طبق احادیث هم این خواص گل بنفشه قابل توجیه است. اولا در حدیث هست که گل بنفشه خاصیت های فراوانی دارد و از طرفی هم بیان شده که طبع گل بنفشه متعادل است.
با توجه به اینکه هر بیماری در بدن در اثر خارج شدن بدن از تعادل ایجاد می شود و با توجه به اینکه ما اعتقاد داریم که سرطان ها در اثر خشکی بافت های بدن و جمع شدن سوداء در بافت ها ایجاد می شود، گل بنفشه با تعادلی که در طبع ایجاد میکند، میتواند اثرات درمانی فوق من جمله اثرات ضد سرطانی را ایجاد کند.
🍎طب نوین اسلامی
امام صادق ع میفرماید:
أَرْبَعَةٌ يُعَدِّلْنَ الطَّبَائِعَ الرُّمَّانُ السُّورَانِيِّ وَ الْبُسْرُ الْمَطْبُوخُ وَ الْبَنَفْسَجُ وَ الْهِنْدَبَاء
یعنی چهار چیز متعادل کننده هستند: انار سورانی خرمای خشک پخته شده و بنفشه و کاسنی.
خصال، شیخ صدوق، ج1 ص249.
🍎طب نوین اسلامی
امام باقرعلیه السلام فرمود: اگر مردم می دانستند در بنفشه چه خاصیتی است و چه دردهای بسیاری را درمان می کند، آن را جرعه جرعه می نوشیدند.
خصال، شیخ صدوق، ص 127
بَنَفشه گلی است از تیره بنفشگان که بیشتر در نواحی معتدل جهان یافت میشود. گلی است با ساقهای کوتاه و رنگ آن بنفش، یا ترکیبی از زرد و بنفش است. این گیاه دارای خواص درمانی و پزشکی است....
در حدیث می خوانیم : برتری روغن بنفشه بر دیگر روغن ها مانند برتری اهل بیت است بر مردم....
امام صادق ع میفرماید : چیزی محبوب تر از بنفشه از ناحیه شما برای ما نیامده است....
خواصی که در احادیث برای #بنفشه بیان شده است عبارتند از :
⚡️ درمان سردرد، میگرن و چشم درد
⚡️ درمان مشکلات مغزی مثل میکروسفالی، آلزایمر، و فراموشی
⚡️ پیشگیری از آسیب مغز در هنگام ضربه به سر ( ضربه مغزی)
⚡️ کاهش تب
⚡️ درمان سرماخوردگی و زکام
⚡️ متعادل کردن طبع
🍎طب نوین اسلامی
#روغن_بنفشه علاوه بر مواردی که تاکنون ذکر شده است، خواص دیگری نیز دارد که در ادامه به آن اشاره خواهد شد:
⚡️ درمان اگزمای پوستی، خشکی پوست، و ترک لب
⚡️ درمان ضعف و درد پاها و دست ها
⚡️ درمان گرفتگی عضلانی به خصوص گرفتگی و درد کمر
⚡️ درمان دردهای کولیکی در اطفال و همچنین درمان درد شکم در بزرگسالان
⚡️ درمان زردی نوزادی
⚡️ بازکردن مجاری لنفاوی
🍎طب نوین اسلامی
روش های مصرف بنفشه :
⚡️ موضعی ( بیشتر از روغن بنفشه پایه زیتون استفاده می شود)
⚡️ چکاندن روغن به داخل بینی ( روغن بنفشه پایه زیتون یا پایه کنجد)
⚡️ خوراکی
⚡️ استفاده از روغن بنفشه به صورت شیاف ( در مورد تب و علائم سرماخوردگی توصیه شده است)
🍎طب نوین اسلامی
مصرف خوراکی بنفشه به دو طریق ممکن است:
⚡️ خوردن دمنوش بنفشه. ( چند عدد گل بنفشه را دم کرده و با عسل یا نبات میل کنید)
⚡️ خوردن شربت بنفشه موجود در داروخانه ها ( شربت بنفشه باریج و شربت #اودوراتا)
🍎طب نوین اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر مردانی : ویروس کرونا از طریق سطوح و از طریق غذا منتقل نمی شود... 🔸 توجه کنید این نکته یعنی شستن مداوم دستها با صابون، دستکش دست کردن، دست ها را با الکل مرتب شستن، استفاده زیاد از مواد ضد عفونی کننده، ممنوع بودن دست دادن با دوستان ( با مشت دست دادن) دست نزدن به سطوح، شستن مواد غذایی بسته بندی شده و.... هیچ تأثیری در پیشگیری از کرونا نخواهد داشت و فقط استرس و وسواس مردم را زیادترخواهد کرد.... 🔸چه هزینه های گزافی که از بیت المال دراین موارد خرج شد و حالا معلوم شده که همه آنها بی نتیجه بوده است....
یکی از بیماری های شایع در طب، حساسیت هست. که در طب کلاسیک علامت درمانی میکنند. من با بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدم سوء مزاج طبع گرم و تر در مغز سبب ایجاد حساسیت می شود. بنابراین برای درمان هم باید به بیماران داروهای خشک بدیم. یکی از داروهایی که کاربرد داره و من چند مورد حساسیت را باهاش درمان کردم داروهای حاوی برگ سنا ( سنالین، سی لاکس و....) هست. برگ سنا رطوبت کل بدن را کم می کنه و رطوبت را از طریق مدفوع دفع می کنه. بنابراین فقط علامت بیمار را بهتر نمی کنه بلکه اثرات درمانی هم داره. مثلا یه دوره 15 روزه که بیماران استفاده کنند، دیگه همه علائمشون خوب میشه.
🍎طب نوین اسلامی
تمام خلقت براساس چهار طبع ساخته شده است....
گرمی، سردی، رطوبت و خشکی. که هرکدام از اینها بر بدن غلبه پیدا کند سبب بیماری می شود.
میتوان گفت تمام بیماری ها ناشی از به هم خوردن تعادل در مزاج هاست. به عبارتی وقتی طبع بدن متعادل باشد، از ابتلا به بیشتر بیماری هادر امان می مانیم.
و بهترین طبع هم طبع گرم است. ( البته کمی گرم نه غلبه گرمی)
اگر گرمی و رطوبت بر بدن غلبه داشته باشد، طبع فرد گرم و تر است.
اگر گرمی و خشکی غلبه پیدا کند طبع فرد را گرم و خشک می گویند.
اگر سردی و خشکی غلبه پیدا کند، بیمار مبتلا به سوداء است.
و اگر سردی و رطوبت غلبه پیدا کند، بیمار دچار سوء مزاج بلغم خواهد بود.
حال این سوال پیش می آید که ارتباط طب کلاسیک با مزاج ها چگونه است؟ چطور بر اساس خصوصیات ظاهری فرد بتوانیم مزاج فرد را تشخیص دهیم؟
منظور از مواد غذایی گرم و سرد چیست؟؟
ما می گوییم چاقی نشانه رطوبت و لاغری نشانه خشکی بدن است. اگر بیمار چاق بود و لحمی ( گوشتی) و پوست قرمز یعنی طبعش گرم و مرطوب است. واگر چاق و سفید بود، طبعش سرد و مرطوب است.
⚡️ در مورد طبع خشک نیز همین گونه است اگر لاغر و پرکار و پر انرژی بود، طبع وی گرم و خشک است. و اگر لاغر و بی حال بود طبع وی سوداء است.
از این نکته در مورد درمان چاقی و لاغری نیز میتوان استفاده کرد. مثلا برای درمان چاقی در بیماری که گرم و تر است، موادغذایی سرد و خشک بهتر جواب می دهد و در عوض برای درمان چاقی ناشی از بلغم، مواد غذایی گرم و خشک بهتر است
از این نکته میتوان فهمید که رژیم های آب درمانی برای لاغر کردم بیماران چقدر اشتباه است. میتوان فهمید که کاهو و خیار سبب لاغری همه مردم نمی شود. ( در بهترین حالت برای درمان لاغری در بیماران دارای طبع گرم و مرطوب این رژیم موثر است.)
نکته دیگری که در مورد چاقی و لاغری در طب کلاسیک مطرح می شود، مبحث کالری هست. طب کلاسیک می گوید که مواد غذایی با کالری بالا چاق می کند و مواد غذایی با کالری پایین لاغر میکند. در حالی که طبقه بندی ما کمی متفاوت است. ما کالری را معادل گرمی تعریف می کنیم. و می گوییم غذاهای پرکالری انرژی بدن را زیاد می کند و به عبارتی بدن را گرم می کند، ولی لزوما فرد را چاق نمی کند. مواد غذایی گرم و مرطوب فرد را چاق میکند. و موادغذایی گرم و خشک بدن را لاغر می کند و انرژی بدن را زیاد می کند. حتی گاهی ممکن است مواد غذایی با طبیعت سرد و مرطوب مثل خیار و کاهو نیز سبب چاقی در بیمار گردد. ( چاقی ناشی از بلغم)
⚡️ پس کالری در طب کلاسیک معادل با گرمی در طب سنتی است....
⚡️ و چاقی در طب کلاسیک معادل رطوبت در طب سنتی است...
سوال دیگری که مطرح می شود در مورد طبع مواد غذایی مختلف است. مواد غذایی مختلف چه طبعی دارد؟ و چه چیزهایی برطبع مواد غذایی تاثیر دارد؟؟
طبع مواد غذایی مختلف تحت تأثیر چند عامل تعیین می شود:
⚡️ کالری آن ماده غذایی
⚡️ طعم آن ماده غذایی
⚡️ مقدار انرژی که برای هضم آن ماده نیاز است
🔹طبع یک ماده غذایی بر اساس برآیندی از همه موارد فوق تعیین می شود.
در مورد کالری مواد غذایی که نیاز به توضیح نیست. بارها و بارها در تلویزیون و اینترنت مطالبی در مورد کالری مواد غذایی مختلف شنیده اید. اما در مورد طعم مواد غذایی باید اشاره کنم که مواد غذایی چرب و شیرین گرم و تر هستند. مواد غذایی تند و شور گرم و خشک هستند. مواد غذایی تلخ و گس سرد و خشک هستند و مواد غذایی ترش و بی مزه ( مثل گرمک) سرد و مرطوب هستند.
⚡️ با همه اینها ممکن است ماده غذایی کالری زیاد داشته باشد ولی فرد را لاغر کند، مثل ماهی. که احتمالا بدن انسان انرژی زیادی برای هضم آن باید استفاده کند....
با سلام و احترام
طی ماه های گذشته بحث های متعددی در خصوص Reinfection در بیماری COVID-19 در جامعه علمی کشور جریان دارد و بنظر می رسد میزان کم و قابل مقایسه Reinfection ویروس SARS-CoV-2 با سایر عوامل ویروسی تنفسی ( در بازه زمانی حدود 1 ساله) که در بسیاری از کشورهای دنیا موضوعی حل شده است و نیز بر اساس بدیهیات علم ویروس شناسی کاملا مورد انتظار می باشد، در کشور ما همچنان مورد بحث است و عموما بزرگنمایی می شود. از اینرو در تحلیل حاضر ابتدا به بررسی مقالات معتبر اخیر انجام شده در دنیا در خصوص میزان رخداد Reinfection میپردازیم و سپس تلاش میشود که علت این عدم انطباق ریشه یابی گردد:
الف) بررسی متون:
1- https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00575-4/fulltext
این مقاله که جدیدترین و یکی از کاملترین مطالعات صورت گرفته با سمپل سایز بزرگ که در تاریخ 17 مارچ 2021 در نشریه معتبر LANCET به چاپ رسیده، با بررسی نتایج تعداد 10.6 میلیون تست روی حدود 4 میلون نفر از جمعیت 5.8 نفری دانمارک، در دو موج بزرگ این کشور میزان عفونت مجدد در بازه زمانی حدود 10 ماهه بررسی شده و نشان داده شده که بطور کلی میزان Reinfection در جمعیت، کمتر از 1 درصد است. یکی از نکات قابل توجه این مطالعه این است که در کل کشور دانمارک هیچکس بیش از 2 بار PCR مثبت نشده.
2- https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13520
در یکی از کامل ترین مطالعات صورت گرفته که در تاریخ 10 فوریه 2021 در مجله European Journal of Clinical Investigation به چاپ رسیده، کل جمعیت حدود 8.9 میلیون نفری اتریش طی دو موج بزرگ این کشور طی بازه زمانی حدود 9 ماه، بررسی شده است و میزان Reinfection کمتر از 0.3 درصد محاسبه گردیده است. در این مطالعه با این حجم انبوه نیز هیچکس بیش از 2 بار مثبت نشده است. این مقاله افیکسی ایمنی طبیعی ناشی از ویروس SARS-CoV-2 را معادل واکسن هایی با بالاترین افیکسی موجود محاسبه نموده است.
3- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7804382/
در این پیپر که در تاریخ 13 ژانویه 2021 در مجله Journal of Infection به چاپ رسیده، با بررسی 66001 نفر طی یک بازه زمانی 8 ماهه در انگلستان، میزان Reinfection را کمتر از 0.1 درصد (بطور دقیق 0.057 درصد) محاسبه نموده است.
4- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7832116/
این مقاله که در تاریخ 6 ژانویه 2021 در مجله Journal of Infection به چاپ رسیده، با بررسی 1038 نفر از کارکنان نظام بهداشتی، طی یک بازه زمانی 7 ماهه در انگلستان، میزان Reinfection را صفر (0) اعلام کرده است.
5- https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.01.13.21249642v1
در این مطالعه که در 15 ژانویه 2021 در medRxiv سابمیت شده، طی یک کوهورت مالتی سنتر بر روی 20787 نفر از کارکنان بهداشت و درمان بیمارستان های انگلستان در بازه زمانی حدود 5 ماهه صورت گرفته و نشان داده شده میزان کلی Reinfection کمتر از 0.5 درصد است.
6- https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034545
در این مقاله که در 23 دسامبر 2020 در نشریه معتبر New England Journal of Medicine به چاپ رسیده، مطالعه کوهورت اینده نگر بر روی 12541 نفر از کارکنان بهداشت و درمان بیمارستان های وابسته به دانشگاه آکسفورد انگلستان در بازه زمانی 7 ماهه صورت گرفته و نشان داده شده میزان Reinfection کمتر از 0.2 درصد است.
7- https://bnonews.com/index.php/2020/08/covid-19-reinfection-tracker/
در نهایت در این مقاله که حدود 7 ماه پیش انتشار یافت و بطور روزانه آپدیت می شود، موارد Reinfection قطعی کشورهای جهان ثبت می شود. موارد قطعی براساس معیار های تعریف شده علمی برای Reinfection که هم فاصله بین دو نتیجه مثبت را در نظر میگیرد و هم بر اساس روش Sequencing توالی ماده ژنتیکی ویروس های موجود در دو نمونه مثبت یک بیمار را چک می کند، تعیین می شود.
نکته حائز اهمیت این است که تا تاریخ 26 مارچ 2021 تنها 66 مورد Reinfection قطعی در کل دنیا اثبات شده. حال با عنایت به حجم انبوهی از Full genome sequencing که در بسیاری از کشورهای دنیا انجام میشود (مثلا تا 10 درصد نمونه های مثبت UK و آلمان و 3 تا 5 درصد نمونه های مثبت امریکا و درصد بالاتری از نمونه های مثبت برخی از کشورهای کوچک و متمول اروپایی)، همکاران ما در ایران حقیقتا گمان میکنند که از چشم دنیا موارد Reinfection دور می ماند و فقط ما هستیم که در کشورمان چنین اکتشافاتی میکنیم که افراد 2 باره و 3 باره مثبت می شوند؟
با احترام
دکتر بهزاد خوانساری نژاد
دانشیار ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی اراک
۶ فروردین ۱۴۰۰
✅ #کمپین حمایت از طرح تشکیل؛
«سازمان طب ایرانی اسلامی»
در مجلس شورای اسلامی
🌀 https://www.farsnews.ir/my/c/57018
#نشر_حداکثری