صبح صادق
🗞 صبح صادق شماره 1132 منتشر شد 📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «جمهور»؛ نگاهی
1132.pdf
2.5M
🗞 صبح صادق شماره 1132 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «جمهور»؛
نگاهی به اهمیتحضور و مشارکت مردم در انتخابات را همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود.
@ssweekly
🔺روز مردم
🔹دکتر یدالله جوانی - مدیر مسئول
📝دشمنان ملت ایران، به شدت با ساخت ایران قوی مخالف بوده، از هر امکان، فرصت و ابزاری برای ضربه زدن به ایران و ایرانیان استفاده میکنند. دشمنان به درستی دریافتهاند که انتخابات در ایران، کارکردی دوگانه داشته و در تقویت یا تضعیف ایران، نقشی بیبدیل دارد. بر همین اساس دشمنان، سیاستها و راهبردهای خود را با هدف اخلال در انتخابات ایران و ضعیف برگزار شدن آن تنظیم کردهاند. دشمنان کشور عزیزمان ایران، برای انتخابات روز جمعه ۱۱ اسفند، سیاستها و راهبردهایی را طراحی کردهاند که اولاً اگر بتوانند با بیثباتسازی و ناآرامسازی کشور و بر هم زدن امنیت، برای اولین بار از برگزاری انتخابات در ایران جلوگیری کنند. راهبرد اعلامی امنیت از سوی رهبر حکیم و دوراندیش انقلاب اسلامی در ابتدای سال، برای خنثیسازی این راهبرد دشمن بود.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
🔺مارپیچ سکوت انتخاباتی!
🔹علی حیدری - سردبیر
📝در این مرحله دشمن به دنبال این است که هزینه مشارکت و حضور پای صندوق رأی را برای افراد بالا ببرد. در این سناریو جامعه هدف دشمن، افرادی هستند که در نظرسنجیها و نگرشسنجیها از آنها با عنوان قشر خاکستری یا کسانی یاد میشود که حضور یا عدم حضورشان متأثر از فضای حاکم بر جامعه، شرایط ایجاد شده از سوی رسانهها و... است. این طراحی برگرفته از نظریه «مارپیچ سکوت» است که بر اساس آن افراد جامعه متأثر از فضای ساخته و پرداخته رسانهها و متأثر از دریافتهای اجتماعی احساس میکنند در اقلیت قرار دارند و از این رو گرفتار مارپیچ سکوت شده و به سکوت و کنارهگیری وادار
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
🔺دلالها برنده نبود شفافیت
🔹آلبرت بغزیان در گفتوگو با صبح صادق مطرح کرد
📝وی با اشاره به بخشی از این تجربه گفت: «برای نمونه، در ایران واردات خودروی خارجی ممنوع میشود، اما از آن سو بیکیفیتترین خودروهای چینی که در بازارهای دیگر خواهان و مشتری ندارند، در داخل ایران مونتاژ میشود. به بیان بهتر در حالی که گفته میشود واردات خودرو ممنوع است، اما خودروهای مونتاژی گرانتر از خودروهای خارجی روز دنیا برای مردم ایران نرخگذاری میشود.»
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
🔺دشمنان امید
🔹مروری بر راهبرد دشمنان در قبال انتخابات 11اسفند
📝11 اسفند 1402 انتخاباتی دیگر در ایران برگزار خواهد شد.. یکی از موضوعات مهمی که در فصل انتخابات و حتی خیلی پیشتر از آن مطرح میشود، راهبرد دشمنان در قبال انتخابات است. رصد راهبردهای دشمنان در قبال انتخابات گویای این است که در یک دهه اخیر به طور خاص بیش از همه تحریم انتخابات در دستور کار قرار گرفته است. این راهبرد برای انتخابات اسفند آینده نیز مورد توجه دشمنان قرار دارد. برای تحقق این راهبرد نیز از تاکتیکهای متعددی بهره گرفته میشود.
سست کردن انتخابات
نخستین تاکتیک به تعبیر رهبر معظم انقلاب «سست کردن انتخابات» در ایران است. به عبارت دیگر، دشمنان بر این موضوع مانور میدهند که انتخابات اساساً در جمهوری اسلامی ایران هیچ ارزشی ندارد و تنها ابزار مورد استفاده نظام است و منافع، مطالبات و انتظارات مردم را تأمین نمیکند. دشمنان در حالی از این تاکتیک استفاده و آن را برجسته میکنند که اساساً مشارکت گسترده مردم در انتخابات همواره یکی از علل اصلی عصبانیت دشمنان علیه جمهوری اسلامی و مردم ایران بود.
زیر سؤال بردن جایگاه مجلس
دومین تاکتیک، تبلیغ دروغین درباره ناکارآمد بودن مجلس شورای اسلامی در ایران است. امام خمینی(ره) معتقد بودند، مجلس در رأس امور است. آیتاللهالعظمی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بارها تأکید کردند مجلس شورای اسلامی ریلگذار توسعه و پیشرفت در ایران است. این تعابیر و توصیفها بیانکننده جایگاه و اهمیت مجلس شورای اسلامی در نظام جمهوری اسلامی ایران است. با این حال، دشمنان بر طبل ناکارآمد بودن و بیتأثیر بودن نقش مجلس در ساختار قدرت ایران میکوبند. علت اصلی این خطر فکری ضمن اینکه مأیوس کردن مردم از کارکرد مجلس و ترغیب آنها به مشارکت نکردن در انتخابات است، تشکیل مجلسی با پشتوانه پایین مردمی است. رهبر معظم انقلاب در این زمینه بیان میکنند مشارکت پایین مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی سبب روی کار آمدن مجلسی ضعیف خواهد شد. در واقع، تشکیل مجلسی ضعیف، از اهداف مهم دشمنان جمهوری اسلامی ایران
است.
زیر سؤال بردن رقابت انتخاباتی
سومین تاکتیک نیز زیر سؤال بردن رقابت در انتخابات مجلس شورای اسلامی است. در انتخابات اسفند ماه حدود 15 هزار نامزد با هم رقابت خواهند کرد. «هادی طحاننظیف» عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: «براساس بررسیهای اعضای شورای نگهبان تعداد نامزدهای این انتخابات به حدود ۱۵ هزار نفر افزایش یافت.» طحاننظیف همچنین عنوان کرد: «بیش از ۷۳ درصد از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی تأیید صلاحیت شدند که نصاب بیسابقهای در تأیید صلاحیتها در برگزاری انتخابات در کشور محسوب میشود.» با وجود این، دشمنان از طریق رسانههایی که در اختیار دارند، ادعا میکنند در انتخابات ایران رقابت واقعی وجود ندارد. هدف اصلی این ادعا نیز کمرنگ کردن اهمیت انتخابات و ترغیب مردم به مشارکت نکردن در آن است.
نتیجهگیری
دشمنان در سایه جنگ شناختی که علیه جمهوری اسلامی ایران به راه انداختهاند، بیش از هر زمان دیگری بر تحریم انتخابات مانور میدهند. در همین راستا، ضمن اینکه انتخابات را زیر سؤال میبرند، جایگاه مجلس را هم زیر سؤال برده و وجود رقابت انتخاباتی را نیز انکار میکنند. هدف نهایی این تاکتیکها نیز تضعیف پشتوانه مردمی نظام جمهوری اسلامی ایران است.
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
بیانات رهبر انقلاب اسلامی در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما پس از شرکت در انتخابات دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی و ششمین دورهی مجلس خبرگان رهبری؛
🔹خبرنگار: تقاضا میکنم آخرین صحبتهای خودتان را با مردّدین یا افرادی که نمیخواهند رأی بدهند بیان بفرمایید. متشکّرم.
🔹️حضرت آیتالله خامنهای:
🔹️بسماللهالرّحمنالرّحیم
از خداوند متعال درخواست میکنیم، طلب میکنیم که امروز را برای ملّت ایران روز مبارکی قرار بدهد و نتایج تلاش مردم عزیزمان و دستاندرکاران مسائل گوناگون انتخابات انشاءالله به نتایج مطلوب برسد و به نفع ملّت ایران تمام بشود. من دو توصیه عرض میکنم، بعد هم به پاسخ سؤال خبرنگار محترم میپردازم.
🔹️توصیهی اوّل من به مردم عزیزمان این است که قرآن به ما فرمود: فَاستَبِقُوا الخَیرات؛ در کارهای نیک مسابقه بگذارید و بر دیگران پیشی بگیرید. من در انتخاباتهای گذشته هم گفتهام، امروز هم تأکید میکنم که هر چه زودتر از این فرصت استفاده کنید، و در اوّلین ساعات، در اوّلین ساعات ممکن، بروید رأیتان را در صندوقها بیندازید.
🔹️توصیهی دوّم این است که در هر حوزهای به تعداد لازم برای آن حوزه رأی بدهید، به اندازهی لازم؛ به کمتر رأی ندهید. مثلاً در تهران برای خبرگان، احتیاج است که به شانزده نفر رأی بدهیم؛ به شانزده نفر رأی بدهید، نه کمتر. یا در تهران برای مجلس شورای اسلامی به سی نفر بایستی رأی بدهید؛ به سی نفر رأی بدهید؛ به کمتر رأی ندهید. این توصیهی مؤکّد من است.
🔹️ملّت عزیزمان بدانند که امروز چشم بسیاری از مردم دنیا، چه آحاد مردم و چه افراد سیاسی و صاحبان جایگاههای معتبر ملّی و سیاسی به ایران است، چشمشان به شما است؛ میخواهند ببینند که شما چه میکنید در این انتخابات، و نتیجهی انتخابات شما چه میشود؛ هم دوستان ما و افرادی که علاقهمند به ملّت ایرانند، هم بدخواهان؛ آنها هم همینجور. از همه طرف چشمها مترصّد کشور ما است و مترصّد مسائل ملّت عزیز ما است. به این توجّه کنید. دوستان را خوشحال کنید و بدخواهان را ناامید کنید.
🔹️و امّا پاسخ به سؤال ایشان که آخرین حرف من خطاب به مردّدین چیست، آخرین حرف من این است که «در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست.»
والسّلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته
@ssweekly
هدایت شده از صدای انقلاب
SedayeEnghelab-Yaddasht1132.mp3
6.34M
📢#صدای_انقلاب شماره۱۱۳۴
💠مارپیچ سکوت انتخاباتی!
✍علی حیدری
🎙شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات 11 اسفند شروع شده و روز جمعه مردم ایران پای صندوق رأی حاضر میشوند و نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را از میان نامزدها بر میگزینند.
#انتخابات
#رای
#مشارکت
#صبح_صادق
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖