7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برگه_زردآلو قیسی
۵لیوان آب
۲لیوان شکر
۱ق چ جوهرلیمو
زردآلوی هسته گرفته به میزان دلخواه
.
👈آب وشکر رو جوش میاریم تا شکر حل بشه
👈جوهرلیمو رو اضافه میکنیم ومیزاریم ۵دقیقه بجوشه
👈زردآلوها رو اضافه میکنیم
👈میزاریم سه ۴دقیقه بجوشه
👈شعله رو خاموش کرده ومیزارم زردآلوها چند دقیقه داخل شیره بمونن
👈زردآلوهارو داخل صافی درمیاریم ومیزاریم شیره اضافش بره
👈یه کم که خنک شد واز داغی اوفتاد داخل سینی میچینیم ومیزاریم جلو آفتاب
👈زیاد نزارین خشک بشه تا نرم هستن از جلو آفتاب بردارین
👈بسته بندی کرده وداخل یخچال یا فریزر نگهداری کنین زردآلوهارو کم کم داخل شیره بریزین تا زیاد روهم نباشن وهمشون یکدست شیره جذب کنن
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
بستنی_چوبی_آناناسی
آناناس: 1/2 ( نیمی از یک آناناس)
آب گلابی بزرگ: 2 عدد
آب لیمو: 2 عدد
آناناس و آب گلابی و آب لیمو را در بلندر ریخته و کاملا میکس و مخلوط می کنیم در صورت در دسترس بودن پشن فروت، ابتدا تا نیمه ی قالب بستنی پشن فروت ریخته و سپس روی آن از مخلوط آناناسی می ریزیم
و در غیراین صورت، قالب رابا مخلوط آناناسی کاملا پر می کنیم چوب های بستنی ها را در قالب گذاشته قالب ها را برای 3 ساعت یا تازمانی که بستنی ها کاملا منجمد شوند در فریزر می گذاریم
و سپس در این گرمای خردادی با شادی و لذت بستنی چوبی های خود را میل می کنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_کنجدی
آرد 2پیمانه
تخم مرغ 4عدد
ماست 1پیمانه
روغن نصف پیمانه
پکینگ پودر 2ق م
وانیل 1ق چ
شکر1پیمانه
کنجد بمیزان لازم
ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهم مخلوط کرده با دور کند همزن بمدت پنچ دقیقه هم میزنیم وانیل رو اضافه میکنیم بعد ماست و روغن رو هم مخلوط کرده هم میزنیم.ارد و پکینگ پودر رو ک از قبل سه بار الک کردیم اروم اروم قاطی مواد کرده و بصورت دورانی هم میزنیم.کف قالبمونو چرب میکنیم و کنجد رو تمام قسمتهای قالب میپاشیم و بعد مایع کیک رو توی قالب ریخته و توی فری ک از قبل روشن کردیم با درجه حرارت180بمدت 30دقیقه قرار میدهیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#لواشک
چهار کیلو آلو رو تمیز شستم و با دو لیوان آب ریختم تو قابلمه و گذاشتم تا جوش بیاد بعد حرارت کم کردم تا بپزه. از روی حرارت برداشتم وقتی یکم سرد شد ریختم تو صافی و زیر صافی یه تشت گذاشتم. آلوها رو با دست له کردم تا هسته ها جدا بشن. بعد دوباره ریختم تو قابلمه تا بجوشه و غلیظ بشه. دو ق چایخوری نمک و دو ق شکر اضافه کردم . وقتی به غلظت مورد نظر رسید خاموش کردم روی سینی ها رو چرب کردم و لواشک رو به ضخامت یک میلی ریختم و صاف کردم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
میلک شیک کیوی🥝
نصف بسته ی یک کیلویی بستنی ساده یا پسته ای
حداقل یک عدد کیوی
۱ لیوان شیر
برای تزئین:🥝
برای لبه های لیوان شکلات سفید
خامه
شکلات چیپسی رنگی
پشمک
همه ی مواد را در مخلوط کن بریزید و سپس میل کنید. ورق بزنید تزئینش رو ببنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
میت بال با گوشت قلقلی
یک پیاز رنده کردم با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و کاری ؛ ورز دادم و به حالت قلقلی اندازه گردو درست کردم بعد تو یک ماهیتابه ۴ قاشق روغن ریختم، دو حبه سیر و نصف پیاز و رنده کردم ؛ قلقلی هامم انداختم توش یکم همه رو باهم تفت دادم سه تا گوجه فرنگی و پوره کردم با یک قاشق رب اضافه کردم ! اَدویه هم آویشن و نمک و فلفل و پاپریکا زدم، نصف فنجون آب اضافه کردم در ماهیتابه رو گذاشتم به مدت ده دقیقه تو این فاصله آب که جوش اومد فتوچینی ها رو ریختم و( طبق دستور رو بسته)آبکش کردم بعد ریختم تو ماهیتابه کاملا با سس هم زدم حدود ده دقیقه هم گذاشتم دم بکشه (این کار و هم میتونین حذف کنین) در آخر اگه لیمو ترش تازه داشتین هم میتونین قاطی سس بزنین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مرغشکمپر
من مرغ رو بدون اینکه به پوستش ضربه بخوره درسته شسته و کامل داخل مرغ رو تمیز می کنم و بعد با نمک و زردچوبه و زنجبیل ،پودر سیر و پودر پیازو فلفل طعم دار می کنم ،برای داخل شکم مرغ از سبزیجات شمالی و یا اگه در دسترس نبود از گشنیز و جعفری ،پیاز تفت داده شده و گردو و آلو و زرشک و رب گوجه و رب انار ،نمک و زرچوبه استفاده می کنم و داخل شکمش رو پر کرده و با نخ و سوزن می دوزم ومیره تو یه ظرف در دار و حدود چهار ساعت داخل فردر ضمن اطراف و زیر مرغ رو سبزیجات معطر می ریزم مثل هویج و پیاز و کرفس و فلفل دلمه. دقت داشته باشید وزن مرغ نباید از یک و نیم کیلوبیشتر باشه یک ساعت آخر پخت درب روی ظرف رو بردارید و با یه برس هر ده دقیقه یک بار روی مرغرو با زعفرون و کره چرب کنید تا روی مرغ براق و زعفرونی و طلایی و چروک نخوره داشته باشید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# اشترودل _گوشت و قارچ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مربا_آلبالو
آلبالو ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم (اگر فقط مربا میخواین و شربتش رو احتیاج ندارین ۸۰۰گرم شکر بریزید)
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
هسته آنها را طوری جدا کنید که آلبالوها له نشوند ؛ شکر را لابه لای آلبالوها بریزید و بگذارید آلبالوها یک روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند.روز بعد مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه ۱۰-۱۵ دقیقه جوشید ابلیمو رو اضافه کرده و بعدم حرارت رو خاموش کنید. آلبالو ها را جدا کنید ( اگر آلبالو زیاد بجوشد رنگ خود را از دست داده و له میشود ، به این دلیل آلبالوها را از شربت آن جدا کنید ، اگر آب آلبالو زیاد بود میتوانید بعنوان شیره شربت از آن استفاده کنید.
هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشد مربا زود کپک بزند.
نشانه قوام آمدن مربا : مقداری از شربت را در قاشقی بریزد ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی قوام آمده است.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲