🔰مدل هوش مصنوعی GPT-4 نقصهای امنیتی را با نرخ موفقیت 53 درصدی شناسایی کرد
🔹نتایج این پژوهش میتواند به محققان کمک کند تا جلوی سوءاستفاده از مدلهای هوش مصنوعی برای بهرهگیری از آسیبپذیریهای روز صفر را بگیرند.
🔻محققان توانستند با موفقیت بیش از نیمی از وبسایتهای آزمایشی خود را با استفاده از باتهای GPT-4 هک کنند. این مدل ابداعی محققان میتواند باتهای جدیدی برای انجام وظایف خاص تولید کند. بهطورکلی، نتایج این پژوهش میتواند برای جلوگیری از سوءاستفاده از مدلهای هوش مصنوعی در هکهای روز صفر مفید باشد.
📝 متن کامل خبر:
📎 https://stnews.ir/short/VdEDN
🌐 @stnews_ir
🔰ژاپنیها نخستین پردازنده بیسیم دنیا را معرفی کردند؛ کامپیوترهای بیسیم نزدیکتر از همیشه!
🔹یک استارتاپ ژاپنی نمونهای اولیه از نخستین پردازنده بیسیم دنیا را رونمایی کرده که نیازی به برد و سیمکشی نداشته و از طریق تعاملات مغناطیسی دادهها را منتقل میکند.
🔻یک استارتاپ ژاپنی فعال در حوزه نیمه رساناها به نام Premo بهتازگی از نمونه اولیه نخستین پردازنده بیسیم دنیا و رابط وایرلس اتصال آن رونمایی کرده است.
🔻این چیپست جدید که از فناوری اختصاصی استارتاپ Premo موسوم به «دوالیباس» (Dualibus) استفاده میکند که با همکاری مشترک مهندسین خود و محققین و آزمایشگاههای دانشگاه توکیو توسعه داده شده است.
🔻تراشههای نیمه رسانای معمولی برای انتقال سیگنالها به یک برد و سیمکشیهای مرتبط با آن نیازمندند. با این وجود فناوری جدید Dualibus از قوانین الکترومغناطیس و بهطور خاص پدیده کوپلشدگی میدانهای مغناطیسی برای ارتباط بیسیم چیپستها بهره میبرد.
📝 متن کامل خبر:
📎 https://stnews.ir/short/NEQqN
🌐 @stnews_ir
🔰راه حل خنک کردن زمین پیدا شد
🔹دانشمندان بالاخره توانستهاند راه حل خنک کردن زمین و برطرف کردن مشکل گرمایش جهانی را پیدا کنند. هرچند که روش جدید میتواند بسیار خطرناک بوده و عواقب جبرانناپذیری داشته باشد.
🔻یک گروه فعال در حوزه تغییرات زیستمحیطی توانسته میلیونها دلار پول را برای تحقیقات خود روی یک ایده عجیب جذب کند. راه حل جدید برای خنک کردن زمین بر پایه مهندسی آبوهوا است و دیگر کاری به فعالیتهای انسانی ندارد. برخی افراد نسبت به این روش تردید دارند و برخی دیگر را نیز ترس فرا گرفته است.
🔻راه حل خنک کردن کره زمین میتواند به بحرانی بزرگ منجر شود
📝 متن کامل خبر:
📎 https://stnews.ir/short/Ngk3N
🌐 @stnews_ir
🔰زنبورهای عسل سرطان ریه را تشخیص میدهند
🔹آیا تاکنون شنیدهاید که زنبور سرطان را بو میکند؟ باور کنید یا نه، زنبورهای عسل میتوانند سرطان ریه را از طریق تنفس انسان تشخیص دهند.
🔻محققان بهتازگی کشف کردند که زنبورهای عسل میتوانند نشانگرهای زیستی یا غلظتهای شیمیایی مرتبط با سرطان ریه را در تنفس انسان تشخیص دهند.
🔻محققی به نام پروفسور دباجیت ساها گفت: حشرات مانند سگها حس بویایی شگفتانگیزی دارند.
🔻این اولین بار نیست که دانشمندان توانایی بویایی شگفتانگیز حیوانات را برای تشخیص سرطان بررسی میکنند. مطالعات قبلی نشان دادهاند که سگهای آموزش دیده، موشها، حشرات و حتی کرمها ممکن است سرطان را تشخیص دهند.
📝 متن کامل خبر:
📎 https://stnews.ir/short/VJvpV
🌐 @stnews_ir
🔸قال مولانا الامام المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف):
اَکْثِرُوا الدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ، فاِنَّ ذلِکَ فَرَجُکُمْ
🔹برای شتاب در گشایش حقیقی و کامل، بسیار دعا کنید؛ زیرا، همانا، فَرَج شما در آن است.
💠 با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بخوانیم.
🌐 @stnews_ir
🌱 روز خود را با بسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید.
🔸امام صادق (سلام الله علیه) :
لَستُ اُحِبُّ أن أرَى الشّابَّ مِنكُم إلاّ غادِياً في حالَينِ: إمّا عالِماً أو مُتَعَلِّماً.
🔹دوست ندارم جوانى از شما [شيعيان] را جز بر دو گونه ببينم: دانشمند يا دانشجو. /(امالی طوسی ص۳۰۳)
🔻امروز سهشنبه
🔻۲۹ خرداد
🔻۱۱ ذیالحجه ۱۴۴۵
🔻۱۸ ژوئن ۲۰۲۴
۷ روز تا #غدیر 🌹🌺
🌐 @stnews_ir
🔰آشنایی با ارزش غذایی سیبزمینی
🔹درست است که سیبزمینی سرشار از نشاسته است اما تا زمانی که مراقب وعدههای غذایی خود باشید، کربوهیدراتموجود در آن نهتنها برای سلامتی شما مضر نیست بلکه بهعنوان منبع انرژی ضروری است.
🔻این گیاه همهکاره را میتوانید برای مدت طولانی نگه دارید و از منبع خوب فیبر، پتاسیم و ویتامین C آن بهرهمند شوید. همچنین این ماده غذایی بدون کلسترول به سلامت قلبتان کمک میکند و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش میدهد. یک سیبزمینی پخته متوسط (۱۷۳گرمی)، با احتساب پوست چه ارزش غذایی دارد؟
📝 متن کامل خبر:
📎 https://stnews.ir/short/4LYqe
🌐 @stnews_ir
🔰بررسی ۲۷ طرح فناورانه و ایده نوآورانه در مرکز نوآوری نفت و گاز
🔹با برگزاری نخستین جلسه شورای سیاستگذاری مرکز نوآوری و فناوری حوزه نفت و گاز مستقر در دانشگاه امیرکبیر، ۲۷ طرح و ایده نوآورانه ارسالی به این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.
📝 متن کامل خبر:
📎 https://stnews.ir/short/Vp6g4
🌐 @stnews_ir
🔰توسعه قراردادهای تحقیقی دانشگاهها برای حل مشکلات جامعه و صنعت
🔹 معاون پژوهشی وزیر علوم از افزایش اختیارات رؤسای دانشگاهها برای استفاده از ظرفیتهای قانون جهش تولید دانشبنیان خبر داد و گفت: براین اساس قراردادهای تحقیقی دانشگاهها برای حل مشکلات جامعه و صنعت توسعه مییابد.
🔻پیمان صالحی معاون پژوهشی وزیر علوم با اشاره به محدودیت مالی در حوزه پژوهش، گفت: دانشگاهها و مراکز پژوهشی و تحقیقاتی میتوانند از ظرفیت قانون جهش تولید دانشبنیان بهره گیری کنند، به طور مثال براساس این قانون شرکتهایی که با دانشگاهها قرارداد منعقد کنند از معافیت مالیاتی برخوردار میشوند و دانشگاهها نیز میتوانند از طریق این شرکتها منابع مالی خود را افزایش دهند، البته سال گذشته به دلیل اینکه شیوهنامههای اجرایی این قانون انجام نشده بود، دانشگاههای ما کمتر موفق به استفاده از مزیتهای این قانون شدند.
📝 متن کامل خبر:
📎 https://stnews.ir/short/Vl6n4
🌐 @stnews_ir
🔰علائمی که نشان می دهد پروتئین دفع می کنید
🔹دفع پروتئین یا پروتئینوری وضعیتی است که در آن پروتئینها به طور غیرطبیعی از طریق ادرار دفع میشوند و معمولا از جمله علائم مشکلات کلیوی هستند. این حالت میتواند به دلایل مختلفی مانند فشارخون بالا، دیابت، عفونتهای کلیه و بیماریهای خودایمنی رخ دهد.
🔻علائم دفع پروتئین شامل کفآلود بودن ادرار، ورم در دستها، پاها و صورت، خستگی مفرط و کاهش وزن غیرقابلتوجیه است. افزایش پروتئین در ادرار به تخریب بیشتر کلیهها منجر میشود، بنابراین برای بسیاری این سؤال پیش میآید که “آیا دفع پروتئین خطرناک است؟” دفع پروتئین میتواند نشانهای از مشکلات جدی کلیوی باشد که نیازمند بررسی و درمان سریع پزشکی است تا از آسیب بیشتر به کلیهها جلوگیری شود.
📝 متن کامل خبر:
📎 https://stnews.ir/short/V1vBN
🌐 @stnews_ir
🔰تامین بخشی از نیاز صنعت خودرو به قطعات حوزه میکروالکترونیک
🔹یک شرکت دانش بنیان، موفق به طراحی و ساخت سامانه تست منحصر به فردی شده است که میتواند بردهای الکترونیکی را در مدت زمان کوتاهی تست کند.
🔻شرکت درنیکا الکترونیک کاسپین علاوه بر بومی سازی یکی از قطعات خودرو نظیر کنترلرهای دور فن کولر خودرو، موفق به طراحی و ساخت سامانه تست منحصر به فردی شده است که میتواند بردهای الکترونیکی را در مدت زمان کوتاهی تست کند. این شرکت نوآوریهای متعددی در زمینه طراحی، ساخت و بکارگیری سامانه تست و کنترل کیفیت قطعه الکترونیکی داشته و همچنین در طراحی و تولید بردهای الکترونیکی و قطعات خودرو نیز به توانمندیهای قابل توجهی رسیده است. با تلاش و پیگیری مستمر، این شرکت تاییدیههای صنعت خودرو را نیز به دست آورده است.
📝 متن کامل خبر:
📎 https://stnews.ir/short/e8ExV
🌐 @stnews_ir
🔰افزایش بهرهوری صنعت طیور با هوش مصنوعی
🔹شرکت دانش بنیان صنایع انفورماتیک سدید با طراحی و ساخت ربات خودران پایش انفرادی در مرغداری ها کمک زیادی در تحول آفرینی این فناوری در تمامی حوزه های نیازمند به پایش، شناسایی، تشخیص، کنترل بیماری و سلامت گله کرده است.
🔻فرزاد یاوری، مدیر عامل این شرکت، ضمن اشاره به اینکه مطالعات و تحقیقات برای حل چالشهای مذکور از سال ۹۳ آغار شد و در این مدت برای حل این چالشها راهکارهای مختلفی از جمله ساخت یک کیت IOT در سال ۹۶ آزمایش شد، اما از آنجا که مؤلفههای مؤثر بر این چالشها بسیار متعدد هستند هرگز راهگشا نبودند؛ گفت: تنها راه باقیمانده به منظور غلبه بر این مشکلات، استفاده ترکیبی از سه فناوری هوش مصنوعی و رباتیک و الکترونیک بود این پروژه پس از پیمودن مراحل تحقیق و توسعه و ساخت نمونههای اولیه و مرحله نیمه صنعتی اکنون در حال انجام آزمایشهای نهایی بوده و در مرز صنعتی شدن قرار دارد.
📝 متن کامل خبر:
📎 https://stnews.ir/short/VWJme
🌐 @stnews_ir