✅ اخبار ویژه
1️⃣نامه روسیه به سازمان ملل در دفاع از ایران
«واسیلی نبنزیا»، نماینده روسیه در سازمان ملل متحد در نامهای به «آنتونیو گوترش»، دبیر کل این سازمان، بر حق ایران برای برخورداری از فناوری فضایی تأکید کرده است. خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد؛ روسیه ضمن رد ادعاهای آمریکا مبنی بر اینکه ایران با پرتاب ماهواره به فضا قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد را نقض کرده از حق تهران برای برخورداری از این فناوری دفاع کرده است. در نامه نماینده روسیه آمده است: «تلاشهای مستمر ایالاتمتحده در جهت محروم کردن ایران از حق خود برای برخورداری از منافع فناوری صلحآمیز فضایی با توسل به بهانههای نادرست، مایه تأسف عمیق و نگرانیهای جدی است.» در این نامه اتهامات آمریکا مبنی بر اینکه اقدام ایران در پرتاب «ماهواره نور» نقض قطعنامه ۲۲۳۱ بوده، «گمراهکننده» توصیف شده است. نماینده روسیه در بخش دیگری از این نامه خاطرنشان کرده که مسکو با هرگونه تلاش از سوی آمریکا برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران یا احیای تحریمهای سازمان ملل علیه این کشور مخالف است. همچنین تلاش احتمالی آمریکا برای استناد به یکی از بندهای برجام موسوم به «مکانیسم» ماشه برای احیای تحریمهای سازمان ملل «مضحک» توصیف شده و خاطرنشان شده آمریکا از این توافق خارج شده و «هیچ حقی» برای استفاده از مفاد آن ندارد.
2️⃣اعتراف خبرگزاری فرانسه به صحت سخنان رهبر انقلاب درباره آمریکا
خبرگزاری فرانسه درباره اعتراضات آمریکا نوشت: «معترضانی که بعد از قتل جورج فلوید به تظاهرات پرداختهاند، در سراسر آمریکا شدت گرفتهاند و ترامپ نیز دستور داده نیروهای نظامی وارد کار شوند و در این امر دخالت کنند.» در گزارش این رسانه فرانسوی از قول رهبر انقلاب آورده شده است: «این چهره واقعی آمریکا است. این چیزی است که همیشه این کشور در سراسر جهان انجام داده است، در افغانستان، عراق، سوریه و دیگر کشورها و قبل از آن نیز در ویتنام. این کارهای عادی آمریکا و چهره واقعی رژیم آنهاست.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
نشریه اخبار و تحلیل های روزانه شنبه 17 خرداد.pdf
246.5K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز (یکشنبه 18 خرداد)
🔴 راهبری تحول!
محور سخنان رهبر معظم انقلاب در سی و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، تحول و تحولانگیزی بود. معظمله از این منظر و به دلیل تحولات فکری و زیربنایی و انقلاب عظیمی که به دست امام راحل در ایران صورت گرفت، بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی را «امامِ تحول» نامیدند. تحول قبل از هر چیزی امری انسانی و روانشناختی است و اساس و زیربنای توسعه و پیشرفت مادی و معنوی انسان و جوامع انسانی منوط به آن است. البته در پیمایش مسیر تحول توجه جدی به نکاتی لازم است:
نکات تحلیلی: 1- اولین نکته، فهم درست از "تحول" و "تحولخواهی" است. بدفهمی از این امر مهم، بدترین ضدتحول را رقم خواهد زد. رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان به برخی از این بدفهمیها اشاره کردند: «تحولخواهی لزوماً به معنای اعتراض نیست؛ بلکه به معنای گرایش مستمر به بهتر شدن است»، «تحول را نباید با استحاله فکری اشتباه گرفت»، «تحول لزوماً یک حادثه دفعی نیست و بیصبری نباید کرد». گاهی پندارهای متوهمانه از مقوله تحول مسیر دستیابی یک جامعه به توسعه را مسدود مینماید و برخلاف انتظار گشایش، بر دستوپای نیروهای فعال و پویای کشور قفل رخوت و بیتحرکی میزند. القائات شیطانی نظیر این که «ما نمیتوانیم» و توسعه و تحول را صرفاً محصول منحصربهفرد فرهنگ غربی تحلیل کردن، از قفلهایی بود که در پرتو تحولاتی که امامِ تحول در ایران 57 ایجاد کرد و از سوی خلف صالحش که بهحق باید «رهبر تحول» نامید- با دمیدن روح تحول در جوانان برای حرکت علمی و درنوردیدن مرزهای دانش در علوم و فنون جدید باز شد- ایران مقتدر امروز را رقم زده است. 2- نکته مهم دیگر نگاه منظومهای به اندیشه رهبر تحول است. "ایران قوی" مدنظر رهبر عزیزمان، محصول و معلول "تحول" و "تحولخواهی" است. ایران قوی با درجا زدن در کارها و یا واپسگرایی و عقبگرد محقق نمیشود و تنها با میل مستمر به بهتر شدن و تلاش نستوهانه و با فراهم کردن لوازم آن محقق خواهد شد.
نکته راهبردی: پیمودن راه درست تحول و تحولخواهی اصولی و اساسی بدون تبعیت از "رهبر تحول" به ثمر نمیرسد. طی این طریق بیهمرهی خضر ظلمات است و هزینهساز و فرصتسوز. از امتیازات و تمایزات کشور ما داشتن رهبری حکیم و بَلَدِ راه است و اگر مسئولان و مردم رد انگشت اشاره ایشان را بگیرند، قله تحول و توسعه مادی و معنوی کشور را خواهند دید. انشاءالله
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز (یکشنبه 18 خرداد)
🔴 مسئولین آمادگی کامل داشته باشند
در هنگامه دفاع مقدس و زمانهایی که ارتش بعثی صدام شکستهای سنگینی را متحمل میشد، منافقین در زمان فصل درو با هجوم به خرمنهای گندم و جو، حاصل زحمات یک سال کشاورزان را به آتش میکشیدند. اکنون هم خرداد است و دقیقاً در همان ایامی که پشتیبانان منافقین در آمریکا و فرانسه با بیشترین مشکلات و شکستها مواجهه شدهاند، آتش منافقین در جنگلها و مراتع و حتی محیطهای فرهنگی حکایت از یک فرمان سیستمی برای انحراف توجهات از شکستهای آنان دارد.
گزارههای خبری: کمالالدین ناصری، رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیطزیست دانشگاه فردوسی در خصوص آتشسوزیهای اخیر در مراتع و جنگلهای کشور گفت: «بخش زیادی از این آتشسوزیها عامل انسانی دارد.» فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور تأکید کرد: «در ۹۵ درصد از آتشسوزیهای به وقوع پیوسته در جنگلها و مراتع کشور، این عامل انسانی است که مقصر شناخته میشود. از این میزان، بخشی از آتشسوزیها عمدی هستند و بخشی دیگر به دلیل بیتوجهی افرادی است که در یک منطقه آتشافروزی کردهاند.» با این حال، وقوع چند آتشسوزی در پایتخت مدیران شهری را در مورد عمدی بودن آتشسوزیها نگران کرده بهطوریکه زهرا صدراعظم نوری عضو شورای شهر تهران آتشسوزی بوستان چیتگر را عمدی دانست.
گزاره تحلیلی: ازآنجاییکه احتمالات مختلفی نسبت به اتفاقات رخداده در کشور مطرح هست، لزوم آمادگی کامل مسئولین کشور نسبت به حوادث اینچنینی قابلانتظار است تا اولاً خسارات محیط زیستی وارده به کمترین حد ممکن برسد و ثانیاً اجازه موجسواری به رسانه های بیگانه در تهمت زدن به نظام مقدس جمهوری داده نشود.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه (یکشنبه 18 خرداد)
1️⃣ شورش مردمی در ۵۰ ایالت
در حال حاضر تکتک ایالتهای آمریکا بهعلاوه پایتخت این کشور درگیر اعتراضات مردمی هستند. به گزارش روزنامه «یواسایتودی» آمریکا، دستکم ۵۸۴ شهر (که شمار آنها ساعتبهساعت افزایش مییابد) در ۵۰ ایالت آمریکا شاهد تظاهرات مردمی هستند. بیش از ۳۰,۰۰۰ نیروهای گارد ملی در دستکم ۲۷ ایالت آمریکا (بیش از نیمی از ایالتهای این کشور) بهعلاوه واشنگتن برای سرکوب معترضان وارد عمل شدهاند. شمار این نیروها که بعضاً از ایالتهای دیگر به نقاط اعتراض وارد شدهاند، از شمار نیروهای نظامی آمریکا در عراق، سوریه و افغانستان بیشتر است. در همین زمینه «کوردن داف» افسر سابق اطلاعاتی آمریکا اظهار داشت: «بسیاری از ایالتهای این کشور به دنبال جدایی از آمریکا هستند، زیرا هیچ انسجامی در ایالاتمتحده وجود ندارد.» او از فروپاشی سیاسی در رژیم صهیونیستی سخن گفته و اینکه این روند در آمریکا هم شکل گرفته است.
2️⃣ فتح خرمشهر و برجام؛ تقابل دو مدیریت است
محسن رضایی در نشست تخصصی «جریان شناسی تفکر مدیریتی در خدمت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب»، گفت: «فتح خرمشهر و برجام، دو دستاورد نمادین از دو اندیشه حکمرانی در نظام هستند.» محسن رضایی، الگوی حکمروایی مطلوب برای ایران را تعمیم "اندیشه حکمرانی مردمی و نظام تحولگرا" در فرهنگ و اقتصاد دانست و تأکید کرد: «خوشبختانه موجی که در سال اول گام دوم انقلاب، با رستاخیز شهادت حاج قاسم سلیمانی آغاز شده و در انتخابات مجلس ادامه یافته است، میتواند سرآغاز ظهور یک اندیشه و جریان مردمی و حرکت اصیل و تحولگرای بومی باشد.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 18 خرداد.pdf
145.7K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 953
🖊امپراطوری در حال افول
🖊دونالد ترامپ در گوشه رینگ
🖊اسلامستیزی با نامهای فریبنده!
🖊قیمتگذاری اشتباه بازار خودرو را آشفته کرده
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
953.pdf
3.26M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 953
🖊امپراطوری در حال افول
🖊دونالد ترامپ در گوشه رینگ
🖊اسلامستیزی با نامهای فریبنده!
🖊قیمتگذاری اشتباه بازار خودرو را آشفته کرده است
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز (سهشنبه 20 خرداد)
🔴 شایستهسالاری در درون مجلس
در هفتمين روز از خردادماه امسال بود که يازدهمين مجلس شوراي اسلامي با پيام رهبر معظم انقلاب اسلامي افتتاح گرديد. در اين چند روزه فرآيند ساماندهي داخلي مجلس و چينش مديريتي آن با انتخاب هیئترئیسه بهپیش رفته و با تعيين ترکيب فراکسیونهای تخصصي مجلس، کار با جديت بيشتري دنبال خواهد شد. ساماندهي داخلي مجلس البته نيازمند توجه به ملاحظاتي است:
گزارههاي تحليلي: 1- نياز به تخصصگرايي و کار کارشناسي حرفهای براي شناخت و رفع مشکلات ضرورتي است که در همه دستگاههاي تصمیمگیر کشور بايد لحاظ شود. امروز پس از گذشت چهار دهه از استقرار نظام اسلامي، ديگر قابلقبول نيست که طرح و برنامهاي از طريق يکي از مجموعههاي سهگانه، بدون انجام گرفتن کار کارشناسی و چکشکاری لازم، ارائه شود و با انتقادات جدي صاحبنظران مواجه گردد؛ لذا مجلس بايد به سمت قانونگذاري کارشناسانه رفته و تخصصگرايي را سرلوحه تصميمات خود قرار دهد. 2- مغز متفکر و قلب تپنده کارشناسي مجلس بهواقع همان کميسيونهاي تخصصي آن هستند که ميتوانند تصميمات کارشناسي شده را آماده طرح در صحن علني مجلس کنند. لذا دقت در شکل دادن به کميسيونها ازجمله مباحث مهمي است که بايد در آن دقت نظر شود. واقعيت آن است که همه کميسيونها از اعتبار يکساني برخوردار نيستند و برخي از کميسيونها از بسط اختيار بيشتري در تصميمات کلان کشور برخوردارند که اين امر موجب شده تا تقاضا براي پيوستن به برخي از اين فراکسيونها زياد باشد؛ و ازآنجاکه طبق قوانين داخلي مجلس تعداد ظرفيت اعضاي کميسيونها محدود است، نوعي ترافيک جمعيتي ايجاد شود که حاصل آن نوعي رقابت بين نمايندگان باشد. به نظر ميرسد روند کار بههیچوجه نبايد از پروتکلهاي تخصصي بيرون آيد، وگرنه شايستگانِ حضور در کمیسیونها، بيرون مانده و غيرکارشناسان ميداندار خواهند بود! 3- مرکز پژوهشهاي مجلس نيز بهمثابه ابزاري در خدمت کميسيونهاي تخصصي بايد روزبهروز تقويت شده و فارغ از ملاحظات غيرکارشناسي، آخرين اطلاعات علمي- تخصصي را در اختيار کميسيونها و نمايندگان مجلس قرار دهد تا بهترين و کارآمدترين تصميمات در قالب قوانين تصويب گردد. قابلذکر است که رهبر معظم انقلاب اسلامي نيز در پيام خود بر اهتمام به مرکز پژوهشها تأکید کرده بودند. 4- انتخاب رئيس کميسيونهاي مجلس نيز بايد مبتني بر شايستهسالاري دنبال گردد، نه لابيگري و سیاسیکاری و ملاحظات صرفاً جناحي. در اين صورت است که انشاءالله شاهد فعاليت مجلسي قوي و کارآمد براي حل مشکلات کشور خواهيم بود. (نویسنده: مهدی سعیدی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز (سهشنبه 20 خرداد)
🔴 توان سپاه در خدمت صنعت خودروسازی
صنایع نظامی از نظر فنی و تکنولوژی در لبه علم دنیا قرار دارند و میتوان گفت؛ بسیاری از فناوریهای امروز دنیا از صنایع نظامی شروع شدهاند. در کشور ما ایران نیز صنایع نظامی توانسته است در میدان رقابت فنی و تکنولوژیک از صنایع موازی ازجمله خودرو سبقت بگیرد بهگونهای که امروز درخواست از سپاه برای ورود به صنعت خودرو به مطالبهای جدی در جامعه تبدیل شده است.
گزارههای خبری:
1- تاکنون چندین کمپین با عنوان «سپاه خودرو بساز» در فضای مجازی شکل گرفته است که آخرین آنها مربوط به اردیبهشت سال جاری بوده است. 2- دیروز (19 خردادماه) حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صمت در حاشیه نشست مشترک با سردار حاجیزاده فرمانده هوافضای سپاه اظهار کرد: «صنایع دفاعی و بهخصوص صنایع موشکی ما بهعنوان صنعتی پیشرو در دنیا مطرح است و به عبارتی نماد افتخار و تکنولوژی در کشور محسوب میشود. با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این که چطور ما در صنایع موشکی، نانو و نظامی پیشرفت کردهایم، اما برای تولید محصولی مثل خودرو مشکل داریم؛ تکلیفی بر گردن همه ما است که این الگوی پیشرو و موفق را برای خود در نظر بگیریم.»
گزارههای تحلیلی:
1- درحالیکه صنایع خودروسازی در تولید تعداد محدودی از قطعات استراتژیک خودرو وابسته به واردات و تحتفشار شدید تحریمهاست، ضروری است که همه توان کشور در مقابله با فشار تحریمها بسیج شوند. سپاه نیز مانند سایر میدانها آمادگی دارد در مقابله با سیاستهای استکباری غرب با تمام نهادها و ارگانهای ملی همکاری کند و این همکاری بهنوعی اجرای بخشی از رسالت و مأموریت سپاه است. 2- اگرچه ورود سپاه به صنعت خودروسازی، جهاد در عرصه علمی و تکنولوژی محسوب میشود ولیکن تا زمانی که دستگاههای مربوطه از سپاه درخواست نکنند، سپاه نمیتواند در این عرصه ورود کند؛ بنابراین اگر سپاه تاکنون به این عرصه ورود نکرده است به دلیل عدم درخواست دستگاههای مربوطه بوده است. 3- همچنین کمک و ورود سپاه به عرصه خودروسازی کشور، نباید منجر به تنبل و یا منفعل شدن دستگاههای اجرایی مربوطه و بهنوعی شانه خالی کردن از مسئولیت محوله شود. صنعت خودروسازی اگر در طول 40 سال گذشته با مدیریت قوی و جهادی اداره میشد امروز نبایست در تولید برخی قطعات مهم و راهبردی متکی به واردات میبود. 4- بدون شک کمک امروز سپاه به صنعت خوروسازی، توسط رسانههای اپوزیسیون و وابستگان داخلی آن بهعنوان دخالت سپاه در خودروسازی تعبیر خواهد شد و لذا هوشمندانه است که تمام درخواستها و اقدامات سپاه مستندسازی شده و از اکنون برای خنثی کردن شبهه احتمالی دشمن، تدابیر مقتضی اتخاذ شود. (نویسنده: علی کارگر)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ خبر ویژه (سهشنبه 20 خرداد)
1️⃣ قوچانی: دیگر با توسل به سلبریتیها نتیجه نمیگیریم
محمد قوچانی، عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی گفته است: «به پای صندوق آوردن مردمی که اصلاحطلبان آنها را از صندوق ناامید کردند کار خیلی سختی است. ما میدانستیم که رأی نمیآوریم. فقط حلقه اتصال را با حاکمیت حفظ کردیم تا این حلقه وجود داشته باشد. باید دوباره پایگاه اجتماعیمان را پیدا کنیم و بدانیم که دیگر با توسل به سلبریتیها یا دوقطبیسازی بد و خوب نتیجه نمیگیریم. باید خودمان را به مردم ثابت کنیم و با فساد از هر نوع در جریان خودمان مقابله کنیم. من اصلاً با حوزه خصوصی آقای نجفی کاری ندارم اما معتقدم اثری که تراژدی آقای نجفی بر رأی مردم در انتخابات مجلس گذاشت، از اثر بنزین کمتر نبود.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها سهشنبه 20 خرداد.pdf
245.9K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly