🔰امر به معروف و نهی از منکر، از ارکان بنیادین دین اسلام و صرفا از خصیصههای حکومت و جامعهی اسلامی است.
« امر به معروف و نهی از منکر، درواقع تعمیم مسألهی حاکمیت و تثبیت مشارکت عموم مردم است»۱ . در نگاه اسلام ، همهی آحاد جامعه نسبت به یکدیگر مسئولاند و دربارهی افرادی که به سخن آنها گوش میدهند و به شکلی در دایرهی ارتباطی آنها قرار دارند مورد بازخواست قرار میگیرند و باید پاسخگو باشند. زن و شوهر نسبت به رفتار و گفتار یکدیگر مسئولاند، اولیاء نسبت به اعمال و رفتار فرزندان خود مسئولاند و باید بدانها تذکر داده شود و فرزندان رشید و بالغ نسبت به فعل و عمل پدر و مادر خود مسئولاند، معلم و دانشآموز، استاد و دانشجو، کارفرما و کارمند نسبت به فعل و قول یکدیگر مسئولاند و باید موارد لازم را به دیگری متذکر بشوند، زمامدار دربارهی مردم جامعهی خود مکلف و موظفاند و عموم مردم نسبت به زمامدار خود میبایست مطالبهگر باشند. لذا تکتک افراد جامعه در نگاه اسلام نسبت به اقدام، رفتار، قول و عمل یکدیگر نه تنها خنثی و یله نیستند؛ بلکه نسبت به همدیگر مکلف و مسئول هستند.
🔹 عمل به این حکم الهی سبب میگردد: اولا، افراد نسبت به امور و مسائل جامعهی خود نگهبان و مقید باشند؛ ثانیا، اثر این امر بر اجتماع باعث پیشگیری از افزایش ناهنجاریها، بزهکاریها، قانونشکنیهاو بسیاری از گناهان میگردد؛ ثالثا افراد متخلف متوجه میشوند که هم مورد تذکر قرار میگیرند و هم باید نسبت به عمل و رفتار خود باید پاسخگو باشند؛ در نهایت از یک سو شاهد کاهش تخلفات، هنجارشکنیها، قانونشکنیها و از سوی دیگر موجب افزایش امنیت، آرامش و اطمینان در جامعه خواهیم بود. در چنین جامعهای نقش سیستمهایی همچون پلیس و دستگاه قضا کمرنگ خواهد شد؛ چرا که در پایینترین لایههای جامعه افراد خود مجری قانون و نماینده حاکمیت هستند.
🔹 به عنوان نمونه اگر در مساله واجب شرعیای به نام حجاب هر کس به وظیفهی خود عمل میکرد، پدر و مادر نسبت به فرزند خود، مردان در برابر همسران خود، استاد و معلم نسبت به شاگردان و تکتک افراد جامعه نسبت به زنان بیحجاب یا بدحجاب تذکر میدادند و مسئولین نسبت به هنجارشکنان و قانونگریزان این حوزه اهتمام بیشتری میورزیدند، اکنون شاهد این حجم از برهنگی و عریانی در گذرهای شهر نبودیم، و صد البته اگر این قصور در مورد کشف حجاب از سوی آحاد جامعه، اعم از مسئولین و عموم مردم ادامه یابد رفته رفته شاهد بیعفتیهای بیشتر و جرمهای دیگری در این خصوص که جسورانه و به دور از حیاء مرتکب میشوند، در معابر خواهیم بود.
✨امام علی( ع) در این باب میفرمایند: «امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنید که اشرار بر شما مسلط خواهند شد سپس هرچه دعا کنید مستجاب نمیگردد»۲ .
❇️ قطعا اگر اهمال در امر به معروف و نهی از منکر ادامه یابد کمکم این خوی به حوزههای دیگر نیز سرایت خواهد کرد و به تدریج ریشههای مستحکم جامعه توسط موش یلگی خورده خواهد شد.
✍ زهرا ملکی
📚 منبع:
۱. آیت الله مکارم شیرازی
۲.روضهالواعظین و بصیرهالمعتظمین، ج ۱ ، ص۱۳۷
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰احتناک ذریه با طعم عشق مدرن
🔹️سریال Modern Love یا عشق امروزی سریال آنتولوژی در ژانر کمدی-رمانتیک است که توسط جان کارنی بر اساس داستان های هفتگی عشق امروزی در روزنامه نیویورک تایمز ساخته شده است. این سریال در دو فصل و مجموعا شانزده قسمت توسط سرویس ویدیویی آمازون تولید شده. فصل اول در سال ۲۰۱۹ و فصل دوم در سال ۲۰۲۱ منتشر شده است.
🔹️نام سریال کاملا هوشمندانه انتخاب شده، چرا که عشق مدرن آنگونه که در سریال نمایش داده می شود؛ رسما مخاطب را به «لسهفر» میکشاند. تصاویری که از سبک زندگی مدرن و روابط عاطفی و حتی احساسات درونی افراد به مخاطب نشان داده میشود؛ رسما بگذار هر چه میخواهد انجام دهد را به مخاطب القا میکند.
🔹️ این سریال که تبدیل به سریال پرطرفداری در بین دختران نوجوان در سراسر جهان شده طبق سیاست های جدید سرویس های تلویزیون های اینترنتی همچون نتفیلیکس ساخته شده است. سیاست هایی مثل: حمایت از همجنسگرایان، استفاده از رنگین پوستان، به تصویر کشیدن انواع اختلالات روانی و غیره. اما اصلی ترین سیاست، «تولید مفاهیم مستهجن به جای صحنه های مستهجن» است. در هر قسمت قصه حول محور یک گزاره تابو شکن مذهبی و تابو شکنی در سنت اجتماعی میچرخد و به دنبال سفید سازی این تابو شکنی در ذهن مخاطب است.
🔹️این سریال به طور آشکار هدف شیطان در احتناک ذریه را دنبال میکند و حتی در برخی از قسمت ها گزاره های مذهبی مثل منع همجنسگرایی یا منع بارداری نامشروع را مورد تمسخر قرار میدهد؛ و در هر قسمت از این سریال اینترنتی یک گزاره دینی مورد حمله قرار میگرد و در پوسته ای جذاب مخاطب را به شکستن این گزاره ها سوق میدهد و در نهایت با نهادینه سازی این گزاره های ضد دینی مخاطبان نوجوان را تشویق به اعمالی میکند که نتیجه ای جز هلاکت آنها ندارد.
✍ یاس آفرینی
#احتناک_ذریه
#عشق_امروزی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 حسن روحانی:
«حضور زنها برخلاف آنچه بعضیها میگویند که لطمه به اخلاق میزند، اتفاقا اخلاق واقعی را در ورزشگاههای ما و در میادین ورزشی ما بهتر مستقر میکند !!!».
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
▶️ حسن روحانی گفته بود: «حضور زنها برخلاف آنچه بعضیها میگویند که لطمه به اخلاق میزند، اتفاقا اخلاق واقعی را در ورزشگاههای ما و در میادین ورزشی ما بهتر مستقر میکند»، اما این طور نشد.
⏬ علی پروین گفته بود «با حضور بانوان تماشاگر، دری وری گفتنها در ورزشگاه کمتر خواهد شد»، اما نشد.
⏫ طیبه سیاوشی گفته بود «ورزشگاههای ما در زمان مسابقات داخلی و دربی فضای نامناسبی دارد. اما من فکر میکنم اگر زنان حضور داشته باشند مسلما این فضا به تدریج از بین خواهد رفت»، اما این طور نشد.
⏩ مریم رامش جامعهشناس گفته بود «بدون تردید اگر خانمها در این مکانها حضور داشته باشند به خاطر ویژگیهای روانشناختی و فیزیکی میتوان فضا را به سمت آرامش پیش برد و خشونت را در استادیومها کاهش داد»، اما این طور نشد.
⏪ سینا کلهر معاون وزیر ورزش گفتهبود «بانوان کار ما را در فرهنگی کردن ورزشگاهها راحتتر کردند»، اما این طور نشد.
⏭ خبر ورزشی، حضور زنان طرفدار فوتبال در ورزشگاه را «مرگ الفاظ رکیک در استادیوم آزادی» میدانست، اما این طور نشد.
⏮ سایت الف گفته بود: « طبق تجربه، حضور زنان در ورزشگاهها به بهبود جو استاديومها كمك ميكند چرا كه جوانان باشعور ما آنقدر غيرت و تعصب دارند كه در حضور خانمها رعايت بسياري مسائل را بكنند، و اگر كسي در اطرافشان خواست فحش يا ناسزا بدهد مسلما با او برخورد خواهند نمود»، اما این طور نشد.
↩️ بازیهای لیگ شروع شد.
زنان در ورزشگاه حضور یافتند.
فضای نامناسب در ورزشگاه بالا گرفت و هواداران ناسزا و الفاظ رکیکی گفتند و رسانهای شد.
واکنشی از سوی مدافعان حضور زنان در ورزشگاه شنیده نشد.
💢 هیچ هواداری از حضور مجدد در ورزشگاه منع نشد.
برای امنیت فرهنگی زنان هیچ اقدام پیشگیرانهای انجام نشد.
تا همهی آنهایی که حضور زنان را درمانی برای اصلاح فضای نامناسب ورزشگاههای فوتبال میدانستند، روزهی سکوت و رضایت! بگیرند.
✍ میرانآ
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
هدایت شده از نو دادهای انرژی | زهرا ملکی
🔰داشتن، توانستن است.
◀️از دیرباز انرژی در شکلگیری جوامع نقش به سزایی داشته و اثر آن بر ساختار و سازوکار جامعه قابل اغماض نیست. در عصر حاضر جوامع به شدت به انرژی وابسته هستند و بخش مهمی از امنیت و بقاء آنها در نسبت با انرژی تعريف میگردد؛ بدین روی مسأله تامین انرژی مسألهای حائز اهمیت میباشد.
◀️کنون که انرژی بیش از پیش اهمیت خود را در ابعاد مختلف جهانی نشان میدهد، انرژی به مثابه شمشیر دو لبهای عمل میکند که در جنگ ارادهها منجر به نمایش قدرت ملتها در تحمیل ارادهشان بر دیگری میشود. انرژی در عصر کنونی دیگر صرفا یک منبع سادهی سوخت محسوب نمیگردد؛ بلکه در عرصه جهانی امروز انرژی تغییر ماهیت یافته و سلاح نیرومند قرن جدید قلمداد میگردد و شاهد شکل جدیدی از جنگ، تحت عنوان جنگ انرژی میان کشورها هستیم. (آنچه در جنگ میان روسیه و اوکرین رخ داد و مسألهی خطوط لولهی گازی را برجسته نمود، بر تغییر کارکرد انرژی به عنوان سلاح اذعان دارد). همچنان که داشتن انواع منابع انرژی به هر کشوری قدرت میبخشد، از سوی دیگر برای او تهدید نیز محسوب میگردد، چرا که یکی از نیازهای اساسی جوامع، به ویژه جوامع صنعتی است که همواره مورد طمع دیگر کشورهاست. ( عراق بدان جهت مورد طمع و تهدید آمریکا قرار گرفت که به لحاظ انرژی آسیبپذیر بود).
◀️انرژی امروزه یکی از محورهای اصلی مناقشات میان کشورهای مختلف است و نقطهی کانونی بسیاری از تصمیمسازیها و تصیمگیریها میباشد. همین امر سبب گشته که ساختار جوامع با پایههای قدرت کلاسیک ( قدرت نظامی، قدرت سیاسی، قدرت اقتصادی، قدرت فرهنگی و قدرت اجتماعی) به جوامع سایبرنتیک با دو پایهی اصلی انرژی و اطلاعات در قرن اخیر تغییر یابند.
⏹️دارا بودن منابع انرژی یا فقدان آن، برای هر جامعه و کشوری مزایا و معایبی را در پی دارد. تغییر ماهیت جوامع به جوامع سایبرنتیک سبب میگردد جوامع دارای منابع انرژی به ویژه نفت و گاز، قادر باشند حوزهی ارتباطی خود را در مناسبات اجتماعی و تمدنی جهان متفاوت و متمایز تعریف کنند، بتوانند در عرصهی بینالمللی و جهانی تاثیرگذار باشند، توان تحمیل اراده و اعمال قدرت بیشتری نسبت به سایر جوامع دارا باشند و میدان و زمین اقدام را خودشان تعریف کنند؛ البته مشروط بر آنکه اعتقاد راسخ به "داشتن، توانستن است"، داشته باشند.
✍️ زهرا ملکی
@zahra_maleki0
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
هدایت شده از نو دادهای انرژی | زهرا ملکی
🔰نصرت الهی با مردم
◀️در بحبوحهی حمله به فلسطین اشغالی طی عملیات موسوم به "طوفان الاقصی"، شنیدن خبر قطع نیروی برق و آب منطقهی غزه از سوی رژیم جعلی اسرائیل بار دیگر این دقیقه را به ذهن متبادر مینماید که انرژی در قرن اخیر جزء ادوات ممتاز در جنگ ارادهها محسوب میگردد.
◀️ به نظر میرسد اسرائیل منظور دارد از دروازهی آسیبپذیری غزه از حیث نیاز آن به منابع انرژی، توان خود را بر حماس تحمیل کند تا بر اهداف خود من جمله تسلط بر غزه و آزادسازی اسرای خود نائل آید. درواقع دشمن با گروگان گرفتن نیاز جامعهی هدف به جای هجمهی نظامی، به پیشبرد مقاصد خود شتاب میدهد.
◀️رژیم اشغالگر صهیونیسم هر مقدار هم به لحاظ ابزارهای جنگی واجد قدرت برتر نظامی باشد؛ اما چون فاقد مردمی است که تعلق خاطری به سرزمین خود ندارند، حتی با گروگان گرفتن نیاز مردم غزه به انرژی، راه به جایی نخواهد برد.
◀️چرا که بنای هر جامعهای بر ملت آن و استقامتی که در بحرانها از خود نشان میدهند، استوار است. نگاه ایدئولوژیک دینی ما نیز در این باب براین نکته تاکید دارد که مردم، منشاء قدرت هستند. جبههی مقاومت به دلیل آنکه واجد خصیصهی مردمی بودن است و علاوه بر مددهای الهی، همواره بر توان مردم خود و امتی که پیوسته در صحنه بودهاند تکیه دارد، دست برتر در کارزار ارادهها را دارا است. این امتیاز برجستهی جبههی مقاومت، ضامن پیروزی آنها در مقابل تهدیدات دشمن بوده و تحمیل ارادهی خصم را کماثر و حتی بیاثر مینماید، به نحوی که محاسبات دشمن را در تئوریهای اصول جنگی دچار اخلال میکند.
⏹️گرچه قطع منابع انرژی مورد نیاز درکنار حمله نظامی، باعث فشار مضاعف بر مردم غزه گردیده است؛اما یقینا در این میان عیار استقامت ملت غزه و میزان صبر و توکل و درجهی تحریکپذیری آنها، زمان واکنش آنان را در مقابل تهدیدات رژیم اسرائیل تغییر خواهد داد و افق متفاوتی را بر ادامهی روند درگیری ترسیم خواهد نمود.
✍️ زهرا ملکی
@zahra_maleki0
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
جامعه بانوان استراتژیست
🔰جهاد تبیین با زامبی ها! (بخش اول) 🔹اساسا وقتی دنیا در تقویمش روز جهانی زامبی دارد (۷ اکتبر) و ساله
🔰 جهاد تبیین با زامبی ها! (بخش پایانی)
🔹در پروژه های کنترل ذهن و شستشوی مغزی، فرد یا جامعه مورد هدف به روش های مختلف، مورد تخریب و تحقیر قرار می گیرد و آنچنان این عمل ادامه می یابد که فرد در درون خود احساس ناامیدی مطلق و پوچی و بی ارزشی کامل کند (مشاهده فیلم آزمایش زندان استنفورد) همانند مرحله تخریب کامل یک بنا یا ساختمان.
🔹 این فرآیندی است که در جوامع هدف و از جمله جامعه ایران طی چهل سال گذشته و به شکل مداوم انجام گرفته است تا آنجا که بسیاری از ایرانیان در درون خود تحقیرکامل، بی ارزشی و بی هویتی را تجربه کرده اند و در کلام و رفتارشان درتمام این سالها بدان معترف بوده اند.
🔹نکته لازم به تذکر آنجاست که این رخدادی نیست که تنها توسط رسانه صورت پذیرد بلکه کوتاهی تعمدی یا سهل انگارانه مدیران و والدین (خانه و مدرسه) در ناتوانی به هدف دهی و هویت بخشی به نوجوانان و جوانان به وسیله به کارگیری مهارتی آنها، احترام به توانمندی ها و ... نقشی عمده را در موفقیت بخش بودن عملیات های رسانه ای ایفا کرده است.
🔹اکنون که فرد یا جماعتی از بی هویتی و بی هدفی و بی انگیزگی که بزرگترین درد بشر است رنج می برند، مرحله تحریک هیجانی آغاز خواهد شد. این همان مرحله آماده سازی جهت تزریق سم به بدن قربانی است.
در مرحله تحریک هیجانی بر روی هیجانات خشم و نفرت و در نقطه مقابل میل جنسی و عشق غریزی افراد کار می شود. تحریک این هیجانات با کمک انواع محتواهای رسانه ای انجام می گیرد و افراد را به مرحله سِرشدگی یا خلسه یا هیپنوتیزم یا خواب مغناطیسی وارد خواهد کرد.
🔹اکنون طعمه ها آماده پذیرش نقش جدیدند. نقشی که هدف عشق ورزی، یا خشم و نفرت ورزی را تجویز می کند و فرد یا افراد مورد نظر را به سمت اعمالی که از آنها خواسته و به انها القا می شود هدایت می کند. تفکر در این حالت کاملا از کار می افتد و ذهن و رفتارِ طعمه در کنترل کارفرماست!
🔹فرآیند زامبیزاسیون تکمیل است ...
به این ترتیب در جهاد تبیین که با هدف هوشیارسازی افراد صورت می گیرد با دو گروه افراد در جامعه مواجه خواهید بود:
زامبی ها، و گروه دوم کسانیکه که هنوز قوه تفکر آنها فعال است اما نمی دانند و می پرسند و می خواهند بدانند.
هرچند هنوز اغلب افراد در جامعه ما در گروه دوم قرار دارند، اما گروه اول یعنی زامبی ها به تعدادی رسیده اند که برای جامعه دردسرساز باشند.
❇️ نکته مهم ان است که روش جهاد تبیین بر روی زامبی ها پاسخ نخواهد داد بلکه راه حل آن ماکوس سازی همان فرآیندی است که آنان را به این مرحله رسانده! پس نیازمند صرف هزینه و زمان زیادی خواهد بود که پیامد طبیعی غفلت سالیان است!
جهاد تبیین در مواجه با گروه دوم است.
✍️ زهرا کیایی
✅@afsarsalamati
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 پشت پرده دربار پهلوی
▪️مینو صمیمی منشی امور بینالملل فرح پهلوی ،
با بیان خاطرات خود در کتاب «پشت پرده تخت طاوس» به افشاگری جریانهای پشت پرده دربار پهلوی به رشته تحریر درآورده که مطالعهی آن، حقایق مهمی از بساط پوسیدهی سلطنت پهلوی را برایمان یادآور میشود.
▫️گرچه دیدگاههای مینو صمیمی درباره علل بروز انقلاب نمیتواند به عنوان اظهارنظر کاملا صحیح پذیرفته شود ، اما آنچه او از اوضاع داخلی دربار و اثر قیام مردم بر ارکان رژیم شاه گفته، نشان میدهد که حتی کارگزاران رژیم پهلوی هم به مردم حق میدادند تا علیه سیستم فاسد حاکم بر کشور دست به قیام بزنند.
علی رقم صدمات و گرفتاریهایی که مینو صمیمی به عنوان عوامل رژیم پهلوی در انقلاب دچار شده، لحن صادقانهی او در توصیف اوضاع دوران اولیه انقلاب که تاحد امکان کوشیده تا در نقل حوادث و تشریح انقلاب، روایتگری بیطرفانه باشد محرز است.
💢مینو صمیمی: سال۱۹۶۷م مصادف بود با جشن تاجگذاری شاه در ایران
▫️طبق نوشته روزنامههای سوئیس: شاه در حالی قصد داشت به عنوان فرمانروایی یک ملت فقیر و عقبافتاده(حال آنکه رضا شاه پهلوی در این زمان ۲۰سال شاه ایران بوده است) تاجگذاری کند که جواهرات تاج او متشکل از ۳۳۸۰ عدد الماس، ۳۸۸ عدد مروارید، ۵زمرّد،۲یاقوت درشت بود و روی تاج ملکه نیز_که از طلا و پلاتین ساخته شده بود_ ۱۴۶۹ عدد الماس، ۱۰۵مروارید، ۳۶زمرّد، ۳۶ عدد یاقوت وجود داشت.
▪️با توجه به تبلیغات گسترده تاجگذاری شاه ایران در همهجا اما منابع مطلع بسیاری در سوئیس به وجود فقر گسترده در ایران اشاره میکردند و بخصوص فیلمهایی از تلویزیون سوئیس پخش میشد که وضع اسفناک زندگی هموطنانم را به معرض تماشا میگذاشت.
این فیلمها که مسلما به صورت محرمانه دور از چشم ساواک و بدون گذر از صافی سانسور رژیم، توسط خبرنگاران خارجی از مناظر تأثر انگیز کشورم تهیه شده بود، واقعیتهای موجود در ایران را مجسم میکرد و پرده خوش آب و رنگی را کنار میزد که رژیم شاه آن را برای پوشاندن حقایق تلخ و ناگوار بر سراسر ایران گسترده بود.
#پشت_پرده_دربار_پهلوی
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰غلبه خون بر شمشیر
💬آیت الله میرباقری
🔹 تغییر فرهنگ مادی حاکم بر جهان ، که قرنها روی آن کار شده است ، نیاز به فداکاری و از جان گذشتگی دارد.
نگرش امام راحل این بود که استراتژی ما در برابر نظام کفر ، استراتژی غلبه خون بر شمشیر است .
ما از طریق جنگهای متعارف و کلاسیک مثل جنگ جهانی اول و دوم ، نمیتوانیم بصیرت و بیداری در جهان ایجاد کنیم .
#بهای_خون
#غزه
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 ارتباط شهوت و غضب در واکنش های هیجانی در فوتبال
🔹 به نیرویی که باعث میل انسان به اموری مانند جاذبههای جنسی، مالی، قدرت، شکم و ... میشود، بهطورکلی شهوت میگویند.
و انسان با قوهی شهوت خود به این امور میل پیدا میکند و جذب میشود.
🔺در مقابل شهوت، قوهی غضب قرار دارد و انسان نسبت به امور پیرامونی خود، خشمگین، متنفر، بیمیل و منزجر میشود که این حالتِ دافعه و دوری از اشیاء و امور، حاصل نیروی غضب در انسان است.
🔻پس هرکس نسبت به مواردی که با آن مواجه میشود، ممکن است نیروی جاذبه یا دافعه داشته، و در ادامه با قوهی شهوت یا غضب خود، به آن گرایش یا حس دوری داشته باشد.
🔺فوتبال از جمله ورزشهایی است که فرد را به شدت درگیر این قوهی شهوت و غضب میکند تا جایی که هواداران یک تیم ممکن است از شدت خشم یا علاقه به برد و باخت تیم محبوب خود، به دیگران آسیب بزنند.
🔻حال فرض کنید در محیطی که قوهی غضب و شهوت یا حس حب و بغض فوتبالی به شدت تحریک شده، عاملی بیرونی مانند جاذبه و دافعهی جنسی هم مزید بر علت شود، و به فوران این قوهی غضب و شهوت کمک کند.
❓تصور کنید چه بر سر تماشاگرانی میآید که به قصد دیدن فوتبال راهی ورزشگاه شدهاند، اما به دلیل عصیان قوهی شهوت و غضب دیگران، با آسیب جسمی و روحی، تجاوز، فحاشی و الفاظ جنسی مواجه میشوند؟
🔹ورزشگاه مانند سایر تجمعهای مختلط، محیط آرامی نیست که در آن غلیان شهوت و غضب وجود نداشته باشد یا به شکل لطیف و معمول سپری شود. بلکه محلی است که هواداران آن علاوه بر محرکهای بیرونی و همیشگی، دچار طغیان احساسات نسبت به تیم محبوب خود نیز شدهاند. و اگر این طغیان عواطف و احساسات به درستی مدیریت و کنترل نشود، باعث آسیبهای جبرانناپذیر به دیگران میشود.
🔘 از این روست که مخالفان اختلاط زن و مرد در ورزشگاه، نگران آسیبهای احتمالی به زنان حاضر در ورزشگاه نیز هستند.
✍ میرآنا
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies