.
♻️ لاریجانی رفت، روحانی هم باید برود
🔹 قسمت اول یادداشت
🔰 حمید رسایی: ثبت نام یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی به پایان رسید که یکی از مشهورترین افراد غایب در رقابتهای این دوره علی لاریجانی است. لاریجانی که سه دوره متوالی از شهر قم به مجلس راه یافته بود، دوازده سال سکان ریاست قوه مقننه را در دست داشت. نیمی از این دوره با ریاست جمهوری احمدی نژاد و نیم دیگر همزمان با ریاست حسن روحانی در رأس قوه مجریه گذشت.
از تفاوتهای لاریجانی در این دو دوره این بود که او در نیمه اول ریاست مجلس، از تمام اختیارات و ظرفیت قانونی و غیرقانونی این جایگاه برای فشار بر دولت احمدی نزاد بهره برد و دقیقا بر عکس این روال، در نیمه دوم عمر ریاست پارلمانیاش از تمام اختیارات و ظرفیت قانونی و غیرقانونی ریاست مجلس برای حمایت از عملکرد ناصواب حسن روحانی استفاده کرد تا جایی که افکار عمومی، حسن روحانی واقعی را علی لاریجانی می دانست.
درست چند ماه قبل بود که مجلس فعلی با ارائه طرحی، ممنوعیت کاندیدا شدن نمایندگانی که سه دوره متوالی در مجلس بودهاند را به تصویب رساند. این مصوبه هرچند به دلیل مخالفت شورای نگهبان، تبدیل به قانون نشد اما از همان روز، انصراف لاریجانی قابل پیش بینی بود.
اما چرا لاریجانی رفت؟ آیا این سیاستمدار محبوب دیروز اصولگرایان و مطلوب امروز اصلاح طلبان در اوج از قدرت خداحافظی کرد؟
لاریجانی رفت تا برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 خود را بازسازی کند. رفت بلکه تا 1400 از تیر رس منتقدان در امان بماند. رفت تا حافظه تاریخی مردم از عملکرد ناصوابش خالی شود. رقت تا مجبور نباشد حمایتهای پیدا و پنهانش از دولت شکست خورده حسن روحانی را ادامه دهد. رفت تا آینده سیاسیاش به آینده سیاسی حسن روحانی گره نخورد.
لاریجانی البته چارهای هم جز رفتن نداشت. او سه دوره نماینده مردم قم بود. در دور اول حمایت برخی از مراجع تقلید، جامعه مدرسین و جرسان اصولگرایی در قم را به همراه داشت. در دور دوم و بعد از عملکرد دوپهلویش در همراهی با فتنهگران و سکوتی که در قبال کودتای سال 88 داشت، حمایت جریان اصولگرایی را از دست داد. در دور سوم نیز جامعه مدرسین حاضر به حمایت از او نشد و لاریجانی به عنوان سرلیست اصلاح طلبان قم در لیست امید قرار گرفت.
لاریجانی که در مجلس هشتم رای اول قم را داشت، در مجلس نهم به نسبت با کاهش شدید آرا مواجه شد و در دور سوم نفر دوم قم شد. لاریجانی اگر این دوره در عرصه رقابت باقی میماند، نه حمایت اصولگرایان را همراه خود داشت، نه استقبال مراجع و نه تأیید جامعه مدرسین.
کاهش آرای او نشان می داد که احتمالا رأی هم نیاورد. اگر رای میآورد هم تقریبا یقین داشت که به ریاست مجلس نمیرسد و باید کنار نادر قاضیپور بنشیند و وظایف نمایندگی را انجام دهد.
علاوه بر اینها لاریجانی باید میرفت چون تمام تخم مرغهای سیاست ورزیاش را در دو سبد قرار داده بود که هر دو آنها سوراخ بود. اولین سبدی که لاریجانی تلاش زیادی برای سرمایهگذاری در آن داشت، برجام بود. نقش لاریجانی در تحمیل برجام و تبعات ضدملی، ضد اقتصادی و ضدامنیتی آن برای مردم و نظام، اگر بیشتر از حسن روحانی نباشد، کمتر نیست. تمام امید او به این بود که از میوه برجام در رقایت های انتخاباتی پیش روی از جمله انتخابات مجلس یازدهم و ریاست جمهوری 1400 بهرهبرداری کند.
دومین سبد سرمایهگذاری لاریجانی، حسن روحانی و دولت او بود. لاریجانی هرگز گمان نمیکرد روزی میزان مقبولیت دولتی که تمام آینده سیاسیاش را به آن گره زده به کمتر از پنج درصد برسد. لاریجانی بیشتر از هرکس حس میکند که مردم دولت روحانی و شخص او را نمیخواهند. خصوصا بعد از اتفاقاتی که در خصوص تغییر قیمت بنزین رخ داد.
🔺 قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوایند👇
eitaa.com/rasaee/3079
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi
.
♻️ لاریجانی رفت، روحانی هم باید برود
🔹 قسمت دوم یادداشت
🔰 حمید رسایی: بنابر این لاریجانی چاره ای جز انصراف از حضور در رقابتهای انتخاباتی مجلس آینده نداشت و رفت. اما حسن روحانی هم باید برود. روحانی هم سرمایه گذاری زیادی روی برجام کرده بود. اگر خوشبینانه نگاه کنیم باید بپذیریم که او باور درستی از روابط با غرب و قولهای آنها نداشت و اگر بدبینانه نگاه کنیم باید بگویم که روحانی میدانست عاقبت کارش به اینجا ختم میشود و از اینجا به بعد وظیفهای ندارد.
در حالی شش سال از عمر دولت روحانی گذشته که دستانش خالی است. در این سالها دولت از نظر حسن روحانی فقط وزارت خارجه بود. وزارت خارجه هم فقط مذاکرات 5+1 و البته در مذاکرات 5+1 هم فقط این کدخدا یعنی آمریکا بود که برای روحانی اهمیت داشت.
حالا بعد از شش سال وعده، بعد از شش سال شوآف و تبلیغات، بعد از شش سال فریب مردم و پنهان کردن واقعیتها روز حساب و پاسخگویی کم کم فرا رسیده. مطابق نظرسنجیها رییس دولت در حال حاضر محبوبیت که ندارد، مقبولیتش هم در نظرسنجیها به کمتر از پنج درصد رسیده است.
کار به جایی رسیده که حامیان دولت، سرافکنده هر روز در حال توبه و عذرخواهی از مردمند. هر چند برخی از این عذرخواهیها تاکتیکی و با هدف جدا کردن سفره حامیان از دولت در حال فروپاشی در برابر افکار عمومی است، اما بیاعتباری دولت در نگاه مردم، قابل انکار نیست.
مردم برای رفتن دولت پیر، خسته، اشرافی، بی برنامه، کم کار، ناامید از مردم و امیدوار به غربیها و با مدیرانی که تعارض منافع دارند، روز شماری میکنند. حتی گاها مقام معظم رهبری را مورد انتقاد قرار میدهند که چرا ایشان دولت روحانی را برکنار نمیکند؟!
مردم در حالی چنین توقعاتی از رهبرشان دارند که ایشان هم مانند امام راحل (ره) به حفظ ساختار قانونی کشور و حل و فصل امور و اصلاح آن با استفاده از چارچوبهای ساختاری و قانونی کشور مثل مجلس معتقدند. بنابر این در کنار تذکرات خصوصی و علنی، در کنار خط دهیهای کلی اما تا دولت روی کار هست از آن حمایت خواهند کرد. بنابر این توقع اینکه مردم دولتی ناکارآمد و بی برنامه را انتخاب کنند و بعد ازچند سال توقع داشته باشند تا رهبری برکنارش کند، توقع به جایی نیست.
مردم به این نتیجه رسیده اند که روحانی هم باید برود. اما روحانی با رأی مردم آمده با رأی مردم هم باید برود. طبعا یا باید تا 1400صبر کنند و با انتخاب متفاوتشان برای ریاست جمهوری دور بعد، کلید را به اهلش بسپارند یا باید به مجلس نگاه کنند.
طبعا امیدی به مجلس فعلی نیست که پروندهاش سیاهتر از روحانی است. پس باید برای انتخابات مجلس یازدهم، عزم خود را جزم کنند و با انتخاب نمایندگانی انقلابی، کارآمد، سالم، شجاع، بدون لکنت، صریح اللهجه، مردمی و مستقل، اکثریتی را تشکیل دهند که روحانی خودش بگذارد و برود و اگر نرفت با رأی ملت کنار گذاشته شود.
🔺 قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/3078
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi
.
♻️ یادداشت دو قسمتی حمید رسایی را اینجا بخوانید👇
1⃣ eitaa.com/rasaee/3078
2⃣ eitaa.com/rasaee/3079
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جان باختگان حوادث اخیر...
🔹۴۸ ساعت ناآرامی در آبان ۹۸ بر مردم ایران سخت گذشت، ناآرامی که جان و مال را با هم درگیر این اغتشاشات کرده بود
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi
درگیری الحشدالشعبی با داعش در نزدیکی مرز ایران
🔹منابع عراقی از استقرار گسترده نیروهای الحشد الشعبی عراق در مناطق شمال شرقی استان دیاله در شرق عراق و مرز با ایران با هدف مقابله با گروهک تروریستی داعش خبر دادند.
🔹 این اقدام به دنبال حمله داعش به این منطقه انجام شد که با شهید و زخمی شدن شماری از نیروهای الحشد از جمله یک فرمانده آن همراه شد.
🔹منطقه میدان نفتی «نفتخانه» که شامل چاههای نفت مشهوری است و در نزدیکی مرزهای عراق و ایران واقع است.
🔹این گستردهترین استقرار نیروهای الحشد الشعبی از سال ۲۰۰۳ در این منطقه است که برای دفع خطر داعش صورت گرفته است.
fna.ir/ddsmqp
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi
🔴 تو به ما جرأت طوفان دادی!!
🔰خبر آنکه الحمدلله بیش از پنجاه نفر از جوانان انقلابی کاندیدای مجلس در تهران شدند.
🔹ادوار چند دور گذشته مجلس مملو از نمایندگان میانسال و عموما کم تخصص و در عین حال کم تجربهای بود که مکرر میانگین سن هر دوره نسبت به ادوار قبل را بیشتر و نشاط نمایندگی در هر دوره کمتر از دوره سابق می کردند.
♦️در این میان انبوه جوانان کارآمد، متخصص و مومن به آرمانهای انقلاب به ناچار و در مارپیچ سکوت سوداگران فرتوت سیاسی، خود را صرفا در مقام ناظر و بیننده اعمال و شنونده اقوال میدیدند.
و ایفای نقش نمایندگی را مستلزم لابیهای گسترده سیاسی با اضافات پول و رانت میپنداشتند.
🔸طبیعتا با این ملاحظات هیچ کدام از جوانان انقلابی خود را در این میدان خشن وارد نکرده و سعی در حفظ قواعد روح جوانانه بودن اعتقادات خود داشتند.
🔹از آن سو هیچ طیف، فرد و گروهی در صدد شکست حصار ساختارها و قواعد غیر انقلابی بر نمی آمد.
♦️بیهنری مفرط برخی مجلسیان در امر قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، و مفاسد تالی ناشی از این ناکارایی ها، یک کاستی را بیش از پیش نشان می داد.
🔸عدهای ساختار مجلس را، عدهای دیگر نوع مقدمات ورود افراد به خانه ملت را، عده ای مکانیزم حزبی یا قبیله ای جهت پیروزی در رهاورد انتخابات را و عده ای دیگر سطح تخصص نمایندگان را از جمله دلایل ناکارامدی می دانستند و در حوالی این موضوعات پاسخ جویی می کردند.
🔹میداندار انقلاب این بار نیز اساس همه برداشتهای سطحی را متلاشی کرد و پاسخ همه ناکارامدی ها را به استناد تجربه تاریخی خود و انقلاب تجویز کرد: "جوانان، شانههای خود را زیر بار مسولیتها قرار دهند. "
♦️این اکسیر، تمام غبارهای تردید را زدود.
و این بار جوانان، شانه های خود را اماده تر کردند.
شاید گمانشان درست باشد که آزمون رقابت در انتخابات نیز یکی از خرمشهر ها باشد...
آزمون کارامدی جوانانه
آزمون ایده های حکمرانی
آزمون رقابت در مردم داری
آزمون انقلابی گری
آزمون ساده زیستی
آزمون پر کاری
آزمون ولایتمداری
آزمون حل مسائل مردم و...
🔸بنابراین، فارغ از اینکه نتیجه مادی و کمّی انتخابات چه شود، اصالت ورود اراده ولایتمداران در لبیک به فرمان ولی، خود نتیجه را مشخص کرده است.
🔹جوانان انقلابی در نهایت پیروز انتخابات هستند، چه بر روی صندلی های سبز مجلس بنشینند و قانونگذاری کنند، چه در اردوهای جهادی بر روی خاکهای سیستان خدمت بیهیاهو انجام دهند، چه در رسانه ها بصیرت افزایی کنند و چه در مبارزه با فساد، عدالتخواهی کنند.
♦️الحمدلله گویا بیش از پنجاه نفر از جوانان شناخته شده، خوشنام، دانشمند و دانشجو، وسط میدان، هزینه داده، مجرّب و میدان دیده که سوابق ارزنده ای در دورانهای مختلف زندگی سیاسی، علمی، اجتماعی و تشکلی داشته اند و در گذشته از فعالین نامی تشکلهای خوش نام دانشجویی انقلابی بودند در این دوره از انتخابات به میدان آمدند.
🔸هر چند این افراد، قطرهای از رود خروشان انقلابیهای جوان هستند، لیکن این بار آنها خود را مطلع و پیشران این عملیات کردند تا ان شاالله دیگر جوانان انقلابی نیز عرصه را برای میدانهای نبرد تمدنی فتح کنند. امید است همه جوانان انقلابی وارد گودهای پر خطر و پر تکاپو و پر چالش شوند.
💢فارغ از اینکه سوم اسفند چه شود، آنها پیروز میدانند.
فریاد عدالتخواهی دادند.
با سلامت بسیار، زندگی کردند.
با صراحت زیاد، سخن گفتند
با بصیرت، تحلیل کردند.
با نجابت، جهادگری کردند
با متانت، نقد کردند
با شجاعت فریاد زدند.
با جسارت، هزینه دادند.
با کیاست، تدبیر کردند.
آنها برای جهاد آمدند. جهادی که فوریت دارد .
نتیجه عالیست یا کربلای چهار هست و یا کربلای پنج...
لیستها، سر لیستها و... همه فرع ماجرا هستند.
برادری و جانفشانی واخلاص جوانانه اساس همه قواعد الهی هست.
#درست_انتخاب_کنیم
✍ مجتبی ثابتی
لاله۱🌷
کانال تحلیلی، سیاسی و انقلابی #لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
@hsnrb14_sarbazevelayat
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️سیاسی صحبت نکنید!!!
استاد پناهیان؛
🔴امام حسین(ع) اول رفتن جلوی یزید رو گرفتن یا افراد بد #حجاب رو؟؟
🔷امربه معروف و نهی از منکر اول برای دانه درشت های مملکت است بعدا برای عموم مردم..
#درست_انتخاب_کنیم
لاله۵🌷
@hsnrb14_sarbazevelayat
#لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi
عاقبت این کاروان
ما را نبرد و
بازهم
جامانده ایم......
دلنوشته. شهدا
یا #امام_زمان
شبتون شهدایی 💚
لاله۲🌷
@hsnrb14_sarbazevelayat
#لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi
🔴 توصیه استاد مطهری به روحانیون
✅ دائما «آقا شیخ ترمز» نباشید؛ هی انتقاد کردن و ایراد گرفتن اسمش هدایت نیست؛
🔸 امروز دنیا میدان مسابقه علم و صنعت شده است. حالا که چنین مسابقهای در دنیا هست باید کوشش کرد و جامعه را به حرکت آورد که در این مسابقه عقب نماند. علیهذا نشستن و هی انتقاد کردن و ایراد گرفتن، این کار را نکن، آن کار را نکن، اسمش هدایت نیست.
🔹 یک روز در مدرسه مروی با چند نفر از آقایان طلاب همین مطلب را میگفتم: آقایان! معنی هادی قوم بودن این نیست که ما تنها حالت منع و توقف به خود گرفتهایم؛ به هر کاری که میرسیم میگوییم این را نکن، آن را نکن، و مردم را گرفتار کردهایم، یک جا هم باید مردم را تشویق کرد و به حرکت آورد.
🔸 همین مثال اتومبیل را ذکر کردم و گفتم که ما باید مثل راننده اتومبیل باشیم، یک جا به اتومبیل گاز بدهیم، یک جا فرمان را بپیچیم، یک جا ترمز کنیم، یک جا مثلًا چراغ بدهیم؛ هر موقعیتی اقتضایی دارد. بعد شوخی کردم و گفتم: ما که نباید همیشه «آقا شیخ ترمز» باشیم، همه جا ترمز بکنیم. تنها ترمز کردن کافی نیست، یک جا هم باید «آقا شیخ فرمان» باشیم، یک جا «آقا شیخ موتور» باشیم.
🔹 یکی از طلاب گفت: ما هیچ کدام نیستیم، ما «آقا شیخ دنده عقب» هستیم!
📒 استاد مطهری، ده گفتار، ۲۶۸- ۲۶۹ (با اندک تلخیص)
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi
#سخن_هفته
🔴خط حزبالله برای اولین بار، اطلاعات جدیدی از اقدامات رهبر انقلاب در مواجهه با آشوبهای اخیر را منتشر میکند
📝هفت صبحِ آشوب
🔰عصر روز شنبه، با گسترش #آشوبها در شهرهای مختلف، جلسهی فوقالعادهی شورای عالی امنیت ملی برای تصمیمگیری دربارهی این موضوع برگزار شد. در جلسهی شورا، همهی اعضا متفقالقول بر این نظر بودند حالا که این طرح کلید خورده، باید اجرا شود، وگرنه عقبنشینی از این موضع، شدیدتر شدن آشوبها و ناامنیها را به دنبال خواهد داشت. اما اقناع #نمایندگان_مجلس در این شرایط، فراتر از توان رئیس مجلس بود، برای همین، نظر اعضای شورای عالی امنیت ملی این بود که باید برای حل این موضوع، باید از رهبر انقلاب کمک گرفته شود.
🔶صبح روز یکشنبه، جلسهی #غیرعلنی #مجلس برای تصمیمگیری دربارهی طرح سهمیهبندی بنزین برگزار شد. آقای #لاریجانی، رئیس مجلس، در حالی به سمتِ بهارستان رفت که پیغامی کوتاه، از رهبر انقلاب برای نمایندگان دارد: «پیرو اظهارنظر برخی از نمایندگان محترم در باب مصوبهی اخیر سران قوا، لازم است به حضرات محترم نمایندگان گفته شود مقتضی است که هرگونه اقدامی درخصوص این مصوبه در مجلس در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی باشد و از آن تخطی نشود و شرایط حساس کشور مورد توجه قرار گیرد. توفیقات آنان را از خداوند متعال خواستارم.» وقتی پیام رهبر انقلاب در مجلس خوانده شد، مجلس آرام شد.
💢پیش از این البته رهبر انقلاب به صورت مکتوب نیز نظر خود دربارهی این موضوع را به #سران_سهقوه گفته بودند. در بخشی از جلسهی چهلم شورای عالی هماهنگی سه قوه به تاریخ 30/6/98، بدون مشخص شدن زمان اجرای این طرح، بحث بر سر اصلاح قیمت #حاملهای_انرژی شد و در بندهای «الف و ب» صورتجلسهی این تاریخ، مصوب شد که بنزین در کشور به دو صورت سهمیهبندی و آزاد عرضه شود. قیمت بنزین سهمیهای از قرار لیتری 1500 تومان، و قیمت بنزین آزاد از قرار لیتری 3000 تومان خواهد بود. در بخشی دیگر نیز دربارهی منابع حاصله از افزایش قیمت بنزین بحث شد و نهایتا در بند «ج» به تصویب رسید که این منابع، به مصرف پرداخت به خانوارهای کمدرآمد و دارای حقوق ثابت تعلق بگیرد.
✅نظر کلی رهبر انقلاب دربارهی مدیریت مصرف سوخت، از قبل مشخص بود. #اصلاح_الگوی_مصرف حاملهای انرژی، از جمله #بنزین، با توجه به مصرف زیاد و بیرویهی آن، یک ضرورت برای کشور است و رهبر انقلاب نیز بارها بر آن تأکید کرده بودند. اما گزارش مکتوب جلسهی فوق که تقدیم رهبر انقلاب شد، ایشان تصمیمگیری دربارهی قیمت آن، یا چگونگی اجرای آن را برعهدهی کار کارشناسی مسئولان و متخصصان، و اجماع #سران_قوا نهادند.
🔷با این حال، نظر نداشتن یا موکول کردن رهبر انقلاب به نظر سران قوا، موجب نشد که رهبر انقلاب، نسبت به ناامنیهایی که ایران را به بهانهی فوق مورد تهدید قرارداده بود واکنشی نشان ندهند. همهی حرف همین است. دومینوی خطرناکی در حال کلید خوردن بود، از یک طرف امکان اختلاف و چندگانگی میان مسئولان وجود داشت و از طرف دیگر پیادهنظام دشمن در خیابانها، جان و مال مردم را مورد هجوم وحشیانهی خود قرار داده بودند.
🔻جالب است در این بین، برخی از #دلسوزان که متوجه دقیق ابعاد حوادث اخیر نشده بودند، به رهبر انقلاب پیشنهاد دادند برای تصمیمی که دولت بر اساس اختیارات قانونی گرفته، خود را هزینه نکنند. اما نظر رهبر انقلاب کاملا متفاوت بود. رهبر انقلاب معتقدند «اصلا رهبری وجودش برای همین مواقع است و اعتبار رهبری هم برای استفادهی در همین زمانها است»، یعنی زمانهایی که کشور در شرایط خاص قرار دارد و جز با ورود رهبری، مسأله حل نخواهد شد. بنابراین در این مواقع، اساسا رهبری #تکلیف_شرعی دارند فارغ از آنکه نتیجهی آن به نفع شخص رهبری باشد یا به ضرر او، وارد میدان شده و انقلاب را از خطر اصلی نجات دهند. یعنی درست به مانند سیرهی امام خمینی(ره). ایشان بارها فرموده بودند: «من تکلیفم را تشخیص دادهام و هر کجا باشم انجام وظیفه خواهم کرد، هرچه پیش آمد، برای من اهمیت ندارد.» یا در جایی دیگر میفرمایند: «من کاری به هیاهو و درود گفتنها ندارم، بلکه شخصاً به تکلیف شرعیام میپردازم.»
@Khattehezbollah
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi
🔴 مشکلات کشور با استیضاح درمانی!!! حل میشود؟!
🔸چند وقتی است از سوی برخی افراد در جریان انقلابی در #واکنش به اشتباهات و کم کاریهای دولت روحانی، یک رویه تقابلگرایی رسانهای اتخاذ شده است. این رویه تقابلگرایی در آستانه فضای انتخاب مجلس (که طبیعتا فضای سیاسی کشور پرتنش میشود) تشدید شده و برخی افراد و جریانات، استراتژی انتخاباتی و حتی خط مشی مجلس آینده را بر این محور قرار دادند. اگر به زوایای این #واکنش قدری بیشتر بیاندیشیم با نکات قابل تاملی روبرو خواهیم شد.
🔻۱. در مورد افزایش قیمت بنزین، نوع ورود رهبر معظم انقلاب حاوی نکات فراوانی بود. شاید یکی از اصلی ترین نکات؛ حمایت از ثبات کشور (که به صورت طبیعی به ثبات دولت و استمرار و استحکام رویههای متعارف وابسته است) و امنیت کشور بود. طرفداران تقابلگرایی با دولت؛ از خودشان نمیپرسند چگونه رهبری که برای موضوعی مثل بنزین ورود میکنند راضی میشوند دولت استیضاح و یا برکنار شود؟!!
🔻۲. تبعات بین المللی، منطقهای و داخلی آن چه میشود؟ انتهای دولت دوم احمدینژاد هم چالشهای حادی میان مجلس و دولت وجود داشت اما با مدیریت رهبری، دولت مستقر به سرانجام قانونی خود رسید و منقطع نشد. این یک رویه مدیریتی است که مصالح و مزایای فراوانی برای کشور دارد.
🔻۳. به طور کلی استیضاح گرچه قانونی است اما مختص موارد بسیار خاص است. از طرف دیگر در شرایط #تحریم_فشار، بحث استیضاح (چه برسد به برکناری دولت) دقیقا معادل شوک و التهاب کنترل نشده است. معنای ضمنی دیگر آن؛ ضربهپذیری و اعلام شکست در برابر فشار دشمن است.
🔻۴. همه این موارد هرگز و مطلقاً به معنی تایید و یا حمایت از دولت نیست. همه میدانند مشکلات مدیریتی و فکری دولت بسیار زیاد و بیش از این حرفهاست. اما این مسئله یک صورت وضعیت پرمعادله دارد که با جمیع شرایط کشور، منطقه و فضای بینالمللی در کنار هم باید دیده شود. خطر محتمل، اینکه یک واکنش اشتباه به یک امر ناخوشایند ممکن است وضعیت را از بد به بدتر تبدیل کند.
📚 عضو کانال راهبردی #تبیین شوید:
️http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
لشگریان سایبری
🇮🇷eitaa.com/stregthcyberi