💠 بهترین هدیه
🔷برخی کارهایی که می توان به عنوان هدیه به امام زمان انجام داد
1️⃣ خواندن دعای سلامتی امام زمان {عج} در قنوت نماز ها
2️⃣ خواندن ۳ بار سوره توحید بعد از هر نماز واجب و هدیه کردن ثوابش به امام زمان {عج} [ توصیه آیت الله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی ]
3️⃣ هدیه نمودن ثواب اعمال مستحبی که انجام می دهیم.
4️⃣ گذشت کردن از بدی دیگران فقط بخاطر دل حضرت مهدی علیه السلام
5️⃣دادن صدقه به نیابت حضرت
♨️ و اما مهمترین و بهترین هدیه برای امام زمان ترک گناه است
۱۰ روز تا میلاد مولای مهربان، امام زمان علیه السلام باقی مانده است...
💠بشارت به امام زمان علیه السلام در روایات
⚡️حضرت جواد علیه السلام به جناب عبدالعظیم حسنی فرمودند:
َ
إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى لَيُصْلِحُ لَهُ أَمْرَهُ فِي لَيْلَةٍ كَمَا أَصْلَحَ أَمْرَ كَلِيمِهِ مُوسَى إِذْ ذَهَبَ لِيَقْتَبِسَ لِأَهْلِهِ نَاراً فَرَجَعَ وَ هُوَ رَسُولٌ نَبِيٌّ ثُمَّ قَالَ: أَفْضَلُ أَعْمَالِ شِيعَتِنَا انْتِظَارُ الْفَرَجِ.
بی شک خداوند متعال، امر او را یک شبه درست می کند، همانطور که نبوت موسـی علیه السلام را در آن هنگام - که به سمت آتش رفت تا براي خانواده اش از آن بردارد - درست نمود و در حالی برگشت که پیامبر الهی به حساب میآمد.
سپس فرمودند:
«برترین اعمال شیعیان ما، انتظار فرج است»
📚کمال الدین، ج2، ص377، ح1
🔻امیرالمؤمنین (علیه السلام) در حکمت ۲۳ نهج البلاغه :
«مَنْ أَبْطَأَ بِهِ عَمَلُهُ لَمْ يُسْرِعْ بِهِ نَسَبُهُ»
"کسی که عملش او را کُند کند، افتخارات خاندانش به او سرعت نخواهد داد".
🔰 خداوند در قرآن کریم دنیا را میدان مسابقه معرفی فرموده است، لذا دو صفت را مهمترین صفت برای پیروزی و موفقیّت بیان فرموده است :
1⃣ صفت سرعت
2⃣ وصف سبقت
🔻 درباره سرعت در قرآن می خوانیم: «سَارِعُوا إِلَىٰ مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالْأَرْضُ»
(سوره آل عمران، آیه ۱۳۳) سرعت بگیرید به سوی مغفرت و آمرزشی از پروردگارتان و به سمت بهشتی که عرض آن به اندازه همه زمینها و آسمانها است. و درباره سبقت هم فرمود: «سابِقوا الی الخیرات» به سوی خوبیها از همدیگر سبقت بگیرید. " با این نگاه مولا علی (علیه السلام)، راه سریعتر رسیدن به نتیجه و ثمره، یعنی بهشت را سرعت در عمل صالح می دانند.
🔻 نفس امّاره همچنان که "أمّارَةٌ بالسّوء" هست؛ اگر رهایش بکنیم، دائما امر به بدیها میکند، از آن طرف خیلی هم در اطاعت اوامر الهی کندی می کند.
🔻حضرت در خطبه ۱۱۴ اینگونه می فرمایند: «وَ نَسْتَعِينُهُ عَلَى هَذِهِ النُّفُوسِ الْبِطَاءِ عَمَّا أُمِرَتْ بِهِ السِّرَاعِ إِلَى مَا نُهِيَتْ عَنْهُ» ما از خداوند یاری می خواهیم علیه این نفسهای امّاره ای که در مقابل آنچه که امر شده اند کُندی میکنند، اما به سمت چیزهایی که از آنها نهی شده اند سرعت می گیرند. یعنی خدا اوامر و دستوراتی دارد، نفس امّاره خیلی کندی می کند در اطاعت از آن اوامر؛ برعکس خداوند یک چیزهایی را نهی کرده اما نفس امّاره به سمت آنها شتاب دارد. پس کندی کردن یکی از صفات نفس امّاره است در مقابل عمل صالح.
🔻کندی کردن در مقابل عمل صالح در نهایت دو نتیجه بیشتر ندارد:
1⃣ گاهی انسانی که کندی می کند، در مجموع به نجات میرسد. مثل رونده ای است که واقعاً می خواهد به راه نجات برود اما آهسته آهسته حرکت می کند. در مورد این گروه حضرت در خطبه ۱۶ فرمودند: «وَ طَالِبٌ بَطِيءٌ رَجَا»؛ کسانی که طالب بهشت هستند، اما یک مقداری کند می روند امید هست به نجات برسند. اگر چه اینها با «ساعٍ سریع نجا» خیلی فرق میکنند. یعنی کسی که تمام تلاشش و همّتش را جمع کرده و با سرعت دارد حرکت می کند به سمت خدا، که او نجات پیدا میکند. اما به هر حال کسی که با کندی طالب بهشت هست و عمل انجام میدهد اما ضعیف، او هم امید هست که به بهشت برسد.
2⃣ امّا گاهی وقتها کندی و ابطاء در عمل مستوجب نفرین امیرالمؤمنین (علیه السلام) می شود.
🔻مثلاً در خطبه ۲۱۲ حضرت شکایت به خدا می برند؛ می فرمایند: خدایا هر کسی از بندگانت که سخنان ما که عین عدالت است و در آن جور و ظلم نیست را شنید، سخن ما را که اصلاح کننده است و افساد کننده در دین و دنیا نیست را شنید، اما بعد از شنیدن حرف ما روی برگرداند از یاری تو و کندی کرد از عزیز کردن دین، خدایا ما چنین کسانی را ، تو را شاهد میگیریم علیه آنها و تمام مخلوقاتی را که در زمین و آسمانها ساکن کردی علیه آنها شاهد می گیریم. نمونه این کسانی که از نصرت حق روی بر می گردانند و در راه عزیز کردن دین کُندی می کنند، اهل کوفه هستند که حضرت در خطبه ۹۷ آنها را با شامیان اینگونه مقایسه می کنند؛ می فرمایند: شامیان به سمت باطل صاحبشان یعنی معاویه سرعت میگیرند؛ در حالیکه شما درباره حقّ منِ علی، که عین حق هستم کُندی می کنید.
حجت الاسلام مهدوی ارفع
👓 يك سال ديگر از عمر ما گذشت. شما جوانان رو به #پيرى و ما پيران رو به #مرگ پيش میرويم. در اين يك سال تحصيلى شما به حدود تحصيلات و اندوخته هاى علمى خود واقفيد؛ میدانيد چقدر تحصيل كرده و تا چه اندازه پايه هاى علمى خود را بالا برده ايد؛
❗️ ليكن راجع به تهذيب اخلاق، تحصيل آداب شرعيه، معارف الهيه و تزكيه نفس چه كرديد؟ و چه قدم مثبتى برداشتيد؟ هيچ به فكر تهذيب و اصلاح خود بوديد؟ و در اين زمينه برنامهاى داشتيد؟ متأسفانه بايد عرض كنم كار چشمگيرى نكرديد، و در جهت اصلاح و #تهذيب خود قدم بلندى بر نداشتید!
💬 امام خمینی قدس سره
📕 کتاب جهاد اکبر
🔴مسؤولیتپذیری گامی مهم در اصلاحگری
🖊احمدحسین شریفی
🌹هرچند بسیاری از ما دوست داریم دیگران را به عنوان مسؤول خرابکاریهای خود معرفی کنیم؛ اما باید بدانیم با چنین قضاوتی باز هم به خود ضربه زده و رذیلهای بر رذایل خود افزودهایم.
🔸هر یک از ما تا زمانی که با تمام وجود مسؤولیت وضعیت فعلی زندگی خود را نپذیریم، نمیتوانیم برای بهبود آن اقدامی کنیم. اگر پذیرفتیم که زندگی کنونی ما و وضعیت روحی و اخلاقی ما محصول انتخابها و تصمیمهای خودمان است، آنگاه میتوانیم امیدوار باشیم که خود ما هم میتوانیم آن را تغییر دهیم.
چقدر ساده میشه دل کسی رو شکست!؟!!!....
مراسم تشیع جنازه یکی از آشنایان در یک روز سرد پاییزی در گورستان بودم. نوه متوفی اصلا گریه نمیکرد و محزون هم نبود. سالها این موضوع برای من جای سوال بود با اینکه او سنگدل هم نبود.
بعدها از او علت را جویا شدم، گفت: پدر بزرگ من هر چند انسان بدی نبود ولی روزی یاد دارم، عید نوروز بود و به نوههای خود عیدی میداد و ما کودک بودیم، ما نوه دختری او بودیم و او به نوه های پسریاش 1000 تومنی عیدی داد ولی به ما 200 تومنی داد و در پیش آنها گفت: پدربزرگ اصلی شما فلانی است و بروید و از او شما 1000 تومنی عیدی بگیرید. این حرکت او برای همیشه یاد من ماند و من تا زندهام او را پدربزرگ و خودم را نوه او هرگز نمیدانم.
برای نفوذ در دلها شاید صد کار نیک کم باشد ولی برای ایجاد نفرت ابدی، یک حرکت احمقانه کافی است. و بدانیم کودکان هرچند در مقابل محبت ما توان تشکر ندارند و خجالت میکشند و در برابر تندی و بیاحترامی ما، از ترس ما توان عکسالعمل ندارند و سکوت میکنند، ولی آنها تمام رفتار ما را میفهمند و محبتها و بدیهای ما را میبینند و میدانند و برای همیشه در ذهن خود حفظ میکنند و زمانی که بزرگ شدند، تلافی میکنند.
کتاب خواندن یک آزمونِ مهم است؛
اگر مطالعه ی روزانهات را
هیچوقت کنار نگذاشتی...
آنوقت میتوانی مطمئن باشی
سایر صفات خوب اخلاقیات
هم در شخصیتت تثبیت شده...
دنیل_کیز
زمان خود را به بهتر کردن خود با مطالعه نوشته های دیگران اختصاص دهید. بنابراین شما به سادگی آنچه را بدست می آورید که دیگران سخت برای آن زحمت کشیده اند.
✍️سقراط
💠 زن و شوهرهایی که برای مهمان، #ساده میگیرند، مهماندوست باقی میمانند.
💠 وقتی مهمان #سادگی و راحت بودن صاحبخانه را مشاهده میکند در رفت و آمدهای بعدی احساس #تکلُّف نمیکند.
💠 با این روش، به مهمان با زبان غیر مستقیم میگویید که اگر ما #مهمان شما شدیم خودتان را به سختی نیندازید.
💠 این #سادگی باعث بیشتر شدن #روابط و صله رحم میشود.
💠 گاه به صاحبخانه زنگ بزنید و بگویید ما غذای #ساده درست کردهایم و میآوریم آنجا تا دور هم میل کنیم.
💠 مهمانیها را برای یکدیگر #سخت نکنیم.
زندگی مشترک، یک میهمانی است...
❤️ آن را با زیباترین احساسات تان آذین ببندید
همسرتان مهمان اصلی لحظات زندگی شماست،
❤️سعی کنید همواره میزبان و مهمان نواز شایسته ای باشید.
#همسرداری
#مردان_بدانند
🔖 مردان بايد در داخل خانه هم لباس مناسب بپوشند. لباسی كه سبب نشاط همسر و فرزند شود و به عفت همسرشان كمک كند. جویا شدن نظر همسر در این مورد بسیار پسندیده است.
👈 اگر چه مناسب نيست، مرد در جامعه هر لباسی را بپوشد و لازم است برای حفظ عفت اجتماعی، حجاب خود را داشته باشد، ولی برای همسرش میتواند از مدلها و رنگهای لذتبخش و مسرتبخش که متناسب با شأن مرد است، استفاده كند.
👈 بسياری از زنان و دختران از مردان و پدرانشان به دليل پوشيدن و پیژامهها و زيرپوشهای رنگباخته شكايت دارند.
👈 همچنين بوی بد دهان و سيگار نيز سبب آزار زنان میشود كه بسياری مردان متوجه نيستند كه فضای دهان يكی از كانونهای مؤثر در ایجاد مهر و عشق در روابط زناشويی است و اشتراكی است و حقآلوده كردنش را ندارند.
✅ البته خانمها هم باید به طرز پوشش و همچنین بهداشت دهان خود توجه داشته باشند.
اولین جامعه ای که کودک در آن پرورش مییابد، خانواده است.👨👩👧👦
🌀این جامعه کوچک،علیرغم کوچکی ، مهمترین و موثرترین ، آثار را از حیث تربیتی بر روی اعضای خود یعنی فرزندان داراست . بسیاری از باورها و اعتقادات، در این جامعه شکل میگیرند
🌀 و چه بسا به راحتی در جوامع دیگر قابل تغییر نباشند و حتی در جوامع دیگر نشر داده میشوند.
لزوم دقت به پرورش و تربیت کودک درجامعه خانواده از این حیث روشن میگردد که در صورت انجام رفتارهای اشتباه توسط والدین، این رفتارها در وجود کودک نهادینه شده و در صورت اشتباه بودن این رفتارها ، باورهای کودک شکل میگردد.🍃
⚡️همانطور كه دستور دادهاند که هر شبانهروز، خودتان را به حسابوكتاب بكشيد، باید يك مراقبهای هم نسبت به سال گذشته داشته باشيم؛ باید سعی كنيم امسال ما بهتر از سال گذشته ما باشد.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«وقتي سال نو میشود و بهار میشود، يك سال جديد آمده است و يك سال هم رفته است.
در روايات آمده: هر شب و روزی كه میآيد، ندا میدهد و میگويد: من ديگر تكرارشدنی نيستم. بهره خودت را از من ببر. فردا شب، فردا شب است. نگو من فردا شب، نمازشب میخوانم! من ديگر نيستم! من روز قيامت كه شهادت میدهم، صفحه وجود من از نور نافلهٔ شبِ تو خالی است.
سال بهطريقاولی وقتی كه رفت ديگر برنمیگردد. امسال هم كه آمد ديگر برگشتنی نيست.
بنابراين همانطور كه دستور دادهاند که هر شبانهروز، خودتان را به حساب و كتاب بكشيد، باید يك مراقبهای هم نسبت به سال گذشته داشته باشيد. اين بوتهای كه من در خانهام داشتم، خشك شد، دوباره الآن گل داده است. من در اين يك سال چه كردهام؟ حساب و كتابی از خودش بكشد و نسبت به امسالش با خدای متعال عهدها و قرارهایی ببندد و از نفْس خودش تعهداتی بگيرد. امسال بايد در وادی حق يك قدم جلو برويم؛ عالمتر و متقیتر و خداشناستر و خدومتر شويم و عيبهای ما كم شود. فرمود: كسی كه دو روزش مساوی است ضرر كرده است. حالا كسی كه دو سالش مساوی است، چطور؟ فرمود: كسی كه امروزش از دیروزش بدتر است، ملعون است و از رحمت خدا دور است. كسی كه امسالش از پارسالش بدتر شود، چه؟
يك محاسبهای از خودمان بكنيم ببينيم پارسالمان بهتر از سال قبل بوده و عيبهای ما كجا بوده است؟ اگر انسان، اهل مراقبه و محاسبه نباشد، همه عالم هم معلم شوند، هيچ چيز دست او را نمیگيرد. معلم مثل طبيب است، نسخه را میدهد، بايد خود شما دارو را مصرف كنی و خودت مراقب احوال خودت باشی.
بنابراين در امسال که سال جديدی است، بايد برای خودمان برنامهريزی جديدي داشته باشيم و برنامهريزیهای ما خيالی هم نباشد، با واقعيت منطبق باشد؛ ولی برنامه روبهپيش باشد. در باطن، ظاهر و در معنوياتمان و در همه چيزمان بايد تصميم بگيريم عيبهای گذشته مرتفع شود، در سال آينده انشاءالله اين عيبها برطرف شود. سعی كنيم امسال ما بهتر از سال گذشته ما باشد. صحيح نيست انسان دوسالش مثل هم باشد؛ نماز ، روزه و شبزندهداری امسال با سال قبل بايد فرق داشته باشد؛ زبانش و گوشش باید فرق کند.
اگر هر كاری که میكرده، در سال بعد هم انجام دهد، پس اين عمر را خدا برای چه داده است؟».
➕فرد مثبت همیشه برنامه دارد.
➖فرد منفی همیشه بهانه دارد.
➕فرد مثبت همیشه خود جزئی از جوابهاست
➖فرد منفی همیشه خود بخشی از مشکلات است
➕فرد مثبت در کنار هر سنگی سبزه ای می بیند
➖فرد منفی در کنار هر سبزه ای سنگی می بیند
➕فرد مثبت برای هر مشکلی راهکاری می یابد
➖فرد منفی برای هر راهکاری مشکلی می بیند
➕فرد مثبت همیشه دوستی ها را زیاد می کند
➖فرد منفی دشمنی ها را زیاد می کند
➕فرد مثبت میگوید اجازه بده انجام پذیر است
➖فرد منفی میگوید نمی توانم انجام پذیر نیست
➕فرد مثبت همیشه با صبر مشکلات را حل می کند
➖فرد منفی همیشه با خشم مشکلات را زیاد می کند
منفی بافی و منفی گویی همیشه راحت تره اما مثبت بودن مفیدتر!
مثبت باشیم
عید آمد و ما خانهی خود را نتکاندیم
گردی نستردیم و غباری نفشاندیم
آفاق پر از پیک و پیام ست، ولی ما
پیکی ندواندیم و پیامی نرساندیم
صد قافله رفتند و به مقصود رسیدند
ما این خرک لنگ ز جویی نجهاندیم
از نه خم گردون بگذشتند حریفان
مسکین من و دل در خم این زاویه ماندیم
شعر از: مهدی اخوان ثالث
بچهها با خيالِ کفش و لباسِ نو، چشمانشان را میبندند
زنها با فکرِ عوض کردنِ فرش و رنگِ مبلِ جديدشان
مردها با محاسبهی هزينههای شبِ عيد و کارهایِ نيمهتمامشان!
اما فروردين که از نيمه بگذرد،
طرحِ فرش و رنگ مبل از مُد میافتد و کفش و لباسِ نو از چشم،
هزينهها و کارهای نيمهتمام هم احتمالا تمام میشود!
ماهیها میميرند و سبزهها پلاسيده میشوند...
روی ديوارها و شيشهها باز گردوخاک مینشيند و هفتسينها کمکم جمع میشود...
اينها رو گفتم که بدانيد،
اگر هفتسينتان يک سين هم کم داشته باشد، ايرادی ندارد!
اگر لباستان فلان مارک و مبلتان فلان طرح هم نباشد، آسمان به زمين نمیآيد جانم...
خارج کنيد خودتان را از دورِ اين رقابتِ چشم و همچشمیها...
شادیهايتان را به اين ماديات بیدوام گره نزنيد...
بگذاريد کودکانمان ياد بگيرند که
سالِ نو چيزي نيست جز حالِ خوبِ کنار هم بودن! جز وقتی که در کنارِ هم میگذرانيم.
احساسِ خوشبختی داشتن با ماديات هنر نيست.
اگر ميانِ همين اندکداشتههايتان هم، با هم مهربان بوديد، برويد و ميانِ مردم خوشبختیتان را جار بزنيد!
اگر تصميم گرفتيد امسال را بيشتر کنارِ هم باشيد و بيشتر لبخند بزنيد، آن وقت است که شکوفههای خوشبختی در دلتان جوانه میزند
و حال و هوايِ زندگيتان بهاری میشود...
╭─┅═ঈ🍀ঈ═┅─╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمر هر کسی به فهم اوست
🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺
🍃🌺🍃🌸🍃🌺
🌺🍃🌸
این روزها ،روزهای تحول و تغییر است...
هیچ آدمی یک شبه تغییر نمی کند،
هیچ آدمی یک شبه تصمیمات بزرگ نمیگیرد.
آدمی که یک روز بی خبر یک دفعه چمدان برمی دارد و میرود،
شک نکنید خیلی قبل تر از آن رفته است.
آدمی که یک روز فریاد میزند که "خسته ام"
شک نکنید که خیلی مدت ها قبل تر از آن منتظر شنیدن یک خسته نباشید ساده بوده است.
آدمی که ناغافل میزند زیر گریه،
مطمئن باشید که..
از مدت ها قبل یک بغض سنگین را با خود به این طرف و آن طرف می برده است.
آدمی که با تمام وجود می آید و میگوید: "دوستت دارم"
قبل از گفتن این جمله شب های زیادی را نخوابیده و رویا بافی کرده است،
نه رفتن آدم هارا قضاوت کنیم
نه آمدنشان را.
فقد تا جایی که راه دارد درکشان کنیم ودر کنارشان با محبت باشیم ...
زندگی را راحت بگیریم
محمود اکبری
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
تَهاوَنُوا بِها فَانَّهَا ما اهانَهَا قَومٌ الّا هَناهم الله العیش[1]
زندگی را راحت بگیرید؛ زیرا هیچ ملتی زندگی را راحت نگرفت، مگر این که خداوند زندگی را بر آنان آسان نمود.
یکی از اصول رضایت از زندگی این است که انسان زندگی را بر خود آسان بگیرد و راحت و بی تکلّف زندگی کند. زندگی را سخت گرفتن و خود را گرفتار قید و بندهای بیهوده، تشریفات زاید و آداب و رسوم غلط نمودن، سبب سخت و طاقت فرسا شدن زندگی انسان می شود.
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید:
لَو تَعلمون من الدنیا ما اعلم لَاستراحت انفُسکم منها[2]
اگر آن گونه که من حقیقت دنیا را شناختم، شما هم می شناختید، خیلی راحت تر زندگی می کردید.
این کلام نورانی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم نشانگر این است که راحتی و سختی زندگی، وابسته به نوع شناخت و برداشت انسان از زندگی است. نگرش و برداشت های انسان ها از رویدادهای زندگی، بسی مهم تر و تعیین کننده تر از خود رویدادهاست.
ممکن است رویدادی تلخ باشد، ولی نوع برداشت ما، آن را شیرین نماید و برعکس ممکن است رویدادی شیرین باشد، ولی نوع نگرش ما، آن را تلخ و ناگوار نماید.
آنچه از این اصل برداشت می شود، این است که زندگی سخت نیست، ما آن را سخت می گیریم و خود را به سختی و تکلّف می افکنیم. لذا باید نگرش خود را به زندگی تغییر دهیم؛ زیرا انسان آن گونه زندگی می کند که می اندیشد.
همیشه راحتی زندگی در داشتن امکانات و سرمایه نیست، بلکه در راحت گرفتن زندگی است.
امام علی علیه السلام در عبارتی کوتاه می فرماید:
ارض تَسترح[3]
راضی باش تا راحت زندگی کنی
پی نوشت ها
[1] . معانى الاخبار، ص 288
[2] . كنز العمال، ج 3، ص 30، ح 6130؛ ميزان الحكمه، ج 2، ص 904
[3] . غررالحكم، ح 2243
امیر مؤمنان علی علیه السلام می فرمایند: من اشرف اعمال الکریم غفلته عما یعلم
یکی از باارزشترین کارهای کریمان، «تغافل» از چیزهایی است که از آن آگاهند
بعضیا نمیتونن بگن دوست دارم
اما بجای اون میگن:
مواظب خودت باش سرما نخوری
هر موقع رسیدی خبرم کن
دیر نخوابی ، خسته میشی
🌸اینا خیلی دلشون دریاست...
قرن ها بگذشت و آخر منجی دنیا نیامد
سرور ما صاحب ما رهنمای ما نیامد
سال ها و ماه ها و هفته ها بگذشت جانا
جمعه ها رفتند و آن مهر جهان آرا نیامد
باز هم ای صبح جمعه آمدی مولا نیامد
صبح آمد ظهر شد مغرب رسید آقا نیامد
شب شد و خورشیدِ کنعان ولایت را ندیدم
کور شد از گریه چشمم، یوسف زهرا نیامد
دشمنان با خنده می پرسند پس آقایتان کو؟
دوستان با گریه می گویند آمد یا نیامد؟
ما بدون او غریب و او میان ماست تنها
آن امام قرن ها مثل علی تنها نیامد
عمر ما با نالۀ یابن الحسن طی شد دریغا
منجی ما صاحب ما رهنمای ما نیامد
شیر حق خانه نشین، فرزند او در کوه و صحرا
قامت زهرا دو تا شد حجت یکتا نیامد
شاید او هم مثل جدّش سر میان چاه برده
پس چرا از چاه هم آوای آن مولا نیامد؟
دیده ام از اشک لبریز و دلم دریایی از خون
رفتم از دست و ز مولایم صدای پا نیامد
فتنۀ فرعون عالم گیر شد ای اهل عالم
کو عصا چون شد ید بیضا چرا موسا نیامد؟
سال ها و ماه ها و هفته ها بگذشت جانا
جمعه ها رفتند و آن مهر جهان آرا نیامد
گمانم من چندتا عذرخواهی به شما بدهکارم آقا!
مثلا قرار بود خوشیهای دنیا که آمد سراغم؛ دلم را بندش نکنم
عوضش بگویم این خانه ی دل؛ خانه ی مهدی فاطمه است
قرار بود غمهای دنیا که رسید؛ نگذارم به جانم بنشیند
عوضش بگویم اینجا حرمت دارد!
صاحب دارد و...
شما باید مرا ببخشی عزیز زهرا!
که قرار بود علی وار دست به سینه بکوبم و آه بکشم و داد بزنم «شَوْقاً اِلَی رُؤْیتِهِ» ولی..
نبودم..نکردم..نشدم..
عوضش..
هی شما صدایم زدی و هی من پشت کردم
هی دنبالم آمدی و هی من پس زدم
هی دق الباب کردی و هی دیدی خانه پُر است و جایی برایتان نمانده!
....
آقا! حالا که نگاه میکنم به نظرم میاید کارم از چندتا عذرخواهیِ ساده گذشته باشد
وضع خراب است..
گمانم شما باید
خیلی زیاد مرا ببخشی..مثلا به اندازه ی یک عمر بی وفایی..
☘امام حسین(ع)☘
به خدا سوگند!
خون من از جوشش باز نمی ایستد تا خداوند #مهدی را برانگیزد.🙏
المناقب؛۴:۸۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
💥 این با عقل جور نیست که تأخیر ظهور، تقصیر ماست!
🔺 چرا امام زمان علیهالسلام، بیش از هزار سال، آواره است؟
🔺 چرا خداوند اجازهی ظهور ایشان را نمیدهد؟
🍃اینکه تو را هم #بهار مینامند؛ بیدلیل نیست!
نبض طبیعت مُرده، با بهار دوباره میزند !
و نبض جانِ به انزوا رفته، با دم مسیحایی تو؛
السَّلامُ عَلیْکَ یا رَبیعَالأنام 💫
#اللهـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج ❤️
امام سجاد علیه السلام فرمودند:
▫️ *کسی که در زمان غیبت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه*
*برولایت ما ثابت و استوار بماند خداوند به او پاداش هزار شهید از شهیدان بدر و احد را عطا می فرماید*
مَنْ ثَبَتَ عَلَى وَلاَيَتِنَا فِي غَيْبَةِ قَائِمِنَا أَعْطَاهُ اَللَّهُ أَجْرَ أَلْفِ شَهِيدٍ مِثْلِ شُهَدَاءِ بَدْرٍ وَ أُحُدٍ .
📚 بحارالانوار جلد 52 صفحه 125