💢 زن به مثابه کالا
🔹️روشنفکری دوران قاجار بیمار متولد شد، روشنفکری ایران متاسفانه بیمار و وابسته تولید شد. بعضی وابسته به روسیهی آن روز مثل میرزافتحعلی آخوندزاده یا وابسته به اروپا و غرب مثل میرزاملکمخان و امثال اینها بودند.
🔹️تغییر لباس ملی بزرگترین کار به نفع سلطهغرب بر ایران بود. کسی که به نفع فرهنگ غربی یعنی در حقیقت به نفع سلطهغرب بر ایران و به نفع استعمار به وسیلهی انگلیس، در آن زمان بزرگترین قدم را برداشت رضاخان بود. لباس یک ملت را عوض کردند؛ چادر زنان را برداشتند و گفتند: "با چادر نمیشود که یک زن، عالم و دانشمند شود و در فعالیتهای اجتماعی شرکت کند."
سوال: با برداشتن چادر، در کشورما چقدر زنان در فعالیت اجتماعی شرکت کردند؟ مگر فرصتی داده شد برای اینکه زنان، در دوران رضاخان و پسرش، در فعالیتهای اجتماعی شرکت کنند؟!
🔹️عدهای غربزده چشمهای خود را بستند و گفتند ما باید همه چیز را از غرب بگیریم. آنها چه چیزی را از غرب گرفتند؟! اختلاط زن و مرد و آزادیِ عیاشی و پشتمیزنشینی و ارزش کردن لذّات و شهوات را آوردند.
کشف حجاب، از بین بردن آن حائل و فاصلهای است که در اسلام میان دوجنس قرار داده شدهاست که این برای سلامت زن و مرد و برای سلامت جامعه است تا همان بلائی که بر سر زن غربی در جوامع غربی آمد، بر سر زن مسلمان ایرانی بیاورند. این اقدام را با چماق، رضاخان در داخل کشور انجام داد.
🔹️زنغربی با ورود در منجلاب فساد، دستاوردش نابودی خانواده بود. اینجورنبود که زن با برداشتن حجاب در میدان علم یا در میدان سیاست یا در میدان فعالیتهای اجتماعی پیشرفت کند؛ همه اینها با حفظ حجاب و عفت ممکن بود و ما در نظاماسلامی این را تجربه کردیم. برداشتن حجاب مقدمهای برای برداشتن عفت بود، برای برداشتن حیاء در جامعه اسلامی بود، برای سرگرم کردن مردم به عامل بسیار قوی و نیرومند جنسی بود؛ برای اینکه از همه کارهای دیگر بماند و یک مدتی همم موفق شدند.
🔹️سیاست راهبردی اساسی بنیانی غرب بر عرضه شدن و هرزه شدن زن است و حجاب مخالف آن است.
حرفهای یک فمینیست درباره نتایج آزادی پوشش قابل تامل است. کامیل پالی، فمینیستی که در حال حاضر به منتقد فمینیسم کنونی تبدیل شده، درباره اثرات این ایده که "زنان باید بتوانند هرچه میخواهند بپوشند" میگوید: احساس میکنم که امروز این ایده وجود دارد که زنان میتوانند هرگونه لباس دوست دارند بپوشند، هیچ تاثیری هم برکسی ندارد، من دوست دارم ۹۰ درصد بدنم را عریان کنم اما تو حق نداری تحریک بشوی حق نداری به من نگاه کنی حق نداری چیزی به من بگویی در حالی که من با چکمه پاشنه بلند در خیابان راه میروم تو به چه حقی به من نگاه میکنی این یک نوع دورویی است و در واقع خیلی از زنان جوان دارند خودشان را گول میزنند به طور خاص فمینیستها.
ادامه دارد....
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔹️در واقع حیاءزدایی پروژه اصلی فمینیستها است.
نقش جامعه در شیءانگاری جنسی زنان به ویژه در رسانهها و تبلیغات، دائماً در حال افزایش است. شیءانگاری جنسی هنگامی است که فردی به جای یک انسان با ارزش، به عنوان یک جسم محسوب شود. ثابت شدهاست که شیءانگاری جنسی زنان تاثیرات منفی نه تنها در زنان بزرگسال بلکه در دختران جوان نیز دارد. بزرگترین عامل در شیءانگاری جنسی زنان؛ تبلیغات، رسانهها و مردان هستند.
🔹️محققان دانشگاه وسلیان آمریکا دریافتند که ۵۱/۸ درصد از تبلیغاتی که زنان را به تصویر میکشند، آنها را به عنوان اشیای جنسی نشان میدهند.
روزنامه گاردین در مقاله خود که در سال ۲۰۰۷ به چاپ رسیدهاست، به مسئله نحوهی مواجههی مردان با زنان به عنوان یک کالای جنسی پرداخته است. اگر مردان به زنان به عنوان یک کالای جنسی مینگرند، زیرا رسانهها و حتی خود زنان به فراگیرتر شدن این نگاه کمک کردند.
🔹️پروفسور "برت کاهر" نویسنده آمریکایی، کتابی دارد به اسم "چه کسی در ذهن شما خوابیده؟" که حاصل سالها تحقیق بر روی بیست و سه هزار نفر است که دچار اختلال جنسی بودند. او مینویسد: آنچه که ابتدا افراد مبتلا را تحت تاثیر قرار داده، یک تصویر شهوانیست که آن را بارها در ذهن خودشان در حالات مختلف تصور کردند و با همان تجسم، رابطه جنسی برقرار کردند یا دچار خودارضایی شدند و یا هنگام همبستری با همسرشان داخل ذهنشان یک شریک جنسی دیگری را تصور کردند که همین موجب سردی روابط زناشویی و اختلالات جنسیشان شده است.
کسانی که لباس نامناسب میپوشند و بی حجاب هستند و برای دیگران خود را آرایش میکنند، بدانند شریک جنسی خیالی فردی بودن (زنای ذهنی) و در نتیجه در گناه او شریک شدند و در ذهن و دل آنها یاد خودش را بکارد در تمام آنچه آن افراد در ذهنشان با او میسازند شریک میشوند و این به مثابه ضربالمثل آش نخورده و دهان سوخته تبدیل میشوند.
✍️ سمیه جوان
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
14.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢در دانشگاه های ما چه میگذرد؟
🔸دانشگاهی که خیلی وقته خبری از علم نیست و دانشگاه ها دارند تبدیل به فساد برای جامعه میشوند ... .
در دانشگاهی که استاد آن هم منشا فساد است
در سال ۱۳۸۹ رهبر معظم انقلاب فرمودند:
🔻این دانش ها ذاتا مسموم اند .
و حال امروز سخن این حکیم بزرگ را در جامعه نشانگر هست ،که حتی استاد دانشگاه به دانشجو خود میگوید چون کراشم هستی بهت نمره دادم و گرنه برای چه نمره دهم..
🔺باید جامعه را از شرو باطل نجات دهیم ،
و به سمت خیر و حق ببریم.
و تنها راه نجات یافتن باید از شر این دانشگاه ها و دانش های ذاتا مسموم خلاص شویم...
انشاالله .
#اصطناعت_نسلی_پاک
✍🏻حکیم پرور
@Tamashakhane_Noor
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ در دولت وفاق، شخصی که پرونده اخلاقی داشت و به دختران تعرض میکرد و از قضا طرفدار زن زندگی آزادی بود، با بهانههای سیاسی به دانشگاه برگشت
#سرطان_اصلاحات 🤝 #جنبش_فواحش
✅️ @SomayehJavaan
🔴 دانشگاه امنیت ندارد
🔹️ یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران ایجاد امنیت برای بانوان و امکان ادامه تحصیل در دانشگاههای ایران بعد از انقلاب بود. در زمان پهلوی ۶درصد دانشجویان دختر و فقط ۳ درصد زنان تحصیل کرده بودند. به لطف انقلاب اسلامی و جایگاهی که برای زنان قائل شدند زمینه را برای تحصیل و پیشرفت زنان جامعه، که نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند، فراهم کرد.
🔹️ طبق آمار سازمان ملل طی ۲۰سال ۶۷ درصد بانوان ایرانی تحصیلات دانشگاهی دارند و ۶۰ درصد دختران دانشجو آن هم به مدت ۴۰ سال به این جایگاه اجتماعی و تحصیلی رسیدند.
🔹️ ولی متاسفانه چند سالی است با خبر تلخ تجاوز به دختران دانشجو در دانشگاهها مواجهه شدیم.
اولین خبر در سال ۹۹ فردی به اسم کیوان امام وردی در بین دانشجویان دختر دانشگاه تهران بود؛ این فرد با بیهوش کردن ۳۰۰ دختر به آنها تجاوز میکرد که حدود ۴۰ نفر در شکایتی واحد علیه او اقدام کردند.
به غیر از این فرد متجاوزی دیگر که یکی از بزرگترین نقاشان ایران به اسم " آیدین آ" در همین دانشگاه به دختران دانشجو متعرض شده بود.
🔹️ باز مجددا در خبری جدید رئیس دانشگاه تهران در مصاحبهای اعلام کرد فردی دیگر که در اغتشاشات فتنه زن، زندگی، آزادی حضور داشت و یکی از دانشجویان شورشی است که به ۸۰ دانشجوی دختر تجاوز کرده و بابت این تجاوز از دانشگاه اخراج میشود ولی متاسفانه با دستور رئیس جمهور پزشکیان دوباره برای ادامه تحصیل به دانشگاه تهران بر میگردد.
🔹️ حال ما بانوان عفیفه جامعه اسلامی ایران از مسئولان قوه قضائیه، رئیس جمهور و وزیر علوم و تحقیقات سوال داریم چرا به این متجاوزان اجازه حضور در دانشگاه را میدهید؟!
از قوه قضائیه سوال داریم پرونده و اعدام کیوان امام وردی که به ۳۰۰ دانشجوی دختر تجاوز کرد چه شد؟!
🔹️ آیا مسئولین خواهان این هستند که دانشگاههای ایران هم مثل دانشگاههای انگلیس، فرانسه و کشورهای اروپایی و آمریکایی شاهده آمار بالای تعرض جنسی، جسمی و ناامنی برای دختران باشد؟!
آیا رئیس جمهور پزشکیان از آمار تجاوز ۶۲درصد از دانشجویان و فارغالتحصیلان مشغول به تحصیل در انگلیس، خشونت جنسی در ایام تحصیل خبر دارند؟
جناب وزیر علوم و تحقیقات آیا از تجاوز جنسی: از هر ۳ دانشجوی دختر انگلیسی ۱ نفر از آنان قربانی هوسهای محیط دانشگاه میشود با خبر هستید؟
🔹️ جناب رئیس جمهور، مسئولین شورای انقلاب فرهنگی، وزیر علوم آقای حسین سیمایی آمارهای تجاوز دانشجویان دختران انگلیسی و غربی را ببینید و به عنوان عبرت جلوی چشمانتان باشد و نگذارید یک روزی هم آمار تجاوز دانشگاههای ایران در سرخط خبرها و آمارها قرار گیرد!
شما مسئولین باید از نوامیس تشیع و ایران اسلامی محافظت کنید مثل: شهدای دفاع مقدس، شهدای بسیجی، حاج قاسم و شهدای مدافع حرم.
جلوی بازگشت متجاوز و متجاوزین را در محیطهای مثلا علمی دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر را بگیرید و به دست عدالت بسپارید تا حکم الهی برای متجاوزین اجراء شود.
✍ سمیه جوان
✅️ @SomayehJavaan
🔰به بهانه تبریک تولد دخترم❣
🔹گویند: هیچ زنی فیلسوف نبوده است. اصلا زن را چه نیاز به فلسفه برای آنکه حقیقت عالم را بفهمد. آنگاه که تکانهای یک موجود زنده را در بطن خود حس مینماید و خدا او را شاهد خلق کردن جدیدش میگیرد؛ دست زن را گرفته، گام به گام در هر مرحله خلق شکوهمندش با خود میبرد.
🔹 مرد برای فهم حقیقت عالم برای شکافتن حجابهای درون باید از جان بگذرد تا شاید در لحظهای پردهای کنار رفته نوری بر قلبش بتابد و کشف رازی را شهود نماید؛ البته اگر خود آن نور برایش حجاب اکبری نشود.
🔹 اما خدا خلقش را در بطن زن، در عمق جان او قرار داد تا تنها وی شکوه شدن را با تمام وجودش بیابد و مرد بی خبر از این شیدایی را در بیانهای سرگشتگی فلسفه رها کرد.
دخترم حس مادری ❤️حس منحصر به فردی است که تا مادر نباشی ، نمیتوانی آن را در دشت فهم خود به رقص درآوری.
آنگاه که محصول زایش تو شد ضعف و لرزش شدید بدن من این وجود گرم کوچک تو شد پناهم؛ گویی آن گرمای وجود، که تمامش را با بشره خود حس میکردم جانی دوباره به من بخشید.
🔹آری! گرمای وجود و صدای زیبایت خبر از جعل من در دنیای جدید مادری را میداد. هیچ وقت نفهمیدم بدن کوچک و ضعیف تو برای بودن و شدن به نوشیدن شیره جانم بیشتر احتیاج داشت یا انسان کوچکی چون من برای صنعتگری و آدم شدن به تو.
خدا من را با تو اصطناعت نمود و جسم تو را با شیره جان من تغذیه کرد.چه شبها نخفتم و آغوشم را گهوارهات نمودم تا با شنیدن صدای قلب و لالاایم که لا ٳلاه ٳلا ٲلله را زمزمهگر بود به آرامش برسی. تو آرامش میگرفتی و میخسبیدی و من به ٳزای هر زمزمهای که میکردم گویی پله دیگری از پلهکان عرش را میپیمودم و بالا میرفتم و آنقدر تحمل شیطنتهای تو من را به اوج برد که دیگر حتی بهشت جای ماندنم نبود. اصلا بهای کسی که قدم به قدم با خدا خلق کردن را پیموده است چه قیاس با جنة؟
❇️از خدایت سپاسگزارم که به واسطه وجود تو، به من شکوه مادر شدن را بخشید.
🌸دخترم سالگرد تولدت مبارک .
✍بانو اردشیری
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔹 یک بانوی تراز، اگه بخواد از جایگاه زنانه خودش حراست کنه باید سه اصل رو در خودش ایجاد و تقویت کنه ...
حفظ این سه اصل، حتی با ورود در اجتماع و محل کار، یک حجاب و حفاظی برای اون خانم ایجاد میکنه!
❓اون سه اصل چیه ...
اول اینکه تکبر داشته باشه
دوم اینکه بخیل باشه
و سوم اینکه ترسو باشه
❗️شاید تعجب کنین ... اما؛
✔️بانویی که تکبر داره، فقط رامِ همسر خودشه و به هیچ فرد دیگهای اجازه دخالت و حتی نزدیکی به حریم شخصی خودش رو نمیده...
✔️خانمی که بخیل باشه، دارایی خودش رو خرج خانواده خودش میکنه و حتی از دارایی همسرش محافظت میکنه
✔️ بانویی که ترسو باشه، برای حفظ اعتبار و شأن و مقام خودش، از بسیاری از موقعیتهای بیآبرویی، فرار میکنه ...
🔹 https://t.me/tadavomenasl_banojami
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
هدایت شده از حرث و نسل | پریسا گودرزی
آژانس زنان سازمان ملل متحد گفته سال ۲۰۲۳ تو آمریکا و اروپا روزانه ۱۴۰ زن توسط شریک زندگی یا یکی از بستگان نزدیک کشته شدن، یعنی هر ۱۰ دقیقه یک زن!
این ماجرا به ندرت تو ایران اتفاق میفته اما بمحض وقوع جماعت سلبریتی و غربگرا اسمشو میذارن قتل ناموسی و هشتک من ناموس کسی نیستم میزنن!
#ایران_بهشت_زنان
💠 حرث و نسل
@parisa_goodarzi
جامعه بانوان استراتژیست
🔰بهنوش بختیاری: جوکر، برنامه ای جهت پیشرفت زنان کشور ما❗️ دخترا، دخترا بیایید که سلبریتی ها نسخه پی
28.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادتونه بهنوش بختیار گفته جوکر باعث پیشرفت زنان سرزمین مونه، خواستم چند نمونه از پیشرفت توی این جوکر ببینیم☺️
اینکه خنده هم متعلق به مردانه و هم زنان چیز عجیبی نیست اما دلقک شدن زن قطعا پسندیده هیچ زنی نیست و زنان ایران هم سرزنده وشاد هستند وقطعا این جوکرهست که با دادن چنین چهره ای از زن به جامعه باعث فروکاست شان وافسردگی اون میشه.
شما فرض کن نعیمه نظام دوست شده ابزار تمسخر احسان علیخانی که مثلا مخاطب بخنده اما هرزنی واقعا دوست داره جای نعیمه باشه و یه اقا بخاطر وزن اش تمسخر کنه، نگید نعیمه با جنبه است که بنظرم نعیمه ذلیل توجه مردم شده
باتوجه به این ویدیو به نظرتون اجرای چنین حرکاتی به قیمت خندوندن درسته؟
اینکه یه زن حتی درقامت طنز خودش به یه اقا بچسبونه وچنین رفتارهایی داشته باشه، چطور؟ بنطرشما مناسبه؟
شوخی خارج از چارچوب اقایون وخانم ها، شوخی های جنسی بنظر شما وسیله ای هست که ما خانم ها بپذیریم انجام بدیم تا به ما بخندن و ما درکانون توجه قراربگیریم؟
اصلا به این میگن پیشرفت؟!
واقعا تو مغز این سلبریتی ها چی میگذره؟
جالب ترین قسمت داستان اینجاست که نعیمه میون شوخی هاش از چندسال قبل میگه که خواستگارهاش رد کرده وحالا تو 50سالگی منتظر یه شوهره،
مبادا بگید که این طنزه
دوست عزیز سلبریتی ها سالهاست تو میون مصاحبه هاشون اروم و بی صدا میگن که غلط کردیم شوهر نکردیم، بچه دارنشدیم، خیانت کردیم و... حالا ما باید از غلط هاشون عبرت بگیریم. نکنه زندگی ما چنین حقیرانه وذلیلانه باشه که اوج پیشرفت حرکات دلقک گونانه تفسیر کنیم😊
✍🏻حکیم پرور
🌻@Tamashakhane_Noor
هدایت شده از تفکر تفریحی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥫🥘کنسروهای لوبیا و تنماهی، یا آشپزی مامانخونه؟؛ مسئله این است...🥫🥘
✅ تبلیغات تلویزیونی چطوری ذهنیت کودکان رو دربارهی «کدبانوگری» خراب میکنه؟!
🎥 ابتدا تیزر تبلیغاتی را ببینید؛ عنوان تبلیغ:«آشپزی بیدردسر»!
توضیح در پست بعد 👇
✍مریم خانمحمد نیماوری
📢 کانال تفکر تفریحی در بله:
https://ble.ir/tafakortafrihi
📢 در ایتا:
https://eitaa.com/tafakortafrihi
📢 در تلگرام:
https://t.me/tafakortafrihi
اینستاگرام:
Nimavary
🥫🥘کنسروهای لوبیا و تنماهی، یا آشپزی مامانخونه؟؛ مسئله این است...🥫🥘
🎥 ابتدا تیزر تبلیغاتی پست قبل را ببینید.
میدونید چیه؟ خیلی وقتها دلم میگیره از اینکه چرا برای تبیین درست نقش دختران و خانمهای جامعه فیلم یا انیمیشن نداریم؛ راستش خیلی گشتم که چنین چیزی پیدا کنم اما دریغ از دو تا اثر خوب😔
میدونید، خیلی دلم میگیره از اینکه تلویزیون رو روشن میکنم و میبینم به جای ارج و قرب و تمجید کارهای یه مامان خونه، یه سری تبلیغ داره پخش میشه که کلا کار ما مامانها و خانمهای خونهدار رو مثل آب خوردن زیر سوال میبره و میخواد با یه سری کنسرو لوبیا و تن ماهی جای آشپزی ما رو بگیره! (نمیدونم این سری تبلیغ رو دیدید یا نه که یه خانم شاغل میاد تو خونه و چون فرصت و حال غذا درست کردن نداره، فوری یه قوطی کنسرو درمیاره و میذاره جلوی خانوادش و اونا هم خیلی خوشحال استقبال میکنن و انگار نه انگار که «غذای مامان خونه با کنسرو و هزار تا غذای بیرون فرق داره»😔)
میدونید اگر یه دختر کوچولو که قراره فردا همسر یا مادر بشه چه حسی از این تصویر میگیره؟ این تبلیغها که از نظر من کاملا فمنیستی هستن، دارن بهش میگن که «کار مامان، تو خونه جایگزین داره! بله ارزش تو به کارمند بودن و درس خواندن و چه و چه هست و اگر طبیعتاً نرسی غذا درست کنی، کنسروهای ما هست😮💨» واقعا بنظر اون سازنده و کارخونهدار مرچنت فرقی نمیکنه؟؟😡
اینا نمیدونن آشپزی یه خانم خونه چقدر «روح» داره؟ نمیدونن یه خانم خونه (که معتقده) برای درست کردن این غذا چه چیزهایی رو درنظر میگیره؟ از بسم الله گفتن، قبل شروع کردن، تا وضو داشتن و رعایت بعضی آداب پخت و پز و درنظر گرفتن ذائقه و مزاج و چه و چه؟ نمیدونن غذا درست کردن یه مامان فقط پخت و پز ساده نیست و به معنای توجه و سیراب کردن جسم افراد خانواده در کنار سیراب کردن روح اعضای خانواده است؟ (نمادی از پاسخ به نیازهای روحی و جسمی توأمان)
من خیلی نگران دخترانمون هستم! اونایی که نتونستیم هیچ ایمیج و تصویر حقیقی از «مامان بودن» و «همسر بودن» بهشون بدیم؛ نتونستیم جایگاه «کدبانو» رو براشون مشخص کنیم (کسی که بانوی خونه بود؛ همه فن حریف بود و با همون منابع موجود، خونه رو به بهترین وجه اداره میکرد) و تازه با این دست القائات، فقط سعی کردیم از خونه بکشیمشون بیرون خونه تا فقط درس بخونن و کار کنن و پا به پای مردها فقط چرخ نظام اقتصادی رو بچرخونن❤️🩹
آخ؛ قلبم شکست!، دلم سوخت وقتی «مامان بودن» دیده نشد؛ کسی دربارش حرف نزد و توی سکوتی عجیب، «بیمصرف» خوانده شد😢 درست تو زمانی که همهی جامعه بهشون نیاز داشتن؛ به آرامششون، به آرامشی که میدادن (چون توی خونه از هیاهو دور بودن)؛ به بچههایی که تربیت میکردن... فوقع ما وقع! و شد آنچه شد و شد جامعهی آشفتهی امروز که همین «مامانها» رو کم داشت...
و جایی که «رایا و السا و آنا» شدن دختران تراز و «ملکه»ی قصرهای بدون مرد!، قدرت رو از مردان گرفتن و خودشون شدن سلطان سرزمین! و از این طرف دختران ما، «ملکهی خانه بودن» رو رها کردن و رفتن دنبال قصرهای بادی «مدرک و کار و پول»!
القصه، که این قصه سر دراز دارد...
پ.ن: مامانای عزیز! اول قدر خودتون رو بدونید و بدونید دقیقا روی چه قلهای ایستادید؛ بعدشم مراقب دخترانتون باشید و تا میتونید از این محتواهای سمی دورشون کنید و یادتون باشه که بچه، قبل از تأثیر گرفتن از هر چیزی، به حس و حال «مامانش» نگاه میکنه و یاد میگیره👸🌸
✍مریم خانمحمد نیماوری
📢 کانال تفکر تفریحی در بله:
https://ble.ir/tafakortafrihi
📢 در ایتا:
https://eitaa.com/tafakortafrihi
📢 در تلگرام:
https://t.me/tafakortafrihi
اینستاگرام:
Nimavary