پیامدهای پالس مثبت دادن به دشمن
🔹وقتی در زمان تشدید دشمنی های دشمن، کسانی پشت سر هم پالس مذاکره بفرستند و دشمن را دوست جا بزنند، یا عوام و خواص را سرگرم تشکیک در بدیهیات دشمنی دشمن کنند، احتمال شبیخون و خنجر خوردن از پشت بالا می رود.
♦️کوچه باز کردن یا کوچه دادن به دشمن با گفتار و رفتار منفعلانه، خیانتی با خسارت های بزرگ است. شاید اکنون بهتر بشود مفهوم سخنان چهارسال قبل (مهر ماه 95) سردار سلیمانی را در یادواره شهدای ملایر فهمید که گفت:
🔹«در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. خوارج، محصول ترویج همین نگاه بودند. اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی در مقابل دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شدهاند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است».
♦️بماند که متاسفانه در طول این سال ها، ادعای اعتماد سازی (یکطرفه) و دادن اطلاعات به مراکزی چون آژانس در قالب رژیم بازرسی استثنایی، هیچ آورده اقتصادی و امنیتی برای کشور ما نداشت و صرفا بر تهدید های امنیتی افزود.
@sulduz
این سه عکس را از سایت سفارت جمهوری اسلامی ایران در الجزایر گرفتم. هم بخش عربی، هم بخش انگلیسی و هم بخش فارسی. بخش عربی که مهمترین و اصلیترین بخش سایت است کلا پوکیده و انگار قول مغول به آن حمله کرده است، بخش انگلیسی هنوز خبر تسلیت مرحوم بوتفلیقه برای درگذشت مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی را دارد، بخش فارسی هم که مشاهده میکنید!! آدم خون گریه کند خیلی بهتر است تا این وضعیت را ببیند.
الجزایر ظرفیت بسیار بزرگی دارد، یکی از قدرتهای اصلی در افریقا، به ویژه در شمال این قاره است. همپوشانی راهبردی و نظارت مشترک در حوزههای مختلف با ما دارد، ظرفیت اقتصادی بینظیری دارد اما شما نگاه کنید که اگر یک بدبخت الجزایری بخواهد با سفارت ما تماس بگیرد، باید چه گلی به سرش بزند؟
مبادلات ما با الجزایر باید سالیانه چند میلیارد دلار باشد، البته این در صورتی است که ما آنجا سفیر داشته باشیم، فرد دلسوز، عاشق ایران و آشنا بهامرو داشته باشیم، نه اینکه... وقتی وضعیت سایت سفارت این است خدا به فریاد بقیه مسائل برسد. شما یه وقت فکر نکنید وضعیت بقیه سفارتخانههای ما خوب است، نه. جمهوری باکو را که دیدهاید، در آنکارا را هم که.
@sulduz
حقیتش را بخواهید برای اینکه مدیون نباشم رفتم در بخش عربی سایت سفارت روی «قسم الاقتصادی» کلیک کردم این صفحه آمد. کل آن چیزی که وجود داشت همین بود. روی آدرس آبی هم کیلک کردم ارور داد و نفهمیدم این پوشه یا پروندهای که قرار است دانلود کنند تا در مورد راهکارهای سرمایهگذاری در ایران از آن مطلع شوند، چیست...
نوشتن این مطالب صرفا برای تلنگر به آقایان است که دارند با پول بیتالمال، با پول مردمی که در عسرت و تنگدستی، در سختترین شرایط زندگی میکنند درست رفتار کنند. این پولها خداوکیلی خوردن ندارد، باید طرف به اندازه حقوقی که میگیرد برای کشورش کار کند یا نه؟
اوضاع چنان بیریخت است که حد و حساب ندارد. خودتان یک جستجویی در مورد سایر سفارتخانههای ما در کشورهای مختلف داشته باشید تا متوجه شوید که اوضاع از چه قرار است. افسوس از این فرصتها که به سادگی از دست میرود. راستی، کسی میداند حجم مبادلات تجاری ایران و الجزایر چند هزار دلار است؟
@Sulduz
درد مورد میزان مبادلات تجاری و اقتصادی میان دو کشور، در خود سایت سفارت این جدول را دیدم! واقعا خجالتآور هست... کلا 29 میلیون دلار!! حالا بروید و حجم تجارت ترکیه را با الجزایر در بیاورید که سالانه چند میلیارد دلار است. این هم مربوط به سال 2018 است و آماری از سال 2019 و 2020 در دست نیست. جمعیت 43 میلیون دلاری الجزایر و گسترش صنعت نفت و گاز در این کشور و وجود دانش فنی نزد شرکتهای ایرانی میتواند دروازه خوبی برای کسب درآمد و افزایش روابط تجاری باشد... البته همه اینها کسی را میخواهد که دلسوز باشد، دلش برای ایران و کشورش بتپد، فکرش آبادی کشورش باشد، دنبال این مسائل باشد. به قول یکی از دوستان، چرا سر بیدردسر را بدهند دردسر...
این را هم بگویم، فکر نکنم در وزارت خارجه چیزی به اسم ارزشیابی سفرا داشته باشیم، اگر داشتیم که تقریبا 85درصد رفوزه هستند و چون هر یکی وابسته به یکی هستند، کسی نمیتواند آنها را ارزشیابی کند...
@sulduz
این فرمایش را از جناب سفیر کبیر ایران در پرتغال داشته باشید تا انشالله در پست بعد از یکی از سفارتخانه کشورمان مطلبی منتشر کنم که بدانید چرا ما این همه در اقتصاد جهانی سرآمد هستیم و چرا این همه کشورها دیپلماتهای ما را میشناسند؟
مرد حسابی، رفتی در پرتغال گرفتی و خوابیدی بعد از چند سوال توئیت زدی که فلان خبرنگار ازت پرسیده که ترامپ خوب است یا بد؟ به تو چه ربطی دارد، تو سفیری و وظیفه سفیر تعیین شده است. ناسلامتی رفتی که حافظ منافع ایران و مردم ایران باشی، نه اینکه رفتی و بعد از اینکه ما از سفرا انتقاد کردیم و شما هم که در کانال هستی فورا دست به توئیت شدی و فرستادی برای خبرگزاری ایسنا که طبق معمول کار کند که شما خیلی داری کار میکنی... شما هم یکی از دهها سفیر بیکار ایران که جز هدر دادن پول مملکت هیچ کاری نکردهاید. باور کنید در این سفارتخانهها را گِل بگیرند، آب از آب تکان نمیخورد. چوب کبریت هم جای سفرای ما باشند، تفاوتی نمیکند... واقعا آدم خجالت میکشد...
@sulduz
تحلیلی از جنگ ترکیه در آذربایجان
▪️ نتیجه میگیرم ترکها درجنگ قره باق ظاهراً دو هدف عمده دارند که اولیش قبلا قابل پیشبینی بود و آن تقابل ایجاد کردن بین منافع ایران و روسیه درحمایت وعدم حمایت ازارمنستان که منافع متفاوت دوطرف ایجاد بشه که مشخصه کی ازاین اختلاف سودمستقیم میبره اول اسرائیل بعدترکیه چراکه از اتحاد ایران و روسیه قویترین ضربه ها رو دریافت کردند شما دقت کنی هماهنگی زمانی این جنگ باپایان تحریم تسلیحاتی ایران وخوف غرب واسرائیل وهم پیمانش ترکیه از اینکه ایران بسرعت نیروی هوایی خودش را ازطریق خرید ازروسیه بازسازی کند خطر بزرگی برای اونها بشمار میرفت که وقتش بود این آتش زیر خاکستر کنارزده شود
▪️دلیل بعدی هم نگرانی ترکیه از امن شدن مسیر عراق و سوریه وایجاد پتانسیل تمام نشدنی ترانزیت شرق و غرب به ایران وعراق و سوریه وبه چالش کشیده شدن نقش درآمدی ترکیه ازاین مسیر لذاترکیه کاملا طبیعی هست نگذاره این مسیر هیچوقت امنیت بخودش ببینه وازطرفی بابازکردن جبهه جدید راه دوم مسیر ترانزیتی شرق به غرب ازراه کشورهای آسیای میانه وخزر و آذربایجان و ترکیه وازآنجا اروپا و آفریقا را عملا تضمین وکلید زد.
▪️بهنظرم ماهم اقدام متقابل باید انجام بدیم وناامن کردن شرق ترکیه باحمایت وتقویت گروهها ومردم مخالف حکومت ترکیه خصوصا کردهاجهت موفق نشدن ترکیه به این هدف شوم.
@sulduz
🔴خط سوم تروریست ها در داخل
اگر دیدید ابلهی توییت زد یا جایی نوشت که ما داشتیم با بایدن به توافق می رسیدیم اما اسراییل برای تحریک تندروهای داخلی و بستن راه مذاکره دست به ترور زد...بدونید ایشون خودش بخشی از تروریست هاست که خط سوم یعنی #مهار_از_درون رو دنبال میکند .
یادتان باشد همه ترور دانشمندان هسته ای کشورمان در زمانی که اوباما رئیسجمهور و بایدن معاون وی بود اتفاق افتاد
@sulduz
مصطفی رحمان دوست :
من برنامه کودک تلویزیون را داشتم و راستگو را نمی شناختم. یک روز دیدم آخوند جوان کوتاه قدی یک راست آمد کنارم نشست و سلام علیکم و بعد گفت من آمده ام برای بچه ها برنامه اجرا کنم. آن روز ها کاملا اوضاع انقلابی بود. منشی داشتم ولی قاعده بر این بود که منشی مانع ورود کسی نشود.
من که دل خوشی از آخوند های جوان و بی تجربه نداشتم که به نام انقلاب مدعی هر کار و تخصصی شده بودند؛ گفتم آقاجان سن و سالی هم نداری که بگویم حاج آقا این کار ها به شما نیامده. تلویزیون و تولید در آن دستگاه ، حرفه ای تخصصی است . همین که دوربین را از استودیو خارج کرده اید و جلو منبر گذاشته اید کافی است. لطفا بروید به جنگ زید و عمر ادامه دهید و درستان را بخوانید.
اما راستگو میدان را خالی نکرد و گفت من حاضرم با بهترین هنر پیشه ها و مجریان برنامه کودک مسابقه بدهم و فی البداهه برنامه اجرا کنم.
پیشنهاد تفریحی خوبی بود . تا چشم باز کنم دیدم همکاران قرتی تور تکس گروه کودک توی اتاق جمع شده اند تا به آخوند جوانی که ادعای فلان و بهمان دارد بخندند.
یک ربع نگذشته بود که راستگو کار خودش را گرد . آنهایی که برای مسخره کردنش آمده بودند هر کدام برای " بهتر" شدن برنامه اش پیشنهادی می دادند...
راستگو هم کم نمی آورد و در باره پیشنهاد ها اظهار نظر می کرد.
راستگو دلش می خواست با عبا و عمامه برنامه اش را اجرا کند ، آنهم هفتگی و مرتب و با حضور بچه ها و پخش مستقیم.
من می گفتم که فقط یک بار اجرا کن آنهم تولیدی نه پخش مستقیم که فیلمش امکان ویراش داشته باشد و حتما با لباس عادی.
اختلاف نظر ما باعث شد که برنامه ای تولید نشود.
دو سه هفته بعد آمد و به اجرای بدون عبا و قبا و عمامه و همچنین به تولیدی بودن برنامه نه پخش مستقیم آن تن در داد.
من و همراهانم هم قول دادیم که اگر برنامه اش را پخش کردیم و گرفت "چند برنامه دیگر !" هم ادامه بدهیم...
چند جلسه با پیراهن شلوار اجرا کرد..
یواش یواش وسط برنامه نصف لباسش را پوشید و خلاصه در برنامه اعلام کرد که روحانی است و ...
باهم دوست شدیم . خیلی هم دعوا می کردیم چون اختلاف سلیقه داشتیم . همدیگر را دوست داشتیم. مرا دعوت می کرد برای طابه ها ی نو آموز کلاس هایش ادبیات کودکا ن یا قصه گویی درس بدهم. به خانه هم می رفتیم. در روزگاری که بازی های کامپیوتری جرم بود ، با هم تا صبح آتاری و... بازی می کردیم.
جز این روزگار اخیر که پس از درگذشت ناگهانی همسرش دل و دماغی نداشت ، با هم زیاد درد دل می کردیم و به خاطر اختلاف سلیقه های سیاسی و مذهبی به پر وپای هم می پیچیدیم.
حیف شد که رفت . حالا حالاها جای کار داشت . این سالهای اخیر خیلی اذیتش کردند . خدا لعنتشان کند ، آسیب زیادی از دست هم لباس هایش خورد.
کارش به آن جا رسید که محتاج کار شده بود. بی معرفت ها حتی بعضی از شاگردانش چوب لا چرخش می گذاشتند.
او که گار خدا پسندانه اش را کرد و رفت ؛ اما این ها را برای آنهایی می گویم که از امروز در اندوه از دست رفتنش اشک تمساح می ریزند و دیروز در پی این بودند نام و نانش را آجر کنند.
خوب است کرونا هست و مراسمی برای جولان این گونه ها اتفاق نمی افتد.
بگذریم و با یک خاطره تمامش کنم.
بیست و چند سال پیش خانه ما نزدیک فرودگاه مهرآباد بود. شب بود و آماده خواب بودم که تلفن خانه زنگ زد. راستگو بود. گفت میایی مرا از فرود گاه به خانه ات ببری؟
سر به سرش گذاشتم که ای بابا تاکسی بگیر و بیا ... بگذار آقایان علما و شخصیت ها یک بار هم شده سوار تاکسی شوند و از این حرفها .
شوخی هایم که تمام شد گفت بابا جیب علما خالی است . پول ندارم . زود بیا و منتظر جواب من نشد و تلفن را قطع کرد.
سوار پیکان جوانانم شدم و رفتم فرودگاه .
آوردمش خانه.شام هم نخورده بود . نیمرویی روبه راه کردیم و تا اذان صبح تعریف کردیم. صبح پرواز داشت به مشهد . در آنجا هم برنامه داشت .
ماجرا از این قرار بود که از قم آمده بود مهرآباد تهران از آنجا پرواز به شهری و سه روز اجرای برنامه و حاج آقا لطف کردید و خوش آمدید و پرواز به شهر دیگر و شهر بعدی.
در هیچ یک از شهر ها به او پول نداده بودند. یک جا یک کیلو چای داده بودند . یک جا یک تخته پتو و... آن روز ها پول دادن به معلم مدرس و سخنران جماعت زشت بود و این جور نبود که پیش از منبر پاکت داده شده باشد !
خلاصه چای و پتو را که هر دو بسیار به درد بخور بودند و در زمان جنگ نایاب ، به ما داد و رفت.
بردمش فرودگاه تا به مشهد برود و کلاس هایش را اداره کند و حاج آقا خدافظی بشنود و برگردد.
بله. حاج آقا خداحافظ.
آنچه را هم که گرفته بودی نبردی. حاج آقا خدا حافظ. خوش به حالت که اندوخته های نگرفته بسیاری را بردی.
حاج آقا خدا حافظ.
@sulduz
♻️ بیخود شلوغش نکنید، یک نفر ترور شده، همین!
🔰 حمید رسایی: امروز بعد از ظهر در منطقه آبسرد دماوند، آقای محسن فخریزاده، دانشمند برجسته هستهای و موشکی کشورمان ترور شد و به شهادت رسید! یعنی یک روز پس از تبادل جاسوس اسرائیلی و در سالگرد ترور شهید شهریاری که فرداست!
بلافاصله سخنگوی سازمان انرژی اتمی دولت روحانی با وقاحت تمام، منکر ارتباط این شهید با موضوع هستهای شده و اظهار کرده که همه دانشمندان هستهای ما در سلامت کامل هستند! پس از این، در زیرنویسهای خبری صدا و سیما پسوند "دانشمند هستهای" از کنار نام این شهید حذف میشود!
ناباورانه خطی در حال تلاش است تا این ترور را کوچک جلوه دهد و آن را بیارتباط با مسأله هستهای کشور معرفی کند؟ در حالی که شهید فخریزاده استاد شهید شهریاری و همان چهرهای بود که نتانیاهو سال۲۰۱۸ با انتشار تصویرش، درباره اهمیت او در دانش هستهای ایران سخنرانی کرد.
اما چرا ؟ روشن است چون همان خطی که برای آمدن جو بایدن و مذاکره مجدد با او له له میزد، این ترور را ضربهای به پروژه مذاکراتیاش با آمریکا میداند باید گفت که #تف_بر_مذاکره_و_مذاکره_کننده_با_آمریکا وقتی تا این حد رذالت دیده میشود.
از نظر این جماعت اتفاقی نیفتاده، یک نفر ترور شده، #برجام_که_نقض_نشده!
از یاد نبریم که #خانه_امن با ساختن سریال تلویزیونی ایجاد نمیشود تا وقتی #کلید در اختیار افرادی ناامن است.
@sulduz