#رب_نارنج 🍊 😋
🔸۱- برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم.
🔸۲- نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوهگیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود.
🔸۳- آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطریهای تمیز و خشک منتقل میکنیم.
🔴سایر نکات🔻
♦️یک چاشنی خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراک و خورشت های ایرانی. این چاشنی عطر بسیار اشتها آوری نیز دارد. نارنج ترشی به خصوصی دارد که مزهٔ بسیار خوبی به غذا میدهد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوفته_سه_سوته👩🍳
مواد لازم
برنج پخته شده دوپیمانه
لپه پخته شده یک پیمانه
تخم مرغ یه دونه
گوشت چرخکرده تقریبادوپیمانه
ادویه و نمک وسبزی های معطر مقداری و آلو خشک
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نثار_پلو 🍛 😋
▫️مرغ
▫️ لپه نصف پ
▫️آلبالو خشک بدون هسته:نصف پ
▫️یک قاشق سوپخوری مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه
▫️نمک و زرچوبه
▫️پیاز داغ
▫️زعفران
🔸برنج و لپه و آلبالو را خیس کنین.
لپه رو بزارین تا با آب کاملا پخته بشه.
مرغ رو مثل همیشه با اب کم و زعفران فراوون و حرارت کم بزاربن تا بپزه.
برنج رو ابکش کنین.
لپه ی پخته شده رو با آلبالوی خیس کرده حسابی سرخ کنین.
کف قابلمه ته دیگ بندازین.
برنج،ادویه و لپه و البالوی خیس کرده رو لابلا بریزین و در نهایت دم کنین.
وقتی برنج دم کشید مرغ رو کنارش سرو کنین.
حتما از پیاز داغ و زعفرون برای روی پلو همراه کره با روغن حیوانی ایتفاده کنین
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 املت لقمه ای😁
___
📍مواد لازم:
🥚تخم مرغ ۲ عدد
🌱پیازچه خرد شده ۱ ق غ
🥕هویج خرد شده ۱ ق غ
🍅گوجه فرنگی ۲ عدد (بسته به اندازه گوجه ها ممکنه کمتر یا بیشتر بشه)
🥓ژامبون خرد شده ۱ ق غ
🥡آرد ۱ ق غ
🧂نمک و عصاره مرغ و ادویه به دلخواه
🌹مواد املت به دلخواه خودتونه🌹
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه نثار مجلسی🍛🍛
اگه هنوز قیمه نثار رو امتحان نکردی دیگه وقتشه که این غذای خوشمزه رو از دست ندی😌😌
ببین انقدررر این غذا خوبههه که کم گفتم
خوش عطررر خوشمزهههه 😋😋❤️
برای درست کردن قیمه نثار 😋👇🏻
🔹یک عدد پیاز متوسط رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه و بهش 1 ق چ فلفل سیاه و 1 ق چ زردچوبه اضافه و با هم تفت بدید.
پیاز که سبک شد 400 گرم گوشت رو بهش اضافه و تفت بدید.
زمانی که رنگ گوشت عوض شد 1 ق غ زعفرون وبه اندازه ی دو بند انگشت بالاتر از گوشت آب جوش به همراه نصف ق غ رب بریزید و روی شعله متوسط به مدت دو ساعت حدودا قراربدید تا گوشت بپزه.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔹زمانی که گوشت پخته شد.
کره یا روغن رو داخل تابه تفت بدید و 2 ق غ رب بهش اضافه کنید.
ورب به همراه پیاز داغ، یک پنجم لیوان گلاب، 1.5 ق م نمک، 2 ق م دارچین و 1.5 ق م پودر هل بهش اضافه کنید
و بعد از 15 دقیقه یک ق غ خلال پرتقال و یک ق غ زعفرون بهش اضافه کنید و 5 دقیقه بزارید بمونه.
در نهایت مطابق ویدئو سرو کنید 🥰
🔺برای گرفتن تلخی پوست پرتقال یا نارنج
باید سه بار داخل آب جوش بریزید و به مدت 4 دقیقه صبر کنید.
(هر دفعه آب جوش رو عوض کنید)
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای آجیل قیمه نثار
🔹داخل تابه کره بریزید و زرشک که 5 دقیقه داخل آب خیس شده رواضافه کنید.
یک ق چ سر پر شکر بهش اضافه کنید و تفت بدید.
خلال بادام رو 15 دقیقه داخل گلاب خیس کنید و خلال های بادام و پسته و پرتقال رو به تابه اضافه کنید.
تمام مدت حرارت خیلی کم باشه و بعد از 4 دقیقه تفت دادن حاضره.
.
🔹در این بین سه پیمانه برنج رو هم آبکش و دم کنید.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون ابری این روزها خیلی رو بورسه😍
منم تصمیم گرفتم ویدیو آموزشی شو براتون بزارم که این نون بامزه از ۳ماده اولیه اصلی تشکیل شده، سفیده تخم مرغ،شکر و نشاسته ذرت❤️
فر رو تو دمای ۱۵۰ درجه بزارید گرم بشه و بعد نون رو مدت ۲۰ دقیقه بزارید تا نون ابری تون آماده شه😍
این نون بافت بسیار لطیفی و ابری داره😍
وانیل و رنگ خوراکی دلخواه هم برای خوش عطر و زیبا شدن نون هستن،رنگ اختیاری هست😍😍😍😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
_🍃🌸🍃____