10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی تاکو مرغ🌮🌮
مواد لازم:
فلفل بلغاری (فلفل دلمه ای رنگی)
1 پیاز
450 فیله مرغ
نان لواش یا ترتیلا
2 حبه سیر رنده شده
70_100 گرم خامه صبحانه
220 گرم پنیر رنده شده
نمک،فلفل سیاه و چیلی،پاپریکا
جعفری خشک
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 5_10 دقیقه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم همون پیده ای که قول داده بودم
ورق بزنید وطرز تهیه رو ببینید 😘
مواد لازم برای خمیر:
نصف لیوان آب ولرم
یک ق غ شکر
یک ق غ خمیر مایه فوری
یه دونه تخم مرغ
یه پنس نمک
فلفل و آویشن به دلخواه
آرد به میزان لازم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه خمیر:
شکر وخمیر مایه و آب ولرم و قاطی کنید روشوبپوشونید وحدودا یه ربع تا نیمساعت صبر کنید تا مایه خمیر عمل بیاد وپف کنه ،بعد بقیه مواد خمیر رو اضافه کنید و خوب ورز بدید،وقتی خوبورز دادید یه کوچولو به دستتونروغن یا آرد بزنید که کار براتون راحتتر بشه و خمیر به دست نچسبه،رویخمیر وبا سلفون بپوشونید وبزارید یه جای ترجیحا گرم تا حجمش زیاد بشه(حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت ونیم)
خمیر که آماده شد روی سطح آرد پاشیشده دوباره یه کم ورز میدید وهوای خمیر و میگیرید
نکته: اگه حوصله خمیر درست کردننداشتیداز مغازه های نون فانتزی، خمیر نون باگت بگیرید😅
برای مواد گوشتی:
پیاز یه دونه
گوشت چرخ شده ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای
قارچ
یک ق غ رب
ادامه فیلم ها رو در پست های بعدی ببینید 👇👇
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نان_سیر 🥖 😋
▫️نان باگت یا تست به مقدار لازم
▫️کره 100 گرم به دمای محیط رسیده
▫️سیر 5 حبه رنده ریز شده
▫️جعفری خردشده 4 قاشق غذاخوری
▫️مایونر 2 قاشق غذاخوری
▫️نمک، فلفل، آویشن، پودرسیر
▫️پنیر پیتزا ب میزان دلخواه
▫️ذرت و فلفل دلمه ای برای تزیین
🔸نون ها رو از قبل داخل فریزر بذارید تا منجمد بشن بعد به صورت اُریب برش بزنید و بذارید کنار. توی ظرفی کره ی به دمای محیط رسیده، سیر رنده ریز شده، جعفری خرد شده، نمک فلفل و... رو با هم مخلوط کنید.
🔸از مواد روی نون ها بمالید طوریکه همه جای نون به مواد آغشته بشه و روشون پنیر پیتزا، ذرت و فلفل دلمه بریزید. روی کاغذ روغنی سینی فر بچینید و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت ده دقیقه بذارید تا پنیر آب بشه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ساطری_پلو 🍛 😋
▫️برنج سه پیمانه
▫️هویج 500 گرم
▫️گوشت چرخكرده 200 گرم
▫️پیاز متوسط یك عدد
▫️كشمش پلویی یك پیمانه
▫️زعفران آبكرده یك دوم پیمانه
▫️روغن به میزان لازم
🔸ابتدا برنج را كه از قبل خیس كردهایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. سپس هویجها را خلالی خرد كرده و تفت میدهیم. گوشت را نیز با یك عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزههای كوچك درست كرده و سرخشان میكنیم.
آنگاه كشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه میكنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این كار را لایهلایه تكرار میكنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر میكشیم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کتلت_مرغ_مغزدار 🍘 😋
🔸یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید
مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید
بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه
عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورشت_مرغ_آلو 🥘 😋
🔸مقداری آلو رو از سه چهار ساعت قبل خیس میکنیم
یه دونه پیاز خردشده رو با یکی دو قاشق روغن و کمی زردچوبه و فلفل تفت میدیم
حالا تکه های مرغ رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم
حالا به مرغمون نمک و دو تا دونه برگ بو اضافه کرده و به مقدار کافی آبجوش میریزیم تا بپزه
آلوهای خیس خورده رو میشوریم و میذاریم کنار
حالا مرغمون پخته ،زیرشو خاموش میکنیم
یه دونه پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده و با مقداری روغن و کمی فلفل تفت میدیم
وقتی سرخ شد تکه های مرغ پخته رو توی تابه میذاریم و روشون زعفرون میریزیم و سرخشون میکنیم
حالا آلوهای خیس خورده رو به همراه آب مرغ اضافه میکنیم
برای پخت آلوها کمی آب به خورشت اضافه میکنیم
مقداری زرشک پاک شده و شسته رو با کره و گلاب تفت میدیم
حالا مقداری آبغوره و زرشک تفت داده شده رو به خورشت اضافه کرده و میذاریم جابیفته و نوش جان
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#آش_گوجه_فرنگی 🍲 😋
🔸یه عددپیاز متوسط رو ریز کرده و سرخش میکنیم مواد شامل برنج آش+کمی لوبیا چشم بلبلی+جعفری ریز شده +یه کاسه گوجه فرنگی رنده شده+نمک وفلفل سیاه و قرمز وکمی نعنا خشک
مواد را با آب گوشت و سه قاشق سر پر رب گوجه فرنگی داخل قابلمه میریزیم و میذاریم خوب بپزه تا جا بیافته
♦️برای چاشنی آبغوره نیازه ولی من از نارنج استفاده کردم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#جوجه_پفکی 🍗 😋
▫️سینه مرغ ۲ عدد
▫️فلفل قرمز ۱ق چ
▫️فلفل سیاه ۱ ق چ
▫️نمک ۱ ق چ
▫️سیر ۱ حبه
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️آب گاز دار (یا دلستر بدون طعم ) ۱ لیوان
▫️آرد ۵ ق غ
▫️بکینگ پودر ۲ ق چ
▫️روغن مایع به اندازه لازم
🔸در ابتدا سینه های مرغ را حداکثر به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید و همه مواد ( آرد ، تخم مرغ ،بکینگ پودر ، فلفل و سیر ) کاملا مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که به غلظت ماست هم زده برسد . در انتها مرغ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد از آن با روغن سرخ کردنی که از قبل داغ شده سرخ میکنیم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#برنج_مخلوط 🍛 😋
🔸یه پیاز متوسط رو در تابه تفت دادم کمی که سبک شد هویج رو رشته ای نازک خرد کردم و بهش اضافه کردم و گذاشتم با شعله ی کم بپزه و به روغن بشینه،بعد مرغهایی که از قبل همراه با پودر برگ شنبلیله و کمی پودر دارچین پختم و ریش ریش کردم رو بهش اضافه کردم تا کمی باهم سرخ شدن بعد زرشک رو اضافه کردم و با شعله ی کم گذاشتم کمی تفت بخوره و نباید شعله زیاد باشه که زرشک بسوزه،کمی دم کرده ی رعفرون و در نهایت موقع سرو برنج مواد رو روی پلو ریختم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#بستنی_مقوی 🍦 😋
▫️500 میلی لیتر شیر کامل (جایگزین شیر خیلی پر چرب)
▫️200 گرم شیرعسلی {1/2 قوطی}
▫️خامه تازه -100 گرم
▫️پسته -75 گرم ،
▫️بادام ریز خرد شده
▫️زعفران دم کرده
🔸1. شیر ، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید ، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد ، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید
2. بادام ،پسته و زعفران رو اضافه کنید .5 دقیقه ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه.
3. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته ، سیخ های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید ، محکم را با فویل روشو بپوشونید و یک شب فریز کنید.
4- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت تر بیرون بیاد
5- با گلبرگهای گل رز ، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲