🔺امام پشتیبان ارتش
🔹طرفداران انحلال ارتش ـ ۲
🖊مهدی سعیدی - کارشناس تاریخ
📝توجه داشته باشیم که این اظهارات در حالی صورت میگرفت که هنوز سپاه پاسدارانی نیز شکل نگرفته بود و عملاً با انحلال ارتش، انقلاب نوپای ملت ایران در برابر هجمه بیگانگان و ایادی داخلی آنان بیپناه میماند و به سادگی مرزهای کشور و استقلال و امنیت سرزمینی در برابر تعرضات بیدفاع میماند.
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
🔗متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺محور مسئولیتپذیری و انسانسازی
🔹بازمعرفی تطبیقی نقش و جایگاه زن و خانواده در جامعه اسلامی و غربی
🖊منیر جمالی - کارشناسیارشد علوم سیاسی
📝سخنان پربار اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار با زنان و نگاه عمیق ایشان به ضرورت اتخاذ رهیافت هجومی در باب مسائل مطروحه درباره زن از سوی فرهنگ غربی، بار دیگر موضوع حضور اجتماعی زنان و نقشآفرینی این قشر در عرصه مسائل جامعه را در صدر مسائل رسانهها قرار داد. این موضوع که یکی از نقاط مورد بحث و چالشبرانگیز در جوامع و فرهنگهای گوناگون بوده است، در جامعه ایران نیز برخوردهای توأم با افراط و تفریط و نگاههای غربزده یا متحجرانه در مواجهه با مسئله زن و حضور اجتماعی وی را ایجاد کرده است.
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
🔗متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺اینجا جایش نیست!
🔹ضرورت حرفهای عمل کردن مسئولان در اعلام تصمیمات
🖊امیرمهدی صالحی - کارشناس فناوری
📝شاید بهتر است قبل از تصویب و اعلام هر تصمیمی، اول به جوانب و تأثیرات آن تصمیم فکر کنیم و همزمان با اعلام تصمیم، تمهیداتی را که برای کمتر آسیب دیدن افراد در نظر گرفتهایم، اعلام کنیم. در این زمینه میتوان به جای اعلام قطع سراسری، محدودیت دسترسی به اینترنت را اعلام کرد و اطمینان داد دسترسی به خدماتی، مانند اینترنت بانک، تاکسیهای اینترنتی، فروشگاههای اینترنتی بزرگ و... با خللی مواجه نمیشود و بیشترین تأثیر را برنامههای پیامرسان خواهند دید. مهمترین نکتهای که باید به آن توجه کرد، این است که افکار عمومی جایی برای امتحان بازخورد اظهارنظرها و تصمیمگیری براساس آن نیست! وقتی مسئولی هرچند رده پایین خبری را اعلام میکند، باید آن خبر قطعاً درست باشد، نه گمانهزنی درون سازمانی! یک برنامه تلویزیونی که مخاطبان آن عموم مردم هستند، با یک جلسه اداری که مخاطبان آن کارشناسان مسئول هستند، تفاوت بسیاری دارد و بیتوجهی به این موضوع آرامش روانی مردم را بههم میریزد.
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
🔗متن کامل را بخوانید
@ssweekly
صبح صادق
🗞 صبح صادق شماره ۱۰۷۹ منتشر شد + زن زندگی آزادی ✌️ 📃جدیدترین نسخه صبح صادق را همینجا بخوانید 🔹نسخ
1079.pdf
2.29M
🗞 📥 صبح صادق شماره ۱۰۷۹ منتشر شد + زن زندگی آزادی ✌️
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، دوشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود
@ssweekly
May 11
صبح صادق
🗞 صبح صادق شماره ۱۰۷۹ منتشر شد + زن زندگی آزادی ✌️ 📃جدیدترین نسخه صبح صادق را همینجا بخوانید 🔹نسخ
🔺تروریست کیست؟
🔹سرمقاله 1079
🖊سردار یدالله جوانی - معاون سیاسی سپاه
📝سپاه در ۴۳ سال گذشته همواره در برابر تروریستهای خطرناکی، چون منافقین، کومله، دموکرات و داعش ایستاده و مبارزه کرده، اما در این میان موضع آمریکاییها و اروپاییها در قبال این تروریستهای جنایتکار چگونه بوده است؟ به راستی، اگر سپاه و نیروی قدس سپاه و قهرمان بینالمللی مبارزه با تروریسم، شهید سلیمانی با مجاهدتهای خود و همرزمانش پرچم گروه تروریستی داعش را به زیر نکشیده بود، اکنون وضعیت امنیت در منطقه و جهان و حتی در اروپا چگونه بود؟ آری، سپاه و پاسداران به معنای واقعی کلمه، پرچمداران مبارزه با تروریسم بوده و در این مسیر طی 43 سال گذشته، شهدای فراوانی داشتهاند.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 2 بهمن.mp3
2.33M
۲ بهمن ۱۴۰۱ #در_۱۰۰_ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
🔺 تکاپوهای امیدآفرین انتخاباتی
🔹یادداشت سیاسی
🖊مهدی سعیدی - جریان شناس سیاسی
📝توجه به این حقیقت که برای مواجهه صحیح و واقعبینانه با جامعه باید آن را متکثر دید، نکته اساسی دیگر برای ورود به عرصه انتخابات است. سلایق و علایق گوناگون موجب شده است تا انتخابهای ما یکسان نباشد. به این ترتیب، برای آنکه اکثریت جامعه در عرصه انتخابات فعال شوند، باید دایره انتخابها به گونهای متنوع و متفاوت و جذاب شود که سلایق مختلف انتخابی را برای خود بیابند. این نگاه به عرصه انتخابات میتواند انتخاباتی شاداب، رقابتی و پر جنب و جوش را پدید آورد و بدون شک افزایش میزان مشارکت را رقم بزند که حاصل آن انفعال حداکثری براندازان خواهد بود.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاقشده دریافت کنید
@ssweekly
🔺 اینستاگرداب!
🔹شبکههای مجازی خارجی چگونه به مکانی برای انواع بزهکاریها تبدیل شدهاند؟
🖊امیرمهدی صالحی - کارشناس فناوری اطلاعات
📝 تا پیش از حوادث چند ماه اخیر، اینستاگرام و واتساپ به پیامرسانهای اول کشور تبدیل شده بودند. روزانه میلیونها کاربر ایرانی در اینستاگرام رخدادهای زندگی خود را به اشتراک میگذاشتند، اما این روزها با محدودیت ایجاد شده، آمار کاربران این نرمافزارها با کاهش شدیدی مواجه شده است. کاربران اینترنت در ایران رفته رفته در حال یافتن نرمافزارهای جایگزین اینستاگرام و واتساپ هستند و حتی جایگزینهای وطنی هم برای توئیتر در حال ارائه است که با استقبال کاربران مواجه شده است. توفیق اجباری که بسیاری از افراد را به سمت نمونههای ایرانی نرمافزارهای اجتماعی سوق داده است، یک موهبت کمتر توجه شده هم دارد و آن، کاهش جرم و جنایت و بزهکاریهای اجتماعی در بستر شبکههای اجتماعی است. اینستاگرام به مکانی برای جولان بزهکار...
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت《سنجاق شده》دریافت کنید
@ssweekly
🔺احیای برجام و بازیهای غرب
🔹یادداشت سیاسی
🖊عزیز غضنفری - عضو شورای سیاست گذاری صبح صادق
📝شاید این روزها یکی از پرسشهای پرتکرار این باشد که سرنوشت مذاکرات احیای برجام به کجا انجامید؟ این پرسش به ویژه در بین کسانی که به دنبال آنند تا شاید یک رخداد بینالمللی نقش شوکی مثبت در محیط داخلی ایران به جای بگذارد، بیشتر ردّ و بدل میشود. از آن سو التهابات پدید آمده در بازار ارز و دیگر بازارهای مهم اقتصادی و سخت شدن معیشت مردم در ادامه وقوع اغتشاشات اخیر کشور سبب شده که برخی بگویند دولت باید از مدتها قبل، برجام را میپذیرفت تا کار به اینجا کشیده نشود که حالا آمریکاییها بخواهند از آب گلآلود ماهی بگیرند و به فکر امتیازات بیشتر بیفتند. این افراد این را هم میگويند که دولت در تابستان ۱۴۰۱ منتظر آن بود تا زمستان سرد اروپا از راه برسد و در آن شرایط غربیها ناگزیر به پذیرش توافق شوند! ضمن اینکه در روزهای گذشته وزیر خارجه آمریکا مدعی شد احیای برجام در اولویت برنامههای سیاست خارجی آمریکا نیست و از سوی دیگر تأخیر و تعلل در احیای برجام را به جمهوری اسلامی نسبت داد! در این باره به چند نکته اشاره میشود:
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت《سنجاقشده》 دریافت کنید
@ssweekly