#مو
🍚 آب برنج رشد مو را تحریک
و حجم و درخشش بیشتری
به آن می بخشد.
❗️ پس از شست و شوی با شامپو
با آب برنج پوست سر خود را
ماساژ دهید.
زمانی که مو به طور کامل
مرطوب شد
اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه
به همان حالت باقی بماند،
سپس سر خود را با آب شستشو دهید.
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘
#کیوی
🖇 كیوی را حلقه كرده و خشک كنید
و بجای چیپس،
كیوی خشک شده میل كنید
✔️ كیوی از غلظت خون میكاهد
و از تنگ شدن عروق
و بروز انواع سكتهها جلوگیری میکند
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘
#زیبایی
🍌 ماسک موز برای رفع
جوش های صورت(عالیه)❗️
☆ موز رسیدا ۱ عدد
ماسک ۲ قاشق چایخوری
🌀 مواد را باهم مخلوط کرده
و ۱۵ دقیقه روی صورت بگذارید
و با آب ولرم بشوئید
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘
#تقویت_استخوان
⚠️ میوه ای عالی برای
استخوان های ضعیف
🍍 برای تقویت استخوان های
ضعیف آناناس بخورید
➖ ممکن است میوه مورد
علاقه تان نباشد
اما آناناس یکی از بهترین میوه ها
برای قوت و سلامت استخوان است
🔺 آناناس خاصیت ضد التهابی
و آنتی اکسیدانی دارد
این دو مهمترین فاکتور های
استفاده از آناناس برای
تقویت استخوان است.
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘
#زیبایی
🌱 از بین بردن لک
و روشن شدن پوست با ترنجبین
🌀 ترنجبین، خون را تصفیه نموده
و به تبع پوست صورت را
صاف و شفاف میکنند.
🍶➕🥄 نوشیدن خاکشیر و ترنجبین
(ترنجبین را ۵ ساعت در آب خیسانده
و صاف کنید سپس آن را
با ۲ قاشق خاکشیر
مخلوط نمایید و میل کنید )
و برای بهبود لکهای پوست
کمک می کند
و افرادی که روزانه
و به مدت ۳ هفته از این معجون
استفاده می کنند
بعد از مدتی، دارای پوستی روشن
می شوند و لکهای صورت
و پوستشان از بین می رود.
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘
#زکام
⚠️ برای درمان زکام میتوان
از بخور تخم گشنیز استفاده کرد
🌱 اگر گشنیز را سوزانده
و مانند اسپند
از دود آن استفاده شود
در کنترل زکام موثر خواهد بود
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘
#اخلاط
〽️ اخلاط چهار گانه
خلط دم
خلط صفرا
خلط سودا
خلط بلغم
❗️ زیادشدن صفرا باعث
تلخی وزردی دهان میشود.
❗️ زیادشدن دَم باعث
شیرینی وقرمزی دهان میشود
❗️ زیادشدن بلغم باعث
ترشی وسفیدی دهان میشود
❗️ زیادشدن سودا باعث
شوری وسیاهی دهان میشود
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘
#قند
🍆 برای پایین آوردن سریع قند
میتوان⑤الی⑥عدد
کلاه بادمجان خشک شده را
دم کرد و خورد
🔻 حدودا
میزان 100 الی 600
قند را پایین می آورد
🎓 آیت الله تبریزیان
🍑 @tebebagher
┄━═✿♡﷽♡✿═━┄
🔻مواد غذایی که نباید دوباره گرم کنید:
🍗 مرغ
مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند. بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.
🍀 اسفناج
اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.
🍳 تخم مرغ
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.
🍄 قارچ
بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.
🍚 برنج
گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.
🥔 سیب زمینی
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندن آن است.
💚کانال طب الباقرعلیه السلام
🍎👉 @tebebagher
#سنگ_کلیه
🔻 جهت درمان سنگ کلیه ↯
1⃣ خوردن مخلوط سداب
و داروی جامع امام رضا (؏)
2⃣ خوردن مخلوط آب ترب
و داروی جامع امام رضا (؏)
⚖هربار❺گرم از داروی جامع
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘
#تبخال
〽️ کافیست یک گوش پاک کن را
به مقداری « الکل » آغشته
و روی تبخال بمالید.
❗️ استفاده از الکل، تب خال را
خشک کرده و خارش و التهاب
اطراف آن را سریعا کاهش می دهد.
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘
خاصیت گیاه رازک👇
مقوی اعصاب ,آرامبخش, خواب آور, ضد اضطراب و کابوس وضد استرس , با سل مقابله می کند و ضد قارچ و باکتری و مقوی معده و رحم می باشد و کاهنده رشد سلولهای سرطانی
مقداری گیاه رازک را در دو لیوان اب جوشانده و بنوشید
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘