خواص آب تربچه👇
آب تربچه رنگ چهره را باز و روشن میکند، نیروبخش است، گرفتگی کبد را رفع میسازد سنگ صفرا را از میان میبرد، آلرژیها و خارشها، کهیر، یرقان و سرفههای خشک مرتفع میگردند. آب تربچه جهت رفع سنگ کلیه بسیار کارساز است.
آب تربچه خاصیت نرم سازی بدن بخصوص در مخاطهای بینی، سلولها و ریهها را دارد و برای معالجه روماتیسم موثر است.
☘️ @damnoosh0 🌱
🔶درمان برص (لک و پیس، بیتلگو) 🔶
💎با دکتر خیراندیش💎
🌐به دو صورت است یا سفید است یا سفید و سیاه ترکیبی
💎1- ترک سردی ها در خوراک دو سردی ضد را با هم نخورد (غلیظ و رقیق) مثل ماست و ماهی، گوشت گاو و ماهی، تخم مرغ و ماهی
💎2- سرکه انگبین روزی یک لیوان
برای شتاب درمان: مالیدن نوشادور مخلوط با عسل
نشردهید.
🍃 @damnoosh0🍃
📌 خواص #بادرنجبویه
🌿نکته های شنیدنی🌿
✔️ از نظر طبیعت، گرم و خشک است.
✔️ در فرانسه از دم کرده برگ های آن به عنوان معرّق، ضد تشنج، محرک معده، ضد اسهال و برای جلوگیری از قی استفاده میشود.
✔️ برای تنگی نفس و یرقان مفید است و سکسکه را آرام می کند.
✔️ جویدن آن، دهان را خوشبو و بوی شراب را زایل می سازد.
✔️ مضمضه دم کرده یا جوشانده آن، برای استحکام لثه و دندان ها مفید است.
✔️ اگر در محلول جوشانده آن بنشینید، در مواردی که خون قاعدگی بی دلیل قطع شده، مفید است.
✔️ ضماد برگ آن، برای درد مفاصل نافع است.
📜 پی نوشت:
مضمضه: در دهان جنبانیدن
🎯 @damnoosh0🍃
🍋مخلوط سیر و لیمو
✨دوستانیکه مشکل گرفتگی رگ های قلبی کبد چرب و غلظت و چربی خون یاجرم دندان دارید این نوشیدنی معجزه آسا را حتما امتحان کنید👏
🔸30عدد حبه ی سیر را پوست بگیرید و همراه با 5 عددلیمو ترش(شیرازی) باپوست که قبلا هسته آنها گرفته اید در همزن(میکسر)بریزید.
🔸وقتی له شد با یک لیتر آب مخلوط نموده و بجوشانید
❗️فقط وفقط یکبار جوش بخورد
🔸پس از سرد شدن آن را ازصافی رد نمایید و محتویات را درشیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید🔸
🔹طرز مصرف: روزانه نصف استکان از این نوشیدنی قبل یا بعد از غذا میل کنید🔹
❌بعد از مصرف یک دوره سه هفته ای باید هشت روز استراحت کنید
❌بانوان محترم در زمان حاملگی و شیردهی از نوشیدن این معجون خودداری نمایند🌹
☘️ @damnoosh0 🌱
📌 اسباب مولد #نفخ در #لوله_گوارش
🔰 نفخ در لغت به معنی دمیدگی، پر باد شدگی و آماس و در اصطلاح حکما، به معنی دم شدن شکم است.
یک عارضه لوله گوارشی است که گاهی معده و اکثر روده ها را تحت تأثیر قرار می دهد و اسباب ناراحتی انسان را فراهم می کند.
🔰 مهمترین اسباب ایجاد زمینه نفخ، تجمع رطوبات در لوله گوارشی است. وقتی ریاح در لوله گوارشی حبس شود یا به طور طبیعی از مجاری فوقانی و تحتانی بدن خارج نشود و در خروج با مشکل مواجه شوند، با فشاری که به جدار لوله گوارشی وارد می کنند، حالتی را به وجود می آورند که به آن نفخ می گوییم.
🔰 مزاج معده همواره باید از گرمی متناسب با هضم برخوردار باشد، زیرا هضم نیازمند گرمی معتدل است. هر گاه مزاج معده ای بیش از حد گرم شود، آن معده قادر است غذاهای غلیظ مثل کله پاچه را به راحتی هضم کند، در حالیکه از هضم غذاهای لطیف مثل کدو ناتوان است...
🍃 @damnoosh0🍃