#انواع_والدین
#والدین_همسو
🚫وقتی پدر فرزند را از کاری منع میکند
و
☑مادر در غیاب پدر به او مجوز میدهد
کودک ما متوجه میشود قانون پدر زیاد هم جدی نیست
دراین خانواده نه پدر و نه مادر اعتباری دارند و نه قانونشان...
کودک در میابد مخالفت با پدر رشوه ی موافقت مادر را بهمراه دارد ...
با هم یکصدا باشیم..
🌹
#آقایان_بدانند
✍یکی از بهترین زمانهایی که میتوانید به همسرتان ابراز محبت کرده و جمله معروف و مورد علاقه همسرتان یعنی «دوستت دارم» را بگویید زمانی است که صبح از خواب بیدار شدهاید یا میخواهید به محل کار خود بروید.
این جمله هم باعث میشود خودتان به لحاظ روانی به حد مطلوبی برسید و هم به همسرتان انرژی مثبتی دادهاید.
✍انسان سه گونه میمیرد:
🔴مرگ روح
🔴مرگ وجدان
🔴مرگ جسم
👈مرگ روح یعنی :
شکستن وقار و غرور یک انسان به
دست دیگری...
👈مرگ وجدان :
یعنی استفاده از انسانها برای
مقاصد شخصی بدون هیچ گونه
پشیمانی و ترحمی...
👈مرگ جسم :
یعنی ایستادن نفس و تپش قلب...
دردناکترین مرگ ها، مرگ روح است
وحشتناک ترین مرگ ها، مرگ وجدان
و آسان ترین مرگ ها مرگ جسم!
اگر نیازمندی به سراغ شما آمد بدانید که او را خدای سبحان فرستاده و آدرس داد؛ مبادا این را رد کنی! «ان المسکین رسول الله» یعنی این نیازمند #فرستادهی_خداست.
آیت الله جوادی آملی
#سیاست_های_زنانه
❣رگ خواب همسر
💕اگر شوهرتون به مادرش وابستگی زیادی داره برای کنترل بیشترش با مادر و خانوادهاش در نیفتید. بهترین کار اینه که ارتباط خوب و نزدیکی با مادرشوهرتون برقرار کنید.
💕ممکنه گاهی نیاز داشته باشید از طریق او روی همسرتون تاثیر بگذارید. از طرفی وقتی شوهرتون ببینه با مادرش خوب هستید با آرامش بیشتری به سمتتون میاد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 دستورالعمل امام رضا(ع) در هنگام موفقیتها:
«اللهم سلّم و تمّم»
... آیتالله فاطمینیا
#همسرداری
#روانشناسی_زنان
💠 وقتی زن ناراحت است برای حل مشکلش نیازمند کسی هست که به حرفهایش گوش بدهد.
💠 در مواقع ناراحتی نباید زن را به حال خودش رها کنید چرا که روحیهاش خرابتر میشود!
خداوند عهده دار کار حضرت یوسف شد.
پس قافله ای را نیازمند آب نمود تا او را از چاه بیرون آورد سپس عزیز مصر را نیازمند فرزند نمود تا او را به فرزندی بپذیرد.
سپس پادشاه را محتاج تعبیر خواب کرد تا او را از زندان خارج کند سپس همه مصریان را نیازمند غذا نمود تا او عزیز مصر شود.
اگر خدا عهده دار کارت شود همه عوامل خوشبختی را بدون اینکه احساس کنی برایت آماده میکند فقط با صداقت بگو کارم را به خدا می سپارم.
خدایا فقط تو ما را کفایت است!
پیامبر گرامی اسلام فرمودند:
با فضیلت ترین صدقه ها، صدقه زبان است. یکی از اصحاب پرسید صدقه زبان چیست؟. پیامبر فرمودند: یعنی وساطت کردن از طریق زبان جهت حل مشکلات مردم. به تعبیر دیگر اگر کسی خودش پولی ندارد تا مشکل مالی دیگران را برطرف نماید، اما از طریق زبان می تواند واسطه حل مشکل آن ها شود. طبق وعده پیامبر، این نوع وساطت از بهترین صدقه های عمر هست. به همین سب آیتالله بهجت فرمودند : این نوع صدقه را به نیابت امام زمان ارواحنافداه انجام دهید که مقدمه وصال خواهد شد. ان شاءالله.
برای خوشبختی ات🌷 منتظر کسی نباش.
هیچ احدی قدرت این را ندارد تا تو را خوشبخت یا بدبخت کند
پس فقط خودت را دریاب و آرزوهایت را فقط و فقط خودت محقق کن
♥️سه عامل محبت
🔹امام جواد(علیه السلام) فرمودند:
🔻سه چیز است که محبت می آورد:
1⃣ انصاف در معاشرت
2⃣ همدردی کردن با دیگران
3⃣ و داشتن قلبی پاک از گناه.
📚 بحارالانوار/ج۷۷/ص۸۹
🍃🍂🌹💐🍃🌺🍃🌷
مصاحبهای با یک نوزاد
نویسنده : محمدرضا آرام پژوهشگر حلقه سیاست خانواده مرکز رشد
مصاحبهگر: سلام خدمت همه شنوندگان عزیز. امروز ۳۰ اردیبهشت سال ۱۴۴۳هجری شمسی است. درست پنجاه سال از ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت میگذرد. امروز با پنجاه سال قبل تفاوتهای زیادی کرده است؛ مهدکودکها به خانه سالمندان تغییر کاربری دادهاند، بیمارستانهای شهر از سالخوردگانی پر شده که عصای دستی ندارند و گورستانهای شهر با قبرهای ده طبقه دیگر جای خالی ندارند. اما امروز در یکی از معدود بیمارستانهای دارای بخش زایمان حاضر شدهایم.
اینجا مملو از مسئولین کشوری و لشکری برای مشاهده و عکس یادگاری با یک گونه نادر انسانی است. به همین مناسبت قصد داریم با این نوزاد تازه متولدّ شده یا همان گونه نادر انسانی مصاحبهای داشته باشیم. ظاهراً این کوچولو سالهاست از عالم ذر با دنیای ما آشنایی دارد.
مصاحبهگر: سلام گوگولی!
نوزاد: سلام آقای مجری.
مصاحبهگر: اسم شما چیه؟
نوزاد: پدر و مادرم هنوز به توافق نرسیدند!
مصاحبهگر: پدر و مادر شما چقدر با شما فاصله سنی دارند؟
نوزاد: ۴۵ سال
مصاحبهگر: پس باید بگیم شما با پدربزرگ و مادربزرگ سر و کار دارید؟!
نوزاد: وقتی والدینم در ۴۰ سالگی ازدواج کردند، شما چه انتظاری دارید؟! خدا رو شکر با تجرّد نیمی از افراد جامعه و ناباروری حدود نیمی از زوجهای میانسال، خیلی خوشحالم که من بعد از کلی درمان ناباروری و صرف هزینههای هنگفت دولتی -برای رایگان شدن این درمان-، بالاخره به دنیا آمدم.
مصاحبهگر: خدمات دولتی را از بدو تا به دنیا آمدنتان، چگونه ارزیابی میکنید؟
نوزاد: خیلی عالی. همه خدمات زایمان رایگان شده است.
مصاحبهگر: از خدمات دولتی برای والدینتان اطلاعی دارید؟ آنها را چگونه ارزیابی میکنید؟
نوزاد: مطلع هستم. ششماه مرخصی با حقوق برای مادر و دو ماه مرخصی با حقوق برای پدر بعلاوه یک وعده شام در کاخ ریاستجمهوری.
مصاحبهگر: از منشأ این خدمات آگاهید؟
نوزاد: به یُمن سیاستهای کلی جمعیت، ۵۰ سال است که کلی همایش و سیمینار برگزار و یه عالمه مجله و ویژهنامه و مقاله تولید شده است. تازه دهها پژوهشکده و دانشکده مرتبط با این سیاستها تأسیس شده و برای افراد زیادی اشتغالزایی شده است. ثمره این همه کار علمی این بوده که مهمترین مشکل تحدید نسل در ایران، «کمبود خدمات قبل، حین و پس از زایمان» است. برای تخصیص این خدمات و تمرکز بر دغدغه افزایش جمعیت، پس از ده سال مناقشه بر سر اینکه آیا مسأله جمعیت در ایران باید متولی داشته باشد یا نه، بالاخره تصمیم بر این شد که باید یک فرد با اختیارات فوقالعاده متولی امر جمعیت در ایران شود. با توجه به وقت محدود و لزوم گزارش کار در کوتاه مدت، تصمیم نهایی این فرد بر این شد که چون ما نمیتوانیم مردم را به زور به فرزندآوری وادار کنیم، پس با مشوقهایی آنها را تشویق به فرزندآوری میکنیم! یکی از مهمترین مشوقهای دولتی همین مشوقهای مربوط به زایمان است.
مصاحبهگر: به نظر شما با این همه تسهیلات و خدمات دولتی، چرا همسالان شما روز به روز کمتر میشوند و نرخ باروری هر سال پایینتر از پارسال است؟
نوزاد: پنجاه سال است که از بحران جمعیت سخن میگویید. پنجاه سال است که همه برای فردایشان قصد تغییرات کوتاهمدت داشتند. هیچکس وقت کافی برای کار درست و بلندمدّت نداشت. تصوری که از افزایش نسل میشد به بساطت و سرعت یک کارگاه جوجهکشی و ارائه یک گزارش پیشرفت از آن بود! حالا نیم قرن از آن روز میگذرد و شما درگیر آمار نقطه به نقطه فرزندآوری هستید. حالا نیم قرن میگذرد و فقط به دنبال یافتن گروهها و جریانات مقصر در این ماجرا هستید.
مصاحبهگر: کمی واضحتر توضیح دهید. چه راهکارهای بلندمدتی توسط مردم و مسئولین باید انجام میشد؟
نوزاد: اول اینکه برای افزایش فرزند، زوجین را به عنوان جامعه هدف انتخاب کردید. طبیعی است که با محدودیت جامعه هدف، اثرگذاری محدودتر و نتیجه ضعیفتر میشود. مردم و مسئولین غافل از میلیونها جوان مجرد هرگز ازدواج نکرده بودند. اگر همان ۱۵ میلیون جوان مجرد هرگز ازدواج نکرده، ازدواج میکردند و با همان نرخ باروری، دو فرزند به دنیا میآوردند، وضع امروز ما این نبود و من مجبور نبودم با عمو و دایی و خاله و عمه صرفا از طریق کتاب تعلیمات اجتماعی یا کتب تاریخ آشنا شوم. کاش به جای ممنوعیت ازدواج چند صد نوجوان زیر ۱۸ سال به فکر ازدواج به هنگام پدر و مادر من بودید تا امروز مجبور نباشم، خواهرها و برادرهایی از جنس ربات داشته باشم.
مصاحبهگر: مهمترین عامل افزایش نرخ تجرد و طبعاً کاهش باروری را چه میدانید؟
👇👇👇👇
👆👆👆👆
نوزاد: وقتی نظام آموزش و پرورش و نظام آموزش عالی و نظام سربازی را کنار تشکیل خانواده و فرزندآوری قرار میدهیم، میدیدم که این نظامات طولانی مدت مهمترین مانع بر سر راه تشکیل خانواده هستند. نظاماتی که نه اجازه ورود به بازار کار میدهند و نه کسب مقام والای نانآوری برای مردان و خانهداری برای زنان. حالا بسیاری از افراد جامعه باید به جای فرزند دلبندشان، دلخوش به مدرکهای شکلاتی در کنج خانههایشان باشند و تمام لذتشان از فرزند، لایک کردن تصاویر نوزادان در اینستگرام باشد.
مصاحبهگر: آیا خودتان را مقصر نمیدانید؟
نوزاد: چرا! قرار بوده ما فرزندان عصای دست والدینمان باشیم، غمخوار و همدم روزهای تنهایی و پیری آنها باشیم، قرار بود ما یار و یاور آنها باشیم. اما حالا تبدیل به باری سنگین بر دوش آنها شدهایم تا شاید بتوانند پس از سی چهل سال این بار سنگین و پرهزینه را بر زمین بگذارند بی آنکه هیچ توقعی از زحمات این سالها از ما داشته باشند.
ما فرزندان ناخلف، احسان و نیکی به والدین را از یاد بردهایم و پشتپا به تمام حقوق و عقوق والدین زدهایم. لازم نیست پدرها و مادرهایمان ما را به زبان عاق کنند. ما عاق شدههای عملی والدینیم. ما نسلی هستیم که دیگر والدینمان به یاری ما در دوران ناتوانیشان چندان امیدی ندارند. حالا تربیت ما را رها کردهاند و دعایشان این شده است که کمتر آنها را مورد آزار و اذیت قرار دهیم.
وقتی نسل ما اینگونه است، چگونه انتظار دارید تا والدینمان به افزایش امثال ما فکر کنند یا ما بخواهیم در آینده افرادی همچون خودمان بلای جانمان شوند.
مصاحبهگر: اگر به چهل پنجاه سال قبل برگردیم، به آن نسل چه توصیههایی دارید؟
نوزاد: دلخوش کردن به مشوقها، سازمانها، متولیان و قوانین برای جلوگیری از تحدید نسل، بیشتر شما را تهدید میکند. همانگونه که نسلهای پیش از شما بدون پول و مشوق، فرزندان زیادی آوردند، شما نیز میتوانید فرزندان زیادی تربیت کنید. کافی است تشکیل به هنگام خانواده را به عنوان یک اصل اساسی در تمام نظامات – مخصوصاً نظامات آموزشی- قرار دهید و به فکر برداشتن موانع اصلی تشکیل خانواده و فرزندآوری باشید. کافی است بیشتر به چرایی حرمت عقوق والدین و عقوق فرزندان فکر کنید.
سقط جنین ۲۰ برابر تلفات سوانح رانندگی کشور!
🔹طبق آمار رسمی وزارت بهداشت در سال ۹۶، هر روز ۱۰۰۰ جنین در کشور توسط والدین کشته میشوند که تنها حدود ۱۰ مورد آن قانونی است.
🔹با توجه به آمار ۱۸ هزار فوتی تصادفات سالانه، ۲۰ برابر بیشتر از فوتیهای ناشی از سوانح رانندگی، سقط جنین داریم.
🔹نکته مهم دیگر در این رابطه، گسترش بازار قاچاق داروهای سقط جنین است؛ این داروها به آسانی در دسترس هستند.
fna.ir/eyeib3
خونهای ﮐﻪ ﺁﺩﻡﻫﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ؛
ﺑﭽﻪﻫﺎ ﻧﻤﯿﺘﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﻮﻧﺪ!
ﺷﺎﯾـﺪ ظاهراً ﻗﺪ ﺑﮑﺸﻨﺪ،
ﺍﻣﺎ ﺑﺎﻝ ﻭ ﭘﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﮔﺮﻓﺖ...!
ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻭﻧﺠﺎﻳﻰ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻳﻪ ﭘﺬﻳﺮﺍﻳﻰ ﺻﺪ ﻣﺘﺮﻯ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﺍﺗﺎﻕ ﺧﻮﺍﺏ ﻭ ﻛﻠﻰ ﺍﻣﻜﺎﻧﺎﺕ ﺩﻳﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ...
ﻣﻴﺪﻭنید ﺧﻮﻧﻪ ﻛﺠﺎﺳﺖ؟
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻭ ﺩﺭﻙ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ»
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﺟﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﻭﻗﺘﻰ ﺑﻬﺶ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻰ ﻳﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﻴﺎﺩ ﺭﻭ ﻟﺒﺎﺕ»
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻭﺍﻣﻨﻴﺖ»
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«غذای گرم ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﻛﺴﺎﻧﯽ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﻮﻥ ﺩﺍﺭﻯ»
ﻣﻴﺪﻭنید ﺧﻮﻧﻪ ﻛﺠﺎﺳﺖ؟
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﻓﻀﺎﻳﻰ ﺧﺎﻟﻰ ﺍﺯ ﺧﺸﻢ
ﺧﺎﻟﻰ ﺍﺯ ﺩﻭﺩ
ﺧﺎﻟﻰ ﺍﺯ ﻗﺮﺹ ﺧﻮﺍﺏ ﻭ ﺍﺳﺘﺮﺱ»
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﻭﻗﺘﻰ ﻭﺍﺭﺩﺵ ﻣﻴﺸﻰ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻧﻰ ﻭ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺒﻴﻨﻰ»
ﻳﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺘﺮﺍﮊﺵ ﺑﺎﻻ ﻧﻴﺴﺖ؛ ﻭﺳﻌﺖ ﻗﻠﺐ ﺁﺩﻣﺎﺵ ﺯﻳﺎﺩﻩ.
ﻫﻤﭽﻴﻦ ﺧﻮﻧﻪﺍﯼ ﺭﻭ
ﺑﺮﺍﻯ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺯﻭ میکنیم
راستی این رو هم بگم که باور کنید این خانه ها خریدنی نیست، ساختنیه. باید خودمان با گذشت و مهربانی خودمان بسازیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌مسجد تو مادرته آی خانم
یادمه یک پیره زنی میگفت دعا میکنم نوبتی نشی
گفتم یعنی چی:
گفت یعنی نرسی به جایی که بچه هات به هم پاست بدن...😔😔😭
🌺🍀💐🌷🍀🌺
🔵 شخصی به وجود مبارک امام جواد (سلام الله علیه) عرض كرد كه ما را سفارش اخلاقی كنید.
حضرت فرمود: قبول میكنید یا فقط میخواهید گوش بدهید؟
عرض كرد: نه؛ قبول میكنم.
فرمود: اگر قبول میكنید این مسائل را بدان: دنیا جای امتحان و جای بردباری است. اصلاً كسی خیال بكند كه اینجا بخواهد راحت به سر ببرد و راحتی نصیبش بشود، در اشتباه است.
مثل اینکه کسی خیال کند میتواند زمستان را با یک پیراهن به خوبی زندگی کند؛ چنین کسی اصلاً زمستان را نشناخته است، زیرا زمستان فصل سرما است.
زمستان سرد است و سرما را نمیشود از زمستان گرفت؛ اما میتوان آن را مدیریت کرد؛ لباس بیشتری پوشید و کمتر اذیت شد.
آدم باید خیلی عوامانه بیندیشد که خیال کند اینجا محل راحتی است. چنین کسی یا اهل قرآن و روایت نیست یا اهل فکر و فهم نیست. چنین کسی اصلاً نمیداند این هفتاد تا هشتاد سال یعنی رنج!
آنكه این نظام را ساخت این جهان را ساخت (خداوند) فرمود: اینجا جای آسایش نیست. دیگر از خدا راستگوتر كیست؟
خداوند قسم یاد كرد و فرمود: «لَقَدْ خَلَقْنَا اْلإِنْسانَ فی كَبَدٍ». یعنی انسان در فشار و رنج و درد و زحمت و سختی قرار داده شده است، اصلاً ساختار اینجا این است؛ لام در کلمه «لقد»، لام قسم است، «كبَد» هم یعنی درد و رنج و فشار و مشكلات.
حالا یكی فشار مالی دارد، دیگری فشار خانوادگی دارد، یكی فشار سیاسی دارد و یكی فشار اجتماعی دارد هیچ كس بی درد و رنج نیست؛ مستحضرید آنها كه وضع مالیشان خوب است با قرص خواب میخوابند این طور نیست كه مثلاً راحت باشند.
حالا كسی خیال بكند این هفتاد هشتاد سال، می تواند آسوده باشد، نه، اینطور نیست. آسایش جای دیگر (آخرت) است.
اگر کسی این را فهمید، زندگی خود را تنظیم میکند، تعدیل میکند و خود را با این شرایط وفق میدهد و تنها در این صورت رنج کمتری خواهد کشید.
🔴 درست است که وظیفه هر مؤمنی آن است که برای مؤمنان دیگر دعا کند، اما خداوند می فرماید: من مهمان دلهای شکسته ام. شما هر چقدر به انسان دیگری التماس دعا بگویید و از او بخواهید برای شما دعا کند باید بدانید آن فرد، دل شکسته شما را ندارد، دعای مظلوم دل شکسته از دعاهای مستجاب است لذا در هنگام بی پناهی و دل شکستگی خود، مستقیماً با خدا سخن بگوید و دیگران را نیز دعا کنید و بدانید بهترین دعا آن است که از قلب خود انسان برخیزد.
آیت الله جوادی آملی
#پیوند_آسمانی_دو_نور
وصال حیدر و یارش مبارک
وصال یاس و دلدارش مبارک
زالطاف و عنایات الهی
رسیده حق به حقدارش مبارک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کودک بازیگوش
💎برخی خانوادهها از تحرک و فعالیت زیاد و بازیگوشی و #شیطنت کودکان نگران میشوند و آن را عیب و نقص میشمارند.
🔺حتی بعضی برای درمان پرتحرکی آنان به جستوجوی پزشک کودکاناند و دست به دامن پزشکان میشوند.
🔷 در مکتب اسلام بازیگوشی و خرابکاری و شیطنت کودکان نه تنها بیماری تلقی نمیشود بلکه امتیاز و نقطه مثبت است.
✳️پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) به #پدر و #مادرهای کودکان فرمودهاند: «عرامة الصبی فی صغره زیادة فی عقله فی کبره»؛ (کنزالعمال فی سنن الاعمال و الافعال، ج 11، ص 42، حدیث 30747).
✍بازیگوشی و پرتحرکی و شیطنت بچه در دوران کودکی، نشانگر فزونی #عقل و مایه زیادی #خِرَد او در بزرگسالی است. در این حدیث بازیگوشی کودک ستایش شده است.
┄┅═══✼📩✼═══┅┄
🔸اعتدال در نصیحت کردن🔸
حرفی که به کسی یا فرزندت میزنی، دانه است و فکر او زمین.
ببین در این زمین چقدر بذر میتوان پاشید؟
اگر در یکمتر زمین یک کیلو گندم پاشیدی، همه دانهها سبز نمیشوند، تازه اگر هم دربیایند، همدیگر را خفه میکنند.
موعظه زیاد، باعث میشود که حرفها همدیگر را لِه کنند، همدیگر را بپوشانند.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔴 #موعظه_پاشیدن_ممنوع
💠 اگر یک کشاورز در زمین کوچک چند کیلو #گندم بپاشد یقیناً همه دانهها سبز نمیشوند و شاید بعد از جوانه زدن، یکدیگر را #خفه کنند.
💠 موعظهی زیاد به همسر یا فرزند، فرد را #لجباز و سرخورده میکند. و گاه عزّت او را زیر سوال میبرد.
💠 وقتی نصیحتِ شما زیاد و طولانی شود، همسرتان جملات ناب و #گوهری را که در بین سخنانتان وجود دارد به علّت کثرت و حجم موعظه نمیبیند و یا #اهمیّت و ارزش آن را متوجّه نمیشود در نتیجه همسرتان به توصیههای با ارزش شما به علّت ندیدن آن، آنطور که باید ترتیب اثر نمیدهد که خود عامل #کدورت و اختلاف جدید در آینده خواهد شد.
💠 آسیب دیگر موعظهی زیاد این است که ابهّت و شخصیتِ نصیحتگرانه و #دلسوزانهی شما در نزد همسرتان از بین خواهد رفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹پول و مادیات را همیشه نمی توان ملاک برای عشق وعلاقه میان همسران قرار داد.
👈درست است هدیه دادن وهدیه گرفتن نشانه محبت ویکی از راه های ابراز محبت است؛ اما دلیلی ندارد که اگر همسر شما برای شما هدیه ای نخرید ویا بدلخواه شما برای شما خرج نکرد؛ شما را دوست ندارد.
✅بدانید گاهی بودن ها در کنار هم و آرامش داشتن بهترین نشانه دوست داشتن است.💝
🔴 #تحمّل_باختن
💠 برخی کودکان تحمل باختن در بازی را ندارند چگونه تحمل آنان را بالا ببریم؟
✅۱. دلیل این امر این است که آنها خودباوری و اعتماد به نفس پایینی دارند. و احساس منفی درباره خود دارند که باید تلاش نمود تا اعتماد به نفس او را بالا ببرید.
✅۲. او را با خواهر و برادر و همسالانش مقایسه نکنید.
درباره برد و باخت و اینکه لازم نیست انسان همیشه برنده شود و برد و باخت نوبتی است به او توضیح دهید.
✅۳. هرگز به گونهای با کودک بازی نکنید که همیشه برنده شود. بگذارید گاهی باختن را هم تجربه کند. و در آن زمان برد قبلیش را به او یادآوری کنید.
✅۴. بیشتر بازیهای غیر رقابتی را در لیست بازیهایش قرار دهید.
✅۵. رفتار والدین در مسئله برد و باخت نیز بسیار تأثیرگذار است. مثل اظهار ناراحتی یا اعطای جایزه و ... .
✅۶. بهتر است بیاهمیت بودن باختن را در روش الگویی بهصورت عملی به او بیاموزید.
احترام گذاشتن به فرزندان
احترام گذاشتن به فرزندان یکی از اساسیترین مباحثی است که همواره مورد توجه روانشناسان و کارشناسان تعلیم و تربیت بوده است.
بعضی از والدین ممکن است فرزند خود را دوست داشته باشند ولی به او احترام نگذارند. نکته مهمی که والدین باید به آن دقت کنند این است که دوست داشتن فرزند کافی نیست، بلکه لازم است شما برای او احترام قائل باشید. احترام به کودک و نوجوان به همان اندازه اهمیت دارد که دوست داشتن او.
اگر میخواهید سخن شما روی فرزندتان تاثیر داشته باشد باید به او احترام بگذارید و برایش حریم قائل شوید...
معلم به بچه ها گفت :
" تو یه کاغذ بنویسید به نظرتون شجاع ترین آدما کیان ؟
بهترین متن جایزه داره "
یکی نوشته بود:
غواص که بدون محافظ تو اقیانوس با کوسه ها شنا میکننه
یه نفر نوشته بود :
اونا که شب میتونن تو قبرستون بخوابن
یکی دیگه نوشته بود :
اونایی که تنها چادرمیزنن تو جنگل از حیوونا نمیترسن و...
هر کی یه چیزی نوشته بود اما
این نوشته دست و دلشو لرزوند ، تو کاغذ نوشته شده بود :
" شجاع ترین آدما اونان کـه خجالت نمیکشن و دست پدرمادرشونو میبوسن...نه سنگ قبرشونو...!!! "
قطره اشکی بر پهنای صورت معلم دوید. به همراه زمزمه ای...
افسوس منهم شجاع نبودم...
یادمون باشه
تو خونه ای که {بزرگترها} کوچک میشن
{کوچکترها} هرگز بزرگ نمیشن
🔴 دنبال #قلق همسرتان باشید!
💠 اگر #قلق همسرتان را پیدا کنید و به آن توجه کنید درصد زیادی از مشاجرات و اختلافات شما کم میشود.
💠 بهترین راه #تشخیص قلق همسر، این است که به حرفهای همسر خود با دقت #گوش بدهید و ببینید او چه میخواهد و چه حرفهایی را مدام #تکرار میکند.
💠 قلق #همسر، همان حرفهای تکراری و #مکرر او در دعواهاست. مثلا اگر همسرت مدام تکرار میکنه که به من #بی_احترامی میکنی و #بد_حرف می زنی... قلق همسرت در #احترام گذاشتن رفتاری و کلامی است.
🌺🍀💐🌷🍀🌺
🔴 تقوا، آژیرِ روح
🌐 همه جاهایِ مهم، سیستم امنیتی دارند. مثل بانکها، ادارات و...
🔆جسم ما هم دارای یک سیستمِ امنیتی خیلی قوی هست... که به محض ورود میکروب و آلودگی به بدن، اخطار میده..
✅ انسان دو ✌️ بُعد داره:
1⃣جسم 2⃣ روح.
💠روحِ ما، یعنی بُعد معنویِ ما، هم نیاز به سیستم امنیتی داره.
⛔️ #تقوا، سیستم امنیتیِ روحِ ماست...
👈 یعنی اگر در روحِ ما، #تقوا باشه، در مقابلِ گناه و القائاتِ شیطان، آژیر میکشه...
✅و این یکی از بزرگترین موهبتهای خداست که هر کسی میتونه بهش برسه
🕋 قرآن کریم در این رابطه میفرماید:👇
إِنَّ الَّذِينَ اتَّقَوْا إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِّنَ الشَّيْطَانِ تَذَكَّرُوا فَإِذَا هُم مُّبْصِرُونَ (اعراف/۲۰۱)
💢 #متقین، ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭِ ﻭﺳﻮﺳﻪﻫﺎﻯ شیطان میشوند یاد آور میشوند و ناگهان بینا میشن
✅ یعنی #تقوا مثل یک دزدگير در روحِ ما عمل میکنه...
⚡️تا یک وسوسه میاد سراغ ما، شروع میکنه به آژیر ☄کشیدن...
اینهمه خدا در قرآن تاکید میکنه که:
📣 #تقوا داشته باشید..
📣 #تقوا داشته باشید..
📣 #تقوا داشته باشید..
👈 یعنی این دزدگير رو روی خودتون نصب کنید...
👌 با این تعریف، #تقوا فقط به معنی #گناه نکردن نیست... بلکه معنی گستردهتری داره...