یه کاسه نودل خوشمزه برا اونایی که به غذاهای آسیایی علاقه دارن
🔷مواد لازم
🔹نصف سینه مرغ که بصورت کمی بلند وباریک خرد شده
🔹دو سه قاشق سویا سس ،سه بسته
🔹نودل مرغ،سه حبه سیر له شده،یک
🔹تکه زنجبیل سه سانتی رنده شده(به جاش از کمی پودر زنجبیل هم میتونید استفاده کنید)
🔹 آب مرغ پنج لیوان البته میتونید از دو عدد قرص عصاره مرغ به همراه پنج لیوان اب هم استفاده کنید ،
🔹نمک وفلفل و زردچوبه وروغن به میزان لازم
♨️طرز تهیه
اول کمی روغن رو در قابلمه جادار ریخته وقتی داغ شد گوشتها رو با حرارت بالا درش تفت بدین کمی نمک وفلفل وزردچوبه اضافه کنید گوشتها چون نازک هست سریع میپزه کمی از سیر وزنجبیل له شده رو به مرغ اضافه وبعد دوسه دقیقه سرخ کردن گوشتها رو از قابلمه خارج ودر همون روغن یک دقیقه باقی پوره سیر وزنجبیل رو تفت بدین بعد سویا سس واب مرغ رو اضافه کرده وبزارین جوش بیاد حالا نودل ها رو به همراه ادویه داخل بسته به اب جوش اضافه کرده وبزارین بپزه نودل سریع اماده میشه پس اگه دوست داشتین اب نودلتون غلیظ باشه یک قاشق ارد رو در دوسه قاشق ابسرد حل کرده به قابلمه اضافه کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ژیگو یه خوراک همه پسند با فر
ران گوسفند (یک کیلو ) ابتدا گوشت رو بشورید و با دستمال تمیز خشک کنید (بدون استخوان )رو با زعفران و نمک مزه دار کنید حدود یکساعت میتونید بجای زعفران از فلفل سیاه و کمی پودر سیر استفاده کنید ولی زعفران بوی گوشت رو میگیره.بعد از یکساعت گوشت رو بیرون بیارید چند تا سوراخ روی گوشت ایجاد کنید و چند حبه سیر توی سوراخ ها بزارید و توی ماهیتابه که کمی روغن ریختید دو طرفش رو سرخ کنید .گوشت رو توی ظرف مناسب فر بزارید و اطرافشو هویج،کرفس،چند حبه سیر،گوجه دو نیم شده،نعناو ترخون(بصورت چند شاخه که خرد نشده باشه )و روی گوشت کمی روغن زیتون یا کنجد و یا کره بمالید و روشو فویل بپوشونید و توی فر با درجه صدو هفتاد پنجده وسط بمدت یک ساعت و نیم .بعد از این فویل رو یردارید،گوشت آبدار شده مرتب از آب گوشت روی ژیگو بریزید و بزارید نیم ساعت دیگه بمونه تا آبش کشیده بشه ولی خشک نشه روی گوشت رو گریل کنید و بعد از اینکه از داغی در اومد برش بزنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کرم_پاتیسیر
#کرم_پاتیسیر مناسب انواع شیرینی و تارت
🔷مواد لازم :
🔹شیر 2 پیمانه
🔹زرده 4 عدد
🔹شکر 180 گرم
🔹آرد ذرت یا گندم 2 قاشق سوپ خوری
🔹وانیل 2/1 قاشق چای خوری
🔹کره 2قاشق سوپ خوری
🔹خامه 100 گرم (دلبخواه)
♨️طرز تهیه :
درظرف مناسب ارد را ریخته و شیر را کم کم اضافه میکنیم تا صاف و یکنواخت بشه سپس ظرف را روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا مایه بجوش اید . زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط و با همزن مرتب میزنیم تاکرم رنگ بشه و کم کم به مایه شیر داغ اضافه کرده تا غلیظ شود بعد کره را ریخته از روی حرارت برداشته کمی از گرما گرفته شد خامه را اضافه میکنیم .کرم اماده است. میتونین با انواع ژله ها و میوه ها و شیرینی و کیک ها سرو کنین . داخل نان خامه ای ( اکلر و یا پروفیترول ) یا تارت ها بذارین و روی رو با پودر وانیل و خاکه قند و یا سس شکلات یا میوه تزیین کنین .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مرغ_سرخ_شده_بدون_فر
🔷مواد لازم
🔹یک عدد مرغ 900گرمی
🔹یک عدد گوجه فرنگی
🔹یک حبه سیر
🔹 یک عدد پیاز
🔹یک عدد چوب دارچین
🔹 یک عدد هویج
🔹کمی زعفرون
🔹 نمک و فلفل و آبلیمو
♨️طرز تهیه
ابتدا مرغ رو به همراه پیاز و برگ بو چوب دارچین وسیر و نمک فلفل و یک و نیم لیوان آب بزارید بپزه آخرای پخت کمی زعفرون بهش اضافه کنید اگر در دسترس ندارید میتونید کمی رب گوجه بزنید . یک عدد هویج رو جدا بخار پز کنید ویک عدد گوجه و فلفل دلمه داخل شکمش بزارید تا بپزه بعد از پخت مرغ بهش آبلیمو تازه بزنید تا مزه دار بشه.
توی تابه کمی روغن بریزید مرغ رو خوب سرخ کنید.دوستان عزیزم میتونید چند تا هویج رو بخار پز کنید و درکنار مرغ سرخ کنید. موقع سرو هم یک قاشق آب مرغ رو روی مرغ ریختم تا براق به نظر برسه
#ته_چین
نصف لیوان دسته دار ماست سفت ودوعددزرده تخم مرغ رو با زعفرون دم شده وروغن ونمک وفلفل زدم تا یک دست بشه با قاشق هم زدم.
برنج رو آبکش کردم البته کمی از برنج رو حدود دو کفگیر دون تر برداشتم وکمی که خنک شد با مواد ماستی مخلوط کردم وته قالب ویا قابلمه روغن ریختم واین مواد ماستی رو زیر ریختم وکمی با قاشق فشرده کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳👩🍳
مواد لازم:
4پیمانه ارد
)ممکن است 4 پیمانه آرد کم یا زیاد شود زیرا تا زمانی که خمیر خوبی به دست بیاید آرد اضافه می شود.)
1 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق غذاخوری مخمر
1 قاشق غذاخوری شکر
1.5 فنجان و نیم آب
نصف لیوان شیر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_زعفرانی
🔷مواد لازم
🔹شیر سه لیوان
🔹شکر یک لیوان
🔹زعفران دمکرده غلیظ ٢ ق م خ
🔹پودر ژلاتین ٢ ق غ خ
🔹خامه صد گرم
🔹گلاب ١.٥ ق غ خ
🔹آب سرد نصف لیوان
🔆طرز تهیه
🔅شیر و شکر و زعفران رو روی شعله بزارید تا شکر کاملا حل بشه
نیازی به جوشش بشه ولی شکر حل بشه
پودر ژلاتین رو توی اب سرد بریزید و روی بخار کتری کاملا حل کنید تا کاملا شفاف بشه
گلاب و ژلاتین رو به مایع قبلی اضافه کنید وقتی خنک شد خامه رو با چند قاشق از مایع رقیق کنید و بعد به مواد اضافه کنید
کرم زعفرانی رو توی قالب های یکنفره بریزید و چهار ساعت توی یخچال بزارید
نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕مافین پیتزا
هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم 🥰🌸برای مهمونی ها و دورهمی ها خیلی مناسبه 🪴
موادلازم مایع خمیری :
آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۲ قچ
شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه
شکر : ۲ قچ
خمیر مایه : ۱قچ
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه : ۲ قخ یا ۱/۴ پیمانه
پنیر پیتزا : ۱ پیمانه
ادویه : از هرکدام ۱ قچ
( نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر آویشن )
موادلازم میانی :
سوسیس بلغاری یا دودی بزرگ : ۲ عدد
فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد
قارچ متوسط : ۸ عدد
پارت ۱
م
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین پیتزا🫒🥕🍕
پارت ۲
نکات :
🔸منظورم از شیر ولرم اینه که وقتی انگشتتو داخل شیر میزاری تا ۱۰ بشماری و انگشتت نسوزه
🔸حتما اول شکر رو با شیر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه و مخلوط کنید
🔸 مواد میانی و مقدار مواد مافین کاملا سلیقه ایه میتونید از مرغ پخته شده یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
🔸 حتما مواد میانی رو قبل از ترکیب جدا از هم تفت بدید مخصوصا قارچ رو چون اگر خام باشه آب میندازه
🔸 اگر به فر دسترسی ندارید میتونید مواد رو مثل مایع کوکو داخل روغن سرخ کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشکنه بادمجان😍😋
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آردسفید۳پیمانه،شکر ۲ق غ پُر،نمک۱ق چ سرخالي، وانیل شکری۱ق چ، دارچین نصف ق چ، جوزهندی نصف ق چ، پوست پرتقال رنده شده ۱ق غ، تخم مرغ١عدد هم دمای محیط، کره نرم شده 50گرم، خمیرمایه۳ ق چ، آب ولرم۱/۴ پیمانه، شیر ولرم۳/۴ پیمانه، شکلات شیرین۱۴ تکه
🔴خمیرمایه، آب ولرم، ۱ ق چ شکر رو ترکیب و ۱۰ دقیقه بذارین عمل بیاد. 2پیمانه از آردالک شده، شکر، نمک، پوست پرتقال، دارچین، وانیل، جوزهندی رو با هم ترکیب کنید. تخم مرغ، کره،خمیرمایه و شیر رو اضافه و هم بزنید
کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره.۱۰دقیقه ورز بدید روشو بپوشونید1ونیم ساعت جای گرم استراحت بدید تا2 برابر بشه
پف خمیر روبگیرید۱۴ قسمت کنید و هر قست رو روی سطح آردپاشی شده باز کنید.وسط خمیر1 تکه شکلات بذارید. خمیر رو ببندید. در قالب تفلون چرب شده یا روی کاغذ روغنی و سینی فر بذارید با زرده تخم مرغ رومال کنید
۸ق غ آب، نصف ق غ شکر،1/4پیمانه آرد را ترکیب کنید تا غلیظ بشه با قیف روی نونها+ نازک بکشید بپوشانید نیم ساعت درجای گرم استراحت بدید.کف فر ظرف آب جوش بذارین. در فر 180درجه از نیم ساعت قبل گرم شده25 دقیقه بذاریدطلایی بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_رستورانی 😍😋
🍗ران مرغ ۴ عدد
🧅پیاز ۲ تا متوسط
🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
🥕هویج متوسط ۱ عدد
🧄سیر ۳ حبه متوسط
لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد
🌱برگ بو ۲ تا
🍅رب ۱ ق.غ سر پر
آب جوش ۱ استکان
روغن مایع ⅓ پیمانه
ادویه ها :
نمک ۱ ق.م
زرد چوبه ۱ ق.چ
پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م
فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ
فلفل قرمز ⅓ ق.چ
چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی
به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ🥰
سلام به روی ماهتون
روزه هاتون قبول🙏👇
میتونید برای افطاری این کتلت مرغ آبدار رو درست کنین
مواد لازم
مرغ (۱ کیلو)
پیاز ( ۳۰۰ گرم)
سیر (۱ حبه) کره
نان تست ( ۶ تکه)
شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر)
مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری)
نمک،فلفل و پاپریکا
جعفری تازه کمی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه😍
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲