه نباشد، هیچ گاه از حسادت پنهان خود، آگاه نمی‌ شود. باید همیشه برتری‌ های دیگران را بپذیریم تا مطمئن بشویم حسادت نداریم.
مهم ترین نیاز ما ارتباط با خداست و ارتباطات و نیازهای دیگر ما، تماما یا ڪاذب هستند و یا فرعی. ما معمولا به جای این ڪه از همه امڪانات و ارتباطاتمان برای تقویت ارتباط با خدا استفاده ڪنیم و به نیازمان به خدا بپردازیم، دائما می‌خواهیم از خدا برای تقویت دیگر ارتباط هایمان استفاده ڪنیم!
🌺واْلارْضُ فِيْها عِبْرَةٌ لِلْمُعْتَبَر تُخْبِرُ عَنْ صُنْعِ مَلِيْكٍ مُقْتَدَر 👈در زمين درس عبرتى است براى عبرت گيرنده، كه خبر از صنع سلطان مقتدرى مى‌دهد.
ای انسان به یاد آور در خالی که تو از خدا روی‌گردانی او در همان لحظه رو به سوی تو‌دارد. نهج البلاغه خطبه۲۲۳
خدایا ما را وسط این همه اضطراب و‌تنهایی،تنها مگذار.
(شرحی عاشقانه بر احادیث قدسی) ⬅️ اینکه پشت سرت، آباد نــباشد و بدانی و بترسی که خراب کرده‌ای؛ قشنگ‌تر از آن است که؛ برگردی نگاهی به پشت سرت بیندازی و کیف کنی و عاشق خودت شوی ! ➡️ ♥️ دلبری که مدد کرد گذشته‌ات آباد باشد؛ همان دلبری‌ست که می‌تواند مدد کند و همه‌ی گذشته‎‌های خراب را، آباد کند! ◆ فرقی میان ما نیست ... همه هلاک می‌شوند اگر، خدا اهل ندیدن نباشد ! ← و کسی عزیز این خداست؛ که اهل ندیدن است؛ اهل ندیدنِ خــود!
این یڪ توصیه اخلاقی نیست ڪه باید دلبستگی‌ها را در دنیا ڪم ڪرد، بلڪه خبر از یڪ وضع خطرناڪ می‌دهد. هر دلبستگی، ما را زیر شدیدترین غم‌ ها لِه می‌ ڪند.
مانند ڪودڪی ڪه انگشت پدر را در خیابان در دست گرفته، وقتی از خانه بیرون می‌آیید سعی ڪنید، انگشت خدا را در دست بگیرید و این انگشت را رها نڪنید.
گاهی از اوقات شادی و لبخند نزد پروردگار محبوب‌تر از اشڪ و اندوه است. لبخندی ڪه از سر شڪر خدا و یا مهربانی به خلق خداست، عزیزتر از غمی است ڪه در اثر ندیدن مهربانی خدا پدید آمده. اگر دلی در اثر حسادت شڪسته شده و یا در اثر ندیدن نعمات خدا غمگین شده باشد، چه ارزشی نزد خدا خواهد داشت؟
امام کاظم علیه السلام : بر طاعت خدا صبر كن، از معاصی خدا صبر كن، دنیا همان ساعتی است، آن چه رفته نه شادی دارد و نه غم، آن چه نیامده ندانی كه چیست ، به همان ساعتی كه در آنی صبر كن هم چنان باشد كه تو رشك برده شده ای. 🔅إصبِر عَلَی طَاعَهِ الله و إصبِر عَنِ مَعاصِی الله، فإنّما الدُّنیا ساعَه، فَما مَضی مِنها فَلَیس تَجِد لَهُ سُرورا و لا حُزناً، و مَا لَم یَاتِ مِنها فَلیسَ تَعرِفُه، فَاصبِر عَلی تِلكَ السّاعَهِ الَّتِی أنت فِیها فَكَأنَّكَ قَد اغتَبَطَت🔅 "تحف‌العقول ، ص‌۴۱۷"
✅مرگ ناگهانی واهمیّت صلوات ✍مرحوم قطب الدّین راوندی رضوان اللّه تعالی علیه به نقل از ابوهاشم جعفری حکایت نماید: روزی شخصی به محضر مبارک حضرت ابوجعفر، امام محمّد جواد علیه السلام وارد شد و اظهار داشت: یاابن رسول اللّه! پدرم سکته کرده و مرده است و دارای اموال و جواهراتی بسیار می باشد، که من از محلّ آن ها بی اطّلاع هستم. و من دارای عائله ای بسیار سنگین هستم، که از تامین زندگی آن ها عاجز و ناتوان می باشم. و سپس اظهار داشت: به هر حال من یکی از دوستان و علاقه مندان به شما هستم، تقاضامندم به فریاد من برسی و مرا از این مشکل نجات دهی. امام جواد علیه السلام در پاسخ به تقاضای او فرمود: پس از آن که نماز عشای خود را خواندی، بر محمّد و اهل بیتش علیهم السلام، صلوات بفرست. پس از آن، پدرت را در عالم خواب خواهی دید؛ و آن گاه تو را نسبت به محلّ ثروت و اموالش آگاه می نماید. آن شخص به توصیه حضرت عمل کرد و چون پدر خود را در عالَم خواب دید، به او گفت: پسرم! من اموال خود را در فلان مکان و فلان محلّ پنهان کرده ام، آن ها را بردار و نزد فرزند رسول خدا، حضرت ابوجعفر، امام محمّد جواد علیه السلام برسان. هنگامی که آن شخص از خواب بیدار گشت، صبحگاهان به طرف محلّ مورد نظر حرکت کرد. و چون به آن جا رسید، پس از اندکی جستجو اموال را پیدا نمود و آن ها را برداشت و خدمت امام جواد علیه السلام آورد و جریان را برای حضرت بازگو کرد. و سپس گفت: شکر و سپاس خداوند متعال را، که شما آل محمّد علیهم السلام را این چنین گرامی داشت؛ و از شما را از بین خلایق برگزید، تا مردم را از مشکلات و گرفتاری ها نجات بخشید. 📚 الخرایج والجرایح: ج 2، ص 665،
امیرالمؤمنین عليه السلام: چه زود مى گذرد ساعات روز و روزهاى ماه و ماه هاى سال و سال هاى عمر! ما أسرَعَ السّاعاتِ فِي اليَومِ، و أسرَعَ الأيّامَ فِي الشَّهرِ، و أسرَعَ الشُّهورَ فِي السَّنَةِ، و أسرَعَ السّنينَ (السَّنَةَ) فِي العُمرِ! نهج البلاغه، از خطبه 188