eitaa logo
سبک زندگی دینی
124 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.4هزار ویدیو
23 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 (5) 🔸 محیط آلوده است 🔹 تقوا جلوی ابتلاء به معصیت را می گیرد. 🔸 روزانه چند سی سی خوف و خشیت در عروق قلبی راه نفوذ شیطان را می بندد. 🔹 در هوای ذکر و یاد خدا، های بندگی را حال می آورد. 🔸 دمنوشِ توبه جلوی لخته شدن گناه در شریان حیات و گرفتگی رگ های ایمان را می گیرد. 🔹 دستانمان را مرتب با آب قناعت بشوییم تا با تعدّی به حقوق دیگران نشود. 👈 جواد محدثی
💠 (۴) 🔸 به محض به وسوسه ، خود را با ، کنیم تا دیگران هم آلوده نشوند. 🔹 در طول ، مرتب شربت و بخوریم تا ایمنی روح را بالا ببریم. 🔸 اگر در مراکز درمانی خالی برای شدن نیست، از سرپایی هم نگذریم. 🔹 پشیمانی و ندامت، ریشه را می خشکاند. پس از هر گناه، با و فضای ذهن و دل را کنیم. 🔸 نگذاریم وجودمان به عادت کند و حساسیت مان نسبت به نافرمانی، کاهش یابد. 👈 جواد محدثی
هدایت شده از تاریخ تفکر تمدن
🔻وزیر بهداشت در نشست با وزیر آموزش و پرورش: 🔹 اصلاح شیوه زندگی مردم در مدرسه شکل می‌گیرد. ⚠️ مرگ ایرانیان بر اثر فشار خون از کرونا پیشی گرفت می‌گوییم هر سه دقیقه یک ایرانی به دلیل کرونا می میرد اما هر دو دقیقه یک نفر به دلیل پرفشاری خون، می‌میرد.
⭕️ آموزش مسئولیت پذیری کودکان بیشتر از بزرگسالان، برای مشاهده و حس زندگی، به بودن با طبیعت نیاز دارند. دیدن منظره یک گل یا یک حشره و یک حیوان او را لبریز تعجب و شادی می کند و حس زندگی را در او گسترش می دهد. "مونتسوری" اولین پزشک زن در تاریخ ایتالیا که در زمینه تعلیم و تربیت کودک محور کار کرده؛ معتقد بود که مدرنیته از ارزش طبیعت کاسته و آنقدر محیط مصنوعی و بسته ساخته تا احساس امنیت کنیم و پیوند خود را با طبیعت قطع کنیم. او توصیه داشته حال که ارتباط با طبیعت هیجان انگیز در شهرها دشوار شده، از سه تا شش سالگی به خصوص در مدارس به کودکان انجام کارهای باغبانی و کشاورزی مثل آبیاری به یک نهال و ... سپرده شود. این فعالیت ها به گسترش ویژگی‌هایی مثل مسئولیت پذیری و آینده نگری صبورانه در آن ها کمک می کند. آنها مشتاقانه با مراقبت و آبیاری گیاهان، مسئولیت پذیری و با صبر تا زمان بروز جوانه ها آینده نگری صبورانه را می فهمند. اکرم نجاتی
سوالاتی که هر یک از ما بایستی از خود بپرسیم: ٭ چرا کمترین انتقادی را توهین به خود تلقی می کنیم؟ ٭ چرا از شنیدن تعریف و تمجید بسیار لذت می بریم؟ ٭ چرا ضعف ها و شکست هایمان را از یکدیگر مخفی می کنیم؟ ٭ چرا تمایل به بزرگ نشان دادن موفقیت های خود داریم؟ ٭ چرا از تشویق دیگران در مورد خود خوشحال می شویم، اما میل چندانی به قبول موفقیت دیگری و تحسین او نداریم؟ ٭ چرا این همه به قضاوت دیگران در مورد خود اهمیت می دهیم و چرا تمایل به قضاوت کردن در مورد دیگران داریم؟ و از همه مهم تر: ٭چرا با علم به وجود این ویژگیها در خود، نمی توانیم در موردشان کاری بکنیم؟ ٭ چرا با دیدن یک خصلت که در کسی نمی پسندیم بر ویژگیهای خوب او نیز خط بطلان می کشیم؟ ٭ چرا وقتی رابطه مان با کسی بهم می خورد با خویشان او نیز قطع رابطه می کنیم؟ ٭ چرا تمایل به تحمیل عقیده مان به ضعیف تر از خود را داریم؟ ٭ چرا اشتباهاتمان را به سختی قبول می کنیم و چرا معذرت خواهی برایمان مشکل است؟ ٭ چرا تمایل به دخالت در زندگی دیگران داریم؟ ٭ چرا زندگی مان را وقف خوشایند دیگران می کنیم؟ ٭ آیا آگاهی از وجود این ویژگیها می تواند ما را در تعدیل و یا کنار گذاشتن آنها کمک کند؟ در اسارت فرهنگ
وقتی مردم از کسی تعریف می کنند، کمتر کسی باور می کند… ولی وقتی که از کسی بدگویی می کنند، همه باورشان می شود…! چرا؟!!
💞حضرت امیر سلام الله علیه: به کسی که به تو علاقه ای ندارد دل نبند...! نهج البلاغة، نامه ۳۱
فواید برنامه ریزی: ۱- سازماندهی کردن ذهن و متمرکز شدن بر روی یک هدف ۲- انرژی و توان و امکاناتمان را به درستی برای رسیدن به هدف هزینه می کنیم و از کارهای بیهوده دوری می کنیم. ۳- هنگام برنامه ریزی، محدودیت ها و موانع را می توان شناخت و برای برطرف کردن آنها اقدام کرد. ۴- شناسایی نقاط ضعف و قوت و تلاش جهت تبدیل نقاط ضعف به قوت ۵- استفاده درست از فرصت ها ۶- جلوگیری از سردرگمی و ابهام و مشخص کردن مسیر درست.
🔴تظاهر به صفات نيک؛ راهي براي زدودن بدي‌ها 🖊احمدحسين شريفي 🔸يکي از راه‌هاي اوليه اصلاح نفس، تظاهر به اصلاح و وادار کردن خود به انجام کارهاي خوب و الگوگيري هر چند بي‌رغبت، از خوبان و اولياء الله است. مثلا براي زدودن رذيلة حسادت، براي فردي که مورد حسادت ما است، دعا کنيم و در مجالس مختلف خوبي‌هاي او را بگوييم. يا براي زدودن رذيلة بخل، خود را وادار به صدقه و احسان و بخشش کنيم. عادت دادن خود به انجام چنين کارهايي آرام‌آرام موجب تغيير گرايش‌هاي رذيلانه به گرايش‌هاي فضيلت‌گرا و تعالی جویانه خواهد شد. (ع) در جمله‌اي مي‌فرمايد: إِنْ لَمْ تَكُنْ حَلِيماً فَتَحَلَّمْ فَإِنَّهُ قَلَّ مَنْ تَشَبَّهَ بِقَوْمٍ إِلَّا أَوْشَكَ أَنْ يَكُونَ مِنْهُم‏؛ اگر انسان بردباري نيستي، خودت را به بردباري بزن [رفتار بردباران را از خود به نمايش بگذار] چرا که غالباً کسي که خودش را شبيه قومي کند، اميد است که از آنها بشود.
🌹 هر چیزی که ذهن خود را به آن مشغول سازید در زندگی واقعیت پیدا می‌کند. هر چیزی که روی آن تمرکز کنید و مرتباً به آن فکر کنید، در زندگی واقعی شکل می‌گیرد و گسترش پیدا می‌کند. بنابراین باید فکر خود را بر چیزهایی متمرکز کنید که در زندگی واقعاً طالب آن هستید!
✅بهترین راهکار برای برخورد با همسران بهانه گیر ✅در مورد انتقادهای همسرتان، بی طرفانه فکر کنید. ✍ اول ببینید نقدی که بر شما وارد شده اصلا درست است یا نه، با خودتان روراست باشید و شرایط را ارزیابی کنید. 💠 از خودتان بپرسید آیا ممکن است کاری کرده باشید که را کرده یا این احساس را به او داده که مورد شما قرار گرفته؟
آیت الله ره: بعد از نماز به خدا بگویید خدایا من می‌خواهم خوب شوم. دستم را بگیر. اگر از خدا بخواهی کمکت می‌کند. در حدیث قدسی آمده که بنده من اگر تو یک وجب به طرف من بیایی من یک قدم خواهم آمد. اگر تو یک قدم بیایی من هروله کنان می‌آیم.