6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش شما یه پاستای رستورانی خوشمزه میل میکنید
✅مواد لازم:
پاستا:نصف بسته
خامه:نصف پاکت(۴ق غذاخوری)
قارچ:یک لیوان
سینه مرغ:یک لیوان
جعفری:یک قاشق غذاخوری
کره ۵۰گرمی یک عدد
روغن مایع:دو قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه
پنیر پارمسان: دو قاشق غذاخوری
شیر :یک لیوان
نمک و فلفل سیاه :هر کدام یک ق مرباخوری
❌من توی پیجم کلی آموزشای به صرفه،اقتصادی و بدون فر دارم.حتما فالوم کن😘😘
✅مراحل درست کردن
✔️قارچ رو با حرارت زیاد با کره و روغن تفت بدید
✔️مرغ رو داخل همون تابه با کره و روغن تفت بدید
✔️سیر رو تفت بدین و شیر و خامه رو اضافه کنید، پنیر پارمسان بریزید و وقتی بجوش اومد مرغ و قارچ رو اضافه کنید و در نهایت نمک و فلفل سیاه بریزید
✔️پاستا رو آبکشی کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب ترکیب کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کروسان🥐😍😋
هست کسی که عاشق کروسان نباشه؟🥲🤍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_بامیه_مجلسی😍😋
بامیه ۳۰۰ گرم
گوشت ۳۰۰ گرم
#رب_گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل
آبغوره یا آبلیمو
روغن
#پیاز یک عدد درشت
پیاز و نکینی خرد میکنیم پیازداغ میکنیم زردچوبه میزنیم گوشت رومیریزیم کمی تفت میدیم تا رنگش عوض بشه بعد آب گرم اضافه میکنیم میزاریم بپزه … بامیه هارو میشوریم کمی از دمش رومیزنیم داخل روغن سرخ میکنیم بعد که سرخ شد رب گوجه فرنگی رو هم تفت میدیم با ادویه هاو بعد به گوشت پخته شده اضافه میکنیم غوره یا آبغوره یا آبلیمو میزنیم درشو میزاریم تا نیم ساعت چهل دقیقه جا بیوفته
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش چیز کیک یخچالی😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍥🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کلوچه خونگی😋😍
این شیرینی با چایی خوردن داره پیشنهاد میکنم امتحان کنید😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش مربا توت فرنگی😛
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍥🍡
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش شکلات نارگیلی🍫
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
شکم تخت با سماق
برای اینکه شکمی تخت داشته باشید و از شر چربیهای این ناحیه راحت شويد بعد از هر وعده غذایی نصف قاشق چایخوری سماق به همراه آب بخورید که باعث گرفته شدن چربی غذا شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_سبزیجات🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
تخم_مرغ ۳ عدد
اسفناج ۲۵ گرم
پیازچه ۱ ق غ
شوید ۱ ق غ
موزارلا. ۵۰ گرم
چدار ۵۰ گرم
پارمزان ۲۵ گرم
آب ۱۰۰ میلی لیتر
کره ۱ق غ
نمک و فلفل
طرز تهیه : سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید , سفیده را داخل ظرف با آب مخلوط کرده هم بزنید تا حالت کف کند .بعد زرده تخممرغ اسفناج و پیازچه و شوید و پنیرچدار و پنیرموزارلا رنده شده و پودرپارمزان و نمک و فلفل اضافه کرده به آرامی هم بزنید.
داخل ماهیتابه نچسب کره را با شعله ملایم داغ کرده مخلوط بالا را اضافه و بپزید و در نهایت موقع سرو با شوید تازه نوش جان کنید.
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به
بریمبا ی لیمو عمانی خونگی
اول لیموهارو بعد خرید ی اب بشوری ابش که در رفت داخل ی سینی بزاری ی ماهو نیم دوماه رو پشت بوم به دل صبر زیر افتاب بزاری خشک بشه
روش دوم لیموهات که شستی و ابش در رفت بزاری داخل ی ظرف بزرگ لایه لایه لیمو و نمک تا سطح روی لیموهارو نمک بگیره بعد ی روز بهش استراحت بدی روز بعد برو سراغش ی عطریییی میده واویلا حیفت میاد نماکات بریزی دور از عطر لیمو من گذاشتمنمکا تو افتاب خشک شد بعد ریختمتو کیسه برنجم 😍😂
خلاصه بعد ی روز که داخل نمک بود بشور لیموهارو ی قابلمه اب کن و موقع جوش نصف لیوان تا یک لیوان سرکه بریز ی دور لیموهارو بریز داخلش ی جوش بزنه در حد یکی دو دقیقه سبک میشه لیموها و حباب میزنه میاد رو اب میتونی اب کش کنی و مجدد این کارو انجامبدی ولی من یک بار این کارو کردم چون لیموهام به اندازه کافی پوستش نازک شده بود بعد اب کشی و گذاشتمابش در رفت ی مقدارشو ریختمتو سینی ی مقدارشم به سیخ کشیدم چون میخوام پوست لیموهارو بکنم 😉😎 اخر کلیپ ببین وقتی بره تو سینی لیموها کج و کوله میشه وقتی به سیخ باشه و از سطح زمین فاصله داشته باشه گرد و خوشگل خشک میشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌کباب تابه ای مرغ لذیذ و خوشمزه حتما امتحان کنید
❌کپشنو با دقت بخونید نکته داره
❤️سلام به روی ماهتون قشنگای من بیاید ببینیم این غذای خوشمزه چطور درست میشه
✅خب اول به اندازه ۳۰۰ گرم تیکه های مرغ بدون استخوان رو داخل خرد کن یا چرخ گوشت بریزید بعد بهش پیاز /پوره سیر/زردچوبه /پاپریکا/پول بی بر /زعفران/نمک میزنیم و کامل میکس میکنیم بعد هم کف ماهیتابه مقداری کره و زعفرون میریزیم و مایه کباب رو میریزیم و سطحشو صاف میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا یکم خودشو بگیره بعد طبق فیلم شکل میدیم و میزاریم چند دقیقه بمونه تا یه طرفش سرخ بشه بعد روشو یکم زعفرون کره میزنیم و برعکس میکنیم نا طرف دیگه اش سرخ بشه کل زمان پخت این غذا نیم ساعته پس نزارید خیلی خشک بشه امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش غذای ژاپنی😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲