🔺 اتحاد علیه تروریسم
🔹 هماهنگی دیپلماسی و میدان در مواجهه با گروهکها
🖊 مصطفی بزرکار/ معاون سیاسی نیروی زمینی سپاه
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، گروهکهای کومله و دموکرات ضمن هماهنگی کامل با رژیم بعث و صدام، جنایتهای گوناگونی را به اسم تجزیهطلبی مناطق کردی کشور در پیش گرفتند. این اقدامات خصامانه اگرچه خیلی زود از طرف مناطق کردنشین کشور طرد شد و استقبال مردمی را به همراه نداشت؛ اما جنایتها تا سال 1375 به شدت پیگیری میشد تا در این سال با عملیاتهای موفق سپاه، ضربات سختی بر گروهکهای ضعیف شده وارد کرد. در آن دوران، اقلیم کردستان عراق واسطه شد تا در ازای خلع سلاح و زندگی عادی آنها، عملیاتهای سپاه متوقف شود.
با وجود این تعهد، نه تنها گروهکها خلع سلاح نشدند؛ بلکه افزون بر افزایش مقرها و خرید سلاح، انشعابات جدید با حمایت مالی و آموزشی رژیم صهیونیستی ایجاد شد که نشان از طراحی برای ناامنسازی مناطق غربی کشور داشت.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 چرا تبادلات تجاری با عراق مهم است؟
🖊 میثم مهرپور/ کارشناس اقتصادی
در سیاستهای اقتصادی هر کشوری، تجارت با همسایگان از جایگاه ویژهای برخوردار است؛ چرا که از یک سو به واسطه فاصله جغرافیایی کم میان همسایگان، هزینههای تجاری جابهجایی کالاها کمتر بوده و در نتیجه تبادلات با کشورهای همسایه به صرفهتر است و از سوی دیگر افزایش مبادلات تجاری و اقتصادی میان دو کشور به معنای گره خوردن سایر تعاملات شامل تعاملات سیاسی و حتی امنیتی و... است؛ مسئلهای که میتوان از آن به منزله یکی از دلایل اهمیت مراودات تجاری و اقتصادی میان همسایگان نام برد.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 16 آذر.mp3
2.26M
۱۶ آذر ۱۴۰۱ #در_۱۰۰_ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
🔺 قاره بازنده
🔹 آمریکا چطور اروپا را در ماجرای اوکراین بازی میدهد؟
🖊 ثمانه اکوان/ دبیر گروه بینالملل
با گذشت چند ماه از جنگ روسیه و اوکراین نشان داد تحریمها و فشارهای اقتصادی به جز اینکه روسیه را هدف قرار داده، به متحدان اروپایی آمریکا نیز رحم نکرده است. کشورهای اروپایی به دلیل تحریمهایی که آمریکا و اتحادیه اروپا علیه روسیه اعمال کردند، دسترسی به منابع گازی روسیه را از دست دادند و به استقبال از یک زمستان بسیار سرد در این قاره رفتند. این در حالی بود که از نظر مالی، آنها همچنان تحتفشار آمریکا قرار داشتند که به جز دستوپنجه نرم کردن با بحران اقتصادی در داخل مرزهایشان، به اوکراین نیز کمک کنند.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 قانونی که علیه خود عمل میکند
🔹 نگاهی به تأثیر قانون مالیاتی بر عایدی سرمایه در گفتوگو با مرتضی عزتی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس
🖊 گروه اقتصاد
اخذ مالیات بر عایدی سرمایه، یعنی دولت این پیام را میدهد که هر کسی در این فضا سرمایهگذاری کند، قطعاً زیان میبیند؛ لذا به سمت سرمایهگذاری در اقتصاد ایران نیاید. به نظر میرسد، در فضای بازار سرمایه و سرمایهگذاری، به ویژه سرمایهگذاریهایی که بخشی از پول به سمت تولید یا سایر فعالیتهای اقتصادی میرود، نه تنها نباید مالیات وضع شود، بلکه باید میزان مالیاتهای موجود را نیز کاهش داد تا عدهای به جای اینکه به سراغ کارهای دیگر بروند، به سراغ سرمایهگذاری بروند.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺️فرصتی که از دست میرود!
🔷️نگاهی گذرا به حرکت صنعت گردشگری ایران
✒نسیم اسدپور/ دبیر گروه فرهنگ
شاید اگر کشور دیگری، تنها نیمی از فرصتهای گردشگری ایران را داشت، آنچنان در حوزه گردشگری میتاخت که این صنعت را درآمدزاترین صنعت کشورش میکرد؛ چراکه صنعت گردشگری در هر کشوری یکی از مهمترین صنایعی است که نه تنها بعد اقتصادی زیادی دارد و با ایجاد گردش مالی چشمگیری موجب رشد و شکوفایی اقتصادی میشود؛ بلکه در ابعاد فرهنگی آن کشور نیز قطعاً تأثیر بسزایی خواهد داشت و فرصتهای زیادی را در حوزه فرهنگ آن کشور فراهم میکند.
📎متن کامل را در سایت هفتهنامه بخوانید
@ssweekly
2_144121785170630672.mp3
7.78M
🔊داستان ۱۰۷۲
🔹صبح صادق
🎵 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره ۱۰۷۲
@ssweekly
🔺 تلفن همراه هوشمند ملی!
🔹 نگاهی به راهکار اصولی مقابله با تحریمهای ضد ایرانی گوگل و اپل
🖊 نوید کمالی/ کارشناس رسانه
حساب کاربری ترامپ در ماجرای حمله هوادارانش به کنگره آمریکا در تاریخ 6 ژانویه 2021 میلادی در نقش یکی از عوامل اصلی تحریککننده اغتشاشات و فردی که موجبات بیثباتی کشور آمریکا را فراهم کرده است، از سوی مالکان رسانههای اجتماعی معروف، از جمله توئیتر و فیسبوک مسدود شد.
جالب است بدانید که تا پیش از مسدودسازی حساب کاربری دونالد ترامپ در توئیتر بیش از 88 میلیون نفر کاربر دنبالکننده وی بودند؛ به همین دلیل نیز مسدودسازی مادامالعمر حساب کاربری ترامپ با واکنشهای گوناگونی در سطح افکار عمومی جهان روبهرو شد؛ اما سیاست تعلیق این حساب تا زمان تصاحب شرکت توئیتر به دست ایلان ماسک بیکموکاست تداوم یافت تا اینکه مالک جدید توئیتر بار دیگر زمینه حضور دونالد ترامپ را در این رسانه اجتماعی پرمخاطب فراهم کرد؛ هر چند این اقدام به مذاق غولهای رسانهای معروفی، مانند گوگل و اپل خوش نیامد! گفتنی است، این دو ابرشرکت آمریکایی از لحاظ سیاسی نزدیک به حزب دموکرات بوده و بازگشت پر رنگ ترامپ به توئیتر، آن هم در فضای انتخاباتی پیشروی این کشور از سوی آنها تهدیدی علیه تداوم تسلط دموکراتها بر کاخ سفید ارزیابی میشود!
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
2_144121785171016015.mp3
3.76M
🔊دهلیز ۱۰۷۲
🔹صبح صادق
🎵 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره ۱۰۷۲
@ssweekly
🔺 از قاضی محمد تا قاسملو
🔹گروهکهای تجزیهطلب_1
🖊 مهدی سعیدی/ دبیر گروه تاریخ
هنوز یکی دو هفته از پیروزی انقلاب نگذشته بود که گروهکهای چپ «آمریکایی» و «روسی» فعالیت خرابکارانه خود را در کردستان آغاز کردند. حزب «دموکرات کردستان» پادگانهای مهاباد، پاوه و پیرانشهر را تصرف کرد و مقادیر معتنابهی سلاح به غارت برد. پس از «حزب دموکرات»، گروهک آنارشیستی «کومله» و سازمان «چریکهای فدایی خلق» در صحنه سیاسی کردستان ظهور کردند. پس از آن، به سرعت دهها گروهک چپ دیگر در گوشه و کنار کردستان سر برآوردند؛ از جمله «فداییان خلق» (شاخه اشرف دهقانی)، «اتحادیه کمونیستهای ایران» (تشکیلات پیشمرگه زحمتکشان)، «خبات» (به رهبری شیخ جلال حسینی برادر عزالدین حسینی)، باند شیخ عزالدین حسینی، «مجاهدین خلق» (منافقین)، «راه کارگر»، «حزب رنجبران» («سازمان انقلابی» سابق)، «سهند»، «ارتش رهاییبخش خلقهای ایران»، «سازمان انقلاب دموکراتیک گیلان و مازندران»، «رزمندگان راه طبقه کارگر» و... .
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 خطای هالهای
🔹 واکاوی ترفندهای دشمن در جنگ شناختی و راهکارهای مقابله با آن
🖊 مصطفی قربانی/دکتری علوم سیاسی
برجستهسازی و ضریب دادن به آسیبها و مشکلات جامعه ایران و در نقطه مقابل، سانسور، حذف و نادیده گرفتن دستاوردها و به طور کلی، حوزههای قدرت و قوت جامعه و نظام اسلامی یکی از مهمترین ترفندهای دشمن در جنگ شناختی برای ایجاد خطای محاسباتی نزد مردم، نخبگان و مقامات ایرانی است. تمرکز دشمن بر این شیوه در کنار وجود برخی زمینههای عینی داخلی، در مواردی سبب ایجاد قضاوتهای نادرستی نزد برخی مخاطبان وطنی از وضعیت قدرت نظام و موقعیت کشور میشود. این در حالی است که در کنار ضعفها و آسیبها، نقاط قوت و دستاوردهای بیشماری هم در داخل کشور وجود دارد که برای داشتن یک تصویر و قضاوت دقیق و منطبق با واقعیتها، باید با دیدی همهجانبه، در کنار دیدن ضعفها، به قوتها هم توجه داشت. در متن حاضر ضمن بررسی این موضوع، دلایل آن و چگونگی مواجه شدن با آن نیز به صورت مختصر واکاوی میشود.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly