در روایت دیگری آمده است :
که نشستن سر سفره را طولانی کنید که از عمرتان محسوب نمی شود
پن: این روایت را میتوان اینگونه ترجمه کرد که آهسته غذا خوردن سبب افزایش عمر انسان می شود.
🍎طب نوین اسلامی
حدیثی دیگر از پیامبر ص خطاب به امیرالمومنین:
اى على دوازده خصلت است كه براى مسلمان سزاوار است آنها را ياد بگيرد هنگامى كه سر سفره مينشيند، چهار تاى از آنها واجب است، چهار تا مستحب، چهار تا ادب، اما واجب شناختن غذا و بسم اللَّه گفتن، سپاسگزارى، خشنود شدن به امر خدا، امّا مستحب، نشستن بر پاى چپ، خوردن با سه انگشت، از جلو خود خوردن، ليسيدن انگشتها؛ اما آنچه كه ادب است لقمه كوچك، #خوب_جويدن_غذا ، كم نگاه كردن به چهره ى حاضرين، شستن دو دست.
🍎طب نوین اسلامی
همان طور که مشاهده میکنیم خوب جویدن غذا یا به عبارتی آهسته غذا خوردن در بسیاری از روایات تاکید گردیده است. همچنین نشستن زیاد سر سفره که آن هم به معنای آهسته غذا خوردن است، در روایات سفارش شده است.
🍎طب نوین اسلامی
محققان چینی اعلام کردند، جویدن لقمه غذا به مدت 40 بار سبب کاهش ترشح هورمون اشتها و نیز سبب سوخت و ساز بیشتر کالری میشود.
به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، مطالعات جدید محققان نشان داده جویدن غذا برای مدت طولانی سبب کاهش وزن میشود.
به گزارش زی نیوز، در گذشته محققان اعلام کردند که سریع خوردن و جویدن کمتر غذا سبب چاقی میشود.
حال محققان در مطالعات جدید دریافتند، کسانی که هر لقمه را به میزان 40 بار میجوند، 12 درصد کمتر از کسانی که تنها 15 بار، عمل جویدن را انجام میدهند غذا میخورند.
به گفته محققان جویدن طولانی مدت لقمه سبب ترشح هورمون متوقف کننده غذا یعنی «لیپتین» و ارسال پیام سیری از سوی مغز میشود.
در واقع عمل جویدن بیشتر لقمه غذا، سبب افزایش سوخت و ساز کالری، کاهش سطح هورمون تحریک کننده اشتها یعنی «گرلین» در بدن شده و باعث کم خوری و لاغری میشود.
🍎طب نوین اسلامی
در کشورهای غربی جنبش “آهسته جویدن” را فردی به نام هوراس فلچر در قرن نوزدهم آغاز کرد. او حتی واژه ی فلچریسم را برای شیوه ی غذا خوردن پیشنهادیش جا انداخت. او کتابی نوشت که که نظریه اش درباره ی جویدن غذا را توضیح می داد. بر اساس نظریه ی او خرد کردن غذا و تبدیل آن به ذرات ریز با جویدن به بدن کمک می کند که غذا را بهتر جذب کند. به علاوه فلچر می گفت اگر مردم غذا را آنقدر بجوند که در دهانشان تبدیل به مایع شود، این باعث می شود که غذای کمتری بخورند و غذای کمتری بخرند و پول بیشتری پس انداز کنند.
فلچر، شخصیت پرآوازه ی بریتانیایی که دوستان برجسته ای همچون توماس ادیسون و جان راکفلر داشت، به شکلی خستگی ناپذیر دیگران را تشویق می کرد که تا صد بار در دقیقه یا تا زمانی که غذا تبدیل به مایع شود، آن را بجوند. او استدلال می کرد که پس از جویدن به مقدار زیاد فرد می تواند یا غذا را ببلعد و یا آن را از دهان بیرون بریزد. جای تعجب نیست که برای این شخص نام مستعار “جونده ی بزرگ” را انتخاب کرده بودند.
فلچر تا زمان مرگش در سال ۱۹۱۹، به سرتاسر انگلستان، شمال اروپا و ایالات متحده سفر کرد و به همه آموزش داد که “هر چه بیشتر بجوید، کمتر می خورید”. در زمان جنگ جهانی اول او تلاش کرد به ۸۰۰۰۰۰ انسانی که در بلژیک از گرسنگی رنج می بردند نشان دهد که با جویدن کامل غذا، مواد مغذی بیشتری جذب بدنشان می شود.
شاید این روش جذب غذا برای افرادی که از گرسنگی رنج می بردند خیلی جالب بوده باشد اما تحقیقات اخبر هم نشان می دهد که صرف زمان بیشتر برای جویدن غذا واقعا فوایدی دارد. در سال ۱۹۰۹، محققان دانشگاه پردو در ایندیانای آمریکا از شرکت کنندگان در یک تحقیق خواستند که مغز بادام را ده بار، بیست و پنج بار یا چهل بار بجوند. نتیجه؟ هر چه شرکت کنندگان مغز بادامها را بیشتر می جویدند، مواد مغذی آن سریعتر جذب دستگاه گوارش می شد.
بیشتر جویدن همچنین می تواند باعث شود که آهسته تر بخورید و آهسته خوردن هم مزایا و فواید خودش را دارد.
🍎طب نوین اسلامی
روش هایی که سبب پسر شدن فرزند میشود چیست؟؟
چه کنیم که پسر دار شویم؟؟
روشی راحت برای کسانی که میخواهند پسر دار شوند...
دلیل پسر شدن و یا دختر شدن فرزند از نظر ائمه علیهم السلام چیست؟؟
#پسر_زایی
🍎طب نوین اسلامی
به طور خلاصه اگر بخواهیم یک روش را برای پسر دار شدن بیان کنیم، خوردن کاسنی است. توصیه ما این است که از روز اول قاعدگی هم زن و هم مرد روزانه یک لیوان دم کرده کاسنی بخورند و تا روز ٢٠ این کار را ادامه دهند...
🍎طب نوین اسلامی
Dr.Katiraei📍دکتر کتیرائی
به طور خلاصه اگر بخواهیم یک روش را برای پسر دار شدن بیان کنیم، خوردن کاسنی است. توصیه ما این است که
توصیه ما این است که تا حد امکان دم کرده برگ کاسنی برای این منظور استفاده بشه. چون عرق های کاسنی که در بازار موجود هست اصلا قابل اعتماد نیست و حتی دیده شده آب خالص هست و فقط اسانس کاسنی به آن زده شده است.
🍎طب نوین اسلامی
4_5895536478611571175.pdf
441.8K
تاثیر کاسنی بر تعیین جنسیت جنین
#مقاله
🍎طب نوین اسلامی