8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد پاستا🥙😍😋
مواد لازم:
پاستا🍝
کاهو🥬
خیارشور🥒
کالباس🥓
گوجه فرنگی 🍅
ذرت🌽
زیتون🫒
سس مایونز
پنیر پارمسان🧀
نمک و فلفل سیاه🧂🌶
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیاید که پیراشکی آوردم سه سوته
🥟🥟
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
پودر هل نصف ق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ ق م
.
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بلانچ_گوجه به همراه #پوره_گوجه رو داریم
گوجه ها رو بشورید و تهشو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش. بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه. از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر. این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه برای رب، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
⛰اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توے تولدا و دورهمیاتون سالاد الویه رو اینطورے سرو کنید که حسابے دلبرے میکنه😍🤩
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
#سالاد_الویه_توپی
اینا لازمه👇
🌈سینه ے مرغ پخته یڪ عدد کامل (رےشریش شده)
🌈سےبزمینے ۶ عدد متوسط (رندهشده)
🌈تخممرغ پخته ۳ تا ۴ عدد(رندهشده)
🌈خیارشور۷ تا ۸ عدد متوسط (رےزخرد شده)
🌈نخودفرنگے پخته یا کنسروے نصف لیوان
🌈هویج پخته یا خام رنده شده یڪ عدد متوسط
🌈ژامبون حدود ۲۰۰ گرم
براے سس 🥣
🌈سس مایونز ۵ قاشق پر
🌈سس هزار جزیره دو سه قاشق
🌈آبلیمو تازه یڪ قاشق
🌈نمڪ و فلفل سیاه و آویشن
☀️کلم بنفش؛هویج؛ژامبون؛جعفرے یا شوید براے تزئین
🥦 آشپزے با عشق1⃣
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀میتونید توے سس آب مرغ هم اضافه کنید خوشمزه میشه من نریختم چون میخواستم سالادم شل نباشه و بتونم راحت توے دست بهش شکل بدم.
🌀کلم بنفش و هویج رو رنده ے ریز کنید.منکلم رو توے دستگاه خرد کن انداختم.
🌀جعفرییا شوید رو هم ساطورے کنید.
🌀ژامبون حسابے ریز بشه تا وقتے توپڪ ها رو توش میغلطونید شکلش قشنگ بشه.
🌀سیب زمینے خوب انتخاب کنید از اون زعفرانے چون خیلے توے طعم آلوئه مؤثره.
🌀مرغ رو با آب کم بپزید به همراه نمڪ وفلفل و پیاز و برگ بو.
🌀آویشنرو از سس حذف نکنید طعم سالاد رو معرکه میکنه.
نوش جان ....🥰
#سالاد_الویه #فینگرفود_آسان #اشپزے #الویه #سالاد_توپے #سالاد_شیک
🥦 آشپزے با عشق2⃣
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
نوش جان
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*#سس_مایونز_خانگی*
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
خب برای درست کردن این دسر محلبی فوق العاده خوشمزه و راحت و سه سوته😋😍 چی نیاز داریم ؟؟
الان میگم ..
.
شیرچهار لیوان _شکر یک لیوان _سه ق غ ( سرپر) آرد _سه ق غ ( سر پر )نشاسته ذرت _وانیل نصف ق چ _ خامه صبحانه صد گرم _بیسکوییت پتی بور یک بسته _
ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم و هم میرنیم و بعد روی حرارت ملایم میزاریم مدام هم میزنیم تا حباب بزنه بعد وانیل اضافه کردیم.
باید به غلظت فرنی برسه و کمی غلیظ ..( اینم بزارین بگم اگه تو جام های تک نفره بخواین درست کنید کمی غلیظ شد کافیه اما تو پیرکس حتما بزارین غلیظ تر بشه که برش بخوره )
ظرف پیرکس رو با اب خیس میکنیم ، نصف مواد رو داخلش میریزیم ، همینطوری که داغه بیسکویت ها رو میچینیم روش و میزاریم خنک بشه ..
.
مابقی موادم رو با نصف بسته خامه صورتی مخلوط کردم ( حالا اگه دوس داشتین میتونید دویست گرم خامه یعنی یه بسته کامل بریزین) و خوب با همزن مخلوطش کردم و روی بیسکویت ها ریختم .
و میزاریم یخچال خنک بشه و بعد با پودر نارگیل فراوان تزیینش کردیم به همین راحتی و خوشمزگی ..
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#فوندانت_خونگی
پودرقند:٩٠٠ گرم
روغن جامد:2 ق.س
گلیسرین:1ق.س
گلوكز: 1/2پيمانه
آب:1/4پيمانه
پودر ژلاتين:یک و نیم ق.س
پودر ژلاتين و روى آب سرد بریزین و سریع با قاشق هم بزنید و به روش بن مارى(بخار کتری) آب كنيد گلوكز و روغن و بهش اضافه کنید. نمیخواد روغن جامد خیلی آب بشه از روی بخار کتری بردارین. گليسيرين واضافه كنيد و موادو با هم ترکیب کنید. مواد و بزارین تا کامل خنک بشه (اگر خوب خنک نشه وقتی با پودر قند ترکیب میکنید، خمیر جمع میشه).
پودر قندو تو ظرف بزرگی بریزین و وسطشو گود كنيد و مايع خنک شده روبريزين وسط ظرف وشروع کنید به ورز دادن تا حدي كه به دست نچسبه.
نکته: اگر فوندانت خيلي نرم بود كمي پودرقندو اگر خيلي سفت بود مقداري آب قطره قطره اضافه كنيد و ورز بدین.
فوندانت آماده شده رو داخل پلاستیک و بیرون از یخچال استراحت بدین.
اگر خواستین فوندانت رنگی داشته باشین وقتی گلیسیرین زدین رنگ هم اضافه کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
خب برای درست کردن این دسر محلبی فوق العاده خوشمزه و راحت و سه سوته😋😍 چی نیاز داریم ؟؟
الان میگم ..
.
شیرچهار لیوان _شکر یک لیوان _سه ق غ ( سرپر) آرد _سه ق غ ( سر پر )نشاسته ذرت _وانیل نصف ق چ _ خامه صبحانه صد گرم _بیسکوییت پتی بور یک بسته _
ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم و هم میرنیم و بعد روی حرارت ملایم میزاریم مدام هم میزنیم تا حباب بزنه بعد وانیل اضافه کردیم.
باید به غلظت فرنی برسه و کمی غلیظ ..( اینم بزارین بگم اگه تو جام های تک نفره بخواین درست کنید کمی غلیظ شد کافیه اما تو پیرکس حتما بزارین غلیظ تر بشه که برش بخوره )
ظرف پیرکس رو با اب خیس میکنیم ، نصف مواد رو داخلش میریزیم ، همینطوری که داغه بیسکویت ها رو میچینیم روش و میزاریم خنک بشه ..
.
مابقی موادم رو با نصف بسته خامه صورتی مخلوط کردم ( حالا اگه دوس داشتین میتونید دویست گرم خامه یعنی یه بسته کامل بریزین) و خوب با همزن مخلوطش کردم و روی بیسکویت ها ریختم .
و میزاریم یخچال خنک بشه و بعد با پودر نارگیل فراوان تزیینش کردیم به همین راحتی و خوشمزگی ..
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#فوندانت_خونگی
پودرقند:٩٠٠ گرم
روغن جامد:2 ق.س
گلیسرین:1ق.س
گلوكز: 1/2پيمانه
آب:1/4پيمانه
پودر ژلاتين:یک و نیم ق.س
پودر ژلاتين و روى آب سرد بریزین و سریع با قاشق هم بزنید و به روش بن مارى(بخار کتری) آب كنيد گلوكز و روغن و بهش اضافه کنید. نمیخواد روغن جامد خیلی آب بشه از روی بخار کتری بردارین. گليسيرين واضافه كنيد و موادو با هم ترکیب کنید. مواد و بزارین تا کامل خنک بشه (اگر خوب خنک نشه وقتی با پودر قند ترکیب میکنید، خمیر جمع میشه).
پودر قندو تو ظرف بزرگی بریزین و وسطشو گود كنيد و مايع خنک شده روبريزين وسط ظرف وشروع کنید به ورز دادن تا حدي كه به دست نچسبه.
نکته: اگر فوندانت خيلي نرم بود كمي پودرقندو اگر خيلي سفت بود مقداري آب قطره قطره اضافه كنيد و ورز بدین.
فوندانت آماده شده رو داخل پلاستیک و بیرون از یخچال استراحت بدین.
اگر خواستین فوندانت رنگی داشته باشین وقتی گلیسیرین زدین رنگ هم اضافه کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب زمینی شکم پر
📋مواد لازم:
🍓 سیب زمینی
🍓 - گوشت چرخ شده 250 گرم
🍓 - پیاز 1
🍓 - برنج 100 گرم
🍓 - سبزیجات
🍓 - رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
🍓 کره
🍓 نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه
🍓 - گوجه فرنگی و فلفل
.
🍴تهیه:
مواد رو مخلوط کرده (پیاز رو میتونید رنده کنید) سیب زمینی رو از وسط نصف کنید داخلش رو خالی کنید و از مواد پر کنید حلقه های گوجه و فلفل دلمه گذاشته و در ظرف روی اجاق یا فر قرار دهید (به مدت ۳۰_۳۰ دقیقه)
برای سس هم رب گوجه و آب رو مخلوط کنید و روی مواد بریزید.
نوش جان😋😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورش_پرپین_یا_خرفه
۱/۲ کیلو پرپین یا خرفه تازه برگ درشت
۱ فنجان لوبیا چشم بلبلی یا لپه
۵۰ گرم سبزی خورشتی
۱ عدد پیاز نگینی
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو تازه یا لیمو عمانی
پیازداغ درست کردم.ادویه و زرد چوبه زدم.گوشت اراضافه کردم و سرخ کردم.مقداری آب جوش ریختم و درب قابلمه رو بستم تا زمانیکه گوشت نیم پز بشه
پرپین خرد شده رو در ماهیتابه ریختم .با کمی روغن و کمی زردچوبه حدود یک ربع با حرارت ملایم سرخ کردم.
نیازی نیست مثل سبزی خورش سرخ بشه
یکی دوتا گوجه رو رنده ریز (پوره) کردم و به سبزی اضافه کردم وبا سبزی سرخش کردم.درب ماهیتابه رو بستم تا جا بیوفته و روغنشو پس بده .
میتونید به جای پوره گوجه از یک قاشق چایخوری رب گوجه استفاده کنید
.خب ...سبزی سرخ شده رو بعد از نیم پزشدن گوشت به قابلمه حاوی گوشت اضافه کردم و درب قابلمه رو بستم تا همزمان با پخت کامل گوشت ،خورش جا بیوفته و مقدار اب خورش هم اندازه بشه
اواسط پخت سبزی لیموعمانی ها رو با کارد سوراخ کردم و به خورش اضافه کردم اواخر پخت لپه پخته شده رو به خورش اضافه کردم و نمک و فلفل و درصورت نیاز کمی گرد لیمو به خورش زدم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲