حلوای زعفرانی
آرد سفید : ۲ لیوان شکر : یک لیوان
آب : یک و نیم لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
كره: 100 گرم
گلاب: يك چهارم ليوان
زعفران آب كرده: يك چهارم ليوان
مغز هل سابيده: در صورت تمايل مقداري
اول شربت رو درست میکنیم. آب و شکر و زعفرا ن دم کشیده میذاریم بجوشه آرد رو روی حرارت میذاریم تا بوی خامیش گرفته بشه اگه میخواین تیره تر بشه آرد و بیشتر سرخ کنین وقتی روغن و کره اضافه میشه رنگ حلوا تیره تر میشه با روغن تفت میدیم وقتی به اندازه دلخواه رسید شربتو اضافه میکنیم. حواستون باشه به یکباره نریزین چون ممکنه شیره زیاد باشه. بعد تند و سریع بهم میزنین. بعد گلاب و در صورت تمایل هل اضافه میشه و باز بهم میزنیم بعد انتقال میدیم به ظرف بزرگتر و به حالت غلتان تا کمی روغن پس بده بعد توی ظرفی تزیین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کباب تابه ای
گوشت چرخ شده (گوشت من حدودا 500 گرم بود که 6 تا کباب داد)
پیاز متوسط رنده شده 3 عدد
روغن کمی
نمک، فلفل، زعفرون
سماق مقداری
پیاز رنده شده روبا گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم کمی نمک، فلفل، زعفرون و سماق میریزیم سپس با دست کمی ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه بعد داخل ماهیتابه پهن می کنیم و میزاریم رو شعله، قبل از اینکه آب بندازه سریع برش میدیم چون اگه دیر بجنبید گوشت جمع میشه حالا گوشت یکمی اب میندازه صبر میکنیم آبش خشک شه بعد روغن میریزیم حالا گوجه هامون رو برش میدیم میچینیم روی گوشت وقتی یکمی سرخ شدن حالا گوشتها رو بر میگردونیم تا اون طرفش هم سرخ شه درب تابه هنگام پخت بسته باشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کتلت شیرازی
سیب زمینی سه عدد متوسط
ارد قنادی یا گندم یک لیوان (پیمانه )
تخممرغ یک عدد
کره یک ق غذا خوری
آب یک لیوان
ارد سوخاری ۳ ق غ
یه عدد پیاز متوسط رنده شده
ادویه .نمک،زردچوبه، فلفل،پودرسیر،
اول سیب زمینی هارو ابپزکنید و بعد اینکه پخت تا گرمه با گوشت کوب بکوبید بعد تو قابلمه ای یک لیوان آب رو با کره بزارید رو حرارت جوش که اومد کمی نمک و زردچوبه و فلفل بزنید و ارد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و حدود چهار دقیقه رو حرارت خمیر رو تفت بدید تا هم خامی ارد از بین بره هم مغز پخت بشه کتلت ها بعد به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید یکدست که شد تخممرغ، پیاز،و ادویه ها و ارد سوخاری رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بزارید یکساعت یخچال بعد فرممیدین بعد این تایم تو تابه روغن سرخ کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
دسر سه سوته
یک پیمانه شیر را با سه ق غ پودر کاکایو ودو قاشق شکر و همینطور دوقاشق کره ذوب شده مخلوط کنید یک ونیم بسته بیسکویت پتی بور را ریز خرد کرده وبه مخلوط آماده شده اضافه کنید با هم مخلوط کرده ویا در یک ظرف ریخته پیرش بزنید ویا پلاستیک در هر قالبی که دوست دارید گذاشته ومواد را داخل آن ریخته خوب فشرده کرده ودر ظرف مورد نظر برگردانید برای سس شکلاتی روی اون من یک پیمانه شکلات تخته ای خرد شده(کاکایویی)را با شش عدد شکلات کرم رنگ وکمی کره روی بخار کتری گذاشتم و بن ماری کردم وروی بیسکویت شکلاتی ریختم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
حلوا ارد گندم
شكر .......2پیمانه
آب........ 1پیمانه
گلاب ........نصف پیمانه
زعفران.....به مقدار لازم
آرد گندم .......2پیمانه هل....... 1قاشق چای خوری روغن مایع و کره.....حدود 1پیمانه
اول 2 پیمانه شکر با 1 پیمانه آب رو میگذاریم به جوش بیاد و1/2لیوان گلاب اضافه می کنیم.شکر که باز شد بردارین از رو حرارت . 2 پیمانه آرد گندم رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره . آرد را الک میکنیم که گلوله های ایجاد شده از بین بره. روغن یا کره را اضافه کرده و آنقدر تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود. روغ رو کم کم اضافه کنید غلظت اردتون مثل ماست بشه بعد از روی حرارت بردارید و شیره را کم کم اضافه کرده خوب هم بزنید تا حلوا خودشو جمع کنه بعد حلوا رو بصطلاح گهواره کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
خرما پیچ تابه ای
ارد حدود دو پیمانه( برای من دو سه ق کمتر برد)
کره پنجاه گرم
روغن مایع دو ق غ
شیر ولرم نصف پیمانه
خرما به میزان لازم
گردو به مقدار لازم
کمی زعفرون دم کرده
تو ظرفی کره به دمای محیط رسیده +روغن مایع+شیر ولرم مخلوط کنید و هم بزنید بعد کم کن ارد اضافه تا خمیر جمع بشه و لطیف یکم ورز بدید و نیم ساعت بهش استراحت بدید تو این فاصله تخم خرما ها رو با سیخ خارج کنید و داخلش گردو بزارید روی گاز شعله پخش کن بزارید و روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر رو سطح کار با وردنه باز کنید و نواری برش بزنید مثل عکس و یه دور دور خرما بپیچید کف تابه کاغذ روغنی بزارید و خرماهارو بچینید سرش رو ببندید و بزارید رو گاز بیست دقیقه آمادهاست اگر تابه ی معمولی داشتید سرش دمکنی بزارید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مارمالاد_نارنگی
🔷مواد لازم
🔹نارنگی 1 کیلو
🔹شکرنیم کیلو
🔹ورق ژلاتین3 عدد
🔹رنده پوست نارنگی 1.5 قاشق غذاخوری
♨️طرز تهیه
برای تهیه مربای نارنگی، نارنگیها را پوست بگیرید و هسته آنها را جدا کنید.مقداری از نارنگیها را کف قابلمه بچینید و مقداری شکر روی آنها بپاشید.بقیه نارنگیها را روی آنها بچینید و باقیمانده شکر را روی نارنگیها بریزید.با پشت یک قاشق یا هر وسیله دیگری، کمی نارنگیها را بکوبید و با شکر مخلوط کنید.قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید.حالا شعله را کم کنید و مرتب مواد را هم بزنید.اینقدر این کار را تکرار کنید تا مواد به غلظت برسند.در این مرحله، ورقهای ژلاتین را با یک لیوان و نیم آب جوش حل کنید و به مارمالاد داخل قابلمه روی گاز اضافه کنید.مواد را هم بزنید و در همین حال که حرارت کم است، رنده پوست نارنگی را به مواد اضافه کنید و بعد از 2 یا 3 دقیقه از روی گاز بر دارید.مارمالاد ما بعد از سرد شدن قابل استفاده هست.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سالاد كلم
در اين #سالاد از سه نوع كلم (كلم بنفش،سفيد و بروكلي ) استفاده شده
طرز تهيه: نصف ليوان كلم قرمز(خيلي ريزخرد شده)+نصف ليوان كلم سفيد خيلي ريز شده+يك ليوان بروكلي ريز شده(بروكلي رو دو دقيقه در آب و نمك بجوشونيد)+فلفل دلمه قرمز يا نارنجي يدونه متوسط(ريز خرد شده)+جعفري ساطوري نصف ليوان+مغز تخمه آفتابگردان يك سوم ليوان
به دلخواه ميتونيد مقداري هويج رنده شده هم اضافه كنيد،نكته مهم اين سالاد ،ريز خرد شدن مواده.
مواد رو مخلوط كنيد و با سسي كه پست قبل آموزش دادم سرو كنيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شکلات_ولنتاین
🔷مواد لازم
🔹شکلات تلخ 100 گ
🔹شکلات سفید200 گ
🔹بیسکوییت پتی بور300 گ
🔹شیرعسلی400 گ
🔹گردو50 گ
♨️طرز تهیه
برای تهیه شکلات ولنتاین بدون فر ابتدا شکلات تلخ یا شکلات شیری را به روش بن ماری ذوب کنید.
شکلات ذوبشده را با بیسکوییت پتی بور پودر شده، گردو و شیر عسلی مخلوط کنید و هم بزنید
از مخلوط به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و داخل دستتون گرد کنید.
شکلاتهای گرد را روی فویل بچینید.
شکلاتها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال یا فریز قرار دهید تا سرد شده و فرم بگیرد.
وقتی شکلاتها حسابی سفت و محکم شدند، شکلات سفید را نیز به روش بن ماری یا داخل ماکروفر ذوب کنید.
حالا با استفاده از قاشق، شکلات سفید را به هر شکلی که دوست دارید روی شکلاتهای سرد بریزید. چون شکلاتها سرد هستند شکلات سفیدی که روی آنها میریزید به سرعت میبندد
وقتی شکلاتهای سفید بسته شد، دوباره مقداری شکلات سیاه را ذوب کرده و این بار با استفاده از قیف روی شکلاتهای سفید بریزید و آنها را تزیین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
رولت پنیر و سالامی این رولتها را با نان پیتا یا لواش ایرانی هم میتوانید درست کنید. با این میزان مواد میتوان ۲۸ تا ۳۲ عدد رولت سالامی در مدت ۳۰ دقیقه تهیه نمود.
🔷 مواد لازم
🔹نان ترتیلای مکزیکی : ۴ عدد
🔹پنیر خامهای نرم : ۱۲۰ گرم
🔹خردل : ۱ قاشق غذاخوری
🔹 مایونز : ۱ قاشق غذاخوری
🔹 پنیر چدار رنده شده : ½۱ پیمانه
🔹کالباس سالامی : ۲۴۰ گرم
🔹جعفری تازه : به مقدار لازم
♨️ طرز تهیه
خردل و مایونز را با هم مخلوط میکنیم. روی هر یک از نانهای ترتیلا را یک لایه پنیر خامهای مالیده و روی آن یک لایه از مخلوط خردل میمالیم. سپس روی آنها را با ورقههای کالباس سالامی میپوشانیم و پنیر رنده شده را روی انها پخش میکنیم. سپس جعفری را روی آنها میریزیم. نانهای ترتیلا را رول کرده و در سلفون میپیچیم تا به همان حالت بماند. سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملاً خود را بگیرد. قبل از سرو کردن هر رول را به قطعات ۲ الی ۳ سانتیمتری برش میزنیم و در ظرف مناسب چیده و سرو میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک فرانسوی درست کن🍓
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پفک_نمکی_خانگی
🔷مواد لازم
🔹آرد 100 گرم
🔹کره 90 گرم
🔹پنیر رنده شده ریز و نرم ( پنیر چدار یا گودا ) 100 گرم
♨️طرز تهیه
فر رو از قبل گرم کنید . کره رو به مدت 45 ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه . آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و ازش خمیری نرم درست کنید . در صورت تمایل میتونید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید . با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود 24 عدد خمیر گرد و کوچک تهیه میشه . قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار بدین و با دست کمی فشار بدید تا صاف بشه . سپس در فر با درجه 190 سانتیگراد به مدت حدود 12 دقیقه تا وقتی که روی پفک ها طلایی بشه بپزید . زمان به حرارت فر شما بستگی داره .
نکته : این پفک خوشمزه نیازی به رنگ نداره و مقوی و مفیده و مواد افزودنی و نگهدارنده هم نداره .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲