#یادآوری
🔰مفصل در مورد آیه ۷۸ سوره نحل و داشتههای ارزشمندی که خداوند از هنگام جنینی به انسان بخشیده صحبت کردیم.
💡این داشتهها سه ظرفیت سمع و بصر و افئده بودند که توان سمیعت و بصیرت و رؤیت را در ما ایجاد کردند.
💡خداوند ظرفيت فؤاد را در انسان قرار داده و بواسطه این ظرف توان رؤیت یعنی توان دیدن و تشخیص حق از باطل را به او بخشیده.
💡میشه گفت این توان نوعی چشم دیدن هست؛ اما دیدن حق و تشخیص از باطل.
درست کار کردن این چشم یک شرط داره: 👈نباید ظرف فؤاد با تصاویر و معرفت باطل پربشه.
❌اگر شد دیگه این ظرف با باطل اِشغال شده و بهمرور کور میشه. در نتیجه توان تشخیص حق از باطل در انسان نابود میشه.
🔔قبلا گفتیم که یک راه نجات از کوری فؤاد داشتن نگاه آیتبین هست. نمونهاش در کتاب توحید مفضل آمده، که آموزههای آیتبینی امام صادق علیه السلام به شاگردش مفضل هست.
✍مینا خانبابایی
@madarmorabbi
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰شیطان همچنان در حال تکمیل نمودن پازل خود!
🔹مبتنی بر آیات قرآن، خداوند عهدی را بر آدم (ع) بست؛ اما وی فراموش نمود . بنابر تفاسیر این عهد محتمل است بر دستور خداوند به حضرت آدم (ع) مبنی بر منع او از نزدیک شدن به درختی که مقصود باری تعالی بود . بعد از وسوسه شدن حضرت آدم (ع) و همسرش به وسیلهی شیطان و خوردن از آن درختی که منع شده بودند، آندو بر اثر نافرمانی از پروردگار، از مقامشان فرود آمدند و اندامشان (عورتشان) نمایان گشت.
🔹با توجه به آیات و تفاسیر موجود، این چنین برمیآید که حضرت آدم (ع) و همسرش حوا، قبل از ارتکاب نافرمانی برهنه نبودند، بلکه دارای پوشش یا به تعبیری لباس بهشتی بودند که پس از چشیدن از درخت، از اندامشان فرو میریزد. به تعبیری نافرمانی خدا و پیروی از شیطان دو عاملی بود که سبب گشت لباس از تن حضرت آدم (ع) و همسرش درآورد و موجب هبوط آنان گردد. آیتالله جوادی آملی در این باب میفرمایند:" با پذیرش بهشت برزخی بهعنوان مسکن آدم و حوا، حضرت آدم از نشئه فرا طبیعت به محدوده طبیعت منتقل شد و چنین انتقالی همان تنزل وجودی و مکانتی است. - همانند تنزل قرآن از نزد خدای سبحان برای هدایت مردم- نه تنزل بدنی و مکانی و علاوه براین هبوط چون همراه با توبه و اجتباء حضرت آدم بوده است از آن به هبوط ولایت و خلافت یاد میشود".
🔹شیطان، این دشمن مبین انسان، در برابر خداوند باری تعالی قسم یاد نموده که: " فَبِعِزَّتِكَ لَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ ، إلا المخلَصین". شیطان همچنان در حال تکمیل نمودن پازل خود در اغوای بشر و در به انحراف کشیدن ذریهی حضرت آدم (ع) است و در هدف خود لحظهای فروگذار نبوده است.
🔸با نگاهی به روند نحوهی پوشش و سبک لباس بشر در تاریخ حیات او از گذشته تا کنون، بیشک متوجه تغییرات آن خواهیم شد. با گذر زمان نحوهي پوشش بشر به سمت برهنگی و عریان شدن پیش رفته و همچنان نیز ادامه دارد. این حد از میل بشر به نامستوری و عریان شدن، با عنایت به دیرین گونهی اغوای حضرت آدم (ع) و همسرش، یادآور میگردد که انتهای این مسیر چیزی جز هبوط بشر از جایگاه خلیفة اللهی را در پی ندارد. میل بشر به برهنگی و عدم رعایت حدود الهی در پوشش، قطعا نافرمانی خدا و پیروی و اطاعت از شیطان است و بدون تردید مسیر بشر در این نافرمانی به "بئس المصير" ختم میگردد و هبوط جامعهی بشری را در پی دارد.
✍️نگاشت وقایع| زهرا ملکی
🌐لینک:
https://eitaa.com/events_mapping
https://t.me/events_mapping
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰حق اعضای بدن (۳)
حق چشم این است که آن را به حرام ندوزى و جز آنجا که عبرتى در کار باشد یا بصیرتى بیفزاید یا علمى به دست آورد، بکار نگیرى؛ زیرا چشم دریچهى عبرت است.
حق پا آن است که با آن راه ناروا نپویى و آن را به راهى که پویندگانش خوار و بىمقدارند مرکب خود نسازى. پا جا به جا کننده توست و تو را به راه دین و پیشرفت مىبرد.
حق عضو جنسى این است که آن را از آنچه بر تو روا نیست بازدارى و براى این کار از دیده فروبستن که بهترین وسیله است و نیز مرگ را فراوان یاد کردن و خود را به خدا تهدید کردن و از او ترساندن، یارى بگیرى. حفظ و تأیید از خداست.
#رساله_حقوق_امام_سجاد_ع
#اعلامیه_جهانی_حق_خدا
@mahyas_wrote
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰لاتقربوا الزنا!
🔹نقل است که روزی شیطان و زن بدکاره و زنازادهای به مصاف هم میروند و برای اثبات قدرت و برتری خود به رقابت میپردازند. آن دو با یکدیگر قرار میگذارند که بدترین فسادهای ممکن را انجام دهند و به پیش یکدیگر باز گردند.
🔹شیطان به سراغ دختر و پسری میرود و سعی در اغوا کردن آندو نموده تا به یکدیگر نزدیک گردند و از این طریق آنان را وارد یک رابطه نامشروع نماید.
🔹زن بدکاره در پی اثبات قدرت خود، به ویران نمودن آبادیها، روستاها، شهرها، مُلکها و ایجاد اختلاف و گسست میان روابط افراد همت میگمارد.
🔹هنگامی که آن دو در موعد مقرر پیش یکدیگر باز میگردند زن بدکاره، مسرور و سرخوش از کردار خویش، به نقل خرابکاریهای خود زبان میگشاید: " بسیار آبادیها و روستاها ها را به هم ریختم و ویران نمودم، بسیاری انسان ها را به جان یکدیگر انداختم، شمار زیادی از مردان و زنان را به انحراف کشاندم، شمار زیادی از خانوادهها را برافکندم، بسیاری از حاکمان رابه جنگ وادار نمودم". آنگاه خطاب به شیطان میگوید: از عمل خود بازگو! شیطان در پاسخ زن میگوید: همان قدر که تلاش کنم تا فرزند نامشروعی متولد شود و شخص بدکارهای چون تو در هر جامعهای باشد، ماموریت خود را انجام دادهام!
🔸مقصود از نگارش متن نقل حکایتی کوتاه و عبرتآموز است برای آنکه خطر تولد فرزندان نامشروع و غیرحلالزاده را در جامعه متذکر شود و تحذیر دهد.
✍️ نگاشت وقایع | زهرا ملکی
🌐لینک:
https://eitaa.com/events_mapping
https://t.me/events_mapping
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰وصیتنامه اولین شهید ادیان توحیدی پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران
شهید "رازمیک خاچاطوریان"
در #ولادت_حضرت_عیسی_مسیح .
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 عیسی هم مُبلّغ اسلام است .
🔹 «وَإِنَّهُ لَعِلْمٌ لِلسَّاعَةِ فَلَا تَمْتَرُنَّ بِهَا وَاتَّبِعُونِ ۚهَٰذَا صِرَاطٌ مُسْتَقِيمٌ؛ او (مسیح) سبب آگاهی بر روز قیامت است؛ هرگز در آن تردید نکنید و از من پیروی کنید که این راه مستقیم است»*۱
✨ رسول خدا فرمودند: «چگونه خواهید بود زمانی که حضرت عیسی علیه السلام میان شما فرود آید؛ ولی امام و پیشوا [حضرت مهدی] از میان شما باشد.»*۲
📚 منبع:
۱. سوره زخرف، آیه ۶۱
۲. کشف الغمه، ج ۲، ص ۴۷۹
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰خانواده ، مهمترین کانون اجتماع
🔹خانواده در اسلام؛ نهادی است که با پیوند شرعی زن و مرد شکل میگیرد؛ ساماندهی آن بر پایه محبت است و با در نظر گرفتن حقوق زن و شوهر و فرزندان، در جهت بقاء، تربیت نسل و تأمین نیازهای مادی و معنوی ایجاد می شود.
خانواده، یکی از مهم ترین کانون های اجتماعی است که هیچ کانونی جای آن را پر نمی کند .
امام خامنه ای می فرمایند هر خانواده ای، یکی از سلول های بدنه اجتماع است. وقتی این ها سالم بودند، وقتی این ها رفتار درست داشتند، بدنه جامعه، یعنی آن پیکره جامعه سالم خواهد بود. ایشان میفرمایند: کانون خانواده جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند و بچه ها محبت و نوازش ببینند.
🔹شهید مطهری نیز می گوید: یک پختگی هست که جز در پرتو ازدواج و تشکیل خانواده پیدا نمی شود؛ در مدرسه پیدا نمی شود؛ در جهاد نفس، نماز شب و ارادت نیکان پیدا نمی شود. این را فقط در همین ازدواج و تشکیل خانواده باید به دست آورد.
🔹 این پختگی باید با مودت و رحمت و آرامش همراه باشد. خداوند در آیه ۱۸۹ سوره اعراف می فرماید «هُوَ الَّذِی خَلَقَکُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِیَسْکُنَ إِلَیْهَا؛ او خدایی است که شما را از یک نفس (جان) آفرید و همسرش را از (نوع) او قرار داد، تا بدان آرام گیرد». در آیه ۲۱ سوره روم هم می فرماید «وَ مِنْ آیاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْواجاً لِتَسْکُنُوا إِلَیْها وَ جَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً؛ و از نشانههای او این است که همسرانی از جنس خودتان برای شما آفرید؛ تا در کنار آنان آرامش یابید و در میانتان محبّت و رحمت قرار داد.»
🔹امام خامنه ای در تبیین این آیه میفرمایند: از جمله نشانههای قدرت الهی یکی این است که برای شما انسان ها، از نوع خودتان و از جنس خودتان همسرانی قرار داد؛ برای شما مردان، زنان را و برای شما زنان، مردان را. از خودتان هستند؛ «من انفسکم»، جنس جداگانهای نیستند، در دو رتبه جداگانه نیستند؛ همه یک حقیقتند، یک جوهر و یک ذاتند. البته در بعضی از خصوصیات، با هم تفاوت هایی دارند؛ چون وظایفشان دو تاست. بعد می فرماید «لتسکنوا الیها»، یعنی زوجیّت و دو جنسی در طبیعت بشر، برای هدف بزرگی است. آن هدف، عبارت است از سکون و آرامش، تا شما در کنار جنس مخالف خودتان در درون خانواده - مرد در کنار زن، زن در کنار مرد - آرامش پیدا کنید. برای مرد هم آمدن به داخل خانه، یافتن محیط امن خانه، زن مهربان و دوستدار و امین در کنار او، وسیله آرامش است؛ برای زن هم داشتن مرد و تکیهگاهی که به او عشق بورزد و برای او مانند حصن مستحکمی باشد - چون مرد، جسماً قوی تر از زن است - یک خوشبختی است؛ مایه آرامش و سعادت است. خانواده، این را برای هر دو تأمین می کند.
✍لیلا نساج
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies