#ترشی_گوجه_سبز
گوجه سبز ، سبزی معطر، سیر ، لیمو ترش،نمک ، اب برگ مو
مقداری برگ مو شسته در مقداری آب می جوشانیم و بعد اب آن را جدا کرده میزاریم سرد بشه
یک روز قبل گوجه را شسته میزاریم همون حالت خشک بشه
بعد در ظرفی مقداری لیمو ورقه شده را به دیواره های ظرف چیده و گوجه سبز ها اضافه کرده بین اونها هم سیرها و سبزیجات معطر قرار میدهیم اب برگ موی سرد شده را به کمی نمک مخلوط و روی گوجه ها اضافه مکینیم تا مراحل درست کردن ترشی سریعتر صورت بگیرد
🆔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کتلت_مرغ_مغزدار 🍘 😋
🔸یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید
مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید
بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه
عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_فنجانی 🍮 😋
▫️1 لیتر شیر
▫️1 لیوان چای خوری آرد
▫️2 قاشق غذاخوری نشاسته
▫️1 لیوان شکر
▫️1 قاشق غذاخوری کره
▫️1 بسته وانیل شکری
🔸 برای تزیین روی دسر
▫️1 لیوان پودر نارگیل
▫️12 توت فرنگی
🔸شیر ، شکر، آرد و نشاسته را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید، آن را روی حرارت قرار داده و مخلوط کنید تا به جوش بیاید ، پودینگ را حداقل 7-8 دقیقه بجوشانید و سپس وانیل و کره را اضافه کنید. و تا زمانی که کره کاملا ذوب و مخلوط شود هم بزنید. و سپس زیر اجاق را خاموش کنید.کف و دیواره های فنجان ها را خیلی کم خیس کنید، پودینگ ها را تا نصف فنجان گرد ریخته و سپس دقیقا از وسط یک عدد توت فرنگی یا هر میوه دیگر دلخواه قرار دهید، بعد از اینکه ولرم شدند حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید.(حتی می توانید آنها را یک شب در یخچال نگه دارید) با یک چاقو کناره های دسر را از دیواره فنجان جدا کنید و ارام از فنجان برعکس کرده و خارج کنید.آن را در یک ظرف قرار داده و پودر نارگیل بریزید، برای تزیین توت فرنگی را روی هرکدام بگذارید و آن را سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کباب تابه ای
دوتا پیاز متوسط رو رنده میکنم و با گوشت چرخکرده مخلوط میکنم و بهش زردچوبه،نمک، فلفل و ادویه میزنم و خوب ورز میدم و بعد به شکل دلخواه فرممیدمو تو تابه میچینم.وقتی گوشت کمی آب انداخت سیب زمینی رو نازک میکنم، به همراه گوجه فرنگی روی گوشتها میچینم..آب گوجه فرنگی که به خورد کبابها بهتره
فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_رز
مواد لازم
-50 گرم کره ذوب شده
-شیر (200 میلی لیتر
-1 تخم مرغ
-15 گرم مخمر خشک
-500 گرم +/- آرد
-3 قاشق غذاخوری شکر
-1 قاشق غذاخوری کاکائو
-کمی نمک.
برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم.
برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند.
ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم.
سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید.
ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم.
نوش جان! ️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_هویج_گردو_و_دارچین
✍مواد لازم
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️آرد یک لیوان و نیم
▫️شیر نصف لیوان
▫️شکر نصف لیوان
▫️روغن مایع نصف فنجان
▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
▫️هویج رنده شده ریز یک فنجان
▫️گردو خورد شده نصف فنجان
▫️دارچین یک قاشق چایخوری
▫️وانیل مقداری
♨️طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد،دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی هم زدم. در آخر هویج و گردو را اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید و تمیز در اومد کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با پودر قند تزیین کردم.
اندازه ی تابه ۲۰ بود.
منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه
چون مایه من برای تابه ای که انتخاب کردم زیاد شد بخاطر همین بقیه ی مواد رو در تابه ی دیگه ریختم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
دسر مجلسی 😍😍
دسر مجلسی 😍😍
ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و توی لیوان بریزید لیوان رو با یک تکیه گاه کج توی یخچال بذارید وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه بعد پاناکوتا رو بریزید. دستور پاناکوتا وانیلی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ته_دیگ_برگ_مو🍁
.
برگهای انگور رو بشورید و کنار بذارید . کف قابلمه رو روغن بریزید.
داخل کاسه ای اب داغ بریزید.
برگهای انگور رو چند ثانیه داخل اب داغ قراربدید تا نرم بشن و راحت به کف قابلمه بچسبند و از جاشون تکون نخورند.
یا اینکه چند دقیقه داخل آب درحال جوش بریزید و سریع خارج کنید.
بعد برنج آبکش شده رو بریزید روش و کامل فشردش کنید و دم بذارید.
البته من برنج کته که ابش تبخیر شد رو روی برگها میریزیم و دم میذارم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورش_آلوزرشك😍😍🌸
يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست من با اين روش درست كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد👌
ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته،
من مقداري زرشك رو همراه با خلال پسته تفت دادم و روي خورشت بعد از سرو ريختم😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه
اول مرغا رو پاک کرده و شسته و در قابلمه ای مناسب گذاشته و یک عدد پیاز نگینی شده و برگ بو و نمک و اب به مقدار کافی روش میریزیم و به مدت یک تا ۱/۵ ساعت میزاریم بپزه ( ابش زیاد چکیده نشه یک لیوان تهش باقی بمونه)
در این فاصله هویج را به دلخواه خرد که من حلقه ای خرد کردم و با اب گذاشتم جدا بپزه 💢حالا پیاز داغ رو اماده میکنیم💢
مقداری روغن در تابه ای مناسب میریزیم و یک عدد پیاز رو خلالی کرده تفت داده تا سرخ و طلایی بشه و بعد سیر خرد شده هم باهاش تفت میدیم رب و هویج پخته هم اضافه و تفت میدیم و کنار میزاریم
حالا مرغ که پخته شده رو سرخ و اب مرغ رو از صافی رد میکنیم و به پیاز داغ و سس مرغ اصافه و ده دقیقه میزاریم بجوشه و بعد مرغای سرخ شده هم بهش اضافه و یک ربع تا ۲۰ دقیقه میزاریم جابیفته و بعد خاموش
نوش جان
؛
من مرغا رو خام دوست ندارم باید حتما سرخ کنم و البته خوشمزه تر هم میشه ؛
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#تافي 🍯🌰
دوليوان شكر
صد گرم گره
يك خامه صبحانه
اول شكر رو ميذاريم تا كاملا كاراملي بشه ولي نسوزه بعد كره و خامه رو در ظرف جدا كونه روي حرارت ملايم ميذاريم كمي كه گرم شد به حد جوش نبايد برسه ميريزيم تو شكر و هم ميزنيم تا كاملا موادمون بكدست بشه رب ساعت بعدش رو حرارت كم باشه و هم ميزنيم تا شكرها حل بشن اكه ديدين كمي از شكر حل نشده ميتونين از صافي ردش كنين
اين توفي غليظ هستش حالا اگه دوست داشتين رقيقترش كنين ميتونين كمي مقدار خامشو بيشترش كنين 🎂🍩🍯
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_بستنی
در انگلیسی float به بستنی های مخلوط با شربت گفته می شود
و این نوشیدنی یا دسر ، بستنی با شربت یا آب پرتقال است.
بستنی وانیلی ۵ اسکوپ (قاشق مخصوص برداشتن بستنی)
آب پرتقال گازدار یا آب پرتقال ساده یا شربت پرتقال یک دوم فنجان
یک برش نازک پرتقال برای تزئین
ته لیوان ۵ اسکوپ بستنی وانیلی می ریزیم بعد آب پرتقال را روی بستنی می ریزیم
وبا برش های پرتقال تزئین می کنیم
نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲