eitaa logo
دکتر علی کتیرائی
253 دنبال‌کننده
471 عکس
325 ویدیو
24 فایل
آدرس مطب: اصفهان خیابان گلزارخیابان استاد همایی کوی ۱۱ پزشک عمومی و محقق طب سنتی تلفن مطب: ۰۳۱۳۲۷۲۱۰۱۴ شماره همراه : ۰۹۳۸۹۳۰۹۶۰۸ ارتباط با ادمین: @alikatiraey
مشاهده در ایتا
دانلود
در مورد ناخن هم همین گونه است، مواد زیر میتوانند از طریق ناخن از بدن دفع گردند: علاوه بر کراتین در ناخن ها گوگرد، کلسیم، آهن، آلومینیوم، مس، نقره، طلا، تیتانیوم، فسفر، روی و سدیم از طریق ناخن ها دفع میگردد.
پس اگر بتوانیم رشد ناخن و مو را افزایش دهیم میتوانیم به دفع این مواد در بدن نیز کمک کنیم و مانع از رسوب این مواد در بدن شویم.
در روایات طبی بعضا اصطلاحی به کار برده شده با مفهوم شفای هر دردی. مثلا در حدیث هست که هلیله سیاه شفای هر دردی است. اگر کمی در مورد هلیله سیاه تحقیق کنیم، متوجه میشویم که طبع گرم و خشکی دارد. بنابراین قطعا گرمی و خشکی بدن را درمان نمیکند. پس منظور از عبارت درمان هر دردی چیست؟؟؟
این سوال خیلی ذهن من را به خود مشغول کرده بود. پس از تفکر بسیار به این نتیجه رسیدم که دو منظور مورد نظر ائمه ع بوده است.
اول_ منظور این است که بیماری های وسیعی را پوشش میدهد. یعنی طیف وسیعی از بیماری ها توسط این دارو درمان می شوند.
دوم_ منظور دوم که به واقعیت نزدیک تر است این است که این مواد میتوانند به همه قسمت های بدن برسند. و همه قسمت ها را درمان کنند. همانطور که میدانید مواد دارویی و غذایی نمی توانند به همه قسمت های بدن برسند و در طب غربی با روش های متفاوتی دارو را به عضو مورد نظر می رسانند. در طب اسلامی هم این نکته وجود دارد و هر دارویی به همه قسمتهای بدن نمی رسد. مثلا برای درمان کمر درد خوردن نخود سفارش شده است. پس نخود میتواند پس از جذب شدن در گوارش و تجزیه شدن از طریق خون به کمر برسد. ولی در مورد موادی که ذکر شده شفای هر دردی است، قضیه متفاوت است. احتمالا این مواد میتوانند خود را به همه قسمت های بدن برسانند و بر همه بدن تأثیر دارند. مثلا هلیله سیاه هم میتواند رطوبت مغز را درمان کند و هم میتواند رطوبت سایر قسمتهای بدن را درمان کند. پس در درمان ورم اندام و یا پلورال افیوژن و یا آب آوردن زانو ها و... میتوان از هلیله سیاه استفاده نمود.
یکی از مشکلاتی که در بین زنان وجود دارد و آسیب های زیادی به خانم ها میزند، تخمدان پلی کیستیک است. تخمدان پلی کیستیک یا pco اختلالی است که در آن فعالیت تخمدان ها کاهش می یابد و به عبارتی تخمدان ها سرد می شوند. بنابراین پریود خانم ها غیر منظم شده و بارداری اتفاق نمی افتد. به عبارت دیگر سردی ناحیه تخمدان ها سبب ایجاد کیست هایی در تخمدان می شود که این کیست ها سبب کاهش عملکرد تخمدان شده و بنابراین پریود غیر منظم رخ داده و سبب می شود بارداری اتفاق نیوفتد..... 🍎طب نوین اسلامی
راهکارهای اسلامی تخمدان پلی کیستیک چیست؟؟ چه کنیم که دچار بیماری pco نشویم؟؟ برای پاسخ به این پرسش ها به کانال مراجعه نمایید https://eitaa.com/stebnew 🍎طب نوین اسلامی
برای درمان بیماری تخمدان پلی کیستیک تنها یک راه وجود دارد. و آن هم گرم کردن رحم و تخمدان ها است. مواد مختلفی میتواند به گرم کردن رحم و تخمدانها کمک کند این مواد در دو گروه طبقه بندی می شوند: الف) موادی که خوردن آنها سبب ایجاد سردی در رحم می شوند بنابراین باید از خوردن آن پرهیز کرد مثل لبنیات، گیشنیز، سیب ترش و سرکه (از این مواد به خصوص در هفته اول بعد از تمام شدن خونریزی نباید استفاده کرد.) مواد سرد دیگر مثل مرکبات، هندوانه، گرمک و... هم باید با احتیاط استفاده شود. ب) موادی که سبب گرم شدن رحم می شود که استفاده از آن توصیه میگردد از قبیل : -سیاه دانه و عسل - کندر - زنجبیل - دارچین - نمک و فلفل -هلیله سیاه و.... پ‌ن: در داروخانه ها شیافی وجدو دارد به نام شیاف فیتو واژکس این شیاف از سیاه دانه تشکیل شده است. برای درمان pco توصیه می شود علاوه بر درمان های فوق از این شیاف نیز به مدت ۵ روز استفاده شود. این شیاف رحم و تخمدانها را گرم کرده و سبب القای تخمک گذاری در تخمدان شده و دوره قاعدگی را منظم میکند. (بهترین زمان برای استفاده از این شیاف از روز پایان خونریزی به مدت ۵ شب) 🍎طب نوین اسلامی
دوستان اگر سوالی دارند، به پی وی ادمین ارسال کنند تا خود سوال همراه با پاسخ آن در کانال گذاشته بشه ..... 🍎طب نوین اسلامی
🔹سیر را چگونه بخوریم؟ امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: خوردن سیر، صلاح نیست مگر به صورت پخته. مکارم الأخلاق،ص۱۸۲ 🔴🔶پ ن:اینطوری از شر ،بوش هم در امان هستیم 🍎طب نوین اسلامی
🔴 همه ما معتادِ اختراعِ یک معتادیم! 🔸 همین نوشابه‌های محبوبی که به اسم کوکاکولا در سراسر دنیا پرطرفداره و بعضی غذا از گلوشون بدون اون پایین نمی‌ره، در اصل از سوی یک معتاد به مورفین اختراع شده و شاید برای همین باشه که خیلی‌ها رو معتاد خودش کرده. 🔸 جان پِمبِرتون، یک جانباز جنگی و معتاد به مورفین بود که در سال ۱۸۸۶، کوکاکولا را اختراع کرد؛ چرا که به دنبال نوشیدنی‌ای بود تا اعتیادش را تسکین دهد، پس با بارها آزمون و خطا، به فرمول نوعی نوشیدنی رسید که حاوی درصد کمی کوکائین و همچنین عصاره کافئین از دانه کولا بود. 🔸 البته بعدها کوکائین از محتویات کوکاکولا حذف شد و "جان" هم، کمی قبل از مرگ، روش جادویی کوکاکولا را به یک تاجر آمریکایی فروخت و حالا شاهدیم که تنوع محصولات این شرکت به حدی است که بیش از ۹ سال طول می‌کشد تا تمام آنها را امتحان کنید؛ چون ۳ هزار و ۵۰۰ نوع نوشیدنی و ۵۰۰ برند زیرشاخه دارد. 🍎طب نوین اسلامی
راهی آسان برای لاغر شدن... راهکاری عملی و امتحان شده بر اساس مقالات علمی... بدون نیاز به رژیم سخت و کاملا علمی. مورد تایید طب اسلامی برای مشاهده این روش به کانال ما مراجعه نمایید: https://eitaa.com/stebnew 🍎طب نوین اسلامی
به طور خلاصه این روش عبارتست از ارائه راهکاری که سبب کاهش اشتها در فرد می شود. راهکار عملی برای کاهش اشتها، آهسته و با طمأنینه غذا خوردن است. آهسته غذا خوردن تأثیرات شگرف و ثابت شده ای در کاهش وزن انسانها دارد... 🍎طب نوین اسلامی
تآثیر آهسته غذا خوردن در کاهش وزن 🍎طب نوین اسلامی
دکتر علی کتیرائی
تآثیر آهسته غذا خوردن در کاهش وزن 🍎طب نوین اسلامی
این مقاله ذکر میکند که آهسته غذا خوردن سبب کاهش اشتها و نیز کاهش وزن و سلامتی بیشتر زنان می گردد. 🍎طب نوین اسلامی
علاوه بر این مقاله، تحقیقات دیگری نیز در این زمینه انجام شده که ثابت میکند آهسته غذا خوردن سبب کاهش وزن در بیماران چاق می شود.... 👇👇👇👇 🍎طب نوین اسلامی
متخصصان سلامت در مطالعه‌ای به بررسی نقش آهسته غذا خوردن در کاهش وزن پرداختند. ❤️ افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند ممکن است روش‌های متعددی را برای جذب میزان کمتری از کالری امتحان کنند اما متخصصان در یک بررسی جدید بر ارزیابی نقش آهسته غذا خوردن در کاهش وزن پرداختند. متخصصان بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده از نزدیک به ۶۰ هزار نفر دریافتند اقداماتی چون آهسته غذا خوردن و... با کاهش نرخ چاقی و کوچک‌تر شدن دور کمر مرتبط است. در شروع مطالعه بیش از نیمی از این افراد اظهار داشتند که با سرعت طبیعی غذا می‌خورند هرچند حدود یک سوم از آنان سریع غذا می‌خوردند. محققان در مقایسه انجام داده مشاهده کردند افرادی که با سرعت عادی غذا می‌خورند ۲۹ درصد نسبت به گروه دیگر کمتر احتمال دارد دچار چاقی شوند. همچنین افرادی که با سرعت پایین غذا می‌خورند ۴۲ درصد کمتر در معرض چاقی هستند. 🍎طب نوین اسلامی
همان طور که میدانید در طب اسلامی هم بر آهسته غذا خوردن تاکید فراوان شده است. در ادامه به چند حدیث در این مورد اشاره خواهیم کرد: 👇👇👇
امام علی (ع): هر کس بخواهد هیچ غذائی به او ضرر نرساند (این چند دستور را باید رعایت نماید): 🍒هروقت گرسنه شده و معده اش خالی شد غذا بخورد. 🍒وقتی که شروع به غذا خوردن می کند نام خدا را ببرد. 🍒وقتی که شروع به غذا خوردن می کند ، آن را بجود. 🍒قبل از سیری کامل و زمانی که هنوز میل به غذا دارد، دست از خوردن بردارد. 🍎طب نوین اسلامی
در روایت دیگری آمده است : که نشستن سر سفره را طولانی کنید که از عمرتان محسوب نمی شود پ‌ن‌: این روایت را میتوان اینگونه ترجمه کرد که آهسته غذا خوردن سبب افزایش عمر انسان می شود. 🍎طب نوین اسلامی
حدیثی دیگر از پیامبر ص خطاب به امیرالمومنین: اى على دوازده خصلت است كه براى مسلمان سزاوار است آنها را ياد بگيرد هنگامى كه سر سفره مينشيند، چهار تاى از آنها واجب است، چهار تا مستحب، چهار تا ادب، اما واجب شناختن غذا و بسم اللَّه گفتن، سپاسگزارى، خشنود شدن به امر خدا، امّا مستحب، نشستن بر پاى چپ، خوردن با سه انگشت، از جلو خود خوردن، ليسيدن انگشتها؛ اما آنچه كه ادب است لقمه كوچك، ‏_غذا ، كم نگاه كردن به چهره‏ ى حاضرين، شستن دو دست. 🍎طب نوین اسلامی
همان طور که مشاهده میکنیم خوب جویدن غذا یا به عبارتی آهسته غذا خوردن در بسیاری از روایات تاکید گردیده است. همچنین نشستن زیاد سر سفره که آن هم به معنای آهسته غذا خوردن است، در روایات سفارش شده است. 🍎طب نوین اسلامی
برای حسن ختام بحث توجه شما را به دو مقاله زیر جلب میکنم: 👇👇👇
محققان چینی اعلام کردند، جویدن لقمه غذا به مدت 40 بار سبب کاهش ترشح هورمون اشتها و نیز سبب سوخت و ساز بیشتر کالری می‌شود. به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، مطالعات جدید محققان نشان داده جویدن غذا برای مدت طولانی سبب کاهش وزن می‌شود. به گزارش زی نیوز، در گذشته محققان اعلام کردند که سریع خوردن و جویدن کمتر غذا سبب چاقی می‌شود. حال محققان در مطالعات جدید دریافتند، کسانی که هر لقمه را به میزان 40 بار می‌‌جوند، 12 درصد کمتر از کسانی که تنها 15 بار، عمل جویدن را انجام می‌دهند غذا می‌خورند. به گفته محققان جویدن طولانی مدت لقمه سبب ترشح هورمون متوقف کننده غذا یعنی «لیپتین» و ارسال پیام سیری از سوی مغز می‌شود. در واقع عمل جویدن بیشتر لقمه غذا، سبب افزایش سوخت و ساز کالری، کاهش سطح  هورمون تحریک کننده اشتها یعنی «گرلین» در بدن شده و باعث کم خوری و لاغری می‌شود. 🍎طب نوین اسلامی