eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🌟🌟🌟🌟🌟 برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه. بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم. اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥟 😋 ▫️۲۵۰گرم مارگارین یا کره گیاهی ▫️۱عدد تخم مرغ ▫️۱لیوان پودر قند ▫️۱فنجان روغن مایع ▫️۳ق غذاخوری نشاسته ذرت ▫️۱عدد پوست پرتقال رنده شده ▫️۱پاکت وانیل ۵گرم ▫️۵ونیم لیوان ارد (حدودأ) ⭐️برای روی قرآبیه ▫️۱۲۰گرم شکلات تلخ ▫️۴۰گرم شکلات تخته ای پرتقالی یا شکلات سفید 🔸در کاسه ای گود تمام مواد را مخلوط کنید و خمیری که به دست نمیچسبد درست کنید و ورز دهید . از خمیر اندازه ی گردو‌جدا کنید و با دست گرد کنید و کمی از وسط فشار دهید و داخل سینی بچینید ،تمام خمیر را به این صورت شکل دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه بمدت ۲۰دقیقه بپزید، زیاد نپزید این قرآبیه باید سفید رنگ بماند. 🔸وقتی از فر خارج کردید و سرد شد داخل شکلات تلخ بن ماری شده بزنید و ۱۰دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود و در اخر شکلات پرتقالی را داخل کیسه بریزید و کیسه را سوراخ کنید و روی قرابیه ها را تزیین کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
برای 2نفر پاستا پیچی نیم بسته حدودا250گرم _300 بروکلی بخارپز یا آب پز100گرم_25 سیر2حبه_10 روغن زیتون2ق غذاخوری_237 سینه مرغ نگینی خرد شده 1کف دست حدودا 100گرم_150 فلفل دلمه نیم عدد(10کالری ) وقارچ(8عدد_40کالری) برای شروع پاستاها رو طبق دستورش 7_8دقیقه در آب جوش و نمک میپزیم . سیروسینه مرغ وقارچ و فلفل دلمه رو با روغن زیتون تفت میدیم و بروکلی رو اضافه میکنیم نمک،زردچوبه و ادویه هم که چاشنی همه غذاهاس در تابه رو میبندیم تا باحرارت ملایم بپزه و آبشون کشیده بشه . حالا پاستاها رو که آبکشی کردیم داخل ظرف خوشگلمون میریزیم و سس خوشگل ترمون رو ،روی پاستا میریزیم و نوش جان میکنیم.👌😋 کالری برای 1نفر⬅️250 ✅از جعفری یا شوید تازه ساطوری هم میشه استفاده کرد ✅سینه مرغ آبپز و ریش شده رو میشه جایگزین کرد ✅وقتی ماکارونی یا پاستا دم گزاشته میشه قندش میره بالا ✅از ماست یونانی یا چکیده خودمون به همراه نعناع تازه،ریحون و سیر میشه به عنوان سس استفاده کرد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هاج زنبور عسل🥳🥳🥳🥳 🐝مواد لازم : 230-250 گرم آرد 2 گرم نمک 115 گرم کره (یا مارگارین) 100 گرم پودر قند تخم مرغ 50 گرم 2 گرم کره بادام زمینی 5 گرم عصاره وانیل یک قطره رنگ زرد . 🐝شکلات چیپسی برای فیلینگ 🐝شکلات بنماری شده برای تزیین . 🐝طرز تهیه: 1.کره/مارگارین و شکر رو حدود 1 دقیقه با همزن خوب مخلوط کن، سپس تخم مرغ و رنگ خوراکی رو اضافه کن. خوب هم بزن، وانیل و کره بادام زمینی(اختیاری) رو اضافه کن. در آخر مواد خشک الک شده رو اضافه کن و با لیسک هم بزن. 2. از خمیر به اندازه 7 گرم جدا کن وسطش شکلات چیپسی بزار و گرد کن. 3. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپز. 4. بعد از فر درشون بیار. بذار 10 دقیقه داخل سینی فر استراحت کنن، بعد بزارشون روی توری تا خنک بشن. 5. مانند تصویر مونتاژ و تزئینشون کن. . 🐝نکته : برای شاخکا میتونی از بادام یا شکلات سفید بنماری شده و شکل داده شده استفاده کنی. من خودم شکلات سفیدُ بنماری کردم داخل یه پلاستیک ریختم، سر پلاستیکو یه کوچولو چیدم و داخل سینی تزیین کردم گذاشتم تا خنک بشه و خودشو بگیره بعد ازش استفاده کردم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥠 😋 🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و ٤٥ دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم ♦️شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
من به این ترتیب آماده می کنم.یه پیاز را خرد می کنم و سرخ می کنم.وقتی یکمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را بهش اضافه میکنم همراه ادویه زردچوبه و فلفل و نمک و اگر دوست داشتید کمی پودرسیر.چهار تا گوجه را که پوره کردم با یه ق م رب گوجه که رنگش را قشنگ بکنه اضافه می کنم.و اجازه میدم آب گوجه کشیده بشه.جداگانه نخودسبز و هویج نگینی را بخارپز می کنم به باقی مواد اضافه میکنم. و کمی آب اضافه می کنم و اجازه میدم که خوراکمون جا بیفته ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
بستني وانيلي ٤-٦ قاشق غذاخوري گيلاس٨-١٠عدد، گيلاس و خلال پسته براي تزئين ابتدا هسته گيلاس ها رو جدا ميكنيم و داخل فريزر ميذاريم تا كمي متجمد بشه و بعد ميريزيم داخل ميكسر يا مخلوط كن و حسابي ميزنيم تا ريز بشه و بعد بستني وانيليمون رو اضافه ميكنيم ميذاريم انقدري هم بخوره كه خوب يكدست بشه ، اين مخلوط بايد كاملا سفت و غليظ باشد. براي داخل مواد و تزئين نيز مي‌توانيم از مغز پسته استفاده كنيم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌟🌟🌟🌟🌟 یک لیوان شیر یک لیوان آرد یک ق غ،شکر یک ق چ نمک یک عدد تخم مرغ تخم مرغ رو داخل ظرف گذاشته وبا مفتول سیمی میزنیم شیر رو اضاف کرده با شکرو نمک هم میزنیم ،ارد رو کم کم اضاف میکنیم ومرتب هم میزنیم تا مایه صافی بدست بیاد یه ماهیتابه روی شعله کم گذاشته تا گرم شود روغن داخل اون اسپری میکنیم برا ریختن مایه میتونیم از جای سس استفاده کنیم من از قیف استفاده کردم واز ماسوره ای که یک سوراخ کوچک روش بود وقتی ماهیتابه با روغن گرم شد بصورت دورانی از دور ماهیتابه شروع به ریختن مایه میکنییم مال من سه ردیف شد باید هر ردیف لبه هاش روی ردیف قبلی باشه که از هم باز نشن بعد از پخت برمیگردونیم تا طرف دیگشم پخته بشه داخل بشقاب روی هم میزاریم که خشک نشن بعد سبزی یا کاهو داخل نون گذاشته وپنیر رو روی سبزی یا کاهو میگذاریم که از سوراخای نونا نریزه و لولش میکنیم نوش جان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌭 😋 ▫️٣ عدد سوسیس رنده شده ▫️١ عدد سیب زمینی رنده شده ▫️١ عدد پیاز رنده شده ▫️نصف فلفل دلمه اي خرد شده ▫️نمک و فلفل ▫️١ عدد تخم مرغ 🔸ابتدا سیب زمینی و سوسیس ها را رنده ریز کنيد،پیاز را نیز رنده كنيد و آب اضافی آن را بگيريد. فلفل دلمه اي خرد شده با نمك و به مخلوط سوسیس، سيب زميني و پياز اضافه كرده و هم بزنيد. تخم مرغ رو بشكونيد و با مابقي مواد مخلوط كنيد. مواد را در دست حالت داده و در روغن داغ سرخ كنيد. مي تونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد. در اينصورت بعد از پخت آنرا رنده كنيد. اگر دوست داشتيد كتلتها رو قالب بزنيد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌟🌟🌟🌟🌟 میوه های دلخواه رو نگینی میکنید بعدبارب انار و نمک و یکم جوزهندی میذاریم روی حرارت تا یکم به جوش بیفته بعد خاموش میکنید و میذارید خنک بشه توی ظرف موردنظربریزدو بذاریدچندمدت بمونه تا خوبه جا بیفته ازمیوه های تابستونی تا هستن نهایت استفاده روببریم پ ن:ما چون به سرکه حساسیت داریم ازش استفاده نکردم ولی شماعزیزان میتونید تمرهندی روباسرکه رقیق کنیدوبه ترشی اضافه کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ناپلئونی قیفی مواد اولیه ✅ 750گرم ارد قنادی 300گرم اب سرد 80گرم روغن مایع وانیل یک پنس نمک یک پنس جوهر لیمو یک پنس تخم مرغ 2عدد ❌❌❌❌❌❌❌❌ روغن کره ای (باید از قنادی یا لوازم قنادی تهیه کنین ). 350گرم نیاز دارم با کره نمیتونین کار کنین زود اب میشه اذیت میشین باید روغن کره ای تهیه کنین مخصوص شیرینی کره ای یا ناپلئونی هست خامه قنادی فرم گرفته ۱۵۰گرم کرم فیل وانیلی ۱۵۰گرم ارد ۳۰۰گرم اضافه داشته باشین برای مجاز کردن چون بعضی ارد ها کم جون هستن و بعضی ها قوی هستن قالب مخصوص قیفی رو میتونین از لوازم قنادی ها تهیه کنین من زیر نمونه عکس رو می‌فرستم هم میتونین به جای قالب با زر ورق اینو درست کنین خیلی راحت ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌟🌟🌟🌟🌟 🔵۵لیوان دوغ ترش محلی رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم اگر دست ازش بردارین به اصطلاح دوغ میبره .پس اینقدر هم بزنید تا دوغ به جوش بیاد و اطرافش شروع کنه به حباب زدن.بعد زردچوبه حدودا نصف ق چایخوری.نعناع داغ ۲ ق غ.پیازداغ ۲ ق غ.سیرداغ ۱ ق غ.پودرفلفل قرمز در حدیکه کمی تند بشه .سبزی آش خورد شده(سبزی آش شامل: جعفری- تره- گشنیز- اسفناج (اگر فصل اسفناج نبود کمی برگ چغندر)۱ لیوان یا اگر فقط اسفناج خورد شده بهش اضافه کنید خوشمزه تره.کمی بجوشه در این زمان رشته آشی حدودا ۱لیوان و نیم بریزید داخلش و حرارت رو کم کنید تا آروم اروم بپزه.هم بزنید تا رشته ها بهم نچسبن و ته نگیره .اگر اواسط پخت آش سفت شد و رشته هنوز نپخته بود بهش آب جوشه جوش اضافه کنید حالا ۵تا کاسه آش خوشمزه داریم که میتونید با نعناع داغ تزیین کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲