🔺️مردم در حال بازگشت به بورس هستند
🔹️مهدی ساسانی کارشناس بازار بورس در گفت وگو با جی پلاس:
🔹ما وقتی روند ورود و خروج نقدینگی از صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت را در یک هفته گذشته بررسی میکنیم، میبینیم که این سرمایه ها به سمت بازار سرمایه در حال جایجایی است.
🔹نکته بعدی تزریق سرمایه جدید حقیقی ها به بازار است که فقط در امروز به میزان 850 میلیارد تومان نقدینگی به بازار توسط حقیقی ها بودیم و این نشان دهنده برگشتن توجهات به بازار سرمایه و نویددهنده روزهای خوبی در آینده است.
@tbours
📌عجیب اما واقعی!
🔹پخش تراکتهای جعلی بین مردم با اسم تشویق و حمایت سپاه پاسداران از سرمایهگذاری در بورس! که احتمالا این اقدامات توسط اعضای سازمان تروریستی مجاهدین یا دلالان انجام میشود!
🔹با اسم سپاه سرمایهگذار جذب میکنند وقتی سرمایهها به باد میرود سپاه را مقصر اعلام میکند!
@tbours
شستا افزایش سرمایه میدهد
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت سرمايه گذاري تامين اجتماعي (شستا)
با سرمایه فعلی: 80,000,000,000,000 ریال
و مبلغ افزایش سرمایه: 62,000,000,000,000 ریال
درصد افزایش سرمایه : 77 درصد
منبع تأمین افزایش سرمایه:
مبلغ 62,000,000,000,000 ریال از محل سایر اندوخته ها
#شستا
#افزایش_سرمایه
@tbours
⚠️امام صادق عليه السلام:
گرانیِ نرخ ها،
اخلاق مردم را بد مىكند،
امانتدارى را از بين مىبرد،
و انسان مسلمان را دلتنگ و بىقرار مىسازد.
💥در راستای کار فرهنگی و حمایت از تولید ایرانی💥
🔸چادر
🔸محصولات حجاب
🔸و پوشاک اسلامی بانوان
📛با قیمت ۲۰ تا ۵۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه میشود.
✅خرید به صورت حضوری و #آنلاین با ارسال به سراسر کشور✅
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3631218743C57aa1be1fe
بازارگردانی چه کمکی به بورس میکند؟
بازارگردانی و بازارگردانها چه کمکی به بهبود وضعیت بورس و به زبانی عامیانهتر، چه کمکی به سودده شدن سهام عموم مردم میکند. بازارگردان، کارگزار یا معاملهگری است که با اخذ مجوزهای لازم با تعهد به افزایش نقدشوندگی، و تنظیم عرضه و تقاضای اوراق بهادار معین، و تحدید (محدود کردن) دامنه نوسان قیمت آنها، به دادوستد اوراق میپردازد. وظیفه اصلی بازارگردان حفظ نظم و آرامش بازار است. بازارگردانان میکوشند تا از بر هم خوردن تعادل در معاملهها جلوگیری کنند.
@tbours
آغاز برخورد با متخلفان بازار بورس
21 مدیر بورسی سلب صلاحیت شدند
به گزارش خبرگزاری فارس، طی دو ماه گذشته بحث بازارگردانی در بازار سرمایه به منظور افزایش نقد شوندگی، تنظیم عرضه و همچنین تقاضای اوراق بهادار افزایش یافته به گونه ای که این امر توجه مسئولان زیادی اعم از وزیر اقتصاد، نمایندگان مجلس و همچنین دستگاه قضا را به خود جلب کرده است.
در همین راستا سید محمد حسینی، مدیر حقوقی بورس تهران در نامهای به شرکتهای بورسی اعلام کرده بود که پیرو مصوبه ۷ مهر ماه هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، در صورتی که شرکتهای بورسی اقدام به امضای قرارداد بازارگردانی و معرفی صندوق بازارگردان تا یکشنبه ۲۵ آبان نکنند، وفق ماده ۵۲ قانون اوراق بهادار به مراجع قضائی معرفی و از این شرکت های بورسی شکایت خواهند شد.
آغاز برخورد با متخلفان بازار بورس
جعفر جمالی، معاون حقوقی سازمان بورس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با شرکتهای متخلفی که به امر بازارگردانی نپرداختهاند، گفت: در ادامه رسیدگی به پروندههای تخلفاتی مربوط به بازارگردانی و بازار سازی به پرونده چهار ناشر رسیدگی شد که هر چهار شرکت در مرحله رسیدگی بدوی متخلف شناخته شدند.
وی با بیان اینکه ۲۱ نفر از مدیران به دلیل تمرد از اجرا یا اجرای ناقص مقررات از تصدی سمت مدیریت در ناشران اوراق بهادار، نهادهای مالی و تشکلهای خود انتظام به مدت ۶ ماه سلب صلاحیت شدند، اظهار کرد: این ۲۱ نفر به علاوه شخص حقیقی مدیران به پرداخت جریمه نقدی نیز محکوم شدند.
معاونت حقوقی سازمان بورس افزود: در ضمن به شرکتهای - شخص حقوقی که به عنوان ناشر به حساب می آیند نیز اخطار کتبی ارسال شده که این محکومیت برای شرکت آن ها دارای آثار حقوقی است.
@tbours
اخطار به ۳۱ حقوقی دیگر
جمالی تصریح کرد: بدین ترتیب تعداد مدیرانی که به دلیل عدم اجرای مقررات بازار گردانی تاکنون متخلف شناخته شده اند به ۱۵۷ نفر رسیده که از این مجموع ۳۱ ناشر (شخص حقوقی نیز تاکنون) اخطار کتبی دریافت کرده اند. اگر مدیران شرکتها تا پایان مهلت یک هفتهای خود به اخطارشان بیتوجه باشند قطع به یقین تصمیم انضباطی برای آن ها اتخاذ خواهد شد.
وی توضیح داد: چناچه عدم تمکین و تمرد از مصادیق جرایم اقتصادی و یا اخلال اقتصادی باشد، به قوه قضاییه ارجاع خواهند شد تا در آنجا به پرونده آن ها رسیدگی شود.
@tbours
هدایت شده از سولدوز مقاومت
💢در سکانداری وزارت بهداشت دولت بنفش چه خبر است که یکی یکی در حال استعفا هستند؟
♦️استعفای همزمان دکتر ملکزاده(معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت) و علی نوبخت(رئیس شورای مشورتی بیماری کرونا) به فاصله چند ساعت در جمعه ۳۰ آبان
✍️آقایان مگر چه خیانت و جنایتی کردهاید که وسط نبرد با کرونا، فرار را بر قرار ترجیح دادهاید؟
@sulduz
🔷👈آگهی عرضه اولیه سهام شرکت #صنایع_چوب_خزر_کاسپین
🔷👈نماد: #چخزر
🔷👈 حداکثر میزان سهمیه هر فرد: 20 سهم
🔷👈 دامنه قیمت: 24000 تا 25000 ریال
🔷👈 زمان ثبت سفارش:سهشنبه 1399/09/11
🔷👈 زمان عرضه: چهارشنبه 1399/09/12 باروش بوک بیلدینگ
♦️👈 در پاسخ به سوال کاربران #کانال_عرضه_اولیه
🔴🔵⚫️👈 پیش بینی مبلغ مورد نیاز خرید عرضه اولیه سهم #چخزر در روز چهارشنبه 99/09/12 در صورت #استقبال
🔷👈حداکثر مبلغ خرید برای 20 سهم: 502/270 ریال
🔷👈 درصورت استقبال 2 تا 5 میلیون نفر: تعداد 6 تا 15 سهم به هر کد(حدود 15 هزار تا 38 هزار تومان)
🔷👈 سعی کنید در صورت تمایل به خرید از امروز حسابتان شارژ باشد زیر ممکن است بخاطر ترافیک بالا، با مشکل مواجه شوید.
🔷👈 با توجه به افزایش متقاضیان خرید، نیاز به نقدینگی زیادی ندارد و تاثیری بر بازار، نخواهد گذاشت.
🔷👈 علت در نظر گرفتن 2 تا 5 میلیون نفر: در نظر گرفتن اختلالات سامانه های معاملاتی، احتمال کاهش مشارکت بدلیل کوچکی سهم و پر نکردن حجم مبنا و ریزش بازار در دو سه ماه اخیر، یا بالعکس، حضور بیشتر سهامداران جدید در این مدت باشد.
@tbours
هدایت شده از سولدوز مقاومت
باسلام
در نظر سنجی انتخاباتی برای انتخاب برترین گزینه اصولگرایی رای بدهید👇👇
EitaaBot.ir/poll/p5tb
✍️
مطلب امروز در مورد سود معاملاتتان هست. اینکه سود معاملاتتان محدود باشد و سریع از معاملاتتان بیایید بیرون (نوسانگیری) یا اینکه با دید میان مدت برای سودهای بالا خرید کنید ، کدام بهتر است؟
پاسخ به این سوال نیازمند بررسی و در نظر گرفتن عوامل زیادی است. از در نظر گرفتن روحیه و شخصیتتان در معاملات تا جوو حاکم بر بازار و ... البته ما درباره یک بازار سالم و بدور از رکود صحبت میکنیم که متاسفانه در حال حاضر شرایط بازار خیلی مناسب نیست ولی امیدوارانه نشانه هایی از بهبود شرایط بازار دیده میشود. بهرحال همانطور که یک راننده ماهر ، در جاده های مختلف و شرایط مختلف آب و هوایی ، شیوه ها و سرعتهای مختلفی برای رانندگی بر می گزیند ، از یک معامله گر توانا و موفق هم هم این انتظار وجود دارد . او باید بتواند در بازارهای نزولی ، صعودی ، خنثی و حتی در دوران رکود بازار (که در تمامی بازارهای دنیا ، این وضعیتها وجود دارد ) بهترین گزینه ها و شیوه های معاملاتی و حتی بهترین شیوه های مدیریت سرمایه را اتخاذ کند تا موفق شود .
هدف از این نوشته ، این است که شما را تشویق به سود حداکثری کند. به نظر نویسنده ، همانطور که شما در ضررها باید مراقب حمایت ها و از دست ندادن آنها در معاملات باشید ، زمانیکه هم در سود هستید ، مراقب مقاومتها باشید و اینکه اگر دیدید توان عبور از آنرا ندارد ، سیو سود کنید ، یعنی در اوج سیو سود ، نه وقتیکه سهم ریخت تازه به فکر سیو سود باشید. معتقدم اگر از علم تکنیکال درست استفاده کنید و برای جستجوی سهم های خوب تلاش کنید تا سهم های خوبی در کف قیمتی و کف کانال صعودی شناسایی کنید ، می توانید سودهای خوبی رو دشت کنید .
اگر بعد از شناسایی این سهم ها ، سهمتان طبق پیش بینی شما شروع به حرکت و برگشت به سمت قیمت های بالا کرد ، دیگر صبور باشید و به سودهای کم راضی نباشید . اهداف قیمتی را برای خودتان از طریق مقاومتها شناسایی کنید و در آن نقاط سیو سود کنید ، یا به این صورت باشد که در هر مقاومت پله ای از سهام خود را بفروشید. مثلا در سه مقاومت هر کدام 33 درصد... یا در دو مقاومت و هرکدام 50%.
علت این حرف این است که معمولا زمان زیادی برای شناسایی سهم مناسب لازم است و همچنین زمان لازم است تا سهم ها به سمت صعود حرکت کنند ، خوب این تلاش و صبر نباید پاداشش 2-3% باشد.. باید بیشتر از اینها باشد که بتوانید به خودتون به عنوان معامله گر موفق افتخار کنید و از سودهاتون لذت ببرید.
معامله گران موفق معتقدند که هرگز نباید برای اینکه سودتان را حفظ کرده باشید از سود خارج شوید! بلکه باید دلیل محکمی برای خروج از معامله سودآور پیدا کنید.
#آموزشی #حد_سود
@tbours
تشخیص قیمت و زمان فروش سهام، نیاز به تجربه و اطلاعات کافی دارد. برای حفظ سرمایه و رسیدن به سود، لازم است قبل از خرید هر سهمی روندها، مقاومتها حمایتها، وضعیت بنیادی و… سهم را بررسی کنیم. با بررسی کامل یک سهم، این انتظار وجود دارد که قیمت سهم صعودی باشد و به سود مورد نظر برسد. حال اگر بعد از خرید یک سهم برخلاف انتظار ما قیمت آن شروع به کاهش کرد، به این معنی است که یا در محاسبات خود اشتباه کردهایم یا بر خلاف روند بازار، وارد شدهایم و تحلیل درستی از سهم نداشتیم. در این وضعیت دو راه پیش روی ما قرار دارد:
1_ صبر کنیم تا بعد از کاهش قیمت، سهام دوباره به قیمت مورد نظر ما برسد.
2_ بعد از اندکی کاهش بلافاصله از سهم خارج شویم.
باقی ماندن در سهام بدون هیچ برنامهای تا زمانی که به قیمت موردنظر ما برسد، ریسک زیادی دارد چرا که میتواند منجر به از دست رفتن بخش اعظمی از سرمایه شود. خروج از سهام بعد از تحمل مقداری کاهش، منطقیتر به نظر میرسد؛
یک سرمایهگذار حرفهای با بررسی کامل سهمی را میخرد و حد سود و زیان را تعیین میکند. در صورتی که به سود مورد نظر دست یافت یا سهم به مقاومت خود رسید، از سهم خارج میشود. زیرا هیچ سهمی برای همیشه حالت صعودی نخواهد داشت. ولی اگر سهام بجای رشد، افت کرد و به حد ضرر رسید، بلافاصله باید از سهم خارج شد. اگر بازار بورس روند نزولی داشته باشد، حد ضرر در کل بازار باید در نظر گرفته شود و اگر به آن حد رسید، کاملا از بازار خارج میشویم و تا زمان بازگشت بازار به روند طبیعی، نظارهگر میمانیم. در این حالت باید از سهامی که به حد ضرر هم نرسیده خارج شویم.
افرادی که با مطالعه و شناخت از بازار مورد نظر و توجه به میزان سرمایه خود، سرمایهگذاری میکنند بهطور حتم برای خود اهداف قیمتی تعیین کردهاند. این اهداف شامل مواردی از جمله قیمت خرید، قیمت فروش، مقدار سود و مقدار زیان است. برای سرمایهگذاری در بورس باید ابتدا انتظارات خود را تعریف کنیم و به سوالاتی نظیر زمان ورود یا خروج در یک سهم، سود مورد انتظار و میزان ضرری که حاضر به پذیرش آن هستیم، پاسخ دهیم. دانستن این نکته حائز اهمیت است که اگر معامله موفقی را انجام دادیم کجا خارج شویم و اگر معامله ما به هر دلیلی، مخالف انتظار ما پیش رفت آنگاه چه مقدار ضرر باید متحمل شویم. حد ضرر ابزاری است که سرمایهگذاران به کمک آن میتوانند درصورتیکه سود موردانتظار محقق نشد، از ضرر بیشتر و از بین رفتن اصل سرمایه جلوگیری کنند.
#آموزش #حدضرر #حد_ضرر
@tbours
هدایت شده از سولدوز مقاومت
باسلام
در نظر سنجی انتخاباتی برای انتخاب برترین گزینه اصولگرایی رای بدهید👇👇
EitaaBot.ir/poll/p5tb
جابجایی تعداد سهام مشخص برای شروع یک حرکت مثبت یا منفی در سهم را کد به کد می گویند.
دربرخی مواقع کد به کدبرای فریب خریداران و فروشندگان و گمراه کردن آنها در تابلو خوانی صورت می پذیرد.
انواع کد به کد:
1⃣ کد به کد حقیقی به حقیقی : اگر در نقاط حمایت و با حجم بالا صورت پذیرد، نشان دهنده شروع روند صعودی است.
2⃣ کد به کد حقوقی به حقیقی: معمولا سیگنال خرید است.
3⃣ کد به کد حقوقی به حقوقی: معمولا برای کنترل قیمت است.
4⃣ کد به کد حقیقی به حقوقی: معمولا سیگنال فروش است.
#آموزش_بورس
#بورس #کدبه_کد
@tbours
منظور از سهام شناور آزاد مقدار سهمی است که انتظار میرود در آینده نزدیک ، قابل معامله باشد.
یعنی در مالکیت دارندگانی است که آمادهاند در صورت پیشنهاد قیمت مناسب از سوی خریداران آن را برای فروش ارائه کنند.
به بیان دیگر سهام شناور آزاد همان نسبتی از سهام یک شرکت است که در بازار قابل معامله است و در فرآیند معاملات بین سهامداران مختلف جابجا می شود.
عرضه و تقاضای این بخش از سهام است که قیمت سهام شرکت را تعیین میکند و قابلیت نقدشوندگی سهام را نشان میدهد و بخش بلوکه شده بهدلیل عدم حضور در فرآیند عرضه و تقاضای روزانه، در نوسان و تعیین قیمت سهام تاثیری ندارد .
معمولاً سهام شناور آزاد شرکتها برای همیشه ثابت نمیماند، بلکه در بازه های زمانی خاص سهامدار عمده یک شرکت با خرید یا فروش سهام، درصد سهام شناور شرکت را کاهش یا افزایش میدهد.
برای سرمایهگذاران خیلی مهم است میزان سهام شناور آزاد یک شرکت پذیرفته شده در بورس را بدانند؛ زیرا یک شاخص مهم در تعیین نقدشوندگی سهام آن شرکت است.
سهام با نقدشوندگی بالا میتواند با هزینه کمتر (منظور در محدودهنوسان کوچکتر) دادوستد شود، در حالی که پایین بودن سهام شناور آزاد علامتی است از نقدشوندگی کم که هم بر خریداران و هم بر فروشندگان اثر میگذارد.
درصد سهام شناور آزاد شرکتها را می توان در سایت شرکت مدیریت فناوری بورس تهران www.tsetmc.com مشاهده کرد .
#آموزشی #سهام_شناور_آزاد #سهام_شناور
@tbours
عرضه اوليه #بوعلی قطعی شد
#عرضه_اولیه
#بوعلی (شرکت پتروشیمی بوعلی سینا )
تاریخ عرضه :
چهارشنبه ۱۹ آذر ماه
دامنه قیمت:
39,360 تا 41,430 ریال
سهم هر کد:
حداکثر 200 سهم
حداکثر نقدینگی مورد نیاز
حدودا 828,600 تومان
در صورتی که 5,000,000 کد مشارکت کنند به هر کد حدودا 84 سهم معادل 348,000 تومان تخصیص می یابد.
@tbours
ده نکته بورسی
1_ قبل از قدم گذاشتن در بازار خوش خط و خال بورس استراتژی خود را تعیین کنید. نوسانگیری – کوتاه مدت (تا 3 ماه) – میان مدت (3 تا 6 ماه)- بلند مدت از 6 ماه به بالا .
2_ اگر قصد دارید سرمایهگذاری بلندمدت انجام دهید بازهم کمی تحلیل تکنیکال بیاموزید و مفاهیم اولیه تحلیل تکنیکال از قبیل حمایتها و مقاومتها را بشناسید. تجزیه و تحلیل کنید تا ورزیده شوید .
3_ حتما در هر خرید حد ضرر مشخصی برای خود تعیین کنید مثلا 10% و بر این حد ضرر کاملا پایبند باشید. خیال سودهای تپل می تواند به ضرر های تپل تر هم بیانجامد .
4_ براساس صحبتهای افراد خرید و فروش نکنید. (حتی صحبتهای کسانی که به ایشان صددرصد اعتماد دارید). صحبتها و توصیههای خرید و فروش را فقط گوش کنید و بخوانید ولی سریع اجرا نکنید .
5_ برخی افراد سودجو در فضای مجازی قصد دارند با تعیین هدفهای اغواکننده و جذاب برای سهمهای مختلف، سرمایهگذاران را فریب داده و هیجانزده کنند. پس به سهم هایی که در فضای مجازی بشدت روی آنها تبلیغ می شود سعی کنید وارد نشوید .
@tbours
6_ همیشه 30% سرمایهتان نقد داشته باشید. امتحان کنید حاشیه امنیت بالایی برای شما ایجاد خواهد کرد. تا زیر و بم کار را یاد نگرفتید هرگز تک سهم نشوید .
7_ اگر اطلاعاتی درباره تحلیل تکنیکال و بنیادی ندارید، سهمی که رشد شارپی دارد و با صف خرید بالا میروند در اولین منفی 50% آن سهام را بفروشید و اگر دوباره منفی خورد 100% خروج کنید .
8_هرگز به خود نگویید که اگر امروز نخریدم دیگر سود نخواهم کرد. بیش از 500 نماد در حال معامله شدن است اگر این سهم نشد بازهم سهام خوب دیگر موجود است. در ابتدای کار همین که ضرر نکنید کلی سود است پس در خرید عجله نکنید .
9_ روی هیچ سهمی تعصب نداشته باشید. برخی معاملهگران فقط در گروه خاصی از بازار فعال هستند و برخی دیگر به سهمی که خریداری شده تعصب خاصی نشان میدهند؛ هردو اشتباه است. هدف معاملهگر در بازار سرمایه سودکردن است و هدف این نیست که با سهام یک شرکت ازدواج کنید .
10_ خرید یک سهم با اراده خود فرد انجام میشود. پس قبل از هر خرید فکر کنید و عواقب خریدتان را از همین ابتدا بر عهده بگیرید. تقصیر اشتباهتان را بر گردن دیگران نیندازید .
@tbours
یکی از مهمترین اصول مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه رعایت نسبت ضرر به سود ( Risk/Reward یا R/R ) می باشد.
قبل از انجام هر معامله شما باید بدانید سود احتمالی که از آن معامله توقع دارید چقدر است و برای به دست آوردن این مقدار سود حاضرید چه میزان از سرمایه خود را به خطر بیندازید.
آیا منطقی است که برای به دست آوردن یک سود 1000 دلاری، 5000 دلار ریسک را بپذیریم؟ قطعا پاسخ منفی است.
اصول مدیریت ریسک بیان می کند که در هر معامله، میزان ریسک حداکثر باید نصف سود مورد انتظار باشد. یعنی اگر برای یک معامله فرضا 30 پوینت استاپ لاس در نظر گرفته اید، حد اقل 60 پوینت یا بیشتر را باید به عنوان تارگت در نظر بگیرید.
اگر فرصت معاملاتی پیش بیاید که نتوانیم این نسبت را برای آن به کار گیریم، توصیه اکید این است که کلا از آن معامله صرف نظر کنیم. در بازار امروز ما هم دقیقا همین اتفاق در حال انجام است یعنی در این شرایط خرید با هر احتمالی ریسک به ریوارد خوبی داره مثلا برای خساپا با قیمت 1116 حتی با 20 درصد ضرر و رسیدن به 900 ریال هم خرید برای رسیدن به 1500 ریال ارزنده است . کاش عوض این همه ضرر و اشتباه کمی دقت می کردیم .
معنی ریوارد یعنی چه ؟
یه سهم از نقطه A صد درصد یا پنجاه درصد رشد کرده و بر فرض ۲۰ درصد دیگم جا داره،اینجا سهامداری که تو نرخ های پایینتر وارد شده براحتی میتونه با تریل کردن یا همون نزدیک کردن حد ضرر به قیمت تابلو سهم رو نگهداری کنه اما اونیکه تازه میخاد بخره قبل از هر چیز باید ریسک به ریوارد خرید رو بسنجه
مثال ریسک ریوارد ( نسبت سود به ضرر )
مثلا شخارک ۱۶۰۰ تحلیلش زده شد ۵۰ درصد زده بالا شده ۲۴۰۰،تارگت سهمم ۲۸۰۰ هست خب مسلما برای کسی که تازه میخاد بخره یه پوزیشن پر ریسک بحساب میاد مگر اینکه تارگت خیلی بزرگتری متصور باشه،اما سهامدار قبلی خیلی راحت میتونه بسته ب میزان سودی که کرده یه استاپ ریز بده از حداکثر رشد بهره ببره
مخلص کلام : رشد یه سهم همیشه به معنای این نیست که تو هر قیمتی سهم رو بخریم
حتما باید ریسک ب ریوارد سنجیده شود .
#ریوارد #نسبت_ریوارد
@tbours
نامه میرسلیم به روحانی درباره وضعیت نابسامان بورس
عضو کمیسیون اصل نود مجلس:
🔹بازار بورس تهران در وضعیت اسفناکی به سر می برد؛ متولیان امر برخلاف توصیههای کارشناسان با بی تدبیری، این فرصت را به تهدیدی تبدیل و از ارائۀ راه حل بازماندهاند.
🔹هرگونه نوسان و خلل در بازار سرمایه، بر شاخصهای کلان اقتصادی تاثیر مستقیمِ کوتاه و بلند مدت خواهد داشت.
🔹دستگاههای ذینفع دولتی بعد از برداشتن منفعت خود از بازار، بدون احساس مسئولیت نسبت به حفظ دارایی مردم و بدون پاسخگویی به افکار عمومی پشت آنان را خالی کرده و رفتهاند.
@tbours